ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ...
Κεφτέ μην αναφέρεις την Αργεντινή η οποία διέγραψε προ ημερών το 90% του χρέους της...στο είπε ο Κασίδας?ή βάραγε πάγκους λαθροεποίκων?
Η Γκάνα το 2012 διέγραψε χρέος...ο συντροφος σου Μεταξας το 1936 διέγραψε χρέος...η Βολιβία η Βενεζουέλα το Εκουαδόρ όλοι διέγραψαν χρέη με επανεθνικοποίηση επιχειρήσεων...η Αίγυπτος του Μουμπάρακ..το Ιράκ του Σανταμ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΠΩς Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΧΡΕΟΣ?
έτσι σου μάθανε να είσαι...ραγιάς και με σκυμμένο το κεφάλι...την ώρα που η Τουρκία έχει 16 επιθετικές ταξιαρχίες εσύ έχεις 0 ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ...λές και τα απέναντι εδάφη δεν μας ανήκουν...
Από πότε τα καύσιμα και το αερίο περνάνε μέσα από τα επνδυτικά funds?
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.ΣΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΠΟΥΛΟ.
Κάποτε έδινες στον Τσαουσέσκου λεμόνια και σου έδινε τρένα που χώραγαν στις ράγες.Αυτά που λέει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ τα έχουνε κάνει χρόνια πριν ο Ζολώτας ο Μαρκεζίνης κτλ κτλ...αυτά που ειρωνεύεσαι ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΔΛΔ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΟΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΔΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕς ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ.
Ο Καζάκης δεν λέει καμιά αρχιδιά για το Αιγαίο.ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Δεν χρειάζομαι κανέναν Καζακη να μου καταγγείλει τις συνθήκες που στη συνείδηση ΕΝΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Όπως ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ.Στην τελική Μολών λαβέ στα Μογγολάκια απέναντι.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΟ κράτος είναι δικό σας λάφυρο των κομματων της βουλής.
Αποζημιώσεις της Γερμανίας?βεβαίως αύριο το πρωί κιόλας με μια πατριωτική κυβέρνηση στη Χαγη και στον ΟΗΕ...ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΆΡΓΚΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ.
Θες να σου πω τη χώρα που επέστρεψε από τη λίρα στη δραχμή?ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ 1929.ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗ ΤΟ 1897 ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ Η ΔΡΑΧΜΗ.ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
Χρυσαυγόπουλο την ώρα που οι δικοί σου προδότες κατέδιδαν Ελληνες στην Κατοχή ο κομμουνιστής παπούς μου πολεμούσε στην Αλβανία σαν ανιχνευτής΄.σου φαίνεται κάπως ένας κομμουνιστής να αγαπάει την πατρίδα του.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.