Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αμα οι 4-5 φορες ειναι κατι 15αυγουστους λιμανια ή μεγαλη βδομαδα βρε ηλιθιε εσενα σου φαινεται απλα για δευτερες ή πεμπτες?
Πότε απέργησε ρε μαλάκα το ΠΑΜΕ κ λοιποί 15Αύγουστο ή Μ.βδομάδα,για μαλάκες τους έχεις τους ''επαναστάτες'' μας,αυτοί δεν θέλουν να πάνε διακοπές... :cheesy:

Πρώτα οι διακοπές κ μετά η επανάσταση....γι'αυτό πάμε κατά διαόλου...γιατί ακόμα κ οι ''επαναστάτες'' μας είναι βολεμένοι χωρίς καμία διάθεση για αλλαγή(οι περισσότεροι).

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αμα οι 4-5 φορες ειναι κατι 15αυγουστους λιμανια ή μεγαλη βδομαδα βρε ηλιθιε εσενα σου φαινεται απλα για δευτερες ή πεμπτες?
α μπραβο.
Πότε απέργησε ρε μαλάκα το ΠΑΜΕ κ λοιποί 15Αύγουστο ή Μ.βδομάδα,για μαλάκες τους έχεις τους ''επαναστάτες'' μας,αυτοί δεν θέλουν να πάνε διακοπές... :cheesy:

Πρώτα οι διακοπές κ μετά η επανάσταση....γι'αυτό πάμε κατά διαόλου...γιατί ακόμα κ οι ''επαναστάτες'' μας είναι βολεμένοι χωρίς καμία διάθεση για αλλαγή(οι περισσότεροι).
ειχαν απεργησει φουλ σαιζον φετος η περυσι δεν θυμαμαι και ημερομηνιες...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ειχαν απεργησει φουλ σαιζον φετος η περυσι δεν θυμαμαι και ημερομηνιες...
Τί λες μωρέ μαλάκα κ εσύ τώρα....αφού έχει γίνει ανεκδοτάκι: ''πρώτα τα μπάνια του λαού''

Ούτε επανάσταση,ούτε μέτρα,ούτε τίποτα δεν παίζει τουριστικές σαιζόν....τον υπόλοιπο χρόνο το γαμήσι κ η αντίδραση σε αυτό....

Το νομοσχέδιο για την παιδεία καλοκαίρι το περάσανε Σεπτέμβριο άρχισε η αντίδραση...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τί λες μωρέ μαλάκα κ εσύ τώρα....αφού έχει γίνει ανεκδοτάκι: ''πρώτα τα μπάνια του λαού''

Ούτε επανάσταση,ούτε μέτρα,ούτε τίποτα δεν παίζει τουριστικές σαιζόν....τον υπόλοιπο χρόνο το γαμήσι κ η αντίδραση σε αυτό....

Το νομοσχέδιο για την παιδεία καλοκαίρι το περάσανε Σεπτέμβριο άρχισε η αντίδραση...
παπατρολη δεν θα κατσω να ψαξω στον γουγλη για το ποτε εγινε εκανε απεργια το παμε αλλα ηταν φουλ σαιζον.δεν εχει μπανια για το κομμα του λαου.πρεπει να ειναι ετοιμο για αγωνες. :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παπατρολη δεν θα κατσω να ψαξω στον γουγλη για το ποτε εγινε εκανε απεργια το παμε αλλα ηταν φουλ σαιζον.δεν εχει μπανια για το κομμα του λαου.πρεπει να ειναι ετοιμο για αγωνες. :rockon: :rockon:
αμα εισαι συμπαντικος ηλιθιος τι να συζηταμε τωρα.
Αν δεν έχετε σκοπό να αποδείξετε τις παπαριές που λέτε δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε διάλογο γιατί θα ξεβρακωθείτε τζάμπα....

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Εγω εχω την απορία, με τι κριτηρια επιλεγονται αυτοι οι εμφανιζομενοι "ανεργοι" και "φοιτητες" και "επιχειρηματιες" σε αυτες τις εκπομπες?
Γιατι κανενας δεν μου βγαζει την ιδεα οτι προκειται για ατομα που θα δουμε να πολιτευονται σε λιγα χρονια?

Πήγαινε εσύ, να πλέξεις το εγκώμιο του Σαμαρά.

Σκάλιζα παλιά μου post, βρήκα αυτό:
Παραδέχεσαι ότι η κυβέρνηση ΝΔ έχει ήδη αποτύχει;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πήγαινε εσύ, να πλέξεις το εγκώμιο του Σαμαρά.

Σκάλιζα παλιά μου post, βρήκα αυτό:
Παραδέχεσαι ότι η κυβέρνηση ΝΔ έχει ήδη αποτύχει;

για να δούμε τι είπε ο άλεξ .. είπε αυτά και από κάτω γράφω το τι έγινε

Πρωτα πρεπει να επιτευχθεί η επιμηκυνση του χρονου προσαρμογης.
Μια διετια θα ηταν το καλυτερο.

έγινε

Και συνακολουθα να μην γινει καμια περαιτερω μειωση συνταξεων και μισθων.

δυστυχώς έγιναν αν και κατά την γνωμη μου συντάξεις και μισθοί δημοσίου έπρεπε να κουρευθούν στα ρετιρέ..

Να ρυθμισθούν μεχρι το Σεπτεμβρη τα δανεια προς τις τραπεζες με αναλογο κουρεμα.

δεν έγινε αλλά οι ρυθμίσεις αναμένονται εντός των ημερών σύμφωνα με τα ακουγόμενα... εντάξει λοιπόν αργησε δυό μήνες

Να ενοποιηθουν αμεσα οι φοροι των ακινητων.

έγινε από 1/1/2013 ισχύει

Να μειωθούν οι φοροι στις επιχειρησεις και να πεσει ο ΦΠΑ.

δεν έγινε

Να γινουν οι πρωτες εκταμιευσεις του ΕΣΠΑ.

έγιναν και επιπλέον ανακοινώθηκαν και οι δύο πρώτες επενδύσεις (HP & Unilever) εκτός ΕΣΠΑ

Και οσο το δυνατον, να υπαρξει μια αισθητη βελτιωση της αστυνομευσης (θεωρω σε αυτο απαραιτητη την υπουργοποιηση Χρυσοχοιδη).

υπάρχει αισθητή βελτίωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη... υπουργοποίηση του αχρήστου θα ήταν καταστροφή.. ο Δένδιας είναι καλός

Μεσοπροθεσμα:
Εξυπακουεται οτι πρεπει σε ενα χρονο τουλαχιστον να μηδενισθεί η ύφεση.
Και να αρχισει να πεφτει η ανεργια.

αυτά είναι μεσοπρόθεσμα και τα λέμε αργότερα

εσύ λοιπόν τι λές???

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.809
Πόντοι
6.515
μετα απο συντομο week end στην υπαιθρο για τη βοηθεια συγγενων στην συγκομιδη ελαιοκάρπου, επιθυμω να σας μεταφερω οτι στη ελληνικη επαρχια η κριση δεν εχει αλλαξει τις συνηθειες :o
Στις πλατειες και στα καφενεια εξακολουθουν να συνωστιζονται εργατες αλβανοι ρουμανοι κλπ σε αναζητηση του μεροκαματου των 35 €

Δεν ειδα ουτε εναν ελληνα ανεργο. :headbang: Δεν υπαρχουν αραγε ελληνοπουλα 25 - 30 χρονων ανεργα ?

Και τι κανουν φιλοι? Μηπως καθονται στις καφετερειες , βριζουν τους γερμανους και περιμενουν τον αλεξη να τα παρει απο τους πλουσιους και να τα δωσει στους φτωχους?  :jerking:
Θα μου πειτε, λιγα τα 35 € (αφορολογητα), δεν ειναι ομως πιο πολλα απο το τιποτα ? :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν δεν έχετε σκοπό να αποδείξετε τις παπαριές που λέτε δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε διάλογο γιατί θα ξεβρακωθείτε τζάμπα....
διακοπές ήσουνα το καλοκαίρι φέτος;
γιατί κάτι καράβια δεν φεύγανε φέτος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μετα απο συντομο week end στην υπαιθρο για τη βοηθεια συγγενων στην συγκομιδη ελαιοκάρπου, επιθυμω να σας μεταφερω οτι στη ελληνικη επαρχια η κριση δεν εχει αλλαξει τις συνηθειες :o
Στις πλατειες και στα καφενεια εξακολουθουν να συνωστιζονται εργατες αλβανοι ρουμανοι κλπ σε αναζητηση του μεροκαματου των 35 €

Δεν ειδα ουτε εναν ελληνα ανεργο. :headbang: Δεν υπαρχουν αραγε ελληνοπουλα 25 - 30 χρονων ανεργα ?

Και τι κανουν φιλοι? Μηπως καθονται στις καφετερειες , βριζουν τους γερμανους και περιμενουν τον αλεξη να τα παρει απο τους πλουσιους και να τα δωσει στους φτωχους?  :jerking:
Θα μου πειτε, λιγα τα 35 € (αφορολογητα), δεν ειναι ομως πιο πολλα απο το τιποτα ? :think:
το έχω γράψει πριν από καμιά 10ριά σελίδες
όταν είπα πως Αλβανό με 30 γιούρια τη μέρα βρίσκω, Έλληνα με 35 ΔΕΝ βρίσκω.

Επίσης έχω βάλει και μια ηχητική συνέντευξη αλλά φυσικά περνάνε εβδομαδες και 25 λεπτά δεν τα χαλάει αριστερός για να μου πει πού έχει αντίρρηση
Έβαλα και λινκ τηλεοπτικής συνέντευξης αλλά κανείς αριστερόφρων κουβέντα...

μέεεεεεεεεεεεερες....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
το έχω γράψει πριν από καμιά 10ριά σελίδες
όταν είπα πως Αλβανό με 30 γιούρια τη μέρα βρίσκω, Έλληνα με 35 ΔΕΝ βρίσκω.

Επίσης έχω βάλει και μια ηχητική συνέντευξη αλλά φυσικά περνάνε εβδομαδες και 25 λεπτά δεν τα χαλάει αριστερός για να μου πει πού έχει αντίρρηση
Έβαλα και λινκ τηλεοπτικής συνέντευξης αλλά κανείς αριστερόφρων κουβέντα...

μέεεεεεεεεεεεερες....
Πολλά ζητάς.
Εγω καποτε ρωτησα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι υπερ ή κατά του ανοίγματος των κλειστων επαγγελματων, και το συστημα βραχυκυκλωσε, εκαψε λαδια η μηχανή, δεν ξερανε τι να μου απαντησουν.
Μην βαζεις δυσκολα.
Ακομη "προετοιμαζονται".
Απαιτείς να εχουν αποψη για τα παντα?
4% ειχαν πριν ενα χρονο. Ζοριζονται οι ανθρωποι.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

δυστυχως,ετσι ειναι ακομα....

Επισκέπτης
Τα σιχαμένα τα μπαόκια έβλεπαν μπροστά τελικά..

166934_10150327233133695_728383694_7947546_478107753_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom