Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γιατι πιστευεις και εσυ και ο φαβας οτι μπορειτε να κανετε διαφορετικα.  :2funny:

Εγω εχω δηλωσει ξεκαθαρα ποιες ειναι οι δυο λυσεις για την Ελλαδα αν εχεις διαβασει.  ;)

Πες στον συντροφο να εχει παρει εγκριση απο τον αρχηγο πριν πεταξει τις μπουρδες του. :2funny: :2funny:

Ατοκο εθνικο νομισμα  :rockon: :rockon: :rockon:

Γκαβλιαρη Λουνσεντ51 για πες τες γιατι εγω δν τις εχω διαβασει αν σου ειναι ευκολο  :).και μονο 2 λυσεις υπαρχουν  :think: :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε σοβαρεψου  :uglystupid: ειναι συνωμοσιολογια αυτα που λενε πως ο Καζακης δεν εχει πτυχιο οικονομικων, δεν εχει ουτε μια δημοσιευμενη εργασια, δεν εχει καμια σχεση με την οικονομια,δεν εχει δουλεψει πουθενα,  αλλα θεωρεις λογικες και μη συνωμοσιολογικες τις παπαριες οτι θα κλεισουνε οι τραπεζες το πασχα για να αλλαξουνε σοφτγουεαρ και να κλεψουνε τα λεφτα του κοσμου  που σας τσαμπουναει καθε τρεις και λιγο :uglystupid: σοβαρεψου τυπε, και πες και στο δικο σου να κοψει τον πολυ καλαματιανο μπαφο γιατι την ακουει περιεργα  ;)

οσο για το γαμησι.....τυπε με 0,86 ποντους ουτε που το καταλαβε κανεις  :2funny: :2funny:

KAZAKIS-GARIBALDI-540x355.jpg

καλα αυτο με τις τραπεζες ελεος πια απο τ 2008 απο τον χοντρο κουρασμενο τα λενε  :grin:...οποιος ειχε λεφτα τα βγαλε οπου μπορουσε η τα κρυβουν δν βλεπετε καθε μερα στις ειδησεις σε σπιτια τι ληστειες γινονται κ κλεβουν λεφτα  :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γκαβλιαρη Λουνσεντ51 για πες τες γιατι εγω δν τις εχω διαβασει αν σου ειναι ευκολο  :).και μονο 2 λυσεις υπαρχουν  :think: :think:

Να παρακολουθεις το νημα η ψαξε πισω.

Εσυ  ποσες βλεπει, γιατι μπορει και να κανω λαθος και η μονη λυση  ειναι του συντροφου με το

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: και να κοβουμε οσο θελουμε.  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καλησπέρα σύντροφε Hirayama.Τι ακριβώς να σου πούνε αυτοί οι πλανεμένοι Ελληνόφωνοι.Αυτοί σκέφτοντε μόνο τις καταθέσεις τους.Δεν τους ενδιαφέρει πατρίδα σύνορα ΕΘΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.....

Κάποιος είπε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα Κολοκοτρώνη...μάλλον Μακρυγιάννη χρειάζεται..."και 10000 ταλαρα να σας δώσουνε για τα αγάλματα μην τα πουλήσετε"

"Ελευθερωθήκαμε από το Ισλάμ και υποδουλωθήκαμε στους βαρβάρους τους Ευρωπαίους"

Γεμίζουν ατελειωτα ποστ με μπούρδες χωρις να απαντάνε στα βασικά.

Κανένα συμπάθειο προς τον αληταρά Lucent το φασίστα Memosun τον Tramounata από Αγγλία  :2funny: από εκεί αγαπάει την πατρίδα του  :2funny: τον άσχετο Tempt  :idiot:

Πάμε λοιπόν.....

ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 15000 ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ....ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝΕ ΝΟΜΙΣΜΑ?ΚΟΙΝΩς ΠΟΙΟς ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙς ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟ?

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΩ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΧΡΗΜΑ Η ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ TON ELA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?

ΑΠΛΩς ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙς ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ EURIBOR ME 1,25% KAI ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΜΕ 7%....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ?

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ....ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΙΔΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ?

Ποια είναι η λύση που προτείνεις?Να ΄διώξουμε ΄'ολο τον κόσμο από το δημόσιο?ΟΧΙ ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΜΑΘΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ....

ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΣΜΙΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ..Ο Σμιθ σου μιλάει καθαρά για παρέμβαση του κράτους ο Φρίντμαν ήταν φιλελεύθερος του θανατά...ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ...

ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ?ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙ?Προυπολογισμός σημαίνει ότι προϋπολογίζω να εισπράξω από φόρους και οφειλές 50 δις ευρώ...ΤΟ ΑΕΠ ΤΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ?

ΑΕΠ σημαίνει ο πλούτος που παράγει μια χώρα συνολικά...

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ 50 δισ ευρω κάθε χρόνο και οι δαπάνες του κράτους δεν είναι πάνω από 41 δις που πάνε τα υπόλοιπα δις?

σε ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΠΟΙΟΙ ΑΡΓΙΟΛΑΚΙ?ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ 2011 ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ?79 ΔΙΣ ΕΥΡΩ....Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ....

ΤΟ ΑΕΠ ΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟ 2009 ΗΤΑΝ 236 ΔΙΣ...ΟΙ ΚΑΤΑΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΠΕΖΕΣ 250 ΔΙΣ...ΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΟΥ  :2funny: 300 ΔΙΣ...ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ?

ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 2 ΤΡΙΣ?Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 5 ΤΡΙΣ ΧΡΕΟΣ?Η ΗΠΑ ΜΕ 18 ΤΡΙΣ ΧΡΕΟΣ?ΚΑΝΕΙΣ...

ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ...

ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ...

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΓΑΛΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ ΑΙΓΥΠΤΟΥ?

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΥ ΒΡΕ ΤΖΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΩς ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ?

ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΓΕΙΣ?

ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ...

ΠΩς ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ?

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΠΩς ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΧ ΚΟΥΖΙΝΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΝΡΕΙ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ?

ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΗΤΑΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ...ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ...ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟς ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΗΤΑΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ...

ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ.ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΘΑΜΕΝΗ Η ΑΓΟΡΑ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

Ο ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ?

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ...ΤΟΣΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΔΩ..ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ...ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ....

ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ Ο ΜΠΕΝΡΑΝΚΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΑ ΓΕΛΕΝ.

ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΜΠΑ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ?

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ....ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ 5 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΦΘ ΗΤΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ...ΚΑΖΑΚΑΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ...

ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΣΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΥΛΛΙΑΖΟΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΟΣΟΝΟΥΠΩ...

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ 1994 ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΤΛ ΚΤΛ...

ΘΑ ΕΡΘΕΙΟ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ....

ΠΟΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ?

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ?

Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΥ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ?

Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Όπως ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΟΥΤΕ ΠΑΡΚΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ?

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ?

ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ...ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ...

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.

ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ?

ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΜΕ ΥΦΕΣΗ?ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ?

ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΚΟΣΜΟ?

ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΣ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΡΑΧ 1929....

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ?ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ..ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ....

ΩΠ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ...Ο ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΝΟ2 ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΦΕΤΟΣ?

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ...ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑς..ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ε πως θα τα πουλησεις τα λεμονια?με κλειστη αγορα και απομονωση απο ολο τον καπιταλιστικο κοσμο ? :uglystupid: :uglystupid:

μια χαρα λειτουργει ο μαγαζοτορας στο νησι βγαζει μια χαρα χρημα και ασε τα κλαψιματα  :birdman:

Σερραιος εισαι? :grin: Σιγα μη μας κλεισετε και τα συνορα κιολας  :2funny: :2funny: να βαζουμε στα βρωμοβενζιναδικα τ νομου  βενζινη κ υγραεριο που σε κατακλεβουν  :birdman:.Θα κλαψουμε για τους βενζιναδες που πεινανε  :2funny: και ποια μιση τιμη ρε τρομπα ουτε 40% πιο φθηνα δν ειναι..ειδικα επιπλα και πορτες ασφαλειες κτλ που αναφερεις  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Να παρακολουθεις το νημα η ψαξε πισω.

Εσυ  ποσες βλεπει, γιατι μπορει και να κανω λαθος και η μονη λυση  ειναι του συντροφου με το

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: και να κοβουμε οσο θελουμε.  :2funny:

δν ξερω ρε μαν δν σπουδασα οικονομικα γιαυτο σε ρωταω...παντως τον Μπαρουφακη απο την αρχη τον ειχαι για καραγκιοζη....απο την αλλη ουτε πιστευω οτι υπαρχει πραγματικο πλεονασμα  :think: :think:  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δν ξερω ρε μαν δν σπουδασα οικονομικα γιαυτο σε ρωταω...παντως τον Μπαρουφακη απο την αρχη τον ειχαι για καραγκιοζη....απο την αλλη ουτε πιστευω οτι υπαρχει πραγματικο πλεονασμα  :think: :think:  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Εσυ κατι σπουδασες, εγω που με δυσκολια εβγαλα το δημοτικο τι να πω?  :2funny: :2funny:

Ασε τον φιλο μου τον Βαρουφακη γιατι και αυτος εκπροσωπει κομματικες αποψεις. :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εσυ κατι σπουδασες, εγω που με δυσκολια εβγαλα το δημοτικο τι να πω?  :2funny: :2funny:

Ασε τον φιλο μου τον Βαρουφακη γιατι και αυτος εκπροσωπει κομματικες αποψεις. :grin:

ελα ρε μαν..ο παππους μου ειχε βγαλει γυμνασιο κ σχολη υπαξιωματικων  :rockon: ποσο μεγαλος εισαι ρε μαν? :grin: :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εγω εβγαλα και τις 3 ταξης του γυμνασιου, αλλα το λυκειο το παρατησα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ελα ρε μαν..ο παππους μου ειχε βγαλει γυμνασιο κ σχολη υπαξιωματικων  :rockon: ποσο μεγαλος εισαι ρε μαν? :grin: :grin:

Εγω μα
ελα ρε μαν..ο παππους μου ειχε βγαλει γυμνασιο κ σχολη υπαξιωματικων  :rockon: ποσο μεγαλος εισαι ρε μαν? :grin: :grin:

Εγω μαν ψαχνω να αγορασω πτυχια απο το ιντερνετ μπας και βρω καμια δουλεια.  :grin:

Ο φαβας στο μανιφεστο του χθες μας ειπε οτι ειναι σπουδαςμενος και τρανος αλλα σε τι?  :think:  Λες να εχει κανενα πτυχιο στο πως ζευγαρωνουν οι φαλαινες?  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω εβγαλα και τις 3 ταξης του γυμνασιου, αλλα το λυκειο το παρατησα

ρε μεγάλε εγώ μέχρι πέμπτη δημοτικού πήγα… αλλά τα έμαθα καλά… κάθε τάξη την έκανα από τρείς φορές…

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγω μα
Εγω μαν ψαχνω να αγορασω πτυχια απο το ιντερνετ μπας και βρω καμια δουλεια.  :grin:

Ο φαβας στο μανιφεστο του χθες μας ειπε οτι ειναι σπουδαςμενος και τρανος αλλα σε τι?  :think:  Λες να εχει κανενα πτυχιο στο πως ζευγαρωνουν οι φαλαινες?  :grin:

Σερραιος αγανακτισμενος ειναι τυπε και του φταιμε εμεις οι Σερραιοι π ψωνιζουμε απο τη βουλγαρια ..θελει να μας κλεισει τα συνορα  :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Σερραιος αγανακτισμενος ειναι τυπε και του φταιμε εμεις οι Σερραιοι π ψωνιζουμε απο τη βουλγαρια ..θελει να μας κλεισει τα συνορα  :2funny:

φιλε απο σερες εισαι? εχω ακουση οτι εκει πανω οι γκομενες γαμιοντε αβερτα. ετσι ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom