Επισκέπτης
Εσύ έχεις αποθέματα,τί σκας;η ανεμελιά δεν γεμίζει το τσουκάλι φαγητό, ούτε το αμάξι μπενζίνα...
Εσύ έχεις αποθέματα,τί σκας;η ανεμελιά δεν γεμίζει το τσουκάλι φαγητό, ούτε το αμάξι μπενζίνα...
και ποιός πλερώνει τα συσσίτια μπρο ???
Εσύ έχεις αποθέματα,τί σκας;
του τελειωνουν τυπε και φοβαται
μπα δεν τελειώνουν γιατί δεν αφήνω την ανεμελιά να με κυριεύσει...
συνταξη ποτε θα βγεις ρε τυπε?στα 89?
συμπληρώνω τα μέγιστα (40 χρόνια ένσημα) σε 3.5 χρόνια και το όριο ηλικίας (62.5) σε πέντε...
αλλά δεν γουστάρω να βγώ σε σύνταξη... και βρίσκω ότι δεν έχω λόγο να βγώ σε σύνταξη.. .και αν βγώ σε σύνταξη αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω αν δουλεύω κιόλας...
συμπληρώνω τα μέγιστα (40 χρόνια ένσημα) σε 3.5 χρόνια και το όριο ηλικίας (62.5) σε πέντε...
αλλά δεν γουστάρω να βγώ σε σύνταξη... και βρίσκω ότι δεν έχω λόγο να βγώ σε σύνταξη.. .και αν βγώ σε σύνταξη αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω αν δουλεύω κιόλας...
Θατσερικος μεχρι θανατου
Ωραία,η Μαργκαρετ πέθανε,καιρός να θάψουμε και σενα....ακριβώς...
σορρυ κιολας αλλα Αγγλια--Λονδινο και Μαντσεστερ πηγαινα απο παιδακι,αφου εισαι καποιας ηλικιας λογικα 55-60 γιατι δν πας σε καμια χωρα τ πρωην ανατολικου μπλοκ να απολαυσεις τη ζωη η σε κανενα νησακι της Ελλαδας
Σου αρεσει τοσο πολυ η Αγγλια και οι αγγλιδες ?
Ωραία,η Μαργκαρετ πέθανε,καιρός να θάψουμε και σενα....
Επίσης είπες πως θα με αγνοήσεις,άρα έχεις χάσει την αξιοπιστία σου,συνεπώς μάλλον θα ψοφήσεις χωρίς να με νεκροφιλήσεις.είπα ότι πρώτα θα σε νεκροφιλήσω και μετά θα πάρω σειρά παπαζόλη...
Επίσης είπες πως θα με αγνοήσεις,άρα έχεις χάσει την αξιοπιστία σου,συνεπώς μάλλον θα ψοφήσεις χωρίς να με νεκροφιλήσεις.
σκύψεεεεεεεεεεεε για το σαπούνι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπουστικο κουφαρι
δε μου λες έχεις κοινόχρηστο μπάνιο ή ατομικό;;;ο πιπίλας και φυλακα να πάει σαμπουάν θα χρησιμοποιεί.. τα σαπούνια είναι για κάτι αδελφούλες σαν και την πάρτη σου παπάτρολε...
δε μου λες έχεις κοινόχρηστο μπάνιο ή ατομικό;;;
οπα ρε τυπε.Η πλειοψηφια των μαθητων μεχρι τα 18 μιλαει 2 ξενες γλωσσες.Μην παω μακρυα εγω lower πηρα α λυκειου και λοςερ γαλλικα στην β λυκειου.Χωρια που μαθηματικα κατευθυνσης που καναμε διανυσματα ενας καθηγητης μου ειχε πει οτι διανυσματα κανουν στο εξωτερτικο στα πανεπιστημια.Το εκπαιδευτικο συστημα στην ελλαδα δεν ειναι τοσο τραγικο οσο το παρουσιαζεις.Απο την αλλην αυτο το εχεις διαβασει για την νοτιο κορεα?