Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Μηνύματα
5.505
Like
21
Πόντοι
66
«Η Ελλάδα του κ. Παπανδρέου θα καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο», είχε αναφέρει σε ομιλία του στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σε μια απο τις αλησμόνητες κόντρες του με τον Ανδρέα Παπανδρέου, για τα οικονομικά της χώρας.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, οι επικριτές του θα μιλήσουν για την «κατάρα» του πρώην πρωθυπουργού, καθώς τα λόγια του συχνά πιάνουν τόπο. Αλλοι, φιλικά διακείμενοι, θα το εκλάβουν ως «προφητεία» του Μητσοτάκη, καθώς πιστεύουν ότι ο ίδιος αδικήθηκε απο την ιστορία και δεν πρόλαβε να νοικοκυρέψει τη χώρα. Φυσικά, η προφητεία αυτή δεν είναι πλήρης, καθώς στο ΔΝΤ μας οδήγησε τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο γιός του Ανδρέα, ενώ και ο δικός του γιός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγινε υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, και είναι ένας απο τους βασικούς συνομιλητές των δανειστών μας. Η πολιτική ιστορία στην Ελλάδα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αξίζει να ανατρέχουμε συχνότερα σ” αυτήν.

Το σίγουρο είναι ότι δεν υπήρξαν ανυποψίαστοι κυβερνήτες. Ηξεραν, έβλεπαν, ανέβαλαν. Μερικοί ψιθύρισαν, αλλά δεν ακούστηκαν. Επίτηδες μίλαγαν χαμηλόφωνα.

Και οι αλήθειες τους ακούγονταν μόνο όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Γιατί όταν κυβερνούσαν, είχαν υποχρεώσεις απέναντι στην εκλογική «πελατεία», η οποία τελικά άρπαξε όλο τον χρόνο και το χρήμα απο τη δική μας δεκαετία.

Είναι στιγμές, που το δημοσιογραφικό αρχείο έχει δύναμη και ηλεκτρισμό. Αυτή η ηλεκτροπληξία με χτύπησε και έμεινα για ώρα μουδιασμένος.

Θα επανέλθω και με «προφητικό» βίντεοτου Ανδρέα Παπανδρέου. Δυστυχώς όμως, αργήσαμε να μάθουμε, ότι οι πρωθυπουργοί μας είχαν το «χάρισμα» να βλέπουν τόσο μπροστά…

Χρίστος Βασιλόπουλος

Ακούστε εδώ τον Μητσοτάκη στη Βουλή το 1994, δυναμώστε την ένταση του ήχου και μοιραστείτε το.



 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
27.312
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
κια προφητης ο βρυκολακας :grin:
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
28.041
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
ουτε προφητεια ουτε καταρα.

καποιος συμβουλος του στα οικονομικα μελετησε απλα τα νουμερα, την αριθμητκη του χρεους και των επιτοκίων  :rockon:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αφου εφτασε το χρεος στο 111% κατι ηξερε
 

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Μηνύματα
2.661
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16


                             

                            Η άλλη πλευρά.

Το παρασκήνιο της εμπλοκής με την τρόικα 

Στελέχη της τρόικας κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση ότι έχει επιδοθεί σε «παιχνίδι με τα μίντια», ενώ οι διαρροές φαίνεται πως ενόχλησαν τις Βρυξέλλες.
Στην ελλιπή προετοιμασία της κυβέρνησης, αλλά και τις παρελκυστικές τακτικές και παλινωδίες, που –κατά την άποψή τους πάντα– χαρακτηρίζουν τη στάση ορισμένων υπουργών, αποδίδουν στελέχη της τρόικας τις διαρκείς καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μαραθώνιας αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος. Επιπλέον, στις Βρυξέλλες μόλις και μετά βίας κρύβουν την ενόχλησή τους για τις ανακριβείς διαρροές και το «παιχνίδι με τα μίντια» (spin), στο οποίο, όπως πιστεύουν, έχει επιδοθεί η ελληνική πλευρά.

Συνομιλητές της «Κ» στα ευρωπαϊκά όργανα, που παρακολουθούν στενά την εκτέλεση του Προγράμματος, αναφέρουν ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ότι η ελληνική κυβέρνηση τους παρέδωσε μία λίστα με πρόσθετες παρεμβάσεις για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό στον προϋπολογισμό του 2014, την ημέρα που γνώριζε ότι οι ελεγκτές επρόκειτο να αναχωρήσουν από τη χώρα μας. Οταν μάλιστα η Αθήνα ρωτήθηκε, τότε, πόσο υπολογίζει ότι θα αποδώσουν αυτά τα μέτρα, η απάντηση που έδωσε, σύμφωνα τουλάχιστον με την ευρωπαϊκή εκδοχή των γεγονότων, ήταν «δεν έχουμε υπολογίσει ούτε εμείς». Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έλεγαν στην «Κ» ότι μπαίνουν στον πειρασμό να διερωτηθούν αν αυτή η ελλιπής προετοιμασία της κυβέρνησης ήταν σκόπιμη ή όχι.

Επιπλέον, η αξιολόγηση παρατείνεται διαρκώς επειδή, σύμφωνα πάντα με ευρωπαϊκές πηγές, η ελληνική κυβέρνηση αλλάζει συνεχώς τις θέσεις. Για παράδειγμα, ενώ το δημοσιονομικό κενό στον προϋπολογισμό του 2014 φαινόταν να μειώνεται, η μείωση του φόρου ακινήτων από τα συμφωνηθέντα το εκτόξευσε την προηγούμενη εβδομάδα εκ νέου στα 1,86 δισ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρόικα υπολογίζει επίσης πρόσθετο δημοσιονομικό κενό 300 - 400 εκατ., εφόσον η κυβέρνηση επιλέξει να διατηρήσει τον μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση, καθώς δεν συμμερίζεται την άποψη της Αθήνας ότι ο μειωμένος ΦΠΑ είχε θετικά αποτελέσματα στα έσοδα. Με άλλα λόγια, οι Βρυξέλλες δεν εμπιστεύονται τα νούμερα και τις προβλέψεις που τους δίνει το οικονομικό επιτελείο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθυστερήσεις, καθώς η τρόικα κάνει τους δικούς της υπολογισμούς.

Το θέμα των πλειστηριασμών

Προκειμένου να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους περί αναξιοπιστίας της ελληνικής πλευράς, Ευρωπαίοι τεχνοκράτες υπενθυμίζουν τη δέσμευση της Αθήνας, το περασμένο καλοκαίρι, για άρση του σημερινού καθεστώτος στην απαγόρευση των πλειστηριασμών από 1ης Ιανουαρίου – δέσμευση από την οποία υπαναχώρησε. Πηγές των Βρυξελλών διαβεβαιώνουν την «Κ» ότι ουδέποτε ζήτησαν πλήρη άρση του μορατόριουμ των πλειστηριασμών, όπως ποτέ δεν ζήτησαν και οριζόντια μέτρα, και ότι όλα αυτά είναι σκόπιμες ανακριβείς διαρροές της κυβέρνησης στα μίντια για τη δημιουργία εντυπώσεων. Διευκρινίζουν, όμως, ότι το σημερινό καθεστώς δεν διαχωρίζει ανάμεσα στους πραγματικά ευάλωτους και σε όσους είναι «στρατηγικοί κακοπληρωτές». Επίσης, η τρόικα υποστηρίζει ότι το κόστος της προστασίας όσων πραγματικά έχουν ανάγκη θα πρέπει να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, αφού πρόκειται για μέτρο κοινωνικής πολιτικής, ενώ η κυβέρνηση επιθυμεί να παραμείνει ο «λογαριασμός» στις τράπεζες. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος και πάλι στα δημόσια ταμεία μεταφέρεται, αφού το κράτος είναι ο κύριος μέτοχος των ελληνικών τραπεζών και έχει αναλάβει το κόστος της ανακεφαλαιοποίησής τους.

Ενα ακόμη παράδειγμα ανακριβούς και υποβολιμαίας διαρροής από την κυβέρνηση, σύμφωνα πάντα με την τρόικα, είναι ότι δήθεν υποδείχθηκε ως λύση για το πρόβλημα του ασφαλιστικού στην Ελλάδα η χορήγηση «συντάξεων βάσει εισοδήματος». Ουδέποτε Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ενεπλάκησαν σε τέτοιες συζητήσεις, υποστηρίζουν πηγές της «Κ».

Επιπλέον, σύμφωνα με κοινοτικούς αξιωματούχους, η κυβέρνηση υπαναχώρησε και από τη ρητή δέσμευσή της για εναρμόνιση του καθεστώτος μαζικών απολύσεων με τα ισχύοντα στην Ευρώπη, στο πλαίσιο συγκριτικής μελέτης που ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες από το Παγκόσμιο Γραφείο Εργασίας (ILO). Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν απαιτείται υπογραφή υπουργού, τονίζουν αρμόδιες πηγές στην «Κ», με την κυβέρνηση να απαντά ότι το θέμα θα λυθεί με «μη νομοθετικά μέτρα» (στις Βρυξέλλες διερωτώνται ακόμη τι σημαίνει αυτή η φράση)...




 
 


 

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Μηνύματα
2.661
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
28.041
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Την ώρα που εμείς στην Ελλάδα «έχουμε τις προτεραιότητές μας» και μας αρέσει να πιστεύουμε ότι όλοι «θα παρακαλέσουν να επενδύσουν στον τόπο μας» και θέλουν «να μας πάρουν τα φιλέτα του Δημοσίου», την Τρίτη και την Τετάρτη 26 και 27 Νοεμβρίου οργανώθηκε στο Βουκουρέστι το «Οικονομικό και Εμπορικό Φόρουμ Κίνας - Ανατολικής Ευρώπης».

Σε αυτό έδωσε το παρών προσωπικά ο πρωθυπουργός της Κίνας Li Keqiang που έφτασε με 100 Κινεζικούς κολοσσούς, 15 πρωθυπουργοί από τις: Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία, Τσεχία, Κροατία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία και Ουγγαρία μαζί με 600 επιχειρηματίες και φυσικά το σύνολο της Ρουμανικής πολιτικής ηγεσίας με 800 Ρουμάνους επιχειρηματίες.
 
Ας δούμε τι ανακοινώθηκε στα Ρουμανικά media για τις επενδύσεις που ενδιαφέρουν την Κίνα στη Ρουμανία, όλες με ΣΔΙΤ:

* Γραμμή τραίνου μεγάλης ταχύτητας (480 χλμ / ώρα) που θα ενώσει το λιμάνι της Constanta με τα δυτικά σύνορα της χώρας (Timisoara). Εκτιμώμενο κόστος: 11 δισ. ευρώ.
* Κατασκευή των πυρηνικών αντιδραστήρων 3 και 4 στην Cernavoda. Εκτιμώμενο κόστος: 6,5 δισ. ευρώ.
* Μεγάλο αρδευτικό έργο που θα κατεβάσει νερό από τη Βόρεια στη Νότια Ρουμανία για να ποτίσει την τεράστια εύφορη κοιλάδα του Baragan. Εκτιμώμενο κόστος: 2,6 δισ. ευρώ.
* Υδροηλεκτρικά και θερμοηλεκτρικά εργοστάσια, με τις πρώτες 3 προτάσεις των Ρουμάνων να υπερβαίνουν σε κόστος τα 2 δισ. ευρώ.
* Αυτοκινητόδρομοι εκατοντάδων χιλιομέτρων.
* (Συνολικά υπογράφηκαν 12 πρωτόκολλα για μεγάλες επενδύσεις στις υποδομές, τη γεωργία, την ενέργεια και τις τηλεποικοινωνίες)
:S :S
 

Επισκέπτης
ουτε προφητεια ουτε καταρα.

καποιος συμβουλος του στα οικονομικα μελετησε απλα τα νουμερα, την αριθμητκη του χρεους και των επιτοκίων  :rockon:

Ο Μητσοτάκης πάντως
ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 και μετά
ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Όλοι οι άλλοι τους αύξησαν .

Ο Μητσοτάκης μεταξύ 1990 και 1993
ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΑ 45.000


Μετά ο Σιδερένιος , ξαναέδωσε ταλεωφορεία στους ΣταμουλοΚολλάδες κτλ κτλ
(Ο Κολλάς τώρα είναι στο ΤΣΥΡΙΖΑ).
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Την ώρα που εμείς στην Ελλάδα «έχουμε τις προτεραιότητές μας» και μας αρέσει να πιστεύουμε ότι όλοι «θα παρακαλέσουν να επενδύσουν στον τόπο μας» και θέλουν «να μας πάρουν τα φιλέτα του Δημοσίου», την Τρίτη και την Τετάρτη 26 και 27 Νοεμβρίου οργανώθηκε στο Βουκουρέστι το «Οικονομικό και Εμπορικό Φόρουμ Κίνας - Ανατολικής Ευρώπης».

Σε αυτό έδωσε το παρών προσωπικά ο πρωθυπουργός της Κίνας Li Keqiang που έφτασε με 100 Κινεζικούς κολοσσούς, 15 πρωθυπουργοί από τις: Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία, Τσεχία, Κροατία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία και Ουγγαρία μαζί με 600 επιχειρηματίες και φυσικά το σύνολο της Ρουμανικής πολιτικής ηγεσίας με 800 Ρουμάνους επιχειρηματίες.
 
Ας δούμε τι ανακοινώθηκε στα Ρουμανικά media για τις επενδύσεις που ενδιαφέρουν την Κίνα στη Ρουμανία, όλες με ΣΔΙΤ:

* Γραμμή τραίνου μεγάλης ταχύτητας (480 χλμ / ώρα) που θα ενώσει το λιμάνι της Constanta με τα δυτικά σύνορα της χώρας (Timisoara). Εκτιμώμενο κόστος: 11 δισ. ευρώ.

και εδώ ο Alexis απειλεί τον υποψήφιο επενδυτή στον ΟΣΕ με δημευση και φυλακιση

* Κατασκευή των πυρηνικών αντιδραστήρων 3 και 4 στην Cernavoda. Εκτιμώμενο κόστος: 6,5 δισ. ευρώ.

καλά .... ας αφήσουν οι προοδευτικάριοι να γίνει κανενα αιολικό στα νησια να μην καιμε πετρελαιο και βλεπουμε για πυρηνικά

* Μεγάλο αρδευτικό έργο που θα κατεβάσει νερό από τη Βόρεια στη Νότια Ρουμανία για να ποτίσει την τεράστια εύφορη κοιλάδα του Baragan. Εκτιμώμενο κόστος: 2,6 δισ. ευρώ.

αντε καλα.. και εδω υπάρχουν καποια ζωα που τρεχουν στα δικαστηρια για την εκτροπή του Αχελωου

* Υδροηλεκτρικά και θερμοηλεκτρικά εργοστάσια, με τις πρώτες 3 προτάσεις των Ρουμάνων να υπερβαίνουν σε κόστος τα 2 δισ. ευρώ.

καλά .... ας αφήσουν οι προοδευτικάριοι να γίνει κανενα αιολικό στα νησια


* Αυτοκινητόδρομοι εκατοντάδων χιλιομέτρων.

τους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τους ρωτήσανε??

* (Συνολικά υπογράφηκαν 12 πρωτόκολλα για μεγάλες επενδύσεις στις υποδομές, τη γεωργία, την ενέργεια και τις τηλεποικοινωνίες)
:S :S
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
28.041
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
είναι χαρακτηριστικη μεθοδος ξεγανωτου τενεκε να δημιουργει εχθρούς προκειμενου να καλυψει τη δικη του ανυπαρξια.
Αφου οι κακοι της τροικας και η κακουργα μερκελ παραφορεθηκαν, βρηκε ο αστειος τυπος τον εγκληματια στους κατοικους της εκαλης. Να τους αφανίσουμε θα προσθετα εγω, καθως και αυτους της γλυφαδας, της φιλοθεης κλπ

Καποιος όμως θα πρεπει να πει στον κρατικοδιαιτο τενεκε μια που αποφασισε ερημην του λαου να εφαρμοσει τον υπαρκτο σοσιαλισμο οτι θα πρεπει να βρει δουλεια σε χιλιαδες ανθρώπους που απασχολουνταν σε εργασιες σχετικες με τα ακινητα και την παροχη υπηρεσιων σ'αυτή την κατηγορια συμπολιτών μας.

Στις χωρες του σοβιετ ολοι ειχαν τις δουλειες τους και όχι μονο οι κομματικοι στρατοι και το συγγενολοι των δικων μας παλιανθρωπων  >:( 
 

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
είναι χαρακτηριστικη μεθοδος ξεγανωτου τενεκε να δημιουργει εχθρούς προκειμενου να καλυψει τη δικη του ανυπαρξια.
Αφου οι κακοι της τροικας και η κακουργα μερκελ παραφορεθηκαν, βρηκε ο αστειος τυπος τον εγκληματια στους κατοικους της εκαλης. Να τους αφανίσουμε θα προσθετα εγω, καθως και αυτους της γλυφαδας, της φιλοθεης κλπ

Καποιος όμως θα πρεπει να πει στον κρατικοδιαιτο τενεκε μια που αποφασισε ερημην του λαου να εφαρμοσει τον υπαρκτο σοσιαλισμο οτι θα πρεπει να βρει δουλεια σε χιλιαδες ανθρώπους που απασχολουνταν σε εργασιες σχετικες με τα ακινητα και την παροχη υπηρεσιων σ'αυτή την κατηγορια συμπολιτών μας.

Στις χωρες του σοβιετ ολοι ειχαν τις δουλειες τους και όχι μονο οι κομματικοι στρατοι και το συγγενολοι των δικων μας παλιανθρωπων  >:( 

ποιες δουλειες ρε μπρο;

με 1,5Μ ανεργους, τ αυξηση τ ΑΕΠ πρεπει ν εχεις γ ν προκυπτουν αντιστοιχες 8εσεις γ τους ηδη ανεργους (χωρις ν υπολογιζω αυτους π βγαινουν στην αγορα εργασιας/χρονο);

καπου διαβασα για 25-30 χρονια, δλδ για 50Κ απορροφηση/χρονο το οποιο ειναι μαλλον αισιοδοξο και βεβαια προυπο8ετει εντασεως εργασιας= μισ8οι....Ασιας ή μερικες Ολυμπιαδες ακομα.../χρονο
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
είναι χαρακτηριστικη μεθοδος ξεγανωτου τενεκε να δημιουργει εχθρούς προκειμενου να καλυψει τη δικη του ανυπαρξια.
Αφου οι κακοι της τροικας και η κακουργα μερκελ παραφορεθηκαν, βρηκε ο αστειος τυπος τον εγκληματια στους κατοικους της εκαλης. Να τους αφανίσουμε θα προσθετα εγω, καθως και αυτους της γλυφαδας, της φιλοθεης κλπ

Καποιος όμως θα πρεπει να πει στον κρατικοδιαιτο τενεκε μια που αποφασισε ερημην του λαου να εφαρμοσει τον υπαρκτο σοσιαλισμο οτι θα πρεπει να βρει δουλεια σε χιλιαδες ανθρώπους που απασχολουνταν σε εργασιες σχετικες με τα ακινητα και την παροχη υπηρεσιων σ'αυτή την κατηγορια συμπολιτών μας.

Στις χωρες του σοβιετ ολοι ειχαν τις δουλειες τους και όχι μονο οι κομματικοι στρατοι και το συγγενολοι των δικων μας παλιανθρωπων  >:( 

ναι το θεμα είναι ποιες δουλειες ειχαν τα κομματόσκυλα και ποιές η πλέμπα ....
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πάλι μας ξέφυγε και δεν θα είμαστε το κέντρο του κόσμου:

screen%20shot%202013-11-25%20at%206.10.39%20pm.png
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι γαμημένοι που ακούνε Δύση και λαδώνουν τις κωλοτρυπίδες τους.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.320
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αφου εφτασε το χρεος στο 111% κατι ηξερε
Αυτο λεγεται θρασος.
Πηρε ο σιδερενιος το χρεος απο 40% και το πηγε στο 100%, σκασανε ολα τα δανεια στα χερια του Μητσοτακη, αυτος παρουσιασε τους πρωτους πλεονασματικους προυπολογισμους της χωρας, εφτιαξε το ασφαλιστικο για 20 χρονια, συγκρατησε τους μισθους χωρις μειωσεις, πηγε το χρεος μονο στο 110% απο 100%, μειωσε τους δημοσιους υπαλληλους, και ολα αυτα με 151 εδρες και την πιο εμετικη συνδικαλιστικη αντιπολιτευση που ειδε ποτέ η χώρα, και ο φιλος μας ο Γιαννης νομιζει οτι βρηκε πεδιο για κριτικη και γραφει "πηγε το χρεος στο 110%".
Γιαννη λιγη ντροπη.
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μα εσύ γλύφεις τις αρχιδόμπαλες του ανθρώπου που τον έριξε και κράζεις τους άλλους που απ' την αρχή είχανε αρνητική γνώμη;
Και μετά απορείς γιατί σαπίζεις ολημερίς εδώ μέσα, δε σταυρώνεις δουλειά ποτέ και 60 νοματαίοι σε θεωρούν τον μεγαλύτερο μαλάκα του πλανήτη.
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ποιες δουλειες ρε μπρο;

με 1,5Μ ανεργους, τ αυξηση τ ΑΕΠ πρεπει ν εχεις γ ν προκυπτουν αντιστοιχες 8εσεις γ τους ηδη ανεργους (χωρις ν υπολογιζω αυτους π βγαινουν στην αγορα εργασιας/χρονο);

καπου διαβασα για 25-30 χρονια, δλδ για 50Κ απορροφηση/χρονο το οποιο ειναι μαλλον αισιοδοξο και βεβαια προυπο8ετει εντασεως εργασιας= μισ8οι....Ασιας ή μερικες Ολυμπιαδες ακομα.../χρονο

Ελα βρε γατε, σε 25-30 χρονια θα εχουμε πεθανει. Πες οτι χρειαζομαστε αναπτυξη γυρω στα 4 -5% το χρονο για να απορροφηθουν οι ανεργοι σταδιακα σε 10 -12 χρονια για να σε καταλαβουν.

Αλλα εγω βλεπω τον Αλεξη να τους προσλαμβανει στο δημοσιο σε 1 -2 χρονια οποτε λυθηκε το προβλημα. :grin:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αυτο λεγεται θρασος.
Πηρε ο σιδερενιος το χρεος απο 40% και το πηγε στο 100%, σκασανε ολα τα δανεια στα χερια του Μητσοτακη, αυτος παρουσιασε τους πρωτους πλεονασματικους προυπολογισμους της χωρας, εφτιαξε το ασφαλιστικο για 20 χρονια, συγκρατησε τους μισθους χωρις μειωσεις, πηγε το χρεος μονο στο 110% απο 100%, μειωσε τους δημοσιους υπαλληλους, και ολα αυτα με 151 εδρες και την πιο εμετικη συνδικαλιστικη αντιπολιτευση που ειδε ποτέ η χώρα, και ο φιλος μας ο Γιαννης νομιζει οτι βρηκε πεδιο για κριτικη και γραφει "πηγε το χρεος στο 110%".
Γιαννη λιγη ντροπη.

καλο REM

χαχαχα
 

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ελα βρε γατε, σε 25-30 χρονια θα εχουμε πεθανει. Πες οτι χρειαζομαστε αναπτυξη γυρω στα 4 -5% το χρονο για να απορροφηθουν οι ανεργοι σταδιακα σε 10 -12 χρονια για να σε καταλαβουν.

Αλλα εγω βλεπω τον Αλεξη να τους προσλαμβανει στο δημοσιο σε 1 -2 χρονια οποτε λυθηκε το προβλημα. :grin:

10 χρονια = 150Κ προσληψεις/χρονο

150Κ πρσληψεις/3,7Μ εργατικο δυναμικο = 4%/χρονο = γκουντ ναιτ εντ γκουντ λακ

ειτε ο Αλεξης 8α δωσει την λυση ειτε ο χοντρουλης κυριος με την κοκκινη φορμα  :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom