Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
βεζύρης ο χιραγιάμας... υποβεζύρης ο μεμορέξ και σύ το γιουσουφάκι  :birdman:

Τι βεζύρηδες και γιουσουφάκια μου τσαμπουνάς ωρέ τουρκόσπορε Χατζηαβάτη !

Τσε Γκεβάρα εγώ !

Για να μη σου πω ότι δε θα κάνω το ίδιο λάθος, ν' αφήσω την Κούβα στο Φιντέλ και στην παπαρολογία του...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι βεζύρηδες και γιουσουφάκια μου τσαμπουνάς ωρέ τουρκόσπορε Χατζηαβάτη !

Τσε Γκεβάρα εγώ !

Για να μη σου πω ότι δε θα κάνω το ίδιο λάθος, ν' αφήσω την Κούβα στο Φιντέλ και στην παπαρολογία του...

θα κάνεις coup d' etat στον Καζάκη παίκτη μου ???

εσύ δεν είσαι ο Τσε Γκεβάρα αλλα ο Τσε Παπάρα...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
θα κάνεις coup d' etat στον Καζάκη παίκτη μου ???

εσύ δεν είσαι ο Τσε Γκεβάρα αλλα ο Τσε Παπάρα...

Ποιος είπε για πραξικόπημα, ρουφιανάκο μου ;!

Θα είμαι συνέχεια παρών εννοώ !

Όχι σαν κάτι μαλάκες που υπογραφουν λευκές επιταγές στον ΓΑΠ και μετά μυξοκλαίγονται...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
αυτές τις μερες στα φροντιστηρια για τα λυκεια επικρατει μια τρελλα. Θαρρει κανεις ότι ολο το συστημα της μεσης εκπαιδευσης το κρατουν οι φροντιστες.

Θλιψη με πιανει σκεπτομενος τις χιλιαδες των καθηγητών των δημοσιων που
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ  :headbang:

Θα μου πει κανεις ότι αυτό δεν είναι καινουργιο.  :uglystupid:

Το καινουργιο φιλοι είναι ότι οι καθηγητές του δημοσιου εξακολουθουν να πληρωνονται στις μερες μας ενώ περιπου ένα εκατομμυριο του ιδ τομεα λαμβανουν εναντι ή καθολου.
Με αυτό το καθολου πρεπει να συντηρησουν και την παραπαιδεια :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αυτές τις μερες στα φροντιστηρια για τα λυκεια επικρατει μια τρελλα. Θαρρει κανεις ότι ολο το συστημα της μεσης εκπαιδευσης το κρατουν οι φροντιστες.

Θλιψη με πιανει σκεπτομενος τις χιλιαδες των καθηγητών των δημοσιων που
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ  :headbang:

Θα μου πει κανεις ότι αυτό δεν είναι καινουργιο.  :uglystupid:

Το καινουργιο φιλοι είναι ότι οι καθηγητές του δημοσιου εξακολουθουν να πληρωνονται στις μερες μας ενώ περιπου ένα εκατομμυριο του ιδ τομεα λαμβανουν εναντι ή καθολου.
Με αυτό το καθολου πρεπει να συντηρησουν και την παραπαιδεια :S

στα αρχιδια μας  :grin: :grin: :grin:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αχαχαχαχαχαχαχαχα που το παιζεις και μορφωμενος βρε ασχετε φαβα της συμφορας!  :2funny: :2funny:

2.ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΡΑΝΚΕ Η ΜΠΕΝΡΑΝΚΙ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ..Ο ΜΠΕΝΡΑΝΚΕ ΜΕΣΩ THΣ FED ΔΑΝΕΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΦΟΥ Η FED ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ...ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΟΝΟ 16 ΤΡΙΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ? 2funny  ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ?

Ωστε η FED ειναι ιδωτικη τραπεζα που ελεγχεται απο τους Εβραιους!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι μαλακας που εισαι. Δεν υπαρχεις λεμε τωρα, αλλα τι να γινει οτι σου πει ο αρχηγος γραφεις.  :2funny: :2funny:

Για πες μας δηλαδη, ετσι για να μας μορφωσεις, τι επιδραση στη αγορα εχουν τα χαμηλα επιτοκια απο μια κεντρικη τραπεζα σαν την ΕΚΤ η την FED στην οικονομια και γιατι εφαρμοζουν τετοια πολιτικη (οι Εβραιοι δηλαδη)  :2funny: :2funny: :2funny:

θα θέλες πολύ παππούλη έστω να κυκλοφορησεις όχι να γαμήσεις έστω τα μισά από τα μουνιά που έχω γαμήσει...και παό όλο τον κόσμο άμα λάχει να ουμ....τώρτα βέβαια ξέπεσα σε κάτι δίμετρες Πολωνέζες.... 2funny οι Αυστραλέζες στη Μύκονο και οι ξαναμμένες Αράβισσες μου πέφτανε λίγες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καμια συντροφισα εχετε εκει στο κομμα να γαμησουμε και εμεις οι αγαμητοι τελος παντων?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ενα ζουρλομανδια χρειαζεσαι συντροφε και εισαγωγη επιγοντως για θεραπεια. Δεν υπαρχει πιθανοτητα να δουλευεις σαν ιδιωτικος υπαλληλος πουθενα, για να λεμε του στραβου το δικιο...............

ΑΤΟΚΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

όχι ΑΤΟΚΙ ΑΤΟΚΟ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ...ΠΩΣ ΠΑΕΙ?ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ?

Woodrow Wilson
Το έτος 1913, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εκλέχθηκε ο Woodrow Wilson. Προ της εκλογής του χρειάσθηκε οικονομική υποστήριξη για την διεξαγωγή της προεκλογικής του εκστρατείας. Αυτός συμφώνησε αν και απρόθυμα, ότι αν τον υποστήριζαν στον προεκλογικό του αγώνα και εκλέγετο θα υπέγραφε την Πράξη για την ίδρυση της Federal Reserve Bank. [Βλέπουμε λοιπόν πως εκβιάζονται οι διεφθαρμένοι δημοκρατικοί ηγέτες από το οικονομικό κατεστημένο όλες τις εποχές και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας για να εκλεγούν αναλώμασι των λαών]
Τον Δεκέμβριο 1913 όταν πολλά μέλη του Κογκρέσου έλλειπαν στις πατρίδες των για τα Χριστούγεννα, πέρασε βιαστικά η Πράξη για την Federal Reserve και υπεγράφη αργότερα από τον Πρόεδρο Wilson. Ο Wilson παραδέχθηκε βραδύτερον με τύψεις όταν αναφέρετο στην Federal Reserve.  "Εχω εν αγνοία μου γκρεμίσει την χώρα μου"

ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η FED....οΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ... :2funny: :2funny: :2funny:  ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ lINK

HΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ...

ΟΤΑΝ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ  LUCENTΒΛΑΚΑ EINAI TΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΦΕΝΩς ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ (ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΑΦΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ) ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Όμως ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ...ΠΧ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 50.000 ΕΥΡΩ ΜΕ 5% ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΟ 1,5-2%?

ΑΡΑ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΕΙΡΩΝΕΙΟΥΛΑ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ...Ε...ΚΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ?

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑς ΠΕΙς ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥΝΙΑ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Ως ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΠΑΝΩ..ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΣΚΑΝΕ 2000 ΣΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ ΜΟΛΔΑΒΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ LUCENTΒΛΑΚΑ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΟΛΑ...ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜΠΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ...ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΘΕΕΣ...ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΡΩΣΙΔΑΚΙ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ...

ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΕ ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΝΕ...

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΔΟΥΣΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ...ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΜΩΡΕ 1.78 ΜΕ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ...

Για πες, για πες.

Τώρα δηλαδή ΟΛΕΣ οι Ευρωπαϊκές τράπεζες θα μετακυλίσουν το κόστος στους καταθέτες τους;

Από πότε θα έχουμε αρνητικά επιτόκια στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου εδώ στο Ελλάντα;

Για πες τι προβλέπει ο γίγαντας Καζάκης......

ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ 6 ΕΤΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΕΣΥ?ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ...

ΩΠ lUCENTΒΛΑΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...

Έρχεται ο Φόρος Εισοδήματος!!!
Οι Αμερικανοί δεν είχαν ούτε εχρειάζοντο ένα φόρο εισοδήματος μέχρι που έφεραν πίσω τους τραπεζίτες.   "Ο φόρος εισοδήματος ήταν για να πληρώνουμε τους τόκους στους τραπεζίτες για τα δικά μας χρήματα που αυτοί δάνειζαν στην κυβέρνηση μας"  λέγει ο Devvy Kidd. Ναί καλά το διαβάζετε, η Fed φτιάχνει κυρίως χάρτινο χρήμα με τα κομπιούτερς, ή πληρώνει το Θησαυροφυλάκιο ένα μικρό φιλοδώρημα για την εκτύπωση του χρήματος. Αυτό λοιπόν το χρήμα το δανείζει με υψηλό τόκο στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, Με τους φόρους μας πληρώνουμε σ' αυτούς τόκο για τα δάνεια προς την κυβέρνηση μας τα οποία ουσιαστικά δεν κοστίζουν τίποτα στην Fed για να φτιάξει το χρήμα.

ΔΑΝΕΙΖΕΙ Η ΚΑΛΗ FED  :2funny: ΝΟΜΙΣΜΑ?ΧΑΧΑΧΑ...18 ΤΡΙΣ ΨΕΥΔΟΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....

Οταν βγει ο αρχηγος Καζακης προθυπουργος θα κρατικοποιησει και την Κεντρικη Τραπεζα της Ελλαδος απο τους Εβραιους που την τρεχουν!  :2funny: Αμε τι νομιζεις οτι θα την αφησει ιδιωτικη σαν την FED να την τρεχουν κερδοσκοποι?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο συντοφος φαβας μας εδειξε τον δρομο..................

Ατοκο Εθνικο Νομισμα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ FED ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΒΙΕΤΝΑΜ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΥΡΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ..ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1700 ΚΑΙ ΜΕΤΑ....

Η ΕΛΑΔΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ LUCENTΒΛΑΚΑ ΘΑ ΠΑΣ ΕΞΟΡΙΑ Ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Με 0,86% τι πρωθυπουργός να βγεί, ούτε απ'το σπίτι του δε βγαίνει..

εσυ φανταζομαι χαιρεσαι κιολας...

Ελα τωρα, και στην Συρια δεν εχουν εμφυλιο πολεμο αλλα με μια ταξικη αναδιοργανωση απο εθνικοφρωνες σαν τον συντροφο φαβα, βγαινει και παραβγαινει!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ kOSTAKIS SS άλλος χαλβας από εκει...ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ 100 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ  ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ..ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ  ΚΑΤΑΡ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΡΟΤΣΙΛΝΤ...ΒΡΗΚΑΝ Όμως ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ...

ρε ο τρομπας ειπε οτι δν γινεται πολεμος στην Συρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AMΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΨΑΡΙΑ!!!!!ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!

πιθανόν να μιλάς για την αποζημίωση που πήρε από την Credit Agricole και την Τράπεζα Πειραιώς... μαγκιά του ... ας πάνε και άλλοι δημόσιοι στον ιδιωτικό τομέα και ας πάρουν παραπάνω

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟ...ΧΟΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!

τι ζόρι τραβάς παίκτη μου με το πόση αποζημίωση πήρε ο προβόπουλος από τον ιδιώτη εργοδότη του... ???

ζηλεύεις που δεν μπορείς να τα πάρεις και σύ?

τώρα αν θεωρείς περισσότερο αξιόπιστο τον Νικολόπουλο από τα στοιχεία που απαντούν στην ερώτηση του (με την σφραγίδα φυσικά του Γενικού Λογιστηρίου) η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωση σου...

τα καθαρά του Προβόπουλου αντιστοιχούν σε μηνιαίο μισθό περίπου 15.000 δηλαδή ετήσιο 210.000... όχι και κανένας τρελλός μισθός αν σκεφτούμε τις απαιτήσεις και το επίπεδο της θέσης...

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΜΕ...ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...

Σχέδιο εθνικής υποταγής

Σε κοινή γραμμή πλεύσης η νυν και οι πρώην επίτροποι: Μαρία Δαμανάκη, Άννα Διαμαντοπούλου και Σταύρος Δήμας αντίστοιχα, τονίζουν την ανάγκη για σχέδιο εθνικής διαπραγμάτευσης... Όπου διαπραγμάτευση, ίσον υποταγή

Οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και τους εκπροσώπους τους στην τρόικα οδήγησαν σε σειρά υποχωρήσεων την συγκυβέρνηση των μνημονίων, στο όριο της φτώχειας την κοινωνία και σε εκλογική ήττα τα κόμματα της τρόικας... εσωτερικού (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ). Και όμως, η Μαρία Δαμανάκη, επιμένει να κάνει λόγο για διαπραγμάτευση του χρέους.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από εθνικό σχέδιο διαπραγμάτευσης του χρέους. Ένα σχέδιο ρεαλιστικό που θα στηριχθεί από την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, ώστε να είναι ισχυρό στη διαπραγμάτευση που θα γίνει. Το σχέδιο αυτό το χρειαζόμαστε άμεσα» τονίζει η Επίτροπος στη Realnews.

Εθνική των ηττημένων
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η πρώην επίτροπος της Κομισιόν, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία τονίζει ότι «η διαπραγμάτευση απαιτεί "Εθνική Ελλάδος"».
«Επειδή η διαπραγμάτευση του χρέους είναι προ των πυλών, η συνεννόηση και η συναίνεση σε κοινή πρόταση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι η βασική προϋπόθεση να επιτύχουμε την αποδοχή της ελληνικής πρότασης [...]» τονίζει, μεταξύ άλλων.

Για την ανάγκη δημιουργικής συναίνεσης και πνεύματος ενότητας κάνει λόγο και ο Σταύρος Δήμας, στον απόηχο της ήττας των κομμάτων της συγκυβέρνησης στις πρόσφατες εκλογές. «Για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων θα χρειαστούν σκληρή προσπάθεια, δημιουργική συναίνεση και ένα πνεύμα ενότητας των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων» τονίζει.

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΧΡΕΟΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!

Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ την επιβολή φόρου ιδιοκατοίκησης

Διαψεύδει κατηγορηματικά το υπουργείο Οικονομικών τα περί επιβολής φόρου εισοδήματος για τεκμαρτό εισόδημα από ιδιοκατοίκηση, τονίζοντας ότι τα σχετικά δημοσιεύματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα

...ε-ε-έρχεται !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΜΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ....

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ LUCENΤΒΛΑΚΑ... ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ FED ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΚΙΣ ΔΙΣ..ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ...

ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΘΕΣ ΕΣΥ....ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αχαχαχαχαχαχαχαχα παλι μανιφεστο εγραψες βρε φαβα που δειχνει ποσο ασχετος εισαι, μιλαμε για σχιζοφρενια πλεον, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.  :2funny: :2funny: :2funny:

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ FED ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΒΙΕΤΝΑΜ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΥΡΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ..ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1700 ΚΑΙ ΜΕΤΑ....

Ακομα επιμενεις με τα πλανεμμενα κομματικα μπλογκ οτι η FED ειναι ιδιωτικη που την εχουν και τρεχουν Εβραιοι το ιδιο και με την Τραπεζα της Ελλαδος!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ωστε η FED δανειζει χρημα και μαλιστα 18 τρις?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ετσι για να το καταλαβω, η FED κοβει ατοκο χρημα και το δανειζει στην Αμερικανικη κυβερνηση με τοκο?  :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω εχω τοσο πεισθει με τις ικανοτητες σου που θα προτεινα να αναλαβεις το υπουργειο οικονομικων. Χαραμιζεσαι αδικα στο εξωτερικο :2funny: :2funny: :2funny:

Ωστε οταν κατεβαζει μια κεντρικη τραπεζα τα επιτοκια στερει χρημα απο την αγορα!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα εισαι εντελως, μιλαμε ντιπ ασχετος απο οικονομικα και οσο γραφεις τοσο πιο πολυ δειχνεις την απυθμενη αγνοια σου και το οτι εισαι καθυστερημενος! Κριμα τα φροντιστηρια που σου εκανε το κομμα :grin:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥΝΙΑ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ Ως ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΠΑΝΩ..ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΣΚΑΝΕ 2000 ΣΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ ΜΟΛΔΑΒΙΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ LUCENTΒΛΑΚΑ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΟΛΑ...ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜΠΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ...ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΘΕΕΣ...ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΡΩΣΙΔΑΚΙ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ...

ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΕ ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΝΕ...

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΔΟΥΣΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ...ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΜΩΡΕ 1.78 ΜΕ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ...

Καλα βρε συντροφε κανε μας ενα κονε με το κομμα να γαμησουμε και εμεις κανενα ωραιο μουνι γιατι θα παμε στον ταφο μας αγαμητοι!!  :2funny: :2funny: Κανενα μουνι απο Βικτωρια σεκρετ εχεις γαμησει, και αν ναι τοτε να σε παραδεχω δημοσια................................ εισαι και ο πρωτος γαμιας!  :2funny: :2funny:

ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ kOSTAKIS SS άλλος χαλβας από εκει...ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ 100 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ  ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ..ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ  ΚΑΤΑΡ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΡΟΤΣΙΛΝΤ...ΒΡΗΚΑΝ Όμως ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ζουρλομανδια και στο Δαφνι κατευθειαν........................

Δεν το αποκλειω ομως οτι με φαρμακα μπορει και να συνελθεις και ισως καταλαβεις πως δουλευει το καπιταλιστικο συστημα.  :grin: :grin:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
όχι ΑΤΟΚΙ ΑΤΟΚΟ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ...ΠΩΣ ΠΑΕΙ?ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ?

Woodrow Wilson
Το έτος 1913, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εκλέχθηκε ο Woodrow Wilson. Προ της εκλογής του χρειάσθηκε οικονομική υποστήριξη για την διεξαγωγή της προεκλογικής του εκστρατείας. Αυτός συμφώνησε αν και απρόθυμα, ότι αν τον υποστήριζαν στον προεκλογικό του αγώνα και εκλέγετο θα υπέγραφε την Πράξη για την ίδρυση της Federal Reserve Bank. [Βλέπουμε λοιπόν πως εκβιάζονται οι διεφθαρμένοι δημοκρατικοί ηγέτες από το οικονομικό κατεστημένο όλες τις εποχές και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας για να εκλεγούν αναλώμασι των λαών]
Τον Δεκέμβριο 1913 όταν πολλά μέλη του Κογκρέσου έλλειπαν στις πατρίδες των για τα Χριστούγεννα, πέρασε βιαστικά η Πράξη για την Federal Reserve και υπεγράφη αργότερα από τον Πρόεδρο Wilson. Ο Wilson παραδέχθηκε βραδύτερον με τύψεις όταν αναφέρετο στην Federal Reserve.  "Εχω εν αγνοία μου γκρεμίσει την χώρα μου"

ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η FED....οΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ... :2funny: :2funny: :2funny:  ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ lINK

HΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ...

ΟΤΑΝ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ  LUCENTΒΛΑΚΑ EINAI TΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΦΕΝΩς ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ (ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΑΦΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ) ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Όμως ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ...ΠΧ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 50.000 ΕΥΡΩ ΜΕ 5% ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΟ 1,5-2%?

ΑΡΑ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΕΙΡΩΝΕΙΟΥΛΑ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ...Ε...ΚΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ?

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑς ΠΕΙς ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ?

ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ 6 ΕΤΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΕΣΥ?ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ...

ΩΠ lUCENTΒΛΑΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...

Έρχεται ο Φόρος Εισοδήματος!!!
Οι Αμερικανοί δεν είχαν ούτε εχρειάζοντο ένα φόρο εισοδήματος μέχρι που έφεραν πίσω τους τραπεζίτες.   "Ο φόρος εισοδήματος ήταν για να πληρώνουμε τους τόκους στους τραπεζίτες για τα δικά μας χρήματα που αυτοί δάνειζαν στην κυβέρνηση μας"  λέγει ο Devvy Kidd. Ναί καλά το διαβάζετε, η Fed φτιάχνει κυρίως χάρτινο χρήμα με τα κομπιούτερς, ή πληρώνει το Θησαυροφυλάκιο ένα μικρό φιλοδώρημα για την εκτύπωση του χρήματος. Αυτό λοιπόν το χρήμα το δανείζει με υψηλό τόκο στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, Με τους φόρους μας πληρώνουμε σ' αυτούς τόκο για τα δάνεια προς την κυβέρνηση μας τα οποία ουσιαστικά δεν κοστίζουν τίποτα στην Fed για να φτιάξει το χρήμα.

ΔΑΝΕΙΖΕΙ Η ΚΑΛΗ FED  :2funny: ΝΟΜΙΣΜΑ?ΧΑΧΑΧΑ...18 ΤΡΙΣ ΨΕΥΔΟΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....

Η ΕΛΑΔΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ LUCENTΒΛΑΚΑ ΘΑ ΠΑΣ ΕΞΟΡΙΑ Ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

εσυ φανταζομαι χαιρεσαι κιολας...

AMΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΨΑΡΙΑ!!!!!ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟ...ΧΟΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΜΕ...ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΧΡΕΟΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΜΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ....

ωρε παναγια μ' τι έχει να γίνει με το που θα σφίξουν για τα καλά οι ζέστες .....

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ωρε παναγια μ' τι έχει να γίνει με το που θα σφίξουν για τα καλά οι ζέστες .....

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδω και τωρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τώρα λοιδωρείτε ώ άφρονες καί αποκαλείται άλλους παράφρονες αλλά μόνο από μικρό καί από τρελό μαθαίνεις τήν αλήθεια. :rockon:

Τύποι Hirayama καί Memosex όταν ή αλήθεια λάμψει καί σωθούμε μνήσθητί μου έν τή βασιλεία σας. Είμαι τό 0.0025% τού ιστορικού 0.86%  :rockon:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
ετσι λεγανε και οι συνάδελφοί σου στη μανωλάδα  :birdman: και κάνανε και παράπονα που δεν πηγαίνανε μετανάστες για δουλειά  :birdman:

Μαλακίες λένε αυτοί. Το Μπαγκλαντές δεν πέρασε στο μουντιάλ..

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Άλλο ένα ΔΙΚΑΙΟ φορολογικό σύστημα...Πάλι ο φτωχότερος πληρώνει παραπάνω...Εύγε.

Ριζική αλλαγή επήλθε στον τρόπο φορολόγησης των ενοικίων που εισπράττουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 οι ιδιοκτήτες ακινήτων από τους ενοικιαστές τους.

Μέχρι σήμερα και για τελευταία φορά με τη φετινή φορολογική δήλωση τα εισοδήματα από ενοίκια (που αποκτήθηκαν το 2012) θα προστεθούν στο συνολικό εισόδημα, ενώ το σύνολο θα φορολογηθεί με την ενιαία φορολογική κλίμακα.

Το σύστημα αλλάζει, όμως, για τα ενοίκια που εισπράττονται από την 1.1.2013 (και θα δηλωθούν του χρόνου).

Στο εξής τα ενοίκια θα φορολογούνται αυτοτελώς, με ξεχωριστή κλίμακα.

Κερδισμένοι και χαμένοι
Κάποιοι θα κερδίσουν, κάποιοι θα χάσουν. Ποιοι είναι αυτοί;

Δείτε εδώ πόσο έχουν πέσει τα ενοίκια και πόσο αποδίδουν σε σχέση με την αξία του ακινήτου
Τα ενοίκια που εισπράττονται εντός του 2013 θα φορολογηθούν το 2014 αυτοτελώς ως εξής:

-Τα πρώτα 12.000 ευρώ του ετησίου εισοδήματος από ενοίκια θα φορολογηθούν με συντελεστή 10%.

-Το τμήμα του ετησίου εισοδήματος από ενοίκια πάνω από τις 12.000 ευρώ θα φορολογηθεί με συντελεστή 33%.

Προκαταβολή και συμπληρωματικός φόρος
Εννοείται ότι επί του φόρου από ενοίκια, θα επιβάλλεται και προκαταβολή φόρου για την επόμενη χρονιά η οποία θα υπολογίζεται με συντελεστή 55%.

Επιπλέον, στα ποσά των ενοικίων θα επιβάλλεται και συμπληρωματικός φόρος 1,5%-3% ανάλογα με το είδος και το εμβαδόν του ακινήτου, καθώς και την εισφορά αλληλεγγύης 1%-4% η οποία αφορά σε όλα τα εισοδήματα.

Από τον πίνακα που δημοσιεύουμε προκύπτει ότι η νέα κλίμακα αυτοτελούς φορολόγησης των ενοικίων θα ωφελήσει όσους εισπράττουν υψηλά ενοίκια και κυρίως εκείνους που έχουν υψηλά εισοδήματα από άλλη πηγή και συμπληρωματικά εισοδήματα από ενοίκια.

Χωριστά από τα άλλα εισοδήματα
Ο λόγος είναι ότι κάποιος που είχε π.χ. εισόδημα από μισθούς 40.000 ευρώ και 10.000 ευρώ από ενοίκια πλήρωνε φόρο 45% για τα 10.000 ευρώ των ενοικίων τα οποία "προστίθεντο" στα υπόλοιπα και του ανέβαζαν το συντελεστή.

Στο εξής, όμως τα 10.000 ευρώ αυτά θα φορολογούνται αυτοτελώς με 10%.

Το μεγαλύτερο όφελος το έχουν όσοι εισπράττουν ενοίκια τα οποία υπερβαίνουν ετησίως τις 70.000 ευρώ!

Όσοι εισπράττουν ενοίκια που φθάνουν ετησίως μέχρι τις 12.000 ευρώ θα φορολογούνται για τα εισοδήματα αυτά με 10% από το πρώτο ευρώ, ενώ εάν εισπράττουν ποσά μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ, το για κάθε ευρώ πάνω από τις 12.000 θα πληρώνουν φόρο 33%.

Τα μεσαία εισοδήματα
Η παλαιά κλίμακα η οποία ήταν ενιαία για όλες τις πηγές εισοδημάτων ωφελούσε σημαντικά όσους είχαν χαμηλά και μεσαία εισοδήματα προερχόμενα αποκλειστικά από ενοίκια, καθώς προέβλεπε αφορολόγητο όριο 5.000 ευρώ καθώς και πρόσθετα αφορολόγητα όρια 2.000 ευρώ για κάθε ένα από 2 πρώτα τέκνα του φορολογούμενου και 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο από το τρίτο και τα επόμενα.

Για φορολογούμενους με εισοδήματα κι από άλλες πηγές η νέα κλίμακα αυτοτελούς φορολόγησης των ενοικίων μπορεί να είναι ευνοϊκότερη, καθώς με την παλαιά κλίμακα όλα τα εισοδήματα, από όλες τις πηγές, συμπεριλαμβανομένων και των ενοικίων, αθροίζονταν και ανέβαιναν σε επίπεδα όπου οι συντελεστές ήταν υψηλοί, της τάξεως του 25%, του 35%, του 30%, του 40% και του 45%.

Με τη νέα κλίμακα θα υπάρχει σημαντική ελάφρυνση για πολλούς από τους φορολογούμενους αυτούς, καθώς το ποσό των ενοικίων, το οποίο για τους περισσότερους δεν υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ το χρόνο, δεν θα ανεβαίνει πλέον σε κλιμάκια φορολογητέου εισοδήματος όπου ισχύουν συντελεστές από 25% έως 45%, αλλά θα φορολογείται μόνο με 10%.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Για να δούμε ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν υπολογίσαμε τα ποσά του φόρου στους παρακάτω πίνακες. Για να είναι δυνατή η σύγκριση κάνουμε την υπόθεση ότι οι φορολογούμενοι έχουν εισοδήματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ενοίκια.

Τα ποσά του φόρου που θα προκύψουν με βάση την νέα κλίμακα αυτοτελούς φορολόγησης και οι διαφορές σε σύγκριση με τους φόρους που προκύπτουν από την προηγούμενη κλίμακα έχουν αναλυτικά ως εξής:

Δείτε τους πίνακες στο παρακάτω λίνκ...Δεν μπορώ να τους ανεβάσω.
Παράδειγμα χωρίς παιδιά : 6.000 ευρώ εισόδημα + 500%!!!!!!  
12.000 ευρώ εισόδημα + 71,43%!!!!
20.000  -//-          -//-       + 58,68%.
50.000  -//-          -//-       + 8,87%!!!!
70.000  -//-          -//-       - 0,39%!!!!!
100.000  -//-        -//-       - 6,72%!!!!!!!
Όπως θα δείτε και από τους πίνακες,με ένα ή δύο παιδιά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Άλλο ένα ΔΙΚΑΙΟ φορολογικό σύστημα...Πάλι ο φτωχότερος πληρώνει παραπάνω...Εύγε.
όλα αυτά θα φιάξουν με έναν και μόνο τρόπο τυπε...

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εδώ και τώρα  :rockon: :rockon: :rockon:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Warren Buffet, από τους πλουσιότερους στο κόσμο...Πληρώνει φόρο 17.4%...η γραμματέας του 35.8%

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προκαλείς τον τραβατρομπα τωρα, να βγει και να υπερασπιστεί τα δίκαια δικαιώματα του κάθε νταβατζή στο κάθε μπουρδέλο.....

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Συντροφε Χιραιαμα στο εφτιαξα λιγο. Λεω να παω σε μερικα απο αυτα τα επιμορφωτικα σεμιναρια μπας και ερθω στα ισια μου λεμε τωρα. :grin:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Είσαι ευπρόσδεκτος πάντα !

Η γλαστρα που ειναι αριστερα οπως θα ανεβαινεις
η ιδια θα 'ναι δεξια οπως θα κατεβαινεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom