Επισκέπτης
φυσικα!
αλλωστε για τα σκουληκια, ομοιος τους θεωρειται μονο οποιος λεει τους μπατσους χοιρινα ή δικαιολογει τις δολοφονιες των αγωνιστων του κωλου, ριχνοντας παντα τις ευθυνες στο κακο κεφαλαιο!
Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι σκουλήκι..
φυσικα!
αλλωστε για τα σκουληκια, ομοιος τους θεωρειται μονο οποιος λεει τους μπατσους χοιρινα ή δικαιολογει τις δολοφονιες των αγωνιστων του κωλου, ριχνοντας παντα τις ευθυνες στο κακο κεφαλαιο!
Δεν ενοχοποιώ κανένα..
Αλλά μου αρέσει που τρομάζεις επειδή δεν βλέπεις το [size=10pt]Online STATUS[/size] μας.
Τέσπα.. δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά εικάζω ότι για να στοχοποιειίς έμενα και το μέμο
κάπου σε ενοχλεί η άποψη μας..
Διάβασα κάπου τις περιγραφές σου οι οποίες είναι όλα τα λεφτά.PS: Όλο τον Ιούλιο θα είμαι ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ
Αν θες μπορείς να με ακολουθήσεις
Σου εγγυώμαι ότι θα εχεις πολλά να πεις
Και όσο για τις προηγούμενες γενιές που νόμιζαν οτι τα κατάφεραν επειδή ήταν ψημένοι θα εισπράξουν τώρα πούλο με τις συντάξεις.Δεν είναι χαζοί στο ΔΝΤ.Κατάλαβαν ότι η λαμογιά είναι στις συντάξεις.Για να δούνε τα παππούδια που βγάζανε με την κρίση ανατολικές επειδή η κρίση δεν είχε επηρρεάσει τις συντάξεις.
δεν βλεπω να φευγουν ευκολα τα βαριδια ....αυτο ειναι το θεμα.....μεγάλε η γενιά μας που περιμένει σε μερικά χρόνια να βγεί σε σύνταξη έχει φροντίσει και έχει κάνει το μπαγιόκο της.. .όχι που θα περιμέναμε να την βγάλουμε καθαρή στα 65 μας με την σύνταξη. .έχουμε κανονίσει τα αποθέματα μας και μόλις φύγουν τα βαρίδια από το σπίτι θα μας περισσεύουν αρκετά και για κανένα εζωσυζυγικό πηδηματάκι την εβδομάδα.. έχουν γνώσιν οι φύλακες...
Η επιλογή πάντως του διορισμού στο Δημόσειο τομέα, αποσαφηνίζεται πλέον ότι δεν αποτελεί ικανοποιητική επαγγελματική διέξοδο. Αν βέβαια υπάρχουν περιθώρια διορισμών, που (κατα την γνώμη μου δεν φαίνεται ότι υπάρχουν περιθώρια).
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ;ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ;
ΤΟ AVATAR δεν σου λεει τιποτα?ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ;
τον τυπο που τον θυμηθηκες;CIM, CIF, ΣΤΡΑΠΟΝ!!!
κατι ξερουμε και μεις απο πουλια.....και φανταρους.....ΤΟ AVATAR δεν σου λεει τιποτα?
το θεμα για να μιλησουμε σοβαρα ειναι οτι τα βαριδια δεν εχουν και να θελουν ουρανο να πεταξουν να ανοιξουν τα φτερα τους....[size=15pt]τι να πω αυριο στο παιδι μου;[/size]
τι να σπουδασει για να επιτυχει;και τι να κερδιζει εν τελει απο ετη και ετη σπουδων;μισθο 700 ευρω;
ή να του προτεινω εγω την μεταναστευση ως λυση;εκει καταντησαμε;να γυρισουμε στην δεκαετια του πενηντα;