Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.393
Πόντοι
786
Άρες, μάρες.....

Ποιές είναι οι "διεθνείς δεσμεύσεις" της χώρας σχετικά με την ανάπτυξη αιολικών πάρκων;;;;;

Και πως πήρε άδεια αρχικά σε αναδασωτέα έκταση; Η οποία από την στιγμή που θα γίνει το αιολικό φυσικά δε μπορεί να αναδασωθεί.

Δώσε μας την απόφαση γιατί ανάθεμα και αν καταλαβαίνεις τίποτε.

Πίσω στο τμήμα μητρώου.....

ΥΓ Δεν πιστεύω να σου κλείσαν την ΔΟΕ και να ξενιτεύεσαι τώρα στα γεράματα......
ΣτΕ 2499/2012 σε ΘΠΔΔ10/2012
είσαι επιπόλαιος, εγώ σκέφτομαι να γίνω ελεγκτής βεβαίωσης και είσπραξης (κάτι σαν τα παλιά καλά ΤΕΚ)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
είσαι επιπόλαιος, εγώ σκέφτομαι να γίνω ελεγκτής βεβαίωσης και είσπραξης (κάτι σαν τα παλιά καλά ΤΕΚ)
Δηλαδή από ότι αντιλαμβάνομαι όταν συμφωνούμε και μας συμφέρουν οι αποφάσεις του ΣτΕ το δημόσιο πρέπει να τις εφαρμόζει όταν δεν μας βολεύουν και είναι εναντίον μας τις γράφουμε στα αρχιδια μας

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Α καλά, το 20 20 δεν είναι και δέσμευση. Περισσότερο ευχολογία είναι, δεν θα πέσει και κάποιο πρόστιμο. Το ίδιο και το Κυότο.

θεωρητικά θα μπορούσε να πει κάποιος ας γίνει κάπου αλλού ή να πιάσουμε το 20 20 με άλλες ΑΠΕ.

Από εκεί και πέρα κακώς είχε πάρει ΕΠΟ από την αρχή.

Αλλά γιατί όμως αυτή η έκταση ήταν αναδασωτέα;

Το γνωστό κολπάκι, τις κάνουμε όλες αναδασωτέες. Σε σχέση με τι όμως; Άμα ήταν έτσι στην Αρχαία Ελλάδα και όλος ο Υμηττός δάσος ήταν.

ΥΓ. Το πολύ για το Τμήμα Εσόδων.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο ορισμός της Ελλεεινίδας:

http://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/resources/2013-04/proedros-thumb-large.jpg[/img[/URL]]

Απρεπής, ανάγωγη, αμόρφωτη, αυθάδης, ξερόλας. Μαγκιά, στυλάκι, το γυαλί ηλίου στο κεφάλι.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/?i=protagon.el.paideia&id=23671]Η[/URL] ντροπή του μέλλοντός μας[/url]

Είναι τυχαίο ότι γύρω από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ είναι ΟΛΕΣ Ελλεεινίδες;

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/resources/2013-04/vitteipatr1-thumb-large.jpg[/img[/URL]]

(Ούτε ένας φοιτητής, μόνον κάτι άλλοι καθηγητές στο βάθος)

Τέτοιες σκηνές δεν θα μπορούσαν να είχαν συμβεί σε ΚΑΝΕΝΑ Πανεπιστήμιο του κόσμου.

Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί μεταφέρεται η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο Μεσολόγγι και κλείνει το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας μετά το 2018.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Απρεπής, ανάγωγη, αμόρφωτη, αυθάδης, ξερόλας. Μαγκιά, στυλάκι, το γυαλί ηλίου στο κεφάλι.

(...)
Να υποθέσω ότι αστειεύσαι ως προς το θέμα 'φύλο'. Δηλαδή υποννοείς ότι οι άρρενες συνάδελφοι τους είναι καλύτερης πάστας (λόγω φύλου);

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να υποθέσω ότι αστειεύσαι ως προς το θέμα 'φύλο'. Δηλαδή υποννοείς ότι οι άρρενες συνάδελφοι τους είναι καλύτερης πάστας (λόγω φύλου);

Καλλίτερης πάστας δεν ξέρω.

Αυτές όμως (όπως και οι περισσότερες Ελλεεινίδες) δεν έχουν καμία τσίπα.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.393
Πόντοι
786

συμφωνώ. όλα τα επεισόδια οι γυναίκες φορολογούμενοι τα κάνουν.
οι πιο κουραστικοί φορολογούμενοι όμως είναι οι συνταξιούχοι δάσκαλοι
α και η έκταση ήταν αναδασωτέα διότι είχε καεί 117§3 Σ.
άσχημα είναι στο τμήμα εσόδων; καμιά ευθύνη ίδια λεφτά.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Αν και δεν διαφωνώ επί της ουσίας του θέματος (που είναι οι απαράδεκτες αυτές σκηνές), θα επιμείνω στο θέμα 'φύλο'.

Όταν ο χαρακτηρισμός 'Ελλεεινίδα' χρησιμοποιείται χαλαρά/χιουμοριστικά σ' ένα μπουρδελέ κλίμα, μπορώ να πω ότι έχει κάτι (έως και) χαριτωμένο.
Όταν όμως χρησιμοποιείται με σοβαρότητα, και μάλιστα του αποδίδονται κάποιες συγκεκριμένες αρνητικές ιδιότητες, πολλώ δε μάλλον όταν αυτό το κάνει ένα μέλος που διακρίνεται για τα (συνήθως) ευπρεπή και σοβαρά ποσταρίσματα (ασχέτως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί), το θεωρώ τουλάχιστον ατυχές...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

http://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/resources/2013-04/proedros-thumb-large.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/?i=protagon.el.paideia&id=23671]Η[/URL] ντροπή του μέλλοντός μας[/url]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/resources/2013-04/vitteipatr1-thumb-large.jpg[/img[/URL]]

Τέτοιες σκηνές δεν θα μπορούσαν να είχαν συμβεί σε ΚΑΝΕΝΑ Πανεπιστήμιο του κόσμου.

Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί μεταφέρεται η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο Μεσολόγγι και κλείνει το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας μετά το 2018.
[/quote]

To χειρότερο  είναι  ότι  πιστεύοντας  πως έχει  δίκαιο, κάθε μέσο και  τρόπος δικαιολογείται. Έτσι έμαθε έτσι κάνει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ???

(3) Ηλιος και ανανεώσιμες πηγές... Τσι πουτάνας το κάγκελο... όπου και να γίνει προσπάθεια εγκατάστασης αιολικού ή φωτοβολταικού πάρκου γίνεται της κακομοίρας και η περιοχή μετατρέπεται σε μεπόλεμη ζώνη
...........ΣΤΟ Νο3.....ερωτηση...ΜΗΠΩΣ γνωριζεις τι ωραια ξηγηθηκε το "κρατος" ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ( :jerking:) για νεες θεσεις εργασιας ανεργιας,στους ιδιοκτητες φωτοβολταικων??????ΜΗΠΩΣ γνωριζεις ποσες χιλιαδες εργαζομενοι στον τομεα αυτο θα ΠΛΗΓΟΥΝ η και θα χασουν ακομα και τις δουλειες του?????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Και όλα αυτά γιατί;

[/quote]

ειδα βιντεο. τι ξεφτιλικια ειναι αυτα ρε. ετσι ειναι τα πανεπιστημια στην ελλαδα? θα τις εσπαγα τα μουτρα τις μπαζολες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν και δεν διαφωνώ επί της ουσίας του θέματος (που είναι οι απαράδεκτες αυτές σκηνές), θα επιμείνω στο θέμα 'φύλο'.

Όταν ο χαρακτηρισμός 'Ελλεεινίδα' χρησιμοποιείται χαλαρά/χιουμοριστικά σ' ένα μπουρδελέ κλίμα, μπορώ να πω ότι έχει κάτι (έως και) χαριτωμένο.
Όταν όμως χρησιμοποιείται με σοβαρότητα, και μάλιστα του αποδίδονται κάποιες συγκεκριμένες αρνητικές ιδιότητες, πολλώ δε μάλλον όταν αυτό το κάνει ένα μέλος που διακρίνεται για τα (συνήθως) ευπρεπή και σοβαρά ποσταρίσματα (ασχέτως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί), το θεωρώ τουλάχιστον ατυχές...

Όντως.
Ας μην κάνουμε γενικεύσεις.
Συγκεκριμένα συνεργάζομαι με κάποιες λίγο μεγαλύτερες από αυτές (μόλις μήραν πτυχείο) και είναι ακριβώς το αντίθετο.
Ευγενείς, φιλότιμες, εργατικές.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου απευθύνουν το λόγο με το "Κύριε".

Αλλά όπως έχω ποστάρει και παλααιότερα "Κυριε" με έλεγε και μου μιλούσε στον πλυθηντικό και ένα CG, φοιτήτρια των ΤΕΙ και αυτή, που κάποτε έβλεπα συχνά.

Εδώ μέχρι ένας από τους διάττοντες αστέρες του Παπ-άρη ήταν μέσα στην ευγένεια και με το "σεις" και με το "σας".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όντως.
Ας μην κάνουμε γενικεύσεις.
Συγκεκριμένα συνεργάζομαι με κάποιες λίγο μεγαλύτερες από αυτές (μόλις μήραν πτυχείο) και είναι ακριβώς το αντίθετο.
Ευγενείς, φιλότιμες, εργατικές.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου απευθύνουν το λόγο με το "Κύριε".

Αλλά όπως έχω ποστάρει και παλααιότερα "Κυριε" με έλεγε και μου μιλούσε στον πλυθηντικό και ένα CG, φοιτήτρια των ΤΕΙ και αυτή, που κάποτε έβλεπα συχνά.

Εδώ μέχρι ένας από τους διάττοντες αστέρες του Παπ-άρη ήταν μέσα στην ευγένεια και με το "σεις" και με το "σας".

εκτος απο τα ζωα τους γονεις φταινε και τα ζωα οι καθηγητες που δε τις πατανε κατω σα γοπες. τετοια μπουρδελα καλλιεργουν τα πανεπιστημια. και βριζω τα μπουρδελα με τη συγκριση.

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Balde.PNG
    Balde.PNG
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Ὁ κ. πρόεδρος εἶναι μάλλον εἷς κομμουνιστὴς ὀφείλων τὴν θέσιν του εἰς ἐξυπηρετήσεις πρὸς τοὺς ὁμογαλάκτους τῆς σπουδαστρίας.

Ἡ Ἑλληνικὴ κοινωνία ἔχει ἀπὸ καιροῦ ἀποκάμει ἐκ τῆς διαλύσεως τοῦ κοινωνικοῦ ἱστοῦ. Μία νέα πραγματικότης ἐργασίας, ἱεραρχίας καὶ τάξεως δὲν θὰ ἀργήσῃ νὰ ἀνακύψῃ.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψουμε στο σέβας της φεουδαρχικής εποχής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom