Συνήθως το βράδυ μετά το γαμησάκι που ρίχνω...ή όταν δεν δουλεύω...συνήθως όμορφα πλάσματα κοιμούντε δίπλα μου...όταν σας ξεφτιλίζω απάτριδα μουνόσκυλα...
όχι δεν υπάρχουν ούτε Illuminati ούτε Σιωνιστές ούτε η Fed είναι ιδιωτική...κοιμήσου αγγελούδι μου...μόνο που όταν ξυπνήσεις διάβασε και αυτό το άρθρο...
Η Γερμανία κυριολεκτικά θα παραδώσει τι χώρες του ευρωπαϊκού νότου στους Άραβες με αντάλλαγμα την κεφαλαιακή και ενεργειακή επάρκεια της.
Η συρροή εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών είναι μέρος της συμφωνίας της Γερμανίας με το Κατάρ και την Σ.Αραβία συμφωνία που προβλέπει την σταδιακή ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης και τον περιορισμό της χριστιανικής στον πυρήνα των γερμανόφωνων και κεντροευρωπαικών κρατών.
Για την Ελλάδα το μενού αλλάζει λίγο και προβλέπει την άλωση της με την συνομοσπονδία με την Τουρκία , εγχείρημα το οποίο για να δελεάσει τους Έλληνες θα πασπαλισθεί με Αραβική χρυσόσκονη, την οποία βέβαια οι Έλληνες θα επιστρέψουν βραχυπρόθεσμα με αίμα.
Πάντα υπάρχει ανοικτό και το ενδεχόμενο ελληνοτουρκικού θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο με ναυτικό αποκλεισμό ελληνικού νησιού κάτι το οποίο θα βοηθήσει την ελληνική ελίτ να παραδώσει γη και ύδωρ χωρίς πολυδάπανες πολεμικές επιχειρήσεις .
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ...
Τι να σε πείσω εσένα βρε χοντρομαλάκα Λάμπη?
Σε 'εχω ξεφτιλίσει σε κάθε ποστ και το συνεχίζεις...
Τι μισθό δίνεις στους υπαλλήλους σου?
Ποιος απαγορεύει στα κράτη να τυπώνουν νόμισμα?
Γιατί η Αγγλία δεν μπαίνει στο ευρώ?
Τι κρίση έχουν χωρες ΜΕ
ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΌΠΩΣ Η ΣΟΥΗΔΙΑ Η ΔΑΝΙΑ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ Η ΕΛΒΕΤΙΑ?Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ....
Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ 3ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ?
Η FED ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ?
ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ...
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ
20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΓΕΡΑ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!!
ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ....