Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ΨΆΞΕ ΣΤΟ GOOGLE ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΩς ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.
ψάξε εσύ ρε τύπε και βρες μου κάπου που να λέει πως αν δεν είχαμε ευρώ δε θα κάναμε Ολυμπιακούς Αγώνες...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οί επενδυτικές λειτουργούν ώς ενδιάμεσοι. Ότι μερικές δέν κάνουν καί retail δέν σημαίνει ότι δέν είναι τράπεζες. Από τίς πιό κερδοφόρες μάλιστα. Ή Goldman Sachs επενδυτική είναι.

Μην μου το παιζεις μπουγατσας και πανασχετος.  ;)  Η Γκολντμαν Σακς εγινε τραπεζα τον Σεπτεμβριο του 2008 και υπαγετεαι πλεον κατω απο την FED.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Συντροφε, ο αρχηγος Καζακης δεν εχει λυσεις. Θεωριες προτεινει βασιζομενος σε αλλες ανεφαρμοστες και απορημενες θεωριες απο θεωριτικους ενος αποδεδειγμενα χρεωκοπημενου συστηματος ιστορικα. ;)

Τσαρλατανος ειναι τυπε.  :grin:
Άσε ρε τύπε, σε λίγο θα μας πεις πως ούτε το Κατερινάκι γνωρίζει από οικονομικά...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
:knockinb: :knockinb: :knockinb:

Και μετα μου λεει ο συντροφος οτι δεν εχει ωραιες κοπελες το κινημα!  :2funny: :2funny:
Άσχετος ο σύντροφος τύπε... :sunglasses:

Εντάξει είπαμε, είναι ζωντόβολο αλλά την δουλειά της την κάνει! :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΝΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΉΤΑΝ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΣΩΘΗ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

ΤΥΠΟΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ¨"ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ" ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΝΑΣ Όμως ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ? :2funny: :2funny:

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Απορω πως ακομα γραφεις εδω μεσα και δεν εχει ερθει κανενας μοντ να καθαρισει το νημα απο τις βλακειες σου!!  :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τροτσκιστής βρε τυπε!!  :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hqdefault.jpg

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ...ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟ bLACK METAL ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 90 ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ...

Ρε τυπε διαβαζω αυτα που γραφεις και πραγματικα αναρωτιεμαι, γιατι ειναι πραγματα που δεν ξερω...

Αλλα να μας πεις οτι οι νορβηγοι δεν κανουν τιποτα γιατι χρηματοδοτηθηκαν απο το εβραικο λομπυ για να ακουνε black metal... :2funny:

Εκει καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε τυπε διαβαζω αυτα που γραφεις και πραγματικα αναρωτιεμαι, γιατι ειναι πραγματα που δεν ξερω...

Αλλα να μας πεις οτι οι νορβηγοι δεν κανουν τιποτα γιατι χρηματοδοτηθηκαν απο το εβραικο λομπυ για να ακουνε black metal... :2funny:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Μιλαμε μεγαλη σχιζοφρενεια ο τυπος!! Τον χτυπησε ο ηλιος στην παραλια  :grin:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Μιλαμε μεγαλη σχιζοφρενεια ο τυπος!! Τον χτυπησε ο ηλιος στην παραλια  :grin:

Η μαλακια με αυτους τους τυπους ειναι οτι ο κοσμος δεν ξερει το αντικειμενο και τους πιστευει

Και μετα θυμωνουν γιατι δεν γινονται αυτα που λεει ο Καζακης :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.741
Πόντοι
2.606

εκει?....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ΝΑΙ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΚΟ!!!!!ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΠΑΜΕ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστα. Στην κατοχη εξαλλου, που είχαμε πληθωρισμο 1000% την ωρα, το χρημα δεν δινοταν στην καταναλωση μπας και αγοράσουμε καμια λαχανιδα, αλλά επενδυοταν σε ρέπος...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Μην μου το παιζεις μπουγατσας και πανασχετος.  ;)  Η Γκολντμαν Σακς εγινε τραπεζα τον Σεπτεμβριο του 2008 και υπαγετεαι πλεον κατω απο την FED.

Αφού ήταν φίρμες πού έκαναν banking & brokerage καί μάλιστα πολύ, τράπεζες ήταν είναι καί θά είναι. Κάτω από πιά ταμπέλα ή πιά νομική διαδικασία τούς βάζει ό Αμερικανικός έλεγχος είναι θέμα πολιτικής. Σέ μερικές άλλες χώρες δέν υπήρξε διαφορετικό καθεστώς γιά investment banks ή commercial banks. Άν δέν ήταν οργανωμένες καί ώς τράπεζες δέν θά βαφτίζονταν τό 2008 μέ ένα act, θά έπρεπε νά ξαναοργανώνονται καί νά μαζεύουν πελάτες γιά άλλα 150 χρόνια ώς τράπεζες πρώτα. Οί αναπτυξιακές είναι οί τράπεζες τών οικονομιών καί όχι απαραίτητα τών καταθετών. Αλλά πολλές κάνουν καί retail banking. Άν δέν ήταν τράπεζες δέν θά λεγόντουσαν banks.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Nταξ ειπα πριν δεν ξερω πολλα πραγματα απο οικονομικα

Mια και το πες ομως, ενα αλλο που μου εκανε κλικ ηταν το σημειο που ελεγε οτι και αλλες χωρες εχουν κανει διαγραφη χρεους, η βενεζουελα, η κουβα, η αργεντινη κλπ. Πιστευει δηλαδη οτι ο Ελληνας θελει να ζησει ετσι :grin:

Το προφανες παντως, που δεν χρειαζεται και ιδιαιτερες γνωσεις για να το πιασεις, ειναι αυτο με την δραχμη και τις εισαγωγες...Αν περασουμε σε δραχμη, για τα επομενα 5-10 χρονια στην Ελλαδα θα ψωνιζουμε στο σουπερ μαρκετ και τις λαικες με τα καλασνικοφ :-

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ...

Κεφτέ μην αναφέρεις την Αργεντινή η οποία διέγραψε προ ημερών το 90% του χρέους της...στο είπε ο Κασίδας?ή βάραγε πάγκους λαθροεποίκων?

Η Γκάνα το 2012 διέγραψε χρέος...ο συντροφος σου Μεταξας το 1936 διέγραψε χρέος...η Βολιβία η Βενεζουέλα το Εκουαδόρ όλοι διέγραψαν χρέη με επανεθνικοποίηση επιχειρήσεων...η Αίγυπτος του Μουμπάρακ..το Ιράκ του Σανταμ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΠΩς Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΧΡΕΟΣ?

έτσι σου μάθανε να είσαι...ραγιάς και με σκυμμένο το κεφάλι...την ώρα που η Τουρκία έχει 16 επιθετικές ταξιαρχίες εσύ έχεις 0 ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ...λές και τα απέναντι εδάφη δεν μας ανήκουν...

Από πότε τα καύσιμα και το αερίο περνάνε μέσα από τα επνδυτικά funds? :headbang: :headbang: :headbang:

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.ΣΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΠΟΥΛΟ.

Κάποτε έδινες στον Τσαουσέσκου λεμόνια και σου έδινε τρένα που χώραγαν στις ράγες.Αυτά που λέει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ τα έχουνε κάνει χρόνια πριν ο Ζολώτας ο Μαρκεζίνης κτλ κτλ...αυτά που ειρωνεύεσαι ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΔΛΔ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΟΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΔΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕς ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ.

Ο Καζάκης δεν λέει καμιά αρχιδιά για το Αιγαίο.ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Δεν χρειάζομαι κανέναν Καζακη να μου καταγγείλει τις συνθήκες που στη συνείδηση ΕΝΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Όπως ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ.Στην τελική Μολών λαβέ στα Μογγολάκια απέναντι.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΟ κράτος είναι δικό σας λάφυρο των κομματων της βουλής.

Αποζημιώσεις της Γερμανίας?βεβαίως αύριο το πρωί κιόλας με μια πατριωτική κυβέρνηση στη Χαγη και στον ΟΗΕ...ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΆΡΓΚΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ.

Θες να σου πω τη χώρα που επέστρεψε από τη λίρα στη δραχμή?ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ 1929.ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗ ΤΟ 1897 ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ Η ΔΡΑΧΜΗ.ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

Χρυσαυγόπουλο την ώρα που οι δικοί σου προδότες κατέδιδαν Ελληνες στην Κατοχή ο κομμουνιστής παπούς μου πολεμούσε στην Αλβανία σαν ανιχνευτής΄.σου φαίνεται κάπως ένας κομμουνιστής να αγαπάει την πατρίδα του.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

γκανα βολιβια βενεζουελα ιρακ εχεις παει να δεις πως ζουνε?? :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Καλησπέρα πλανεμένοι και μη Ελληνόφωνοι.

Θα απαντήσω σε όλους σας εκτος από την κυρία Lucent Που μετά τη χτεσινή τάπα με τα λεγόμενα τραπεζίτη ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ...

Bourdeliotis ήθελα 2 μισθούς ναι να αγοράσω τηλεόραση....και 250 μισθούς να πάρω Mercedes....¨όμως επειδή ακριβώς υπήρχε δουλειά και παραγωγη κάποτε την έπαιρνα...και όταν την έπαιρνα την εκτιμούσα πολύ περισσότερο και δεν την πετούσα στην 3τια ή στην 5ετια...

Τι προτιμάς φτηνό iPhone και ακριβό γάλα ή φτηνό γάλα και iPhone να παρεις όταν έχεις?

Ανοίγοντας τα σύνορα και τα προιοντα να έρχοντε από έξω χωρίς δασμούς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Είναι απλό αυτό που φωνάζω...5 σατανιστές τραπεζίτες εις το όνομα της ελευθεριας κινήσεως εξαγοράζοντας πολιτικους ανοιξαν τα σύνορα των κρατων για να φυγαδευουν τα κεφαλαια τους ΑΝΕΤΑ...σου στησανε και μια νομισματοκη Ενωση εκει όπου βαλανε μέσα αυτοκίνητα φορμουλα ένα να τρεχουν με Γκολφ ή Τογιοτα Κορολλα...το νομισμα να τυπωνεται από εξω οποτε το κρατος να τυπωνει ομολογα για να βρει χρημα...

Είναι αυτό που δεν καταλαβαινουν κασμάδες τύπου Lucent...θελεισ προστατευτισμο στην εγχωρια παραγωγη και παραλληλα ένα αξιογραφο νομισμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικονομιας σου...

Διάλεξε τι προτιμάς Νισαν και γεματο ρεζερβουάρ ή Mercedes και κατατιθέμενες πινακίδες?γαλα να παρεις στο παιδι σου ή iPhone?ταξιδακι στη Ροδο με 50 ευρω κάποτε και 400 σήμερα ή στη Σόφια με 50 ευρω τωρα?ΔΙΑΛΕΞΕ...

ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΦΤΩΧΥΝΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 50% ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ.ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ.

μερσεντες βαζεις κ βουλγαρικες πινακιδες παμφθηνες  :grin:.εγω δν ειμαι ψωνιο να εχω μερσεντες αλλα καποιοι φιλοι μ π εχουνε βαλανε πινακιδες ξενες και γλιτωσανε  :grin: :grin:.Το γαλα δν ειναι και τοσο πια ακριβο :headbang: :headbang: :headbang:.Εγω στη Σοφια παω με τρενακι τυπε με 5 ευρω  :grin: :grin:.Σιγα τη Ροδο και τη Μυκονο που σε κατακλεβουν  :grin: :grin:
πως φτωχυνες 50% ενα βραδυ αφου πεσαν οι τιμες των αυτοκινητων των σπιτιων και των εισαγομενων...χωρια τα οικοπεδακια π ηταν αγορασμενα με δραχμουλες και με ευρω πολλοι βρεθηκαν με εκατονταδες χιλιαδες περιουσια  :grin: :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786

Mια και το πες ομως, ενα αλλο που μου εκανε κλικ ηταν το σημειο που ελεγε οτι και αλλες χωρες εχουν κανει διαγραφη χρεους, η βενεζουελα, η κουβα, η αργεντινη κλπ. Πιστευει δηλαδη οτι ο Ελληνας θελει να ζησει ετσι :grin:

Το προφανες παντως, που δεν χρειαζεται και ιδιαιτερες γνωσεις για να το πιασεις, ειναι αυτο με την δραχμη και τις εισαγωγες...Αν περασουμε σε δραχμη, για τα επομενα 5-10 χρονια στην Ελλαδα θα ψωνιζουμε στο σουπερ μαρκετ και τις λαικες με τα καλασνικοφ :-

Είναι απλό, υπάρχει κάνεις τιμονιά καί υπάρχει κάθεσαι στά αυγά σου. Άμα τά αυγά σου συνεχίζουν νά καίνε πολύ γιά πολύ καιρό, σέ μιά στιγμή θά πεταχτείς απότομα. Όταν πέφτεις από μηχανή καλύτερα νά έχεις καί κωλοτούμπα. Τήν Ελλάδα τήν υιοθετήσανε ώς μικρό παιδί νά μεγαλώσουν τήν οικογενειά τους. Όταν ήρθαν οικογενειακά προβλήματα φταίει τό παιδί πού δέν είναι ενήλικας καί τό βαράνε. Άν συνεχίζουν τό ξύλο κάποτε τό παιδί φεύγει στό δρόμο. Λογικό είναι νά μελετάει εντωμεταξύ τήν αλητεία.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

καργα θελει να ζησει ετσι...εγω τουλαχιστον ας φερει Γκανεζες και Κουβανες ο Μεμοσεξ και στα αρχιδια μου τα αιφοουν και οι τηλεορασεις και τα μερσεντεσια  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom