Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
οταν λοιπον μικρε φασιστακο ο κοκκορας και καποιοι αλλοι αναβαν φωτιες μεσα σε βαρελια και την εβγαζαν ολο το βραδυ στην πλατεια και δεν ενοχλουσαν κανεναν εσυ δεν υπηρχες ουτε καν σαν ιδεα, γι' αυτο λοιπον φασιστακο μην λες τις παπαριες σου εκει που δεν σε παιρνει.... καταλαβες λοιπον φασιστακο οτι ισως ξερω πιο πολλα απο σενα;; καταλαβες οτι μενω 2 στενα πανω απο την πλατεια 32 χρονια τωρα;; αντε κανε μας την χαρη λοιπον...
ε ναι αλλα εισαι ολιγο εως αρκεατ ελαφρομυαλος το επιασα τι λες αλλα στην ειπα ομως ως βουβαλος την εφαγες παλι...δεν πειαρζει για να μη το ζαλιζουμε ξερεις που ειναι η ακ εχεις τα @@ να ερθεις ή εισαι τσαμποκλανο ???

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ραφμαν σε παω γιατι καταληγεις στο ιδιο συμπερασμα με μενα αλλα απο εντελως διαφορετικο δρομο :)

Εγώ είμαι υπέρ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.. και δεν φοβάμαι το ξεβόλεμα
ούτε το πως με χαρακτηρίζουν.

Το θέμα είναι οτι ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να μας μπερδέψουν και να μας ΓΑΜΑΝΕ.

ΚΡΕΜΑΛΕΣ εκεί που πρέπει :uglystupid:

όχι μεταξύ μας :)

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ραφμαν σε παω γιατι καταληγεις στο ιδιο συμπερασμα με μενα αλλα απο εντελως διαφορετικο δρομο :)

...και σχεδόν όλες οι πολιτικές παρατάξεις (καθώς και οι ιδεολογικές προσεγγίσεις) έχουν την ίδια αφετηρία και  (σχεδόν) τα ίδια συνθήματα.

Εδώ και ο Παπαντωνίου αγωνίζονταν για τον Σοσιαλισμό  :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Επισκέπτης
Ναι αλλά δεν βλεπω να κάνετε πράξη αυτά που πιστεύετε ;)

Σκοτώνετε αθώους (και έχετε και απώλειες).

Έναν θύτη θύμα δεν είδα ποτέ.. Γιατί;;

ΜΑΛΑΚΙΑ
:headbang: :headbang:
Μπακογιαννης , Περατικος , οι βασανιστες της Χουντας , ο μπατσος της Αντιτρομοκρατικης , ο Σοντερς  δεν ειναι εξουσια και δεν περιεχονται στις κατηγοριες που προανεφερα ???

Macheath

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
...και σχεδόν όλες οι πολιτικές παρατάξεις (καθώς και οι ιδεολογικές προσεγγίσεις) έχουν την ίδια αφετηρία και  (σχεδόν) τα ίδια συνθήματα.

Εδώ και ο Παπαντωνίου αγωνίζονταν για τον Σοσιαλισμό  :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.opam.gr/files/808706_b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

αν μου επιτρέπεται διδάσκαλε,

η δεύτερη γραμμή δεν αποδεικνύει την πρώτη...

κάτι καλύτερο έχετε;;;

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Η μόνη απορία είναι: για πόσο καιρό θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρωθυπουργία της χώρας ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντηση με τον Ερντογάν; Η απάντηση είναι: Για όσο καιρό θα συνεχίσουν οι έλληνες να συμπεριφέρονται ως «υπνωτισμένα μαντρόσκυλα»…"

....δεν   υπαρχει  προηγουμενο  στην  ελληνικη  ιστορια  να  βγαινει  Πρωθυπουργος και να λεει  "εχει  μειωθει  η  εθνικη  κυριαρχια"  με  αφορμη  την οικονομικη  κριση..........ελπιζω  στις    διαπραγματευσεις  που  εκανε  να  μην  εχει   μπλεξει  τα  εθνικα  με  υπαναχωρησεις  πχ  συνεκμεταλλευση  πετρελαιου  Αιγαιου  με   Τουρκους.......γιατι  τοτε  τον   βλεπω   να  κρεμασμενο  αναποδα  στο  Συνταγμα !!!!  

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ε ναι αλλα εισαι ολιγο εως αρκεατ ελαφρομυαλος το επιασα τι λες αλλα στην ειπα ομως ως βουβαλος την εφαγες παλι...δεν πειαρζει για να μη το ζαλιζουμε ξερεις που ειναι η ακ εχεις τα @@ να ερθεις ή εισαι τσαμποκλανο ???
θες αλλους 10 για παρεα;;; εξω απο 'κει χεσμεντεν;;; τι να μου πεις ρε κακομοιρε τι να μου πεις...σπασε τα καυλοσπυρα σου που οταν πατε μονα σας ειστε σαν τις φοβισμενες πουτανες, που θελετε και νταβατζη να βγειτε βολτα...αληθεια οταν οι αλβανοι σας εκαναν μαυρους στο ξυλο στον αγιο παντελεημονα γιατι μετα φωναζατε οτι σας πλακωσαν οι χρυσαυγιτες;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
....δεν   υπαρχει  προηγουμενο  στην  ελληνικη  ιστορια  να  βγαινει  Πρωθυπουργος και να λεει  "εχει  μειωθει  η  εθνικη  κυριαρχια"  με  αφορμη  την οικονομικη  κριση..........ελπιζω  στις    διαπραγματευσεις  που  εκανε  να  μην  εχει   μπλεξει  τα  εθνικα  με  υπαναχωρησεις  πχ  συνεκμεταλλευση  πετρελαιου  Αιγαιου  με   Τουρκους.......γιατι  τοτε  τον   βλεπω   να  κρεμασμενο  αναποδα  στο  Συνταγμα !!!!  
καλά, τι λές τώρα?
εδώ δήλωσε στη βουλή ότι το νομοσχέδιο δεν το γράψαμα εμείς
για τα πετρέλαια ρωτάς..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ελληνας;;; εισαι σιγουρος;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Εχθρος μου ειναι η πολιτικη εξουσια , η οικονομικη εξουσια(προσωπα και τραπεζες) , τα μμΕξημερωσης του πολιτη ,η δικαστικη εξουσια ,οι αμερικανοευρωπαικες δυναμεις κατοχης στη χωρα μου , αλλα και οσοι πολιτες εν γνωση τους για ενα κομματι ψωμι ξεπουλανε την αξιοπρεπεια τους , τη τιμη τους , την ελευθερια τους  και σκοτωνονται στα κατεργα οπου τους εχει μπουντρουμιασει το ΚΕΦΑΛΑΙΟ χωρις προηγουμενως να εξεγερθουν ή να αντισταθουν.
Σε καλυψα ?
τον κόκκαλη τον βγάζεις απ'έξω??

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μπακογιαννης , Περατικος , οι βασανιστες της Χουντας , ο μπατσος της Αντιτρομοκρατικης , ο Σοντερς  δεν ειναι εξουσια και δεν περιεχονται στις κατηγοριες που προανεφερα ???

Άσε τα παλιά ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ
εδώ μιλάς για 20 - 40 χρόνια πριν.

εγώ μιλάω για τώρα τι έχει γίνει.

Κάτι έχει αλλάξει μήπως από τότε;;

Εγώ λέω όχι απλά φοράει άλλο φουστάνι και έχει άλλους ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ :uglystupid:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Άσε τα παλιά ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ
εδώ μιλάς για 20 - 40 χρόνια πριν.

εγώ μιλάω για τώρα τι έχει γίνει.

Κάτι έχει αλλάξει μήπως από τότε;;

Εγώ λέω όχι απλά φοράει άλλο φουστάνι και έχει άλλους ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ :uglystupid:
μην ασχολεισαι με το ψυχασθενες πιτσιρικι, δεν βλεπεις οτι τα εχει ολα σαλατα στο μυαλο του;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε ο άλλος λέει ενάντια στα κεφάλαια
και γλύφει τον κόκκαλη γιατί πήρε ο γάβρος πρωτάθλημα
ο σημερινός κάτοικος της ελλάδας είναι όπως και παλιά η πάρτη του
πάντοτε φταίνε οι άλλοι
και όταν έχει διαφορετική γνώμη είναι φασίστας
το αποτέλεσμα
άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι και είναι σούπερ δούλοι

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Προσπαθώ να του πω ότι η αλήθεια δεν έχει Είδωλα :uglystupid:
γιατι θα σε καταλαβει;; θελουν να κανουν επανασταση αλλα στο σπιτακι τους ουτε ποτηρι δεν τολμανε να σπασουν,βαρεθηκα τα κακομαθημενα που δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους και εχουν και αποψη, δεν βλεπεις οτι τα εχει ολα μπερδεμενα στο κεφαλι του, αν εχει, ολοι αυτοι οι δηθεν αναρχικοι και αντεξουσιαστες τι αποδειχηκαν;; κακομαθημενα που εκαναν ληστειες οχι για να τα μοιρασουν οπως καποιοι βλακες θελουν να πιστευουν αλλα να περνανε αυτοι μπεικα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom