Επισκέπτης
Λες να ναι κρυφοαριστερος ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ?
Τον όρο συνοδοιπόρος τον έχει αποποιηθεί από μόνος του.
Πιστεύει πως βρίσκεται σε μία άλλη δική του τροχιά..
Λες να ναι κρυφοαριστερος ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ?
Mιμης ανδρουλακης σταιλ!Τον όρο συνοδοιπόρος τον έχει αποποιηθεί από μόνος του.
Πιστεύει πως βρίσκεται σε μία άλλη δική του τροχιά..
Ληξιαρχείο εχει καταντήση η βουλή οτι εισέρχεται, εξέρχεται επικυρωμένο.
Mιμης ανδρουλακης σταιλ!
κατι τέτοιο.yesmisterakia ....εννοάτε φίλτατε ?![]()
κατι τέτοιο.
μιλούν πολύ (πριν)απο κάθε νομοσχέδιο , πράττουν τα δέοντα ψηφίζοντας τα.
Σήμερα το πρωι κατα τις 7:30 ήμουνα στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας στη Δημοσθένους η ουρά είχε κάνει ήδη σαλίγκαρο.
400 χρόνια κάναμε για να επαναστατήσουμε κατα των οθωμανών.σήμερα ήρθαν και μας κόψαν το ρεύμα και στο μαγαζί moy (aπό μαλακία μου) και το κοινόχρηστο του κτιρίου ,πήγα λοιπόν στη δεη και είχε μια ουρα 1500 ατόμων . εφαγα γύρω στις 2.5 ώρες στην ουρά . το τί τους έσερνε ο κ'όσμος δεν λέγετε
![]()
;)
κατι τέτοιο.
μιλούν πολύ (πριν)απο κάθε νομοσχέδιο , πράττουν τα δέοντα ψηφίζοντας τα.
Σήμερα το πρωι κατα τις 7:30 ήμουνα στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας στη Δημοσθένους η ουρά είχε κάνει ήδη σαλίγκαρο.
Ωπα!!! τί έγινε ρε μαλάκα και συ;Πωs και δεν σ εχω πετυχει καμμια μερα???
Οχι χτυπα ξυλο...........Απλα εκει πινω το καφεδακι μου στο γωνιακο με ΔαβακηΩπα!!! τί έγινε ρε μαλάκα και συ;
την καθαρή δευτέρα. θα μοιράσει και χαλβάΣήμερα θα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων ο Αντώνης ? ,,, Δευτέρα είχε πει . Ή εννοούσε την άλλη ?
Αs μην βιαζομαστε να κρινουμε........Σε σαραντα χρονια απο τωρα, παλι Δευτερα θαρθειΣήμερα θα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων ο Αντώνης ? ,,, Δευτέρα είχε πει . Ή εννοούσε την άλλη ?
δεν είδα να γράφει πουθενά πως θα τα γυρίσει πίσω τα κλεμμένα...
φέξε μου και γλυστρισα λέω εγώμε τις σχετικές μου φτωχές νομικές γνώσεις νομίζω ότι η επιστροφή των κλεμμένων είναι δικαιοδοσία αστικών δικαστηρίων ... νομίζω ότι γίνεται ξεχωριστή δίκη γιαυτό...
φέξε μου και γλυστρισα λέω εγώ
επί της ουσίας... το ίδιο πράγμα είναι και για οποιαδήποτε κλεμμένα.
Βεβαιώνονται και άντε μετά να δεις αν και κατά πόσο μπορείς να τα ξαναπάρεις πίσω.
Γιαυτό λέω πως είναι ηλίθιο το να λες πως θα βρεις χρήματα από τα κλεμμένα. Τουλάχιστον ας ξεκινήσουμε με το να μην κλέβουνε άλλα, που ούτε αυτό δεν γίνεται.