Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε αρα δεν ειναι και πρωτα ο εργαζόμενος, αλλά πρώτα ο εργοδότης, γιατι εργοδότης διωκόμενος δεν μπορει να κρατησει την επιχειρηση.
Σωστα κυριε Κουρακη?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σωστα κυριε Κουρακη?

Και να παίρνουν μπρος οι
πυροκροτητές
και κείνη να σφίγγει
το φυτίλι στον κόλπο της να
καθυστερήσει την
έκρηξη
να ζήσει ολοκαύτωμα

Λάμψη!

ειναι θεμα εκρηξης

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686

Λες να είναι ο Κουράκης ,η κρυφή με το νικ
Πορνόπαπος, που ποστάρει εδώ και γελάμε ;  :2funny: :2funny:

Μόνο μια κρυφή θα ονειρευόταν φυτίλια σε γυναικείο κόλπο
από τη ζήλεια της !  :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν καταλαβα δηλ αυτος  που τυλιγει πιτογυρα και δεν εχει πτυχιο ειναι υπο;

Σαφώς.

Και όχι μόνο αυτό. Ακόμα και το ΑΣΕΠ που το καθιέρωσε το κόμμα σου έχει βαθμίδες αποζημίωσης με βάση τα πτυχία.

Ειδικά εάν παίρνει τη θέση αυτού που έχει πτυχία γιατί έχει κολλητό ο μπάρμπας του στην Κορώνη.

Ας πούμε πάρε παράδειγμα την αφεντιά σου.

Καθείς παίρνει αυτό που του αξίζει.

Η Γερμανία μια χώρα με μεγάλη βιομηχανική παραγωγή δε βασίζεται στα πτυχία ΜΟΝΟ για να φτιάχνει αυτοκίνητα ποιότητας.

Αντιθέτως στην Ελλάδα έχει γεμίζει το δημόσιο με γλείφτες, άχρηστους, κομματόσκυλα (καλή ώρα) και πτυχιούχους που νομίζουν ότι επειδή αγόρασαν ένα MBA σε ένα κωλοκολλέγιο της πλάκας στην Αγγλία έγιναν ερυενητές της ΝΑΣΑ και πρέπει να πληρώνονται με τα τριπλά απο άλλους.

Η χώρα έχει πάρει εδώ και χρόνια στραβή ρότα και αυτό ειναι αυταπόδεικτο, όταν κομματοσκυλα σαν και του λόγου σου έχουν ακόμα το θράσος και τη σωματική ακεραιότητα να γράφουν αυτά που γράφουν ακόμα και σε ιστοτοπο για ιερόδουλες.

Υ.Γ.
Κάποια στιγμή οι άχρηστοι αυτής της χώρα (καλή ώρα) πρέπει να καταλάβουν ότι η μαλακία του Αντρέα τελείωσε, όχι γιατί δεν έχουν δικαιώματα οι άχρηστοι να γίνουν κάποια μέρα χρήσιμοι αλλά γιατί έδωσαν ένα τρανό παράδειγμα για ένα κάρο ρητά του λαού όπως

Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ ανέβει στο κρεββάτι.

μάθαν ότι γαμιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι.

κλπ κλπ.

Υ.Γ. 2

εάν ο Αντρίκος μας αυτός ο θεόσταλτος ηγέτης εννοούσε αυτό ως ΑΛΛΑΓΗ το '81, τότε πρέπει να απαγορευθεί η χρήση του ονόματός του εφεξής και να διώκεται ο παλαιοπασοκισμός όπως ο νεοναζισμός στην Γερμανία.

Κοντός ψαλμός που λέει ο σοφός λαός. Ξεκίνησε και η δίκη του Ακη άλλωστε που σημειωτέον κατά τας Πασοκογραφάς:

εγω φιλε μου δεν κατηγορω κανενα αλλοι κατηγορουν και βριζουν

αλλα ουτε και για τζοχατζοπουλο υπαρχει καταδικαστικη αποφαση

Τα ειδαμε τα μικρα κομματα το 89-90. Εστειλαν τον Παπανδρεου στο δικαστηριο διαιρεσαν την χωρα και μετα απο 17 χρονια βγηκε ο Μητσοτακης και ο Κυρκος να πουνε οτι κανανε λαθος για την παραπομπη ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ Οσο για το σημερα τι προτεινουν ?? το ΚΚΕ το ιδιο τροπαριο και οι δυο ειναι το ιδιο χωρις να λενε τι θα κανουν αυτοι ,ο συνασπισμος μια απο τα ιδια τωρα το ΛΑΟΣ μια προεκταση της Ν.Δ.Μονοι τους μιλανε στο καναλι μονοι τους αυτοθαυμαζονται και αυτοσυνχαιρονται.

Στο πρωτο δικαστηριο ειχαν αθωωθει .Μετα με παρεμβαση ΕΒΕΡΤ ξαναεγινε το δικαστηριο το οποιο εγινε στην προθεσμια για να παραγραφει για να εχουν να λενε
Ο Παχτας αθωωθηκε ο Νεονακης αθωωθηκε .

Α ρε Γκαιμπελς που εισαι να παρεις μαθηματα απο τους φωστηρες της Ν.Δ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

δεν μου απαντησες κλωνε την δρακουλεσκου την κερασες χαλουμι;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν μου απαντησες κλωνε την δρακουλεσκου την κερασες χαλουμι;

«Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω
κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον
κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω
κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω»।

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και αυτος τι σου απαντησε ;

σταματα να με παιζεις;

βγες απο το σπιτι σου

κοριτσια να αγναντευεις;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

542230_340710659378204_596588121_n.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σαφώς.

Και όχι μόνο αυτό. Ακόμα και το ΑΣΕΠ που το καθιέρωσε το κόμμα σου έχει βαθμίδες αποζημίωσης με βάση τα πτυχία.

Ειδικά εάν παίρνει τη θέση αυτού που έχει πτυχία γιατί έχει κολλητό ο μπάρμπας του στην Κορώνη.

Ας πούμε πάρε παράδειγμα την αφεντιά σου.
Εγώ τα παραδείγματα που έφερα για πτυχιούχους που κάνουνε κωλοδουλειές δεν τα έφερα για να τους μειώσω όπως κατάλαβε ο πασοκοφωστήρας!Τα είπα για να δείξω ότι υπάρχουνε παιδιά  με τσαλαπατημένα όνειρα που την παλεύουνε όπως μπορούν και δεν μπορεί κανένα κομματόσκυλο να τους χαρακτηρίζει τεμπέληδες επειδή δεν παίρνουνε μια τσάπα στον ώμο να πάνε στου διαόλου τη μάνα και να καλλιεργούν ιπποφαές!Αν και υπάρχουνε και κάποιοι που το δοκιμάζουνε κι αυτό...δεν είναι εύκολο όμως  για τον καθένα να το κάνει!Αλλά άντε να κάνεις κουβέντα με τις αμοιβάδες...

Επισκέπτης
Ε αρα δεν ειναι και πρωτα ο εργαζόμενος, αλλά πρώτα ο εργοδότης, γιατι εργοδότης διωκόμενος δεν μπορει να κρατησει την επιχειρηση.
Σωστα κυριε Κουρακη?

Ότι δηλαδή, ο δάσκαλος κι ο γιατρός είναι οι εργοδότες, με εργαζόμενους το μαθητή και τον ασθενή.
Ωραίος.  :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγώ τα παραδείγματα που έφερα για πτυχιούχους που κάνουνε κωλοδουλειές δεν τα έφερα για να τους μειώσω όπως κατάλαβε ο πασοκοφωστήρας!Τα είπα για να δείξω ότι υπάρχουνε παιδιά  με τσαλαπατημένα όνειρα που την παλεύουνε όπως μπορούν και δεν μπορεί κανένα κομματόσκυλο να τους χαρακτηρίζει τεμπέληδες επειδή δεν παίρνουνε μια τσάπα στον ώμο να πάνε στου διαόλου τη μάνα και να καλλιεργούν ιπποφαές!Αν και υπάρχουνε και κάποιοι που το δοκιμάζουνε κι αυτό...δεν είναι εύκολο όμως  για τον καθένα να το κάνει!Αλλά άντε να κάνεις κουβέντα με τις αμοιβάδες...

το "να παει να δουλεψει στα χωραφια αμα δεν βρισκει δουλεια" ειναι ενας ευγενικος τροπος να πει καποιος το "ωχ αδερφε στον πουτσο μου τι κανει ο απεναντι ας παει να φουνταρει απο την ακροπολη, εγω ειμαι κομπλε"

Επισκέπτης

Όταν κάποιοι είτε έχουν βολέψει την κωλάρα τους στο δημόσιο όπως το μπανταβό, είτε εργάζονται μεν στον ιδιωτικό τομέα σε εντελώς κρατικοδίαιτες εταιρείες όπως κάποιοι άλλοι της τρόικας των γελοίων του μπου, τότε πολύ εύκολα "στέλνουν" όλους τους υπόλοιπους με την τσάπα στον ώμο στην ύπαιθρο, ή να τυλίξουν πιτόγυρα για να μην ψωμολυσσάξουν.
Και βέβαια τους είναι πολύ εύκολο να εντοπίσουν το πρόβλημα της χώρας σε αυτούς που δεν πάνε να τσαπίσουν για να αποτινάξουν από πάνω τους τις ευθύνες μιας κι έχουν φάει τον άμπακο χωρίς επί της ουσίας να προσφέρουν τίποτα.
Δεν τους τα'πανε καλά όμως..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
το "να παει να δουλεψει στα χωραφια αμα δεν βρισκει δουλεια" ειναι ενας ευγενικος τροπος να πει καποιος το "ωχ αδερφε στον πουτσο μου τι κανει ο απεναντι ας παει να φουνταρει απο την ακροπολη, εγω ειμαι κομπλε"
Δεν είναι τόσο πολύ αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση...είναι κυρίως η προπαγάνδα που προσπαθούν να περάσουνε τα κόμματα του μνημονίου ότι για την συνεχώς αυξανόμενη ανεργία φταίει η τεμπελιά του Έλληνα μιας και δουλειές υπάρχουνε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom