raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
τυπε στα 5-6 χρονια επανω θα εχουμε διαπραγματευσεις για κουρεμα του χρεους....ε καμια πενταετια τυπε τουλαχιστον
εχουμε πολυ δρομο ακομα...μην εισαι τοσο αισιοδοξος...
τυπε στα 5-6 χρονια επανω θα εχουμε διαπραγματευσεις για κουρεμα του χρεους....ε καμια πενταετια τυπε τουλαχιστον
τυπε στα 5-6 χρονια επανω θα εχουμε διαπραγματευσεις για κουρεμα του χρεους....
εχουμε πολυ δρομο ακομα...μην εισαι τοσο αισιοδοξος...
Εσυ ποσα θεωρεις οτι χρειαζονται? Χωρις ειρωνια ρωταω.
ρωτα τον καλύτερα για τη Βουλγαρια... που ειναι διπλα του.... ο κουμουνισμος επεσε το 1989 σωστα ;
πόσα χρονια καπιταλισμού χρειαστηκε η Βουλγαρια για να γινει αυτος ο ...παραδεισος φτηνων πουτανων που ξερουμε σημερα !
και βγαλε τα συμπερασματα σου !
μετα ρωτα τον εθνικογαμιστη δημητρακη τι ωραια ζει ο λαουτζικος σε ουκραινα, ρασιγια κτλ
20+ χρονια καπιταλισμου κι απο τον κουμουνισμό
πεσανε στην ελευθερη αγορα
αν υπονοεις ότι τωρα οι βουλγαροι περνανε χειροτερα, δε σε πιστευω !
πρεπει να κανεις προπαγανδα...
ρωτα τον καλύτερα για τη Βουλγαρια... που ειναι διπλα του.... ο κουμουνισμος επεσε το 1989 σωστα ;
πόσα χρονια καπιταλισμού χρειαστηκε η Βουλγαρια για να γινει αυτος ο ...παραδεισος φτηνων πουτανων που ξερουμε σημερα !
μετα ρωτα τον εθνικογαμιστη δημητρακη τι ωραια ζει ο λαουτζικος σε ουκραινα, ρασιγια κτλ
κοιτα απο το 89μεχρι93 δν καταλαβαινες τεραστια διαφορα στην Βουλγαρια..μετα αρχισαν κολπα να τους κοβουν το ρευμα κτλ κ αλλα ωραια...μετα το 95-96 χρεωκοπησαν οι τραπεζες τους πηραν τα λεφτα οτι ειχαν κ δν ειχαν και εγινε υποτιμηση του λεβα..η συνταξη ειχε παει 10δολλαρια αν θυμαμαι καλα :S :S :S :S κ μετα πιστευω αρχισε να γινεται χαλια
τυπε μου σοβαρα μας γραφεις οτι για την καταντια των χωρων του σοβιετικου μπλοκ, φταινε τα χρονια του καπιταλισμου απο το 89 μεχρι σημερα? αυτο αν το λες σοβαρα, υπονοει οτι με κομμουνισμο ηταν καλυτερα οι ανθρωποι. αυτο εννοεις? πριν συνεχισω θελω να μου απαντησεις για να μην σε εχω παρεξηγησει.
τις αποψεις μου για τα καθεστωτα εκει τις εχω γραψει πολλες φορες
αν ομως υποθεσουμε ότι ο κομμουνισμος εφταιγε για ο,τι συνεβη εκει μεχρι το 1989, τοτε τι ακριβως εξηγει τη σημερινη κατασταση αυτων των χωρων, 20 + χρόνια μετα την εισοδο του καπιταλισμού ;
Οι βουλγαροι γυρισαν μεχρι και τον πρωην βασιλια τους καποια στιγμη να κυβερνησει, μηπως και διορθωθούν τα πράγματα
ο τυπος παντελονιασε την κατασχεμενη απο τους κομμουνιστες βασιλικη περιουσια και μην τον ειδατε...
τις αποψεις μου για τα καθεστωτα εκει τις εχω γραψει πολλες φορες
αν ομως υποθεσουμε ότι ο κομμουνισμος εφταιγε για ο,τι συνεβη εκει μεχρι το 1989, τοτε τι ακριβως εξηγει τη σημερινη κατασταση αυτων των χωρων, 20 + χρόνια μετα την εισοδο του καπιταλισμού ;
Οι βουλγαροι γυρισαν μεχρι και τον πρωην βασιλια τους καποια στιγμη να κυβερνησει, μηπως και διορθωθούν τα πράγματα
ο τυπος παντελονιασε την κατασχεμενη απο τους κομμουνιστες βασιλικη περιουσια και μην τον ειδατε...
αν ο καπιταλισμος ειναι ...μαγικος, τοτε οι ρωσοι που ζούνε το ονειρο του τραμουντανα, τον απολυτο νεοφιλελευθερισμό κι έχουν ΤΙΣ πλουτοπαραγωγικες πηγες και ΤΟ πετρελαιο, γιατι ακομη πεινανε κι εξαγουν πουτανες ;
τυπε μου σοβαρα μας γραφεις οτι για την καταντια των χωρων του σοβιετικου μπλοκ, φταινε τα χρονια του καπιταλισμου απο το 89 μεχρι σημερα? αυτο αν το λες σοβαρα, υπονοει οτι με κομμουνισμο ηταν καλυτερα οι ανθρωποι. αυτο εννοεις? πριν συνεχισω θελω να μου απαντησεις για να μην σε εχω παρεξηγησει.
επειδη ειμαι βαλκανιομαχος να σου απαντησω εγω.ουσιαστικα μετα το 92-93 αρχισαν τα προβληματα.....για την καταντια των χωρων αυτων φταιει φυσικα ο καπιταλισμος γιατι μπηκε βιαια κ εφερε τα πανω κατω εγιναν κοσμογονικες αλλαγες...με τον κομμουνισμο ολα ηταν τσαμπα για τον απλο τον κοσμο ζουσαν καλυτερα....τωρα φυσικα αν ο αλλος ειναι ναρκομπος η νταβατζης η κανενας λεφτας με εργοστασιο σιγουρα σημερα ζει καλυτερα σε σχεση με πριν π ηταν με τα λαντα
Εσυ ποσα θεωρεις οτι χρειαζονται? Χωρις ειρωνια ρωταω.
Βρε Τζωνη, ο Τομσεν ποτε δεν κατηγορησε τον πιτσαδορο αν παρακολουθεις ΔΝΤ. Μην λεμε οτι θελουμε.
Το οτι καψανε την Αθηνα το ξεχασες?
οταν λεει για πολιτικη κριση το 11-12 και ελλειψη ευρειας στηριξη ποιον να εννοει αραγε
Γιατι ο Αλεξης τι ελεγε τοτε?
οπως και τωρα αλλα αυτος ειναι αλλη ιστορια