dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
αυτο λεω τυπε,πολυ μπλα-μπλα κ απο ενεργειες τιποτα....λογια,λογια,λογια......δηλ για τι πραγμα επρεπε να μιλαει;
αυτο λεω τυπε,πολυ μπλα-μπλα κ απο ενεργειες τιποτα....λογια,λογια,λογια......δηλ για τι πραγμα επρεπε να μιλαει;
αυτο λεω τυπε,πολυ μπλα-μπλα κ απο ενεργειες τιποτα....λογια,λογια,λογια......
τυπε μου Ν.Δ-κρατη, ο Αντωνακης ελεγε στον Ελληνικο λαο οτι ειχε το μαγικο κουμπακι για αναπτυξη,αντιμετωπιση της ανεργιας κτλ,κτλ...δεν τα ελεγα εγω...αυτος εταζε,αυτος ελεγε ψεματα,αυτος πυροφοριζε σαν τρελος για την εξουσια.....ενα χρονο σχεδον μετα,φαινεται ποσο ξεγυμνωμενος ΄΄ντενεκες΄΄ ειναι κ πολυ περισσοτερο ποσο χαζοι κ κολλημενοι ειναι οι ψηφοφοροι κ υποστηρικτες του...να τον χαιρεστε.αμα εχεις το μαγικο κουμπακι να το πατησεις και να λυθει το προβλημα της ανεργιας και να ερθει η αναπτυξη μπορεις να γραψεις ενα αρθρο σε μια εφημεριδα να το μαθει και ο αντωνακης να μην παιδευεται αδικα ο ανθρωπος
επειδή η χρεοκοπία δεν είναι μόνο οικονομική
.....ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΡΕ ΤΖΩΝΑΡΕ???????????? ΝΑ ΚΑΤΙ "ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ".....ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ.(ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΓΑΜΑΝΕ " ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ ,ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ (ΟΛΙΓΩΝ),ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ,ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ!!!!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΤΖΩΝΥ ,ΠΟΣΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ !!!!αμα εχεις το μαγικο κουμπακι να το πατησεις και να λυθει το προβλημα της ανεργιας και να ερθει η αναπτυξη μπορεις να γραψεις ενα αρθρο σε μια εφημεριδα να το μαθει και ο αντωνακης να μην παιδευεται αδικα ο ανθρωπος
Αλάνι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΥΤΟ,είναι ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.τυπε μου Ν.Δ-κρατη, ο Αντωνακης ελεγε στον Ελληνικο λαο οτι ειχε το μαγικο κουμπακι για αναπτυξη,αντιμετωπιση της ανεργιας κτλ,κτλ...δεν τα ελεγα εγω...αυτος εταζε,αυτος ελεγε ψεματα,αυτος πυροφοριζε σαν τρελος για την εξουσια.....ενα χρονο σχεδον μετα,φαινεται ποσο ξεγυμνωμενος ΄΄ντενεκες΄΄ ειναι κ πολυ περισσοτερο ποσο χαζοι κ κολλημενοι ειναι οι ψηφοφοροι κ υποστηρικτες του...να τον χαιρεστε.
Διαβάζω προσεκτικά αυτά που γράφεις,Το να ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ,το να την ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ,και σε ΕΡΩΤΩ,μήπως ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ?ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ......ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΡΕ ΤΖΩΝΑΡΕ???????????? ΝΑ ΚΑΤΙ "ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ".....ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ.(ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΓΑΜΑΝΕ " ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ ,ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ (ΟΛΙΓΩΝ),ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ,ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ!!!!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΤΖΩΝΥ ,ΠΟΣΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ !!!!
.....ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΡΕ ΤΖΩΝΑΡΕ???????????? ΝΑ ΚΑΤΙ "ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ".....ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ.(ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΓΑΜΑΝΕ " ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ ,ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ (ΟΛΙΓΩΝ),ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ,ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ!!!!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΤΖΩΝΥ ,ΠΟΣΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ..
συμφωνοι μεχρι ενα βαθμο...αυτος που νομοθετει ομως κ εφαρμοζει ειναι το κρατος κ τα οργανα του,δεν ειμαι εγω κ εσυ....αυτοι ΄΄στραγγαλιζουν΄΄ αυτην την στιγμη την κοινωνια με το προσχημα οτι σωζουν την χωρα.Αλάνι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΥΤΟ,είναι ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
συμφωνοι μεχρι ενα βαθμο...αυτος που νομοθετει ομως κ εφαρμοζει ειναι το κρατος κ τα οργανα του,δεν ειμαι εγω κ εσυ....αυτοι ΄΄στραγγαλιζουν΄΄ αυτην την στιγμη την κοινωνια με το προσχημα οτι σωζουν την χωρα.
κ σαφως η μαλακια δεν ειναι προνομιο μονο της Ν.Δ....ειναι κ του πασοκ,συριζα,κκε κτλ,κτλ...ολοι τα ιδια σκατα ειναι....η διαφορα ειναι μονο στον κουβα.End of fucking story.
τοσα χρονια καλα ειχαν βολευτει ολοι δεν μιλαγε κανεις
τωρα που εστω και ετσι πανε να γινουν μερικα πραματα αρχισε ο οδυρμος
εχεις χιουμορ τελικα....
ελα ντε γιατι...τα πιστευεις αυτα που γραφεις?γιατι;
Συμφωνώ μαζί σου,και τώρα ας κολυμπήσουμε μες στα ΣΚΑΤΑ,ΑΦΟΥ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.συμφωνοι μεχρι ενα βαθμο...αυτος που νομοθετει ομως κ εφαρμοζει ειναι το κρατος κ τα οργανα του,δεν ειμαι εγω κ εσυ....αυτοι ΄΄στραγγαλιζουν΄΄ αυτην την στιγμη την κοινωνια με το προσχημα οτι σωζουν την χωρα.
κ σαφως η μαλακια δεν ειναι προνομιο μονο της Ν.Δ....ειναι κ του πασοκ,συριζα,κκε κτλ,κτλ...ολοι τα ιδια σκατα ειναι....η διαφορα ειναι μονο στον κουβα.End of fucking story.
Αλλο ενα γελοιο ποστ λες και φταινε οι υπαλληλοι της ΕΡΤ για τον διορισμο της λεγαμενης.Οσο για το ποιοι ψηφισαν ΝΔουλα,για ψαξου λιγο.οι ΔΥ που δουλεύουνε στην ΕΡΤ γιατί δεν μιλάνε; Πόσο καιρό φωνάζει ο κόσμος για τις ατασθαλίες της ΕΡΤ?
αν και το θέμα αυτό με τις/τους πολυθεσίτες δεν περιορίζεται στην ΕΡΤ.
Βουλευτίνα πάντως κάποιοι την ψήφισαν...δεν βγήκε μόνη της η φοράδα.