voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Λέω.
Oποιος λεει το αντιθετο, ας το στηριξει. Αν και ειναι αδυνατον βεβαια.Λες????????????????
Oποιος λεει το αντιθετο, ας το στηριξει. Αν και ειναι αδυνατον βεβαια.
Υπαρχει χωρα να μην εχει χρεος?
Το θεμα ειναι τι ΑΕΠ εχεις και με τι προυποθεσεις αναχρηματοδοτεις το χρεος αυτο.
Υπαρχει χωρα να μην εχει χρεος?Και το κουρεμα τι ηταν? Λες να αποπληρωσουμε τα 340> δις που χρωσταμε, η θα μας κοψουν κανε 100αρι?
800+ σελίδες ψηφισαν...δεν μπορει σε καποια απο αυτες θα ειναι σχεδιασμενος ο ταφος μας...! Εργατικα...οικονομικα....συνταξεις.....μισθοι.....Θες και αλλα???? Οσο για το δανειο πηραμε 2 δις σε κλειστη δημοπρασια...και θα δωσουμε 3.6...!!!!! και ολα αυτα με ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΟ εμενα για ξεπουλημα μου κανει απλα με ποιο επισημο τροπο..!βέβαια δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα αλλά τι να πείς τώρα
αυτό πόθεν προκύπτει ???
έτσι και αλλιώς οι 48.500 είναι προς συνταξιοδότηση οπότε 1.500 ατομα δεν αλλάζει τίποτε .. και πρίν τόσα απολυότανε για διάφορους λόγους (εγκλήματα κλπ)... και φυσικά δεν βρίσκω κανένα κακό σε αυτό
Και με 4,92% μαλιστα επιτοκιο.Για δες.
Υπάρχουν κάτι βλάκες που τσακώνονται για το ποιός θα δανείσει σε χρεωκοπημένους.
Ρε αλεξ ειναι λιγο? Για πες μου εαν γνωριζει μεχρι το 2009 με τι δικαιο δανειζομασταν?Και με 4,92% μαλιστα επιτοκιο.
Ρε αλεξ ειναι λιγο? Για πες μου εαν γνωριζει μεχρι το 2009 με τι δικαιο δανειζομασταν?
Για δες.
Υπάρχουν κάτι βλάκες που τσακώνονται για το ποιός θα δανείσει σε χρεωκοπημένους.
Απο οσο ξερω ημασταν στο 1,5-2%...! Για το δικαιο ομως δεν μου απαντησες? Τα περναμε με ελληνικο η με βρετανικο?Απο το 4,92% θα ξεκινησεις και σταδιακα θα πεφτει κι αλλο. Ξεχασες τι γινοταν πριν 2-3 χρονια?
Εχει τοση σημασια ποιο δικαιο ειναι εφαρμοστεο στην περιπτωση που δεν εξελιχθει ομαλα η δανειακη συμβαση?Απο οσο ξερω ημασταν στο 1,5-2%...! Για το δικαιο ομως δεν μου απαντησες? Τα περναμε με ελληνικο η με βρετανικο?
Δικηγορος εισαι κατα τα λεγομενα σου...πιστευεις οτι δεν εχει???Εχει τοση σημασια ποιο δικαιο ειναι εφαρμοστεο στην περιπτωση που δεν εξελιχθει ομαλα η δανειακη συμβαση?
Οση συναινεση δωσατε κι εσεις το 2009.Εννοείς τότε που έβγαινε ο Τρελαντώνης στα Ζάππεια και έλεγε πως δε δίνει συναίνεση στο λάθος Αλεξάκο; Όχι, δεν το ξεχάσαμε.
Περιμενω απαντηση....ποιο δικαιο ηταν πριν ΔΝΤ και εαν συμφωνεις που πλεον ισχυει το Βρετανικο (ΜΟΥΓΚΑ απο τα ΜΜΕ) για αυτοΟση συναινεση δωσατε κι εσεις το 2009.
Αν αρχισουμε να συζηταμε τι θα γινει αν δεν εξελιχθει ομαλα μια συμβαση, τοτε μιλαμε για καταστροφη. Και λιγη σημασια θα εχει ποιο δικαιο θα ορισει τους ορους της καταστροφης.Δικηγορος εισαι κατα τα λεγομενα σου...πιστευεις οτι δεν εχει???