Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
φυσικα!

αλλωστε για τα σκουληκια, ομοιος τους θεωρειται μονο οποιος λεει τους μπατσους χοιρινα ή δικαιολογει τις δολοφονιες των αγωνιστων του κωλου, ριχνοντας παντα τις ευθυνες στο κακο κεφαλαιο!

Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι σκουλήκι..
URL]]

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Και αυτά είναι χρόνια προβλήματα.Δε μπορείς να τους καταργήσεις εν μια νυκτί.Για αυτό θα είσαι συνεχώς χρεοκωπημένος.Ύστερα στην Ελλάδα δεν έχουν προχωρήσει θέματα ένταξης μεταναστών και φεμινισμού.Για αυτό φαίνεται τριτοκοσμικός και μη ανταγωνιστικός.Αλλά τι να προχωρήσει;Πούλο τώρα.Φιλολαϊκή πολιτική.Φάε γόνους τώρα φιλολαϊκέ πολιτικέ.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Και όσο για τις προηγούμενες γενιές που νόμιζαν οτι τα κατάφεραν επειδή ήταν ψημένοι θα εισπράξουν τώρα πούλο με τις συντάξεις.Δεν είναι χαζοί στο ΔΝΤ.Κατάλαβαν ότι η λαμογιά είναι στις συντάξεις.Για να δούνε τα παππούδια που βγάζανε με την κρίση ανατολικές επειδή η κρίση δεν είχε επηρρεάσει τις συντάξεις.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Δεν ενοχοποιώ κανένα..
Αλλά μου αρέσει που τρομάζεις επειδή δεν βλέπεις το [size=10pt]Online STATUS[/size] μας.

Τέσπα.. δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά εικάζω ότι για να στοχοποιειίς έμενα και το μέμο
κάπου σε ενοχλεί η άποψη μας..

Εντάξει ρε σύ ο Farkeli είναι λίγο ιδιόρυθμος και εμένα μου την είχε πεί κάποτε για το λαμπάκι συνδεμένος, και τα είχαμε βάλει.
Παραυτα είναι νομίζω πολύ καλο παιδί, και έχει δώσει και πάρα πολλές μπουρδελο ενημερώσεις.

PS: Όλο τον Ιούλιο θα είμαι ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ
   Αν θες μπορείς να με ακολουθήσεις  :cheesy: :cheesy:
   Σου εγγυώμαι ότι θα εχεις πολλά να πεις  :cheesy:
Διάβασα κάπου τις περιγραφές σου οι οποίες είναι όλα τα λεφτά.  :thumbsup:
Πραγματική και πάαααρα πολύ εμπεριστατωμένη ενημέρωση!!!  :rockon:
Με εχεις επηρεάσει σφόδρα.
Μεχρι που άρχισα να την ψάχνω και εγώ, εχθές ρώτησα σε tours τιμή τσαμπα νομλίζω 600 γιουράκια 10 ημέρεq με hotel. Αν καταφερω να ξεφύγω ίσως σε συναντήσω εκει αρχηγέ για παιρεταίρω διαφώτιση.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Να μας πουν τι προοπτικές υπάρχουν για ένα νέο.Άμα είναι καλός στα μαθήματα θα τον πούνε σπασίκλα εθνικιστή κτλ.Για αυτό ο σύγχρονος νέος πρέπει να τους δείχνει συνεχώς την τεράστια πούτσα του.Δεν υπάρχει χώρος για αυτά τα ψοφίμια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και όσο για τις προηγούμενες γενιές που νόμιζαν οτι τα κατάφεραν επειδή ήταν ψημένοι θα εισπράξουν τώρα πούλο με τις συντάξεις.Δεν είναι χαζοί στο ΔΝΤ.Κατάλαβαν ότι η λαμογιά είναι στις συντάξεις.Για να δούνε τα παππούδια που βγάζανε με την κρίση ανατολικές επειδή η κρίση δεν είχε επηρρεάσει τις συντάξεις.

μεγάλε η γενιά μας που περιμένει σε μερικά χρόνια να βγεί σε σύνταξη έχει φροντίσει και έχει κάνει το μπαγιόκο της.. .όχι που θα περιμέναμε να την βγάλουμε καθαρή στα 65 μας με την σύνταξη. .έχουμε κανονίσει τα αποθέματα μας και μόλις φύγουν τα βαρίδια από το σπίτι θα μας περισσεύουν αρκετά και για κανένα εζωσυζυγικό πηδηματάκι την εβδομάδα.. έχουν γνώσιν οι φύλακες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μεγάλε η γενιά μας που περιμένει σε μερικά χρόνια να βγεί σε σύνταξη έχει φροντίσει και έχει κάνει το μπαγιόκο της.. .όχι που θα περιμέναμε να την βγάλουμε καθαρή στα 65 μας με την σύνταξη. .έχουμε κανονίσει τα αποθέματα μας και μόλις φύγουν τα βαρίδια από το σπίτι θα μας περισσεύουν αρκετά και για κανένα εζωσυζυγικό πηδηματάκι την εβδομάδα.. έχουν γνώσιν οι φύλακες...
δεν βλεπω να φευγουν ευκολα τα βαριδια ....αυτο ειναι το θεμα.....

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αυτά φίλε, είναι σχετικά ...

ως προς το πόσο μεγάλα είναι τα βαρίδια

αλλά και ως προς το πόσο καβάτσα έχει κάνει ο καθένας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το θεμα για να μιλησουμε σοβαρα ειναι οτι τα βαριδια δεν εχουν και να θελουν ουρανο να πεταξουν να ανοιξουν τα φτερα τους....τι να πω αυριο στο παιδι μου;

τι να σπουδασει για να επιτυχει;και τι να κερδιζει εν τελει απο ετη και ετη σπουδων;μισθο 700 ευρω;

ή να του προτεινω εγω την μεταναστευση ως λυση;εκει καταντησαμε;να γυρισουμε στην δεκαετια του πενηντα; :think: :headbang:

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αν εξαιρέσουμε την επιλογή του Δημόσειου τομέα (διορισμός είτε αξιοκρατικά είτε ...πλαγιοτρόπως), τότε η λύση για να επιτύχει (και να συνεχίζει να πετυχαίνει) οποιοοδήποτε άτομο (ανεξαρτήτου ηλικίας) είναι η συνεχής εκπαίδευση σε αρκετούς τομείς πέραν της βασικής πανεπιστημονικής του μόρφωσης.

Η επιλογή πάντως του διορισμού στο Δημόσειο τομέα, αποσαφηνίζεται πλέον ότι δεν αποτελεί ικανοποιητική επαγγελματική διέξοδο. Αν βέβαια υπάρχουν περιθώρια διορισμών, που (κατα την γνώμη μου δεν φαίνεται ότι υπάρχουν περιθώρια).

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...και να συμπληρώσω ότι σαφώς, όλα αυτά  (ως προς την επαγγελματική επιτυχία) εξελίσσονται παράλληλα και αλληλεπιδρούν με το ισοζύγιο επαγγελμάτων που διαμορφώνεται και διαφοροποιείται από πολυποίκιλες κοινωνικο-οικονομικές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων και των γεω-οικονομικών.

Ώπα! το "βάρυνα" πολύ συγγνώμη...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Η επιλογή πάντως του διορισμού στο Δημόσειο τομέα, αποσαφηνίζεται πλέον ότι δεν αποτελεί ικανοποιητική επαγγελματική διέξοδο. Αν βέβαια υπάρχουν περιθώρια διορισμών, που (κατα την γνώμη μου δεν φαίνεται ότι υπάρχουν περιθώρια).

αυτος ειναι ο ΝΕΟ-'Ελληνας'

προστι8εμενη αξια μηδεν.....α ρε, ΔΝΤ που ΣΑΣ χρειαζεται

φιλικα, παντα

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ποιος θα το περίμενε ότι θα ξεπουλούσαν την πατρίδα μας και θα την υποδούλωναν στους ξένους σε καιρό ειρήνης; Ότι χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά θα υπέγραφαν συνθηκολόγηση με τους ξένους δυνάστες που κατέλυσαν την εθνική μας ανεξαρτησία; Πόσο ταπείνωσαν και εξευτέλισαν αυτόν τον υπερήφανο λαό που έδωσε διαχρονικά το παρών σε όλα τα πεδία των μαχών και αντιστάθηκε ηρωικά σε κάθε ξένο κατακτητή.
Ποιος είναι υπεύθυνος για τη σημερινή ξεφτίλα; Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δυο. Είναι αρκετοί. Είναι εκείνοι που προετοίμασαν τον ερχομό του νέου ξένου κατακτητή. Οι ντόπιοι συνεργάτες του που υπονόμευαν εκ των έσω τη χώρα. Όλο αυτό το αληταριό που ρήμαξε το λαό μας, χτυπώντας τις αξίες και τον πολιτισμό του και προπαγανδίζοντας από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ το πρότυπο του ξεφτιλισμένου νεοραγιά.

Έμπασαν μέσα στα σπίτια μας με τα κανάλια της αλητείας ότι πιο δυσώδες και πιο χαμερπές και μας το παρουσίασαν ως κάτι το φυσιολογικό.
Είναι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες που ξεπούλησαν τα ιερά και τα όσια και τα πέταξαν στα σκυλιά, επέβαλαν τον κομματισμό και διέλυσαν τη δημόσια διοίκηση, για να λεηλατήσουν μαζί με τα πάσης φύσης λαμόγια το χρήμα και τον πλούτο του ελληνικού λαού. Άφησαν ασύδοτους τους εγκληματίες και τους εμπόρους ναρκωτικών να δολοφονούν τη νεολαία μας. Άφησαν απροστάτευτα τα σύνορα για να μπουκάρουν στην Ελλάδα από παντού οι λαθρομετανάστες και να πετάξουν τους Έλληνες εργάτες στην ανεργία και να τους οδηγήσουν στην πείνα.
Εισερχόμαστε σε μια περίοδο κατοχής με άλλο προσωπείο. Ο εχθρός αυτή τη φορά δεν έρχεται με τανκς και αεροπλάνα. Είναι πολύ πιο ύπουλος τώρα.
Καθήκον όλων των Ελλήνων να οργανώσουν την πάλη και την αντίσταση τους προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
το θεμα για να μιλησουμε σοβαρα ειναι οτι τα βαριδια δεν εχουν και να θελουν ουρανο να πεταξουν να ανοιξουν τα φτερα τους....[size=15pt]τι να πω αυριο στο παιδι μου;[/size]

τι να σπουδασει για να επιτυχει;και τι να κερδιζει εν τελει απο ετη και ετη σπουδων;μισθο 700 ευρω;

ή να του προτεινω εγω την μεταναστευση ως λυση;εκει καταντησαμε;να γυρισουμε στην δεκαετια του πενηντα; :think: :headbang:

Να τους πεις οτι η γενια του πολυτεχνειου σας εκαψε τα ονειρα  :cheesy:
γιατι τα μαζεψε ολα  :grin:

Χωρις ντροπες  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom