rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
mema ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!
Σε ξαναρωτάω σε δανείζουν τσάμπα;;
Αν δεν πληρώσεις τι γίνεται;;
Η Μπανάνα για σένα με αγάπη.
mema ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!
Δηλαδη μας λες (θεωρωντας αυθαιρετα οτι "εννοει" financial assets,γιατι βεβαια ως assets λογιζονται και τα ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) πως η ΕΚΤ και το ΔΝΤ θα δωσουν 110 δις ευρω στην Ελλαδα με μονη εγγυηση τα junk αχρηστα πεθαμενα χωρις αξια Ελληνικα ομολογα?Για την ώρα "απαγορεύεται".
Και η παράγραφος που παρέθεσες αποτελεί ξεχωριστή ενέργεια της ΕΚΤ που έγινε την επόμενη της ανακοίνωσης του ΔΝΤ.
Δυστυχώς
παπακι, εκτος απο τα αγγλικα, αποδεικνυεται πως εισαι στουρνος και στα οικονομικα!!!μεμα μπορείς να πεις "έκανα λάθος";;;
ή σου είναι ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ;;;;
μεμα μπορείς να πεις "έκανα λάθος";;;
ή σου είναι ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ;;;;
ΠαΠακι που εισαι?
περιμενω τη δηλωση!!!!
κοιτα χαρα!!!
χαζα παιδια (και ασχετα) χαρα γεματα λεει ο σοφος λαος!!!!
παπακιιιι μπαναναααααααααααα
τι να τα κανει τα δικα σου ρε τυπεΠαρε τα @@ μου ασχετε!
παπακι, εκτος απο τα αγγλικα, αποδεικνυεται πως εισαι στουρνος και στα οικονομικα!!!
Αντε να παιξεις με τις μειονοτητες! Μονο εκει περνανε οι αβασιμες εξυπναδουλες σου!!!
Παρε τα @@ μου ασχετε!
παπακι οσο και να προσπαθεις, εδειξες οτι εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ!μεμα
μαζεψε και τα τσιράκια σου
ραφτρα, πισωγλέντη και απ(ο)λυτο-σερνικο για να σου κάνουν αέρα!
αυτά έτσι κι αλλιώς μόνο για μπούγιο είναι, δεν καταλαβαίνουν
(όχι πως εσύ καταλαβαίνεις δλδ, αλλά μπορείς να γουγλάρεις τουλάχιστον!)
Φιλάκια ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΛΑΚΕΣ!!!
μου ταχεις προσημειωσει εσυ! Ολο τα @@ μου παιρνεις ΠαΠακι!!!!μεμα
τα @@ σου τα προσημείωσες κι αυτά;;;;
παπακι οσο και να προσπαθεις, εδειξες οτι εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ!
Τι σημαινει assets ΠαΠακι? μηπως το μεταφρασες "ασσετς" και μπερδευτηκες? τοχεις ξανακανει και εχεις ξαναμπερδευτει στο παρελθον!!!
Για πες τι σημαινει assets και πως το ΔΝΤ και η ΕΚΤ μας δανειζει 110 δις με μονη εγγυηση τα χωρις αξια κουρελοχαρτα Ελληνικα ομολογα?
Βρηκαμε τα σκουρα και την κανουμε παλι εεε ΠαΠακιιιιιι?
Ωχ αμάν ρε Μέμα και με κόβεις απο ΤέξαςΔηλαδη μας λες (θεωρωντας αυθαιρετα οτι "εννοει" financial assets,γιατι βεβαια ως assets λογιζονται και τα ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) πως η ΕΚΤ και το ΔΝΤ θα δωσουν 110 δις ευρω στην Ελλαδα με μονη εγγυηση τα junk αχρηστα πεθαμενα χωρις αξια Ελληνικα ομολογα?
Παλι μαλακες τους πιασαμε ρε τους κουτοφραγκους!Τζαμπα τα πηραμε τα 110 δις!!!
Μπραβο μας!!!
μεμα συνέχισε να επιμένεις, όπως με την tourkiki!!!
μου ταχεις προσημειωσει εσυ! Ολο τα @@ μου παιρνεις ΠαΠακι!!!!
περιμενω τη δηλωση συγνωμης!!! Δε θα συνεχισω να ειμαι τοσο ευγενικος ξερεις!
εσυ θα μου απαντησεις σε αυτο που ρωτησα ή θα το παιζεις χιουμοριστας?μεμα συνέχισε να επιμένεις, όπως με την tourkiki!!!
Μην μπερδεύεις το ένα με το άλλο και, δυστυχώς για σένα, ζήτα συγγνώμη απο τον πάπιο.
Μαλακία έγραψες
σου ξαναλεω διαβασε το κειμενο της πηγης και μετα ελα να μου ζητησεις συγνωμη κι εσυ!Ωχ αμάν ρε Μέμα και με κόβεις απο Τέξας
Το μέτρο αυτό, που είναι στην παράγραφο που παρέθεσες, είναι μια ξεχωριστή πρωτοβουλία της ΕΚΤ.
Και το έκανε για να βοήθησει την ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ των ελληνικών, κυρίως , τραπεζών.
Δηλαδή, οι τράπεζες αγοράζουν τα ομόλογα, ή όσα έχουν αγοράσει ήδη, και τα καταθέτουν στην ΕΚΤ για να πάρουν δάνειο με 1% για ένα χρόνο. Οτι γινόταν δηλαδή τόσο καιρό.
Όταν όμως μας υποβάθμισαν σε κατηγορία junk τα ομόλογα οι τράπεζες δεν μπορούσαν να τα καταθέσουν στην ΕΚΤ.
Εκεί παρενέβει ο Τρισέ και είπε οτι ανεξαρτήτου αξιολόγησης τα ομόλογα της Ελλάδας γίνονται δεκτά απο την ΕΚΤ για να έρθει όποια τράπεζα θέλει, να τα καταθέσει ως εγγύηση και να πάρει το αντίστοιχο ποσό σε δάνειο για 1 χρόνο με τόκο 1%.
Μην μπερδεύεις το ένα με το άλλο και, δυστυχώς για σένα, ζήτα συγγνώμη απο τον πάπιο.
Μαλακία έγραψες
είναι πολύ δύσκολο, φαίνεται....
σου ξαναλεω διαβασε το κειμενο της πηγης και μετα ελα να μου ζητησεις συγνωμη κι εσυ!
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
Αντε γεια τωρα παω ατα!!!
Οταν ξαναρθω να δω τις συγνωμες και των δυο σας!
αντε μπαϊιι (bai στα αγγλικα συμφωνα με τον ΠΠο)