troikanos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δυστυχως εχει χαθει το μετρο. Απλα καθε φορα που χρειαζεται να αποσπαστει η κοινη γνωμη απο σημαντικα ζητηματα εμφανιζεται κατι που ηχει ευηχα στα αυτια του κοσμου!
Αγαπητέ λύσε μου μια απορία......
Πρόσαφτα περασαν, ή θα περάσουν νομοσχέδιο όπου στα σώματα ασφαλείας θα μπορούν να υπηρετούν μόνο ελληνες ιθαγενείς.
Δεν το θεωρώ τελείως λάθος. Από την άλλη για πες μου;
Το βρίσκεις αρκετά λογικό και φυσιολογικό να φυλάνε μόνο Ελληνες ξένη περιουσία;
Τι δεν καταλαβαίνω;
Τι χάνω;
Για εξήγησέ μου.
-MHN ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ!Δεν είναι μόνο ότι πουλιέται. Αλλά ότι κάποιοι πανηγυρίζουν κιόλας. Αλλά ταυτόχρονα δηλώνουν και εθνικόφρονες.
Εχει χαθεί τελείως το μέτρο ή μου φαίνεται;
Μα το θέμα μας είναι να υπάρχει η επιλογή. Η οποία τώρα δεν υπάρχει. Τι δεν καταλαβαίνετε κύριε;
Και ναι προσωπικά είμαι.
αν και δεν βρίσκω λογική σχέση και συνέπεια με αυτό που ρώτησα θα απαντήσω με μία ερώτηση..
από που και ως που ένα ακίνητο που πωλείται σε υπήκοο τρίτης χώρας παύει να είναι έδαφος της χώρας??
η νήσος όπως και κάθε ακίνητο το οποίο ευρίσκεται εντός ελληνικής επικράτειας παραμένει ελληνικό έδαφος ανεξάρτητα από τον ιδιοκτήτη του και υπάγεται εις τους ελληνικούς νόμους οι οποίοι εφαρμόζονται και σε αυτό ... ο ιδιοκτήτης του (ακόμη και αλλοδαπός) φορολογείται από το Ελληνικό Δημόσιο για τυχόν προσόδους που αποκτά από αυτό, πληρώνει στο ελληνικό δημόσιο φόρους και τέλη για την ακίνητη περιουσία αυτή και η ιδιοκτησία του υπάγεται στους νόμους του Ελληνικού Κράτους... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...
σύμφωνα με την λογική σας στο ελληνικό χρηματιστήριο αξιών είτε θα έπρεπε να απαγορευθεί η συμμετοχή ξένων επενδυτών, είτε οι επιχειρήσεις στις οποίες μετέχουν αλλοδαποί επενδυτές και λειτουργούν εν Ελλάδι να μην υπάγονται στο δίκαιο της χώρας
λογική του παραλόγου...
και σε ότι αφορά το νομοσχέδιο που αναφέρετε, δεν ήτο νομοσχέδιο αλλά τροπολογία η οποία προέβλεπε ότι στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν να υπηρετούν ως μόνιμα στελέχη έλληνες υπήκοοι το γένος έλληνες... και δεν αφορούσε τα σώματα ασφαλείας...
γιατί δεν κάνετε μία σχετική εισήγηση δημόσια και επώνυμα προς το κράτος.. νομίζω ότι ο κος Στουρνάρας θα τρίψει τα χέρια του με μία τέτοια πρόταση...
Άλλο ασύνδετο, άλλο άσχετο..
Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
Σώματα Ασφαλείας δεν είναι οι ένοπλες δυνάμεις; παιδική χαρά είναι;
Αλλά ας κάνω και επόμενη ερώτηση:
Ο κακός χαμός με τα Ιμια που μας έφερε στα πρόθυρα του πολέμου έγινε για να μπορούμε να πουλήσουμε κάποια στιγμή τις βραχονησίδες;
Τέλος έχω και μια άλλη απορία:
Αμα πουλήσουμε την Ακρόπολη και μας αποφέρει έσοδα απο την εκμετάλλευσή της σε τουρίστες κι αυτό λογικό δεν θα είναι;
Ας πούμε άμα οι ξένοι σου δώσουν 400 δις για την ακρόπολη τι λες; Την πουλάμε κι αυτή;
Την άποψή μου για το τι θεωρώ εγώ κόσμιο έγραψα.αυτό έχεις να πεις; ή πως συνδέονται το 1ο με το 2ο;![]()
![]()
Την άποψή μου για το τι θεωρώ εγώ κόσμιο έγραψα.
Το ότι το σαβουάρ βιβρ δε σε καθιστά ντε και καλά κόσμιο.
Τώρα αν εσύ τα βλέπεις άσχετα, απλά μην ασχολείσαι..
Δεν βλεπω καμμια αντιφαση...παντα τετοιοι ητανε οι εθνικοφρονες...Δεν είναι μόνο ότι πουλιέται. Αλλά ότι κάποιοι πανηγυρίζουν κιόλας. Αλλά ταυτόχρονα δηλώνουν και εθνικόφρονες.
Εχει χαθεί τελείως το μέτρο ή μου φαίνεται;
ε για σενα για ενα 2 σιτυτουρ φθηνα το μηνα καλα ειναικ πολλα ειναι![]()
ε για σενα για ενα 2 σιτυτουρ φθηνα το μηνα καλα ειναι![]()
οτι πιο ευχαριστο μακαρι ναναι αληθειαελληνες, συναδερφοι των μπουρδελων, οχθροι του σαιτ,οχθροι γενικα ολοι σας
ερχονται μερες πεινας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<<Μείωση σοκ του κατώτατου μισθού στα 250 ευρώ ζητούν οι ξένοι για να επενδύσουν στην Ελλάδα>>