Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
είπα εγώ κάτι τέτοιο??

αλλά από το να βγάζουμε τον παππού που πήγε να στήσει κομπίνα και να πάρει ρεύμα για το τσαντήρι θύμα της κρίσης ή τα παιδιά που καήκανε γιατί οι παπούδες δεν είχανε καθαρίσει ποτέ τα μπουριά της ξυλόσομπας πάει λίγο μακρυά...
-μαλιστα...μηπως μπορεις να μου πεις ποσες φορες ακουσαμε φετος(2012)-δε σε λεω περισυ και προπερσι-για τυπακια που γινανε καρβουνο επιχειρωντας να "συνδεθουν" απευθειας με κολωνα? ...Ειναι τελικα θεμα βρωμας και αμελειας των παππουδων ,το οτι επειδη δεν εφτανε η συνταξη για ΘΕΡΜΑΝΣΗ ,το γυρισανε στην ξυλοσομπα(λυση αναγκης)...Μηπως τωρα τελευταια, οταν βγαινεις το βραδυ στο μπαλκονι σου ,εχεις την εντυπωση οτι καιγεται παρακειμενο ξυλουργειο?εχεις παρει χαμπαρι οτι σε λιγο θα καινε -οχι ξυλα-αλλα σαγιοναρες για να ζεσταθουν πολλοι συμπολιτες σου?ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑ .....ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-μαλιστα...μηπως μπορεις να μου πεις ποσες φορες ακουσαμε φετος(2012)-δε σε λεω περισυ και προπερσι-για τυπακια που γινανε καρβουνο επιχειρωντας να "συνδεθουν" απευθειας με κολωνα? ...Ειναι τελικα θεμα βρωμας και αμελειας των παππουδων ,το οτι επειδη δεν εφτανε η συνταξη για ΘΕΡΜΑΝΣΗ ,το γυρισανε στην ξυλοσομπα(λυση αναγκης)...Μηπως τωρα τελευταια, οταν βγαινεις το βραδυ στο μπαλκονι σου ,εχεις την εντυπωση οτι καιγεται παρακειμενο ξυλουργειο?εχεις παρει χαμπαρι οτι σε λιγο θα καινε -οχι ξυλα-αλλα σαγιοναρες για να ζεσταθουν πολλοι συμπολιτες σου?ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑ .....ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!

πόσες???

και αν δεν βρείς καμμία φέτος δεν πειράζει πες με για πέρισυ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι σωστή κουβέντα μπορεί να γίνει μαζί σου ρε??
Διάλεξες με ποιους είσαι, διάλεξα με ποιους είμαι. Και κανείς απ'τους δυο μας δε δυσκολεύτηκε να επιλέξει.
Τώρα τι ζητάς? Λύση για όλο αυτό που προκάλεσες??
Καμία λύση ρε. Το φέρατε το πράγμα στο ή εσύ ή εγώ.
Ε λοιπόν, ο καθένας θα πολεμήσει για το εγώ του κι όπου το πει..

Πολλάκις έχω αποδείξει ότι μπορώ να διαλεχθώ χωρίς ουραγκοταγκισμούς και αστειότητες και πολλάκις επίσης έχω σιωπήσει όποτε δεν γνωρίζω.

Επίσης ΕΓΩ είμαι με την Ελλάδα. Είτε ο Μπενιζέλος εξυπηρετεί τα συμφέροντά της, είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας. Δεν είμαι φανατικός σε αντίθεση με εσένα που είσαι μόνο ροχάλα, σφαλιάρα, μολότωφ και μισαλλοδοξία.

Δεν στενοχωριέσαι που είναι έτσι η Ελλάδα. Εάν δεν επιχαίρεις, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε αφήνει αδιάφορο το χάλι μας. Εν αντιθέσει πάλι με εμένα...

Εάν μπορείς λοιπόν με ήπιο τρόπο, θέσε τα επιχειρήματά σου για το πώς θα ανατραπεί η αρνητική δυναμική του χρέους. Πώς θα μπορέσουμε να μην τρέχουμε με ελλείμματα τους προϋπολογισμούς μας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
ο.κ τυπε κουραστικος εισαι, και δεν εχεις στοιχειωδη παιδια για διαλογο, μονο να βριζεις ξερεις. Και στην Κρητη εγινε ενα τραγικο τροχαιο με 2 νεκρους. Η κριση φταιει. Ετρεχαν για να προλαβουν το μεροκαματο
ΝΤΑΞΕΙ εχεις δικιο,που να βρω λιγι παιδια πες μου!αν εννοεις παιδια με παιδεια εχω!(προσπαθω τουλαχιστον)...Οσο για την κρητη παλι βλακεια ξεφουρνισες αλλα ιμε κουραστικως!ΤΟ γεγονος οτι οδηγανε σακαρακες χωρις λαστιχα σε δρομους καρμανιολες ισος δεν ινε θεμα κρησις...ισος ινε θεμα παιδιας! ελεος ρε πουστη μου! μαζευτειτε!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

ΧΕΣΤΗΚΕ ο τραμουντάνας! Τι τον νοιάζει; Αυτός να 'ναι καλά, να βγάζει λεφτά για να γαμάει κολο γκερλ. Αφού για να φανταστείς, για να ζεσταθεί καίει πενηντάευρα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
πόσες???

και αν δεν βρείς καμμία φέτος δεν πειράζει πες με για πέρισυ...
πλακα κανεις ετσι?πριν λιγο καιρο ρε συ δεν εγινε φλαμπε ο αλλος στο αιγαλεω οταν του κοψανε το ρευμα σπιτι που  μαλιστα συντηρουσε την κατακοιτη μανα του?

Επισκέπτης
Πολλάκις έχω αποδείξει ότι μπορώ να διαλεχθώ χωρίς ουραγκοταγκισμούς και αστειότητες και πολλάκις επίσης έχω σιωπήσει όποτε δεν γνωρίζω.

Επίσης ΕΓΩ είμαι με την Ελλάδα. Είτε ο Μπενιζέλος εξυπηρετεί τα συμφέροντά της, είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας. Δεν είμαι φανατικός σε αντίθεση με εσένα που είσαι μόνο ροχάλα, σφαλιάρα, μολότωφ και μισαλλοδοξία.

Δεν στενοχωριέσαι που είναι έτσι η Ελλάδα. Εάν δεν επιχαίρεις, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε αφήνει αδιάφορο το χάλι μας. Εν αντιθέσει πάλι με εμένα...

Εάν μπορείς λοιπόν με ήπιο τρόπο, θέσε τα επιχειρήματά σου για το πώς θα ανατραπεί η αρνητική δυναμική του χρέους. Πώς θα μπορέσουμε να μην τρέχουμε με ελλείμματα τους προϋπολογισμούς μας.
΄

Άσε να ξέρω εγώ αν στενοχωριέμαι ή αν επιχαίρω με το χάλι της χώρας.
Και δε με αφήνει αδιάφορο το χάλι της χώρας, αλλά το δικό σου και των ομοίων σου.
Και δε δικαιούσαι να λες πως είσαι με την Ελλάδα τη στιγμή που αυτό που στηρίζεις τη βουλιάζει κάθε μέρα και περισσότερο.
Αυτούς τους ψευτοπατριωτισμούς να πα να τους πουλήσεις παραπέρα, εγώ δεν ψωνίζω.
Επίσης δεν έχεις καμία μα καμία ικανότητα διαλόγου. Επίσης δεν έχει το δικαίωμα κανένας που να σέβεται έστω και λίγο τον εαυτό του να κάνει διάλογο μαζί σου.
Τέλος..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πλακα κανεις ετσι?πριν λιγο καιρο ρε συ δεν εγινε φλαμπε ο αλλος στο αιγαλεω οταν του κοψανε το ρευμα σπιτι που  μαλιστα συντηρουσε την κατακοιτη μανα του?

για δώσε κανένα λινκ να το δούμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
-...στα καμινια ιδια περιπτωση,χιλιαδες αλλες περιπτωσεις "αναγκαστικων"(παρανομων κατα την ΔΕΗ)ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ(επειδη δεν κατεληξαν σε θανατο,δεν τις μαθαμε ποτε)...Δηλαδη ζουρλαθηκαν οι κατοικοι αυτου του τοπου και το ριξανε ξαφνικα στις ξυλοσομπες και τα σκαρφαλωματα στις κολωνες?
ΡΕ ΣΕΙΣ ΡΟΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
΄

Άσε να ξέρω εγώ αν στενοχωριέμαι ή αν επιχαίρω με το χάλι της χώρας.
Και δε με αφήνει αδιάφορο το χάλι της χώρας, αλλά το δικό σου και των ομοίων σου.
Και δε δικαιούσαι να λες πως είσαι με την Ελλάδα τη στιγμή που αυτό που στηρίζεις τη βουλιάζει κάθε μέρα και περισσότερο.
Αυτούς τους ψευτοπατριωτισμούς να πα να τους πουλήσεις παραπέρα, εγώ δεν ψωνίζω.
Επίσης δεν έχεις καμία μα καμία ικανότητα διαλόγου. Επίσης δεν έχει το δικαίωμα κανένας που να σέβεται έστω και λίγο τον εαυτό του να κάνει διάλογο μαζί σου.
Τέλος..

Άμα δεν μπορείς, γίνε κομμωτής...

Τέλος .-

Επισκέπτης
ΧΕΣΤΗΚΕ ο τραμουντάνας! Τι τον νοιάζει; Αυτός να 'ναι καλά, να βγάζει λεφτά για να γαμάει κολο γκερλ. Αφού για να φανταστείς, για να ζεσταθεί καίει πενηντάευρα
Χλωμο...ειναι πιθανοτερο να ανοιξει κανα νημα με τιτλο"πως να πεισετε την κυρα να βγει στο σεργιανι για καυσοξυλα προκειμενου να μεινουν φραγκα για ξενοπηδηματα"...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τα πενηντάευρα έχουν αξία ρε... αμα πάμε στην δραχμή τότε θα τις χρησιμοποιούμε για προσάναμα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Χλωμο...ειναι πιθανοτερο να ανοιξει κανα νημα με τιτλο"πως να πεισετε την κυρα να βγει στο σεργιανι για καυσοξυλα προκειμενου να μεινουν φραγκα για ξενοπηδηματα"...
:2funny: :2funny: :2funny: δωσεεεεεεε!!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
-Βεβαια και του στραβου το δικιο να το πουμε....ο τραβομουτσουνας και αυτα που ποσταρει ωχριουν μπροστα στην δηλωσαρα του "βαρβατου" πουτσαρα(πακη γλυψτον μου) προεδρου της βουλης μειμαρακα με το ονομα....ειπε πως του παραπονιεται η κυρα για την θερμανση και αυτος σαν αντρακλας απαντησε "βαλε και κανα ζακετακι" ρε γυναικα -"ξερεις που εχει φτασει το πετρελαιο?" τι ειμαι ? "κανας προυχοντας"?.....αντε βγαλτε συμπερασμα τι ρεμαλια ειναι οι τυποι και τι χαβαλε κανουν στο ποπολο....ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!

Επισκέπτης
-Βεβαια και του στραβου το δικιο να το πουμε....ο τραβομουτσουνας και αυτα που ποσταρει ωχριουν μπροστα στην δηλωσαρα του "βαρβατου" πουτσαρα(πακη γλυψτον μου) προεδρου της βουλης μειμαρακα με το ονομα....ειπε πως του παραπονιεται η κυρα για την θερμανση και αυτος σαν αντρακλας απαντησε "βαλε και κανα ζακετακι" ρε γυναικα -"ξερεις που εχει φτασει το πετρελαιο?" τι ειμαι ? "κανας προυχοντας"?.....αντε βγαλτε συμπερασμα τι ρεμαλια ειναι οι τυποι και τι χαβαλε κανουν στο ποπολο....ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!

Πες μου ρε μαλάκα πως κάνεις πλάκα..  :helpplea:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
δεν ξερω αν τα εχεις μπερδεψει αλλα μαλλον ενοοεις αυτο
Σοκ και δέος στην ελληνική κοινωνία προκαλεί η είδηση της αυτοκτονίας, το πρωί της Πέμπτης, ενός 60χρονου που πήρε μαζί του στο θάνατο και την 90χρονη μητέρα του, στο κέντρο της Αθήνας!

Όλα συνέβησαν ακαριαία γύρω στις 8 το πρωί στην περιοχή του Μεταξουργείου, στην οδό Ακομινάτου.

Οι γείτονες των δύο πρωταγωνιστών αυτή της τραγικής ιστορίας δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και έμειναν με το σοκ της εικόνας που αντίκρισαν, όταν μητέρα και γιος ήταν ήδη νεκροί…

Σύμφωνα με τους γείτονες ο 60χρονος Π.Α ανέβηκε μαζί με την μητέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας και αφού την έσπρωξε στο κενό πήδηξε και αυτός,

Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την τραγική πράξη είναι άγνωστοι, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια, ο γιος ήταν μουσικός, άνεργος για πολλά χρόνια, ενώ η μητέρα ήταν κατάκοιτη και έπαιρνε μια μικρή σύνταξη. Η καταγωγή τους ήταν από τη Σύρο και συνήθως αυτή την εποχή έφευγαν για το νησί.  

Επισήμως, προς το παρόν, η αστυνομία κάνει λόγο για πτώση και όχι για αυτοκτονία. Όπως αναφέρουν οι γείτονες στην συγκεκριμένη πολυκατοικία παλιότερα είχε γίνει και άλλη αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους.  

Το κρούσμα αυτό έρχεται μία ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου στο Περιστέρι, ο οποίος έκοψε τις φλέβες του σε ένα παγκάκι και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
δεν ξερω αν τα εχεις μπερδεψει....
-ΟΧΙ ρε συ,λεω την περιπτωση του τυπου στο περιστερι -αιγαλεω ,που του κοψανε το ρευμα και ανεβηκε στη κολωνα να το επανασυνδεσει και μπαμ -ψητος....και μετα βγηκε οτι εμενε σπιτι με τον κατακοιτο πατερα του ,μανα του....το χαμε συζητησει και εδω μεσα -γι αυτο το θυμαμαι χαρακτηριστικα....και ο αλλος ο ακατανομαστος το θυμαται αλλα πουλαει τρελιτσα....
ΥΓ.Αποφευγω να λεω παπατζες και φιδια ,γιατι βασικα δεν υπαρχει λογος!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.327
Πόντοι
5.595
-ΟΧΙ ρε συ,λεω την περιπτωση του τυπου στο περιστερι -αιγαλεω ,που του κοψανε το ρευμα και ανεβηκε στη κολωνα να το επανασυνδεσει και μπαμ -ψητος....και μετα βγηκε οτι εμενε σπιτι με τον κατακοιτο πατερα του ,μανα του....το χαμε συζητησει και εδω μεσα -γι αυτο το θυμαμαι χαρακτηριστικα....και ο αλλος ο ακατανομαστος το θυμαται αλλα πουλαει τρελιτσα....
ΥΓ.Αποφευγω να λεω παπατζες και φιδια ,γιατι βασικα δεν υπαρχει λογος!
Ισχυει...
Το θυμαμαι κ εγω το περιστατικο...Αιγαλεω ηταν.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom