η ψηφος σου θα τον φερει στην πρωτια!
Καλά και το θύμησες!
Είχα ξεχάσει να τον ρίξω στην κυρία πάπια.
η ψηφος σου θα τον φερει στην πρωτια!
Καλά και το θύμησες!
Είχα ξεχάσει να τον ρίξω στην κυρία πάπια.
Φιλαρακι τα Ελληνικα Νησια το καλοκαιρι ειναι απο τους πιο ακριβους προορισμους σε παγκοσμιο επιπεδο και δικαια πιστευω.Στην Μανδριτη κατακαλοκαιρο τι να κανεις?(ενταξει εχεις, πιστευω ομως οτι καταλαβαινεις τι εννοω)
Για την ποιοτητα των υπηρεσιων που σου προσφερονται φυσικα εχω να πω πολλα πραγματα αλλα ειναι ενα αλλο θεμα
το περυσι ηταν περυσι! φετος το καλοκαιρι αυτη η κατηγορια κοσμου στην οποια απευθηνονται αυτα τα ξενοδοχεια πιστευεις οτι δεν θα επηρεαστει?Καθυστερημένο, μόλις γύρισα από τη δουλειά, αλλά νομίζω αξίζει:
Πέρυσι με το φόβο της κρίσης σε πολλά νησιά οι ξενοδόχοι έδωσαν τα δωμάτια στους τουρ οπερέιτορς κοψοχρονιά. Μέχρι 10€ το άτομο τη βραδυά! (ναί!) Άλλοι (βλ. ειδικά κρήτη) δεν άνοιξαν καθόλου.
Αρχές ιουλίου βρέθηκα στη Σαντορίνη, γνωρίστηκα με ένα μεγαλοπαράγοντα του νησιού και φυσικά η συζήτηση έφτασε και στο τουρισμό, ρώτησα λοιπόν πώς πάνε και τι μου απαντά ο άτιμος!
"Κοίτα Τύπε μου, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι έχουμε 5% μείωση στις αφίξεις. Αλλά στ' αρχίδια μας! Έχουμε αυξήσει τις τιμές!!!!"
Ηθικό δίδαγμα: Αν έχεις εμπιστοσύνη στη ποιότητα του προϊόντος σου ακόμα και στις περιόδους κρίσεων στα αρχίδια σου! Και μάλιστα την ώρα που ο άλλος χέζεται και στο τέλος μπαίνει μέσα!
Και για την ιστορία, πάρτε μερικά παραδείγματα.
Απλησίαστα αλλά γεμάτα!
Αν τυχει και πάτε, ελάτε μετά να μου πείτε για ποιότητα υπηρεσιών, θα σκάσετε ένα σκασμό λεφτά και θα φύγετε με το χαμόγελο από το ένα αυτί στο άλλο!
Τρίβομαι γουστάρω μαρέσουν τα ανοικτά κωλαράκια.ε, άμα τρίβεσαι στα τραβελια με προσόντα, όλη μέρα, την "κυρία πάπια" θα θυμηθείς...
δεν πειράζει, τα άλλα φασιστάκια θα στο θύμιζαν, οπωσδήποτε...
αυτο ειναι το νεο ηθος......χαχαχχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!να την πετυχεις την τσουραπω πουθενα να της ξεφτιλισεις της καριολας οτι εχει και δεν εχει....
Καθυστερημένο, μόλις γύρισα από τη δουλειά, αλλά νομίζω αξίζει:
Πέρυσι με το φόβο της κρίσης σε πολλά νησιά οι ξενοδόχοι έδωσαν τα δωμάτια στους τουρ οπερέιτορς κοψοχρονιά. Μέχρι 10€ το άτομο τη βραδυά! (ναί!) Άλλοι (βλ. ειδικά κρήτη) δεν άνοιξαν καθόλου.
Αρχές ιουλίου βρέθηκα στη Σαντορίνη, γνωρίστηκα με ένα μεγαλοπαράγοντα του νησιού και φυσικά η συζήτηση έφτασε και στο τουρισμό, ρώτησα λοιπόν πώς πάνε και τι μου απαντά ο άτιμος!
"Κοίτα Τύπε μου, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι έχουμε 5% μείωση στις αφίξεις. Αλλά στ' αρχίδια μας! Έχουμε αυξήσει τις τιμές!!!!"
Ηθικό δίδαγμα: Αν έχεις εμπιστοσύνη στη ποιότητα του προϊόντος σου ακόμα και στις περιόδους κρίσεων στα αρχίδια σου! Και μάλιστα την ώρα που ο άλλος χέζεται και στο τέλος μπαίνει μέσα!
Και για την ιστορία, πάρτε μερικά παραδείγματα.
Απλησίαστα αλλά γεμάτα!
Αν τυχει και πάτε, ελάτε μετά να μου πείτε για ποιότητα υπηρεσιών, θα σκάσετε ένα σκασμό λεφτά και θα φύγετε με το χαμόγελο από το ένα αυτί στο άλλο!
υπαρχει ανθρωπος στην γη που να πιστευει οτι ο γαπ μπορει να διπραγματευτει εστω και τι ωρα θα παει για υπνο;;οταν ο κ.κ. Πρωθυπουργος μιλαγε για πρασινη αναπτυξη, για ΚΑΝΕΝΑ νεο φορο, για ΜΗΔΕΝΙΚΗ αυξηση ΦΠΑ, ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ στην αυξηση μισθων και συνταξεω και για ΚΙΝΗΤΡΑ για αναπτυξη το αποτελεσμα το ειδατε φανταζομαι ολοι.....
Ειμαι ο μονος που ειπα "ωχ" οταν τον ακουσα να δηλωνει στη βουλη οτι δεν τιθεται κανενα θεμα εθνικης κυριαρχιας....
και σημερα αυτο:
Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010
Σενάρια «ελληνοτουρκικής συμφωνίας» για το Αιγαίο
Κλίμα υπέρ της επιτάχυνσης των εξελίξεων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις επιχειρεί να διαμορφώσει η Αγκυρα στην τελική ευθεία για την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, σε μία εβδομάδα από σήμερα...
...Σε συνέχεια των δηλώσεων κορυφαίων στελεχών της τουρκικής κυβέρνησης (κατά σειράν Εγκεμέν Μπαγκίς, Αχμέτ Νταβούτογλου και πρόσφατα Αλί Μπαμπατζάν) αναπτύσσεται τα τελευταία 24ωρα σεναριολογία με βάση την ιδέα του αμοιβαίου περιορισμού των αμυντικών δαπανών.
Τη σκυτάλη από τους τρεις υπουργούς που έθεσαν το θέμα σε δημόσιες δηλώσεις τους παρέλαβε χτες ο τουρκικός Τύπος, με δύο μεγάλες εφημερίδες να δημοσιεύουν άρθρα στην ίδια κατεύθυνση. «Η ειρήνη θα επικρατήσει στο Αιγαίο αργά ή γρήγορα», είναι ο τίτλος της φιλοκυβερνητικής «Ζαμάν», ενώ στο άρθρο αναφέρεται πως «ίσως η εξελισσόμενη οικονομική κρίση επιταχύνει τουλάχιστον το σταδιακό περιορισμό της κούρσας εξοπλισμών ανάμεσα στην Τουρκία και στην Ελλάδα. Οι Τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις δε θα στήσουν οδόφραγμα προ του αμοιβαίου περιορισμού των αμυντικών δαπανών».
Τα σύνορα στο Αιγαίο
Και η «Χουριέτ» κάνει ένα βήμα παραπέρα με το θεαματικό τίτλο «Καιρός να συμφωνήσουμε για τα σύνορα στο Αιγαίο», ενώ συμπληρώνει ότι υπάρχει η προσδοκία να βρεθεί στην κορυφή της ατζέντας των δύο πρωθυπουργών το θέμα των εξοπλισμών: «Μία συμφωνία για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας δε θα έπρεπε να αποτελεί ένα περίπλοκο διπλωματικό έργο... Νομίζουμε ότι το Αιγαίο είναι ένα θέμα όπου ο πραγματισμός και η κοινή λογική μπορούν και πρέπει να επικρατήσουν».
Στον αντίποδα, ωστόσο, αρμόδιοι παράγοντες του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών υπενθυμίζουν τις κατηγορηματικές δηλώσεις των Γ. Παπανδρέου και Δ. Δρούτσα ότι δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση κυριαρχικά μας δικαιώματα, αλλά συζητάμε μόνο στη βάση του Διεθνούς Δικαίου.
Αίσθηση προκαλεί ότι κατά τη χτεσινή συζήτηση στη Βουλή δύο πολιτικοί αρχηγοί (ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα) τόνισαν απευθυνόμενοι στον πρωθυπουργό ότι η χρονική στιγμή δεν προσφέρεται για διαπραγματεύσεις με την Αγκυρα, εν όψει της πίεσης που ασκείται στην Αθήνα λόγω της οικονομικής κρίσης.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ οτι ο κ.κ. Τσαντ ΕΔΗΛΩΣΕ στη βουλη ουσιαστικα,πως όταν ερθει η ωρα ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ο ανθρωπος ειναι ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΕΜΕ!
το θεμα ειναι οτι θα βγει σε κακο δικο μας...οταν εισαι σε καιρο πολεμου για οσους δεν γνωριζουν απο στρατο και πολεμο, εντελως πληροφοριακα ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ εκτελειται επι τοπου με συνοπτικες διαδικασιες ,Μετα τον πολεμο ειναι μια άλλη ιστορια για το ποιος εφταιξε ,ποιος αυτο ,ποιος εκεινο.Υπαρχει δε και κόσμος που πιστευει πως η ελλειψη εκτελεσεων'' απο μερους της κυβερνησης και οτι το χειριζεται πολυ λαικα θα της βγει σε κακο !!
Βιασαμε τη Δημοκρατια οταν ζητησαμε ρουσφετι,την βιασαμε οταν κλεισαμε το ματι σε καταστηματαρχη να μη κοψει αποδειξη,την βιασαμε οταν οντας σαν καταστηματαρχες παρακαλουσαμε να μας κλεισουν το ματι και να μη κοψουμε αποδειξη,την βιασαμε οταν ο γνωστος μας εκανε τα στραβα ματια σε καθε κουτσουκελα,την βιασαμε οταν βαρι...ομασταν να παμε να ψηφισουμε και αποφασισαν αλλοι...βαθυτατα ενοχος ειμαι και οχι οργισμενος
Οι Ιταλοί Εθνικιστές με τον πλέον έμπρακτο τρόπο έδειξαν την συμπαράστασή τους στο δοκιμαζόμενο Ελληνικό έθνος.
Χθες το απόγευμα τα μέλη της Φόρτσα Νουόβα (Forza Nuova) στην Ρώμη και τα μέλη του Φοιτητικού Αγώνα ανάρτησαν ένα τεράστιο πανό, στην περιοχή του Κολοσαιου, όπου έγραψαν:
"Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε! Η Φόρτσα Νουόβα (Forza Nuova) στο πλευρό του Ελληνικού Λαού."
Σε προκηρύξεις που μοίρασαν στην πολυσύχναστη περιοχή του Κολοσσέου οι Ιταλοί συναγωνιστές τονίζονταν μεταξύ άλλων ότι η Φόρτσα Νουόβα (Forza Nuova) συμπαραστέκεται στον αγώνα των Έλλήνων εναντίον της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας που τον βυθίζει στην φτώχεια. Ο Ελληνικός λαός είναι από τους λαούς που έθεσαν τα θεμέλια της Ευρώπης με τον πολιτισμό του.
Στις 22 Μαϊου η Φ.Ν. (Forza Nuova) διοργανώνει μία σημαντική εκδήλωση στο Μιλάνο παρουσία πολλών ευρωπαϊκών κινημάτων από Ουγγαρία, Γερμανία, Κύπρο, Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Γαλλία, Αυστρία και Ρουμανία.
Η προκήρυξη των Ιταλών συναγωνιστών καταλήγει ως εξής:
"Από την Ελλάδα και την Ιταλία θα ξαναέρθουν τα θεμελιώδη πολιτισμικά στοιχεία της καινούργιας Ευρώπης των Εθνών"