Επισκέπτης
Εγω απο σημερα κοιμαμαι
Kαλά, απ'το '71 κοιμάσαι, αλλά δε γαμιέται??
Εγω απο σημερα κοιμαμαι
ΠΑΠΑΡΙΑ μαντολες δουλειες(αμα εχεις-στο ευχομαι- να μας παρεις βοηθους),τι να κανεις τωρα στο μπου?να βριζεις τον αντωνακη τωρα που κανει οτι και ο γιωργακης(που εβριζες) χ 2....Ξαναμπες μολις βγει ο σφυριζα!Ε καταλαβαινεις. Απασχολουμαι και αλλου.
Γιατι εισαι προπετης?ΠΑΠΑΡΙΑ μαντολες δουλειες(αμα εχεις-στο ευχομαι- να μας παρεις βοηθους),τι να κανεις τωρα στο μπου?να βριζεις τον αντωνακη τωρα που κανει οτι και ο γιωργακης(που εβριζες) χ 2....Ξαναμπες μολις βγει ο σφυριζα!
Εσυ πρεπει να εχεις πολλα απωθημενα με τους ανθρωπους.
Πού εισαι ρε τύπε?Kαλά, απ'το '71 κοιμάσαι, αλλά δε γαμιέται??
Σιγα μην στεγνωσανε ετσι ευκολα ρε τύπε.στεγνωσαν τα σαλια στο κοσμο κ ειπε να ερθει μεχρι να ενυδατωθει
Πού εισαι ρε τύπε?
Σας ελειψα?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....Ο ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ- ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΗΝΗΣ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ,ΔΙΕΞΟΔΟ,ΜΕΛΛΟΝ,που νιωθουν ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΥΘΥΝΗ...Ο τζιβιτζιλιαρης πολυ πολυ να αρχισει την κλαψα και να τα γραψει ολα στα παπαρια του,ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ...
ΥΓ...προφανως βεβαια και η αυτοκτονια δεν ειναι λυση,ΑΠΛΑ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΑΜΥΑΛΩΝ "ΚΟΝΤΟΚΟΥΒΕΡΤΑΔΩΝ"....
Χαλαρωσε γιατι θα φωναξω τα κοσμοκόριτσά μου να σε κανονισουνδεν σε φτυνουν
απλα η μαρια σινιωρη ειπε οτι θα βρεξει
Που να είμαι?Πού εισαι ρε τύπε?
Σας ελειψα?
Και ομως λυνεται αλλα με επωδινες επιπτωσεις! Τα ειχαμε πει πριν δυο χρονια οτι η Ελλαδα χρειαζεται δομικες αλλαγες αλλα κανεις πολιτικος δεν ηταν διατεθιμενος να κανει αυτο που επρεπε, και σε αυτο φταιει και ο Ελληνικος λαος.
Οτι και να κανουν τωρα στην δραχμη θα καταληξουμε!!
Ευτυχως τυπε ηταν μουφα η ειδηση για την αυτοκτονια του Τσακωνα.ευτυχως προλαβαμε τον αγουδημο στο παρα τσακ. γιατι ο closer22 ακομα θα εκλαιγε
Κατι ξεκινησε αυτην την εβδομαδα...Που να είμαι?
Δώθε κείθε..
Τι έγινε? Έσφιξαν τα κρύα εκεί??
δεν έχεις άδικο σε αυτόΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....Ο ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ- ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΗΝΗΣ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ,ΔΙΕΞΟΔΟ,ΜΕΛΛΟΝ,που νιωθουν ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΥΘΥΝΗ...Ο τζιβιτζιλιαρης πολυ πολυ να αρχισει την κλαψα και να τα γραψει ολα στα παπαρια του,ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ...
ΥΓ...προφανως βεβαια και η αυτοκτονια δεν ειναι λυση,ΑΠΛΑ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΑΜΥΑΛΩΝ "ΚΟΝΤΟΚΟΥΒΕΡΤΑΔΩΝ"....
καλο αυτο να το κοιταξω σε κανα γιατρο νωρις τοτε. να βρω ισορροπια οσο προλαβαινω. για τον Σφηνια εκλαψες ή εχεις κανα ψιχουλο απωθημενο εσυ? για καμια πηγαδα κανα απεργοσπαστη μαρφιν ξερω γω?
δεν έχεις άδικο σε αυτό
αν και το παρελθόν έχει δείξει πως κι αυτοί κάποιες φορές σαλτάρουνε ( με μικρότερη συχνότητα)
το χειρότερο είναι πως αυτοί παίρνουνε πρώτα άλλους στο λαιμό τους