Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
συνταξη ποτε θα βγεις ρε τυπε?στα 89? :2funny:

συμπληρώνω τα μέγιστα (40 χρόνια ένσημα) σε 3.5 χρόνια και το όριο ηλικίας (62.5) σε πέντε...

αλλά δεν γουστάρω να βγώ σε σύνταξη... και βρίσκω ότι δεν έχω λόγο να βγώ σε σύνταξη.. .και αν βγώ σε σύνταξη αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω αν δουλεύω κιόλας...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
συμπληρώνω τα μέγιστα (40 χρόνια ένσημα) σε 3.5 χρόνια και το όριο ηλικίας (62.5) σε πέντε...

αλλά δεν γουστάρω να βγώ σε σύνταξη... και βρίσκω ότι δεν έχω λόγο να βγώ σε σύνταξη.. .και αν βγώ σε σύνταξη αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω αν δουλεύω κιόλας...

Θατσερικος μεχρι θανατου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

σορρυ κιολας αλλα Αγγλια--Λονδινο και Μαντσεστερ πηγαινα απο παιδακι,αφου εισαι καποιας ηλικιας λογικα 55-60 γιατι δν πας σε καμια χωρα τ πρωην ανατολικου μπλοκ να απολαυσεις τη ζωη  :grin: :grin: η σε κανενα νησακι της Ελλαδας  :grin:
Σου αρεσει τοσο πολυ η Αγγλια και οι αγγλιδες ? :crazy: :crazy:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σορρυ κιολας αλλα Αγγλια--Λονδινο και Μαντσεστερ πηγαινα απο παιδακι,αφου εισαι καποιας ηλικιας λογικα 55-60 γιατι δν πας σε καμια χωρα τ πρωην ανατολικου μπλοκ να απολαυσεις τη ζωη  :grin: :grin: η σε κανενα νησακι της Ελλαδας  :grin:
Σου αρεσει τοσο πολυ η Αγγλια και οι αγγλιδες ? :crazy: :crazy:

την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έκρινα ότι το έργο αυτό που ανέλαβα (για κατ ελάχιστο τρία χρόνια) μου δίνει το καλύτερο value for money..

τα λεφτά είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, το συγκεκριμένο μέρος (Sheffield) αξιόλογο, ασφαλές, με καλό επίπεδο ζωής και πολύ καλές υπηρεσίες προς τους πολίτες του, λογικότατο κόστος ζωής ώστε να περισσεύουν αρκετά παρόλο ότι ζώ μια πολύ άνετη ζωή ...

τα νησάκια της Ελλάδας δεν έχουν δουλειές στο αντικείμενο μου και οι ανατολικές χώρες δεν πληρώνουν τόσο καλά τους contractors ...

αν θα πάω αλλού μετά το πέρας του έργου θα κοιτάξω Αφρική (και πάλι) ή σκληροπηρυνική Μέση Ανατολή (Ιράκ, Πακιστάν, Ιράν κλπ)... και για περιορισμένη χρονική διάρκεια.. ή χώρες κασπίας (Καζακστάν, Αξερμπαιτζάν, Τουρκμενιστάν κλπ)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο πιπίλας και φυλακα να πάει σαμπουάν θα χρησιμοποιεί.. τα σαπούνια είναι για κάτι αδελφούλες σαν και την πάρτη σου παπάτρολε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οπα ρε τυπε.Η πλειοψηφια των μαθητων μεχρι τα 18 μιλαει 2 ξενες γλωσσες.Μην παω μακρυα εγω lower πηρα α λυκειου και λοςερ γαλλικα στην β λυκειου.Χωρια που μαθηματικα κατευθυνσης που καναμε διανυσματα ενας καθηγητης μου ειχε πει οτι διανυσματα κανουν στο εξωτερτικο στα πανεπιστημια.Το εκπαιδευτικο συστημα στην ελλαδα δεν ειναι τοσο τραγικο οσο το παρουσιαζεις.Απο την αλλην αυτο το εχεις διαβασει για την νοτιο κορεα?

ναι βέβαια... αλβανικά, ελληνικά και αγγλικά...

και επειδή πήρες lower σημαίνει ότι ξέρεις και αγγλικά ??

και επειδή έχουμε ρίξει το βάρος από τα πανεπιστήμια στα λύκεια αυτό είναι και σωστό ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom