CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
...θες να μου γραψεις και τους μισθους στις αλλες χωρες που εχεις παει?γιατί εχεις πάει να δείς πόσος είναι ο φόρος σε άλλες χώρες??
...θες να μου γραψεις και τους μισθους στις αλλες χωρες που εχεις παει?γιατί εχεις πάει να δείς πόσος είναι ο φόρος σε άλλες χώρες??
Προτρέχεις...δεν σε βρίζω γιατί σε έχουν βρίσει οι άλλοι εδώ μέσα,οπότε δεν χρειάζεται...
Καμία σχέση...ξεστραβώσου...Ποτέ μου δεν έχω αλλάξει αυτά που γράφουν στα σάϊτ...
Αυτά που έγραψα είναι ακριβώς τα ίδια,που βρήκα στο σάϊτ iefimerida.gr...Όταν πήγα να ανεβάσω και το λίνκ,όχι μόνο δεν ανέβαινε αλλά δεν μου έβγαζε και αυτά που είχα γράψει (copy-paste).
Το ίδιο το κείμενο που λες,ότι το άλλαξα...
...θες να μου γραψεις και τους μισθους στις αλλες χωρες που εχεις παει?
Σου εξήγησα πιο πάνω,αλλά δεν θες να καταλάβεις...Αναφέρω τον λόγο που ανέβασα άλλο λίνκ.εγώ ξέρω ότι το λίνκ που έβαλες οδηγεί σε άλλο κείμενο
αρα θα μπορούσες να μην βάλεις το ποστ εφόσον παραποίησες το περιεχόμενο της πηγής που έβαλες...
Σου εξήγησα πιο πάνω,αλλά δεν θες να καταλάβεις...Αναφέρω τον λόγο που ανέβασα άλλο λίνκ.
Εσύ λες ακόμα ότι έκανα παραποίηση του περιεχομένου...
Πολύ ωραία,το κατάλαβες...Για το λίνκ σου έλεγα...δεν άλλαξα κανένα περιεχόμενο...το καταλαβαίνεις ότι ανέβασες λινκ το οποίο λέει ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα από αυτά που ισχυρίζεσαι ????
Πολύ ωραία,το κατάλαβες...Για το λίνκ σου έλεγα...δεν άλλαξα κανένα περιεχόμενο...
Αν θες άνοιξε το παραπάνω λίνκ...είναι το ίδιο κείμενο που είχα ποστάρει στο πρώτο μου μήνυμα...
Για την παραποίηση του κειμένου που λες ότι έκανα σου λέω πάλι...
Και τι ισχυρίζομαι...την είδηση ανέβασα...
Μα σου εξήγησα τον λόγο στο πρώτο μου πόστ σήμερα στις 20:26...Κάποια λίνκ ενώ τα κάνω copy-paste όχι μόνο δεν μου εμφανίζονται,αλλά το μήνυμα που κάνω παράθεση μου βγαίνει τελείως κενό,ενώ έχω γράψει κείμενο...Δεν γνωρίζω τον λόγο που γίνεται αυτό.και τι σκατά ρε έβαλες αλλα αντί αλλων λινκ και μου ανεβάζεις την πίεση ρε ??
και δεύτερον και κυριότερον αφού είδες ότι στο λινκ που έβαλες έχει διαφορετικό κείμενο που λέει τελειως διαφορετικά πράγματα δεν πήυρες μυρωδιά ότι αυτά που γράφει το πρώτο είναι μούφες ?????
Μα σου εξήγησα τον λόγο στο πρώτο μου πόστ σήμερα στις 20:26...Κάποια λίνκ ενώ τα κάνω copy-paste όχι μόνο δεν μου εμφανίζονται,αλλά το μήνυμα που κάνω παράθεση μου βγαίνει τελείως κενό,ενώ έχω γράψει κείμενο...Δεν γνωρίζω τον λόγο που γίνεται αυτό.
Έτσι κακώς ανέβασα άλλο λίνκ εκείνη την ημέρα,απ' αυτό που έλεγε το κείμενο.Και για να πω την αλήθεια εκείνη την ώρα δεν διάβασα όλο το κείμενο από το λίνκ που ανέβασα...Κακώς βέβαια,μετά το είδα στην δική σου απάντηση που τα είχες υπογραμμίσει με διαφορετικό χρώμα...
Λάθος,αλλά δεν έκανα παραποίηση περιεχομένου...
αντε καλά.. συχωρεμένος και όση δεν χωρέσει ας μείνει απέξω
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ειναι το μισο του ΚΑΘΟΛΟΥ ,ρε μαστορα ,που εχεις κανει τις αναγωγες σου?..να ξερουμε και μεις που μαστε απο επαρχια...ναι .. Αγγλια μια γκαρσονιέρα στο Λονδίνο (στα Πατήσια τους) 1500 λιρες τον χρόνο council tax
βασικός μισθός 6.75 λίρες την ώρα μικτός (καθαρός γύρω στις 6.00) ...
κάνε τις αναγωγές σου...
ΥΓ στην Ελλαδίτσα μας αυτό το σπίτι έχει χαράτσι 250 ευρώ με τον νέο νόμο... δηλαδή λιγώτερο από μισό μηνιάτικο...
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ειναι το μισο του ΚΑΘΟΛΟΥ ,ρε μαστορα ,που εχεις κανει τις αναγωγες σου?..να ξερουμε και μεις που μαστε απο επαρχια...
ετσι ακριβως.....ΚΑΙ τα μαζευουν ολα τσαμπα ,ομορφα και ωραια αυτοι που "πρεπει" .....μετα με τη βοηθεια καποιου νομου-ρυθμισης-αποφασης ,ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ(και τα ακινητα επενδυση) αυτοι που πρεπει...αμα δεν έχεις μηνιάτικο χαριζεις για ενα ντενεκε λαδι πουλάς το σπίτι και την βγάζεις...
όπως καλή ωρα στην Γερμανία που για να μπείς στην ανεργια δεν πρέπει να έχεις σπίτι δικό σου...
Σοκ στο πανελλήνιο.
Ανδρέας Λοβέρδος: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την Ευρωβουλή
Έτσι... όμορφα, νόμιμα και ηθικά πάνω απ' όλα
[URL unfurl="true"]http://tvkosmos.gr/article.asp?newsid=2152865#.UvdeH2J_v7F[/url]
Τρεις βουλευτές της ΝΔ έστειλαν στο εξωτερικό 3,5 εκατ. ευρώ
Τρεις βουλευτές της ΝΔ έστειλαν σε τράπεζες του εξωτερικού 3,5 εκατ. ευρώ, την περίοδο 2009-2012, όπως προκύπτει από τον κατάλογο του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου ((ΚΕΦΟΜΕΠ). Το εν λόγω ποσό δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες των τριών πολιτικών, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα».
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που επικαλείται το δημοσίευμα, κάθε ένας βουλευτής της ΝΔ έβγαλε στο εξωτερικό χρηματικό ποσό λίγο μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Τα εν λόγω στοιχεία προέκυψαν από τη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, η οποία περιλαμβάνει 600 φορολογούμενους που διακίνησαν μεγάλα ποσά, χωρίς να τα έχουν δηλώσει στην εφορία.
Ο επίμαχος κατάλογος βρίσκεται πλέον στα χέρια της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Στη λίστα περιλαμβάνονται και γνωστοί Έλληνες επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι και πολιτικοί μηχανικοί, για τους οποίους διαπιστώθηκε πως διακίνησαν σε τράπεζες του εξωτερικού περισσότερα από 2 δισ. ευρώ «μαύρου» χρήματος, το διάστημα 2009-2012.
Συγκεκριμένα δύο πολύ γνωστοί επιχειρηματίες φέρονται να έχουν καταθέσεις που υπερβαίνουν τα 20 εκατ. ευρώ ο καθένας, ποσά που δεν δικαιολογούνται.
Τα άτομα που περιλαμβάνονται στην επίμαχη λίστα αναμένεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τα εν λόγω ποσά, τα οποία δεν έχουν συμπεριληφθεί στις φορολογικές τους δηλώσεις τα τελευταία 10 χρόνια. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα λάβουν επιστολή τη Δευτέρα η οποία θα τους δίνει προθεσμία πέντε ημερών για να προσέλθουν στα γραφεία του ΚΕΦΟΜΕΠ.
Αν τα ποσά αυτά δεν δικαιολογηθούν, θα ακολουθήσουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
http://[URL unfurl="true"]www.agelioforos.gr/files/Militsi%20Georgia/thrinos_korea.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μετα την αποσυρση της υποψηφιοτητας δαραβιγκα απο τον δημο αλλη μια ειδηση σοκ τυπε :S
ΣΟΚ στο παγκοσμιο στερεωμα....ο αντεας λοβερδος υπαρχει ακομα...και απειλει να πολιτευθει...