Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
yesmisterakia ....εννοάτε φίλτατε ? :rolleyes:
κατι τέτοιο.
μιλούν πολύ (πριν)απο κάθε νομοσχέδιο , πράττουν τα δέοντα ψηφίζοντας τα.
Σήμερα το πρωι κατα τις 7:30 ήμουνα στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας στη Δημοσθένους η ουρά είχε κάνει ήδη σαλίγκαρο.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
κατι τέτοιο.
Σήμερα το πρωι κατα τις 7:30 ήμουνα στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας στη Δημοσθένους η ουρά είχε κάνει ήδη σαλίγκαρο.

:rolleyes: σήμερα ήρθαν και μας κόψαν το ρεύμα και στο μαγαζί moy  (aπό μαλακία μου) και το κοινόχρηστο του κτιρίου ,πήγα λοιπόν στη δεη και είχε μια ουρα 1500 ατόμων . εφαγα γύρω στις 2.5 ώρες στην ουρά . το τί τους έσερνε ο κ'όσμος δεν λέγετε

:rockon: :rockon: ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
:rolleyes: σήμερα ήρθαν και μας κόψαν το ρεύμα και στο μαγαζί moy  (aπό μαλακία μου) και το κοινόχρηστο του κτιρίου ,πήγα λοιπόν στη δεη και είχε μια ουρα 1500 ατόμων . εφαγα γύρω στις 2.5 ώρες στην ουρά . το τί τους έσερνε ο κ'όσμος δεν λέγετε

:rockon: :rockon: ;)
400 χρόνια κάναμε για να επαναστατήσουμε κατα των οθωμανών.
Εχουμε καιρό μπροστά μας για μπλα μπλα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
κατι τέτοιο.

Πωs και δεν σ εχω πετυχει καμμια μερα???

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Σήμερα θα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων ο Αντώνης ?  ,,,  Δευτέρα είχε πει .    Ή εννοούσε την άλλη ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σήμερα θα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων ο Αντώνης ?  ,,,  Δευτέρα είχε πει .    Ή εννοούσε την άλλη ?
Αs μην βιαζομαστε να κρινουμε........Σε σαραντα χρονια απο τωρα, παλι Δευτερα θαρθει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μάλιστα....έλλειψα (νομίζω) κοντά 4,5 ώρες και δεν μπήκε ούτε ένας χριστιανός στον κόπο να ακούσει αυτό που έβαλα και να μου πει πού διαφωνεί.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μην ανησυχειτε μεχρι το τελος της εβδομαδας θα πεσει και το αλλο παπουτσι.  Ο ρε ζορι που θα πεσει ακομα!!  >:(

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ανησυχούμε.
πλέον πολλοί έχουνε κόψει πια εντελώς και την τηλεόραση και τα ραδιόφωνα (ειδήσεις γενικώς) οπότε βρίσκονται σε νιρβάνα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεν είδα να γράφει πουθενά πως θα τα γυρίσει πίσω τα κλεμμένα...

με τις σχετικές μου φτωχές νομικές γνώσεις νομίζω ότι η επιστροφή των κλεμμένων είναι δικαιοδοσία αστικών δικαστηρίων ... νομίζω ότι γίνεται ξεχωριστή δίκη γιαυτό...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με τις σχετικές μου φτωχές νομικές γνώσεις νομίζω ότι η επιστροφή των κλεμμένων είναι δικαιοδοσία αστικών δικαστηρίων ... νομίζω ότι γίνεται ξεχωριστή δίκη γιαυτό...
φέξε μου και γλυστρισα λέω εγώ

επί της ουσίας... το ίδιο πράγμα είναι και για οποιαδήποτε κλεμμένα.
Βεβαιώνονται και άντε μετά να δεις αν και κατά πόσο μπορείς να τα ξαναπάρεις πίσω.

Γιαυτό λέω πως είναι ηλίθιο το να λες πως θα βρεις χρήματα από τα κλεμμένα. Τουλάχιστον ας ξεκινήσουμε με το να μην κλέβουνε άλλα, που ούτε αυτό δεν γίνεται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φέξε μου και γλυστρισα λέω εγώ

επί της ουσίας... το ίδιο πράγμα είναι και για οποιαδήποτε κλεμμένα.
Βεβαιώνονται και άντε μετά να δεις αν και κατά πόσο μπορείς να τα ξαναπάρεις πίσω.

Γιαυτό λέω πως είναι ηλίθιο το να λες πως θα βρεις χρήματα από τα κλεμμένα. Τουλάχιστον ας ξεκινήσουμε με το να μην κλέβουνε άλλα, που ούτε αυτό δεν γίνεται.

συμφωνώ και το έχω δηλώσει προ πολλού...

το συμμάζεμα του μαγαζιού που λέγεται Ελλάδα είναι ενα πρότζεκτ που πρέπει να τρέξει ανεξάρτητα από ένα άλλο πρότζεκτ που περιλαμβάνει τιμωρίες ενόχων και προσπάθεια μαζέματος κλεμμένων...

το θέμα είναι ότι ούτε το ένα τρέχει ούτε το αλλο...

το πρώτο σκοντάφτει σε οργανωμένα συμφέροντα (σε ΟΛΑ τα επίπεδα) και δυστυχώς δεν υποστηρίζεται αποτελεσματικά από το πολιτικό προσωπικό ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των παρατάξεων.... και όταν λέω ΟΛΩΝ εννοώ ΟΛΩΝ ....

το δεύτερο το έχουν ανάγει όλες οι πολιτικές παρατάξεις σε πανάκεια και λύση των προβλημάτων αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είναι και το κυριώτερο καμμία από τις πολιτικές παρατάξεις δεν το θέλει πραγματικά διότι όλες έχουν την φωλιά τους χεσμένη.. και όταν λέω ΟΛΕΣ εννοώ ΟΛΕΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom