Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οπως σε βλέπω και με βλέπεις !
Θα τους τα πουλησει ο Αντωνης σε ευρώ και θα τα εθνικοποιησει μετα ο Καζάκης !
Τύπε μου, δε θα χρειαστει ουτε καν να τους δωσουμε το ατοκο εθνικο νομισμα μας !

Μου αρεσει πως σκεφτεσαι.............................στρατηγικα!!  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
με το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ να δείς τι θα γίνει... με 1000 ευρώ θα αγοράσω την Ομόνοια και με 3000 λίρες την πλατεία Συντάγματος...

δε θα σ' αφησει ο Καζακης, ρε τρομπα. ειναι ζηλιάρης και φανατικός. μας θελει ολους πτωχους πλην τίμιους.

αλλά με το ευρώ πασαδες !

θα πληρωνεις 120 ευρω μισθό στη γραμματεα το πρωι στο γραφείο κι αλλα 120 να την εχεις πουτανα το βραδυ...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μου αρεσει πως σκεφτεσαι.............................στρατηγικα!!  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

ρε λάμπη, και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο !

θα αφησουμε να κανετε την καυλα σας να τα πουλησετε ολα οι νεοφιλελε και μετά θα τα εθνικοποιησουμε εμεις !

τι καθεσαι και τσακωνεσαι με το μεμοσεξ άδικα ;!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δε θα σ' αφησει ο Καζακης, ρε τρομπα. ειναι ζηλιάρης και φανατικός. μας θελει ολους πτωχους πλην τίμιους.

αλλά με το ευρώ πασαδες !

θα πληρωνεις 120 ευρω μισθό στη γραμματεα το πρωι στο γραφείο κι αλλα 120 να την εχεις πουτανα το βραδυ...

πολλά λες... 6 ευρώ για την γραμματειακή υποστήριξη και 12 ευρώ για το βραδυνό γαμίσι... αντε επειδή θα είμαι και λάρτζ θα της δίνω και ένα πιτόγυρο το οποίο σε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ θα κάνει 5.000.000.000.000 και σε ευρώ 0.10 λεπτά...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
πολλά λες... 6 ευρώ για την γραμματειακή υποστήριξη και 12 ευρώ για το βραδυνό γαμίσι... αντε επειδή θα είμαι και λάρτζ θα της δίνω και ένα πιτόγυρο το οποίο σε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ θα κάνει 5.000.000.000.000 και σε ευρώ 0.10 λεπτά...

ρε τρόμπα, θα σου ψοφησει απο την πεινα και το χτικιό το κορίτσι !

γι αυτο σε λέω μαλάκα... σε ολα καρμιρης ρε !

ακομα και στα ονειρα - τσιφούτης !

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρε λάμπη, και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο !

θα αφησουμε να κανετε την καυλα σας να τα πουλησετε ολα οι νεοφιλελε και μετά θα τα εθνικοποιησουμε εμεις !

τι καθεσαι και τσακωνεσαι με το μεμοσεξ άδικα ;!

Ετσι πεστο μου για να το εμπεδωσω. Δεν χολοσκαω με το μπουγατσα αλλα αυτο που με πειραξε ειναι οτι δεν μας πασαρε καμια επαναστατικη συντροφισα σορρυ μοντελο να γαμησουμε και εμεις!  :grin:

ΥΓ. Καποιος μου φαινεται ειχε δοκιμασει αυτην την οικονομικη πολιτικη στο παρελθον, σιδερενιο τον λεγανε μου φαινεται, και τωρα τον βριζετε.  :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε τρόμπα, θα σου ψοφησει απο την πεινα και το χτικιό το κορίτσι !

γι αυτο σε λέω μαλάκα... σε ολα καρμιρης ρε !

ακομα και στα ονειρα - τσιφούτης !

θα την έχω στα όπα όπα... το πιτόγυρο θα είναι διπλό να στανιάρει...

και το χρήμα θα πέφτει σε ξένο συνάλλαγμα για να έχει αξία... θα το αλλάζει στην μαύρη και θα πέρνει καθημερινά ένα βαγόνι ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (άλλο βέβαια που δεν θα μπορεί να αγοράσει με αυτό ούτε μια φρατζόλα ψωμί)...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι πεστο μου για να το εμπεδωσω. Δεν χολοσκαω με το μπουγατσα αλλα αυτο που με πειραξε ειναι οτι δεν μας πασαρε καμια επαναστατικη συντροφισα σορρυ μοντελο να γαμησουμε και εμεις!  :grin:

ΥΓ. Καποιος μου φαινεται ειχε δοκιμασει αυτην την οικονομικη πολιτικη στο παρελθον, σιδερενιο τον λεγανε μου φαινεται, και τωρα τον βριζετε.  :rolleyes:

τυπε, λογω ελλειψης μ..., θα γμσουμε πρωτα εμεις ! εσεις στην απέξω για την ωρα !
το ειπα και το δηλωσα εξαρχης !

αμα τρωγεσαι τοσο πολυ να πας στον ππ να σου ψησει τη Δούρου !

το σιδερενιο τον οριτζιναλ, τον βριζουμε γιατι έκανε τον κομμουνισμό έναν ολοκληρωτικο όλεθρο εκατομμυρίων ανθρώπων...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ο αλήστου μνήμης σιδερένιος... με τις εθνικοποιήσεις του και τον κοινωνικό έλεγχο στις μεγάλες και στρατηγικές επιχειρήσεις (αυτέ που βγάζαν σώβρακα πχ)....

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
θα την έχω στα όπα όπα... το πιτόγυρο θα είναι διπλό να στανιάρει...

και το χρήμα θα πέφτει σε ξένο συνάλλαγμα για να έχει αξία... θα το αλλάζει στην μαύρη και θα πέρνει καθημερινά ένα βαγόνι ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (άλλο βέβαια που δεν θα μπορεί να αγοράσει με αυτό ούτε μια φρατζόλα ψωμί)...

μην τα γυριζεις τωρα , γερο-Λαδά, άλλα ελεγες πριν !
αλλά τετοιος που εισαι , θα σε φτιαξει καλά η κορασιδα !
θα πέφτει το αρντάν με το κιλό στο χαμομήλι και θα ριχνεις κάτι υπνους ξεγυρισμένους...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τυπε, λογω ελλειψης μ..., θα γμσουμε πρωτα εμεις ! εσεις στην απέξω για την ωρα !
το ειπα και το δηλωσα εξαρχης !

αμα τρωγεσαι τοσο πολυ να πας στον ππ να σου ψησει τη Δούρου !

το σιδερενιο τον οριτζιναλ, τον βριζουμε γιατι έκανε τον κομμουνισμό έναν ολοκληρωτικο όλεθρο εκατομμυρίων ανθρώπων...

Απαπαπαπα ουτε για αστειο Δουρου ευχαριστω.  :grin:

Και για τον κινεζο που μας εβαλε στο ευρω τι λετε δηλαδη εσεις τα συντροφια?  :think: :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Απαπαπαπα ουτε για αστειο Δουρου ευχαριστω.  :grin:

Και για τον κινεζο που μας εβαλε στο ευρω τι λετε δηλαδη εσεις τα συντροφια?  :think: :grin:

τυπε ξερεις τι πανηγυρια εκανα τοτε με το ευρώ ;!

ελεγα, τωρα γιναμε ευρωπη, τωρα θα βαδισουμε μπροστά ! έβλεπα το χλεμπονιαρη το σημιτη, αλλά δεν τον ειχα για τοσο σκουλήκι...

μεσα στους πρωτους μηνες εχασα το 1/3 της αγοραστικής μου αξίας κι απο τοτε κατρακύλα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τυπε ξερεις τι πανηγυρια εκανα τοτε με το ευρώ ;!

ελεγα, τωρα γιναμε ευρωπη, τωρα θα βαδισουμε μπροστά ! έβλεπα το χλεμπονιαρη το σημιτη, αλλά δεν τον ειχα για τοσο σκουλήκι...

μεσα στους πρωτους μηνες εχασα το 1/3 της αγοραστικής μου αξίας κι απο τοτε κατρακύλα...

Δηλαδη προδοσια μεγαλη. Για σκεψου να σου κανουν τετοια ζημια .................... οι συγγενεις σου!  :grin:

Ελα να βγει ο Καζακης για να δουμε μια ασπρη μερα και να παει να γαμηθει ο καπιταλισμος!  :grin:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μην τα γυριζεις τωρα , γερο-Λαδά, άλλα ελεγες πριν !
αλλά τετοιος που εισαι , θα σε φτιαξει καλά η κορασιδα !
θα πέφτει το αρντάν με το κιλό στο χαμομήλι και θα ριχνεις κάτι υπνους ξεγυρισμένους...

μπααα .. κατουράω τακτικά και το αποβάλλω...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.075
Πόντοι
1.686

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom