CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.535
- Πόντοι
- 2.606
επρεπε να σε πει τεμαχιστη,αλλα ηταν χοντρο πολυ,στη χαρισε!Εμένα με άφησε στην απόξω..
επρεπε να σε πει τεμαχιστη,αλλα ηταν χοντρο πολυ,στη χαρισε!Εμένα με άφησε στην απόξω..
Ισως γιατι ειχες ψιλοχαλαρωσει τελευταια...πρεπει να τα 'χεις στη τσιτα τα δεκσα 24/7 λεμε.Εμένα με άφησε στην απόξω..
Ποιο χασικλωμα ρε?Ετοιμαζει σχεδιο νομου για να δαγκωσει κατι μειονοτικα χωραφια στη Θρακη,ο γερολαδας.ρε λετε να χασικλωνεται με συνταγη γιατρου για το γλαυκωμα????και να χει το ακαταλογιστο?
ε τωρα ταιριαξε το παζλ.....θελει να τα δαγκωσει για να τα βαλει μπαφο ο γερολαδας ,μπας και γλυτωσει το κατουρημενο αλβανικο ...και μετα θα γραφει....εβαλα δικο μου μπαφο και σωθηκα ,68 γαμησια *το χρονο παραπανω εβγαλα,μου χανε ρουφηξει το μεδουλι τα αλβανα!Ποιο χασικλωμα ρε?Ετοιμαζει σχεδιο νομου για να δαγκωσει κατι μειονοτικα χωραφια στη Θρακη,ο γερολαδας.
Ισως γιατι ειχες ψιλοχαλαρωσει τελευταια...πρεπει να τα 'χεις στη τσιτα τα δεκσα 24/7 λεμε.
διαβασε μερικα ποστ πισω να δεις ποσο μας αγαπανε οι ρωσοι οπως λεγανε οι καμμενοι για δανεια.πηγαν και εκαναν τον αγωγο με βουλγαρια και βαλκανια και αφου η βουλγαρια προβαλε μεγαλυτερη αντισταση απο την ελλαδα.ενας ρωσος αξιωματουχος μαλιστα ειπε οτι δεν μπορει να καταλαβει γιατι να πανε τοσο μακρια σε μια χωρα οπως η ελλαδα.και ο σαμαρας επισκεφτηκε τον πουτιν με καλες διαθεσεις αλλα τελικα οι ρωσοι μας πουλησαν.δικαιωμα τους βεβαια αλλα μην ξανακουσω μαλακιες περι ξανθου γενους που θα μας σωσει με τα δανεικα απο τροικα.το μονο που εχουμε αναγκη πλεον απο δαυτους ειναι ο τουρισμος.Ο οίκος Moody' s απειλεί να μειώσει την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου
O οίκος αξιολόγησης Moody's ενδέχεται να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου, κυρίως λόγω της βραδύτητας με την οποία σημειώνονται οι διαπραγματεύσεις της χώρας με την τρόικα (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ), ώστε η Λευκωσία να λάβει ένα πακέτο βοήθειας, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.
Ο οίκος Moody's είχε μειώσει κατά τρείς βαθμίδες την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας τον Οκτώβριο, επικαλούμενος τις "μεγάλες δυσκολίες" που αντιμετωπίζει το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου.
ειπαμε διαπραγματευση της αριστερας της κυπρου
και αυτοι οι ρωσοι να μην δινουν 5 δις
μαλλον θυμωσαν που δεν πηρε ο παπανδρεου τα 25
![]()
![]()
![]()
![]()
διαβασε μερικα ποστ πισω να δεις ποσο μας αγαπανε οι ρωσοι οπως λεγανε οι καμμενοι για δανεια.πηγαν και εκαναν τον αγωγο με βουλγαρια και βαλκανια και αφου η βουλγαρια προβαλε μεγαλυτερη αντισταση απο την ελλαδα.ενας ρωσος αξιωματουχος μαλιστα ειπε οτι δεν μπορει να καταλαβει γιατι να πανε τοσο μακρια σε μια χωρα οπως η ελλαδα.και ο σαμαρας επισκεφτηκε τον πουτιν με καλες διαθεσεις αλλα τελικα οι ρωσοι μας πουλησαν.δικαιωμα τους βεβαια αλλα μην ξανακουσω μαλακιες περι ξανθου γενους που θα μας σωσει με τα δανεικα απο τροικα.το μονο που εχουμε αναγκη πλεον απο δαυτους ειναι ο τουρισμος.
μουφα δεν ηταν μαλλον.απλως μας πουλησαν οι ρωσοι κρινοντας οτι ετσι τους συνεφερε.ασε ο αγωγος μουφα ηταν απο την αρχη απο το 2007
οι μεγαλες συμφωνιες του κουρασμενου
μουφα δεν ηταν μαλλον.απλως μας πουλησαν οι ρωσοι κρινοντας οτι ετσι τους συνεφερε.
τζονυ συνελθε.ο πουτιν ετρεχε την συμφωνια για χρονια αλλα αλλαξαν ροτα πλεον.μην τα φορτωνεις ολα στον κουρασμενο.ξεκολα απο τον κομματισμο σου.και αν το σκεφτοταν απο τοτε δεν σημαινε οτι ειχαν αποφασισει να την κανουν οπως εκαναν τωρα.μουφα ηταν η ιστορια αρχισε απο την βουλγαρια λιγο καιρο μετα τις υπογραφες το 2007
δεν ηθελε να πληρωσει το μεριδιο που τους αναλογουσε κλπ
ειπαμε οι συμφωνιες του κουρασμενου
ψαξε γιατι το 2006 σταματησαν την λειτουργια του οργανισμου που ειχε γινει για το πετρελαιο
τζονυ συνελθε.ο πουτιν ετρεχε την συμφωνια για χρονια αλλα αλλαξαν ροτα πλεον.μην τα φορτωνεις ολα στον κουρασμενο.ξεκολα απο τον κομματισμο σου.και αν το σκεφτοταν απο τοτε δεν σημαινε οτι ειχαν αποφασισει να την κανουν οπως εκαναν τωρα.
τεσπα να σου αλλαξω την γνωμη ουτε γινεται ουτε θελω.δεν γινανε για το θεαθηναι σιγουρα παντως.ασε μεγαλε ολα αυτα που εχουν γινει "προβλεφτηκαν" απο την μπενακη το 2005
να θυμισω
ολα τα αλλα γινανε για το θεαθηναι
τεσπα να σου αλλαξω την γνωμη ουτε γινεται ουτε θελω.δεν γινανε για το θεαθηναι σιγουρα παντως.
τη δήλωση Μπενάκη ας πούμε?μονο που γω δεν λεω γνωμη δικια μου αλλα βαζω στοιχεια
ε οχι και στοιχειο η δηλωση μπενακη ρε τυπε.ειδικα εσυ δεν θα επρεπε να επαιρνες τοσο σοβαρα αυτα τα πραγματα...μονο που γω δεν λεω γνωμη δικια μου αλλα βαζω στοιχεια
τη δήλωση Μπενάκη ας πούμε?
μπορει ο γαπ να κατεστρεψε επιτηδες και να ακυρωσε την επενδυση
ε οχι και στοιχειο η δηλωση μπενακη ρε τυπε.ειδικα εσυ δεν θα επρεπε να επαιρνες τοσο σοβαρα αυτα τα πραγματα...