και τι συμπερασμα βγηκε απο τις συζητησεις?το άρθρο αυτό είναι 10 ημερών παλιό και το έχουμε συζητήσει και ξανασυζητήσει, όταν ήταν φρέσκο.
τίποτε άλλο έχεις να πεις;;;
οτι δεν δινει η χωρα εγγυησεις?
Ε ΠΑΠΑΡΑ????????????
και τι συμπερασμα βγηκε απο τις συζητησεις?το άρθρο αυτό είναι 10 ημερών παλιό και το έχουμε συζητήσει και ξανασυζητήσει, όταν ήταν φρέσκο.
Δηλαδή όπου ακίνητα=Παρθενώνας,νησία κτλ........Τα δάνεια αυτά δεν θα συνοδεύονται από εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου με την μορφή ομολογιακών δανείων, όπως διευκρίνισε στο Capital.gr αρμόδιο στέλεχος της Επιτροπής, διαψεύδοντας σχετικές πληροφορίες τραπεζικών αναλυτών.
Τα διμερή δάνεια θα είναι στηριγμένα στη νομοθεσία της χώρας που θα δώσει το δάνειο και στην βάση αυτής της νομοθεσίας θα λειτουργήσουν και οι εγγυήσεις της αποπληρωμής τους. Αυτό σημαίνει όπως εξήγησε στο Capital.gr αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος ότι η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της…
περισσότερα στο
τα κρατικα αυτοκινητα!Οι κινητές περιουσίες δημοσίου ποιες είναι;;;
Δηλαδή όπου ακίνητα=Παρθενώνας,νησία κτλ....
Οι κινητές περιουσίες δημοσίου ποιες είναι;;;
Ωχ αμάν ρε Μέμα και με κόβεις απο Τέξας
Το μέτρο αυτό, που είναι στην παράγραφο που παρέθεσες, είναι μια ξεχωριστή πρωτοβουλία της ΕΚΤ.
Και το έκανε για να βοήθησει την ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ των ελληνικών, κυρίως , τραπεζών.
Δηλαδή, οι τράπεζες αγοράζουν τα ομόλογα, ή όσα έχουν αγοράσει ήδη, και τα καταθέτουν στην ΕΚΤ για να πάρουν δάνειο με 1% για ένα χρόνο. Οτι γινόταν δηλαδή τόσο καιρό.
Όταν όμως μας υποβάθμισαν σε κατηγορία junk τα ομόλογα οι τράπεζες δεν μπορούσαν να τα καταθέσουν στην ΕΚΤ.
Εκεί παρενέβει ο Τρισέ και είπε οτι ανεξαρτήτου αξιολόγησης τα ομόλογα της Ελλάδας γίνονται δεκτά απο την ΕΚΤ για να έρθει όποια τράπεζα θέλει, να τα καταθέσει ως εγγύηση και να πάρει το αντίστοιχο ποσό σε δάνειο για 1 χρόνο με τόκο 1%.
Μην μπερδεύεις το ένα με το άλλο και, δυστυχώς για σένα, ζήτα συγγνώμη απο τον πάπιο.
Μαλακία έγραψες
παλι τα τσουζουμε;;;Δηλαδή όπου ακίνητα=Παρθενώνας,νησία κτλ....
για την g.s ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ;;; κολαουζο του γαπ.....ο δρ mema ήταν στις προσημειώσεις, εγώ δεν ξέρω...
η συζήτηση με βλάκες είναι κουραστική...
Απο οτι εχω καταλαβει οι συναδελφοι λενε οτι αν δεν πληρωσουμε τα σπασμενα θα παρουν δημοσιες υπηρεσιες οπως πχ πηραν τον οτε αλλα τωρα χωρις να δωσουν λεφτα αφου ετσι κι αλλιως τους χρωσταμε...Δηλαδή αν η χωρά πτωχεύσει μας παίρνουν την Ακρόπολη από το Δ.Ν.Τ,ποια χώρα ακριβώς ή από κοινού όλες;!
[size=16pt]ο δρ mema ήταν στις προσημειώσεις, εγώ δεν ξέρω...
ρωτα τον παπια ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ....Απο οτι εχω καταλαβει οι συναδελφοι λενε οτι αν δεν πληρωσουμε τα σπασμενα θα παρουν δημοσιες υπηρεσιες οπως πχ πηραν τον οτε αλλα τωρα χωρις να δωσουν λεφτα αφου ετσι κι αλλιως τους χρωσταμε...
εχω ακουσει-χωρις να το διασταυρωσω παντως- οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγουμε απο την ευρωζωνη και να μην πληρωσουμε το χρεος γιατι ετσι προβλεπει η συμφωνια εισοδου σε αυτη. Ξερει κανεις κατι τετοιο?
ο δρ mema ήταν στις προσημειώσεις, εγώ δεν ξέρω...
[size=16pt]
η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της…[/size]
Απο οτι εχω καταλαβει οι συναδελφοι λενε οτι αν δεν πληρωσουμε τα σπασμενα θα παρουν δημοσιες υπηρεσιες οπως πχ πηραν τον οτε αλλα τωρα χωρις να δωσουν λεφτα αφου ετσι κι αλλιως τους χρωσταμε...
και ποσο κοστολογειται ο παρθενωνας δηλαδη? και ολο το χρεος να μας χαρισουνε παλι λιγα θα ναι...Δηλαδή όπου ακίνητα=Παρθενώνας,νησία κτλ....
οχι ρε, αμα δεν εχουμε να πληρωσουμε μας τα χαριζουνε!Απο οτι εχω καταλαβει οι συναδελφοι λενε οτι αν δεν πληρωσουμε τα σπασμενα θα παρουν δημοσιες υπηρεσιες οπως πχ πηραν τον οτε αλλα τωρα χωρις να δωσουν λεφτα αφου ετσι κι αλλιως τους χρωσταμε...
εχω ακουσει-χωρις να το διασταυρωσω παντως- οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγουμε απο την ευρωζωνη και να μην πληρωσουμε το χρεος γιατι ετσι προβλεπει η συμφωνια εισοδου σε αυτη. Ξερει κανεις κατι τετοιο?
το άρθρο αυτό είναι 10 ημερών παλιό και το έχουμε συζητήσει και ξανασυζητήσει, όταν ήταν φρέσκο.
οπως λεει και η παροιμια''μαθανε πως γαμιωμαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι''...Αφού δεν είσαι βλάκας και ηλιθιος ρε Παπάρα θέλω να μου σχολιάσειςαυτό και να μου πείς τι σου μυρίζει.
Θα επιδιωχθεί προσέγγιση με την Τουρκία
Παρασκευή φθάνει ο Ερντογάν
Μια νέα περίοδο προσέγγισης και βελτίωσης σχέσεων με την Τουρκία θα επιχειρήσει να εγκαινιάσει η κυβέρνηση, με την προγραμματισμένη, για την Παρασκευή και το Σάββατο, επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επενδύει σε μια τέτοια προοπτική, θεωρώντας ότι μπορεί να επαναληφθεί η πολιτική προσέγγισης που είχε εφαρμόσει ως υπουργός Εξωτερικών με τον τότε ομόλογό του Ισμαήλ Τζεμ. Τον Τούρκο πρωθυπουργό θα συνοδεύουν δέκα υπουργοί και περίπου εκατό επιχειρηματίες, ενώ θα συζητηθούν περίπου είκοσι προτάσεις για μνημόνια συνεργασίας.
Δηλαδή όπου ακίνητα=Παρθενώνας,νησία κτλ....
για βαλτο ρε σαυρα και εξηγα μας και κατι...Επειδή η μαλακία έχει χτυπήσει το κόκκινο (Κυριακή είναι, εργόχειρα κεντιούνται) :
1) Το μνημόνιο της συμφωνίας έχει δημοσιευθεί. Σε ποιό ΑΚΡΙΒΩΣ σημείο αναφέρεται οτιδήποτε για εμπράγματες εξασφαλίσεις;
2) Το μνημόνιο αυτό πέρασε από τα κοινοβούλια 15 χωρών της Ευρωζώνης. Κανένας πούστης δεν σκέφθηκε να ζητήσει υποθήκη την Βιστωνίδα ή τον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων;
Μόνον οι φωστήρες εδώ μέσα το είδαν;