Επισκέπτης
ευτυχώς τα κακά πέρασαν
τώρα έρχονται τα χειρότερα
Όπως είπε κι ο πιτσδόρος, έγινε ένα μεγάλο βήμα..
ευτυχώς τα κακά πέρασαν
τώρα έρχονται τα χειρότερα
ειναι σαν το ροκι.....Mαζευτήκατε πάλι για να κράξετε έτσι;
Aγνώμονες.
Αχάριστοι.
Ρεμάλια.
Eγω είμαι μεσ'την τρελή χαρα απο το πρωί που ψηφίστηκε και το μνημόνιο ΙΙΙ.
Περιμένω δε με αγωνία τον Μάρτιο του 2013 και για το IV.
1800 ευρώ ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ
Ανατριχίλα!!!!
χαλαρωσε ρε τυπε δεν ειναι οι συνολικες αποδοχες του αυτες.αυτος ειναι μονο ο βασικος.μην χαφτετε οτι σας σερβιρουν.εχει χρονοεπιδομα 60%(λογικα τοσο θα εχει αφου ειναι το ανωτερο) οπως και αλλα επιδοματα.και συν τοις αλλοις(σωστα το εγραψα? ) εχει και ενα σωρο εκτος εδρας η οδοιπορικα πως τα λενε αφου λογικα γυριζει ολη την ελλαδα κυριολεκτικα.ας ποσταρει κανενας ενστολος που θα ξερει καλυτερα να με διορθωσει.ειπαμε μην κανουμε κριτικη α λα χρυση αυγη τωρα...μικτα. Λιγότερα ισως απο την καθαριστρια στη ΔΕΗ. Θεωρητικα ο ανθρωπος που μπορει να κληθει να αποφασισει αν σε μια κριση θα σκοτωθουν μερικες χιλιαδες ελληνοπουλα.
Διαλυεται το συμπαν. :'(
2732 καθαρα κατα μεσο ορο...Απλά κατάντια....χαλαρωσε ρε τυπε δεν ειναι οι συνολικες αποδοχες του αυτες.αυτος ειναι μονο ο βασικος.μην χαφτετε οτι σας σερβιρουν.εχει χρονοεπιδομα 60%(λογικα τοσο θα εχει αφου ειναι το ανωτερο) οπως και αλλα επιδοματα.και συν τοις αλλοις(σωστα το εγραψα? ) εχει και ενα σωρο εκτος εδρας η οδοιπορικα πως τα λενε αφου λογικα γυριζει ολη την ελλαδα κυριολεκτικα.ας ποσταρει κανενας ενστολος που θα ξερει καλυτερα να με διορθωσει.ειπαμε μην κανουμε κριτικη α λα χρυση αυγη τωρα...
μικτα. Λιγότερα ισως απο την καθαριστρια στη ΔΕΗ. Θεωρητικα ο ανθρωπος που μπορει να κληθει να αποφασισει αν σε μια κριση θα σκοτωθουν μερικες χιλιαδες ελληνοπουλα.
Διαλυεται το συμπαν. :'(
καθαρες ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ αποδοχες τοσα παιρνει?γιατι αφου ο βασικος μισθος ειναι μονο στα 1800 τοτε αποκλειεται να παιρνει μονο τοσα.με καμια κυβερνηση ουτε και με τη σημερινη...τεσπα δεν θα το ψαξω κιολας αν και δεν το πιστευω με τιποτα.2732 καθαρα κατα μεσο ορο...Απλά κατάντια....
καθαρες ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ αποδοχες τοσα παιρνει?γιατι αφου ο βασικος μισθος ειναι μονο στα 1800 τοτε αποκλειεται να παιρνει μονο τοσα.με καμια κυβερνηση ουτε και με τη σημερινη...τεσπα δεν θα το ψαξω κιολας αν και δεν το πιστευω με τιποτα.
Θα προσπαθήσω να παρω τη μισθοδοσία του..Ειναι σχετικά εύκολο.. ;)καθαρες ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ αποδοχες τοσα παιρνει?γιατι αφου ο βασικος μισθος ειναι μονο στα 1800 τοτε αποκλειεται να παιρνει μονο τοσα.με καμια κυβερνηση ουτε και με τη σημερινη...τεσπα δεν θα το ψαξω κιολας αν και δεν το πιστευω με τιποτα.
ναι ρε τυπε.εγω δεν το πιστευω με τιποτα.καταρχην αφου μονο ο βασικος του ειναι 1800 ευρα αποκλειται συνολικες αποδοχες να εχει λιγοτερες...αφου εχουν και αλλα επιδοματα οποτε και τις κρατησεις απο την εφορια να βαλεις ποσα να του αφαιρει?τα μισα?οχι δα.ασε που παιρνει και πολλα οδοιπορικα εκτος εδρας πως τα λενε δεν ξερω και γω...εχω εναν γνωστο μου στρατιωτικο.θα τον ρωτησω καλου κακου.Αν επαιρνε ο αρχηγος του στρατου μονο 1800 θα ειχαν μπουκαρει οι καραβαναδες με τα περιστροφα στην βουλη απο περσυ
-ΤΟΥΣ γαμιωλες δεξιους τους ξεραμε,τα λαμογια πασοκους τους μαθαμε καλα 35χρονια-ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,αυτο το μουνοπανο ο πουτανας γιος "επαγγελματιας" δηθεν αριστερος(γαμω το σπιτι του) ποιο θα ειναι το επομενο νομοσχεδιο που θα στηριξει? ποσο χαμηλα θα συρθει το αθλιο μουστακοφορο ασπονδυλο?Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΙΑΣ ΧΑΦΙΕΣ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ,αλλα τα παντελονια που φοραει ειναι διακοσμητικα για να μην κρυωνει η κωλοτρυπιδα του....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ-πολυ πρωην και γιαλαντζι-ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΝΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΜΙΜΗ....ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ!
ναι ρε τυπε.εγω δεν το πιστευω με τιποτα.καταρχην αφου μονο ο βασικος του ειναι 1800 ευρα αποκλειται συνολικες αποδοχες να εχει λιγοτερες...αφου εχουν και αλλα επιδοματα οποτε και τις κρατησεις απο την εφορια να βαλεις ποσα να του αφαιρει?τα μισα?οχι δα.ασε που παιρνει και πολλα οδοιπορικα εκτος εδρας πως τα λενε δεν ξερω και γω...εχω εναν γνωστο μου στρατιωτικο.θα τον ρωτησω καλου κακου.
Μου αρέσει που έπρεπε να φτάσουμε στις 8/11/2012 στις 11 το πρωί για να τσαντιστείς με τον τίποτα..
Τον βριζω χρονια ,οπως και αλλους γιγαντες της "επαγγελματικης αριστερας"-βλεπε δαμανακη-μπιστη-ΑΠΛΑ χτες ο μουστακοφορος γυμνοσαλιαγκας ΕΧΩΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ στο φερετρο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ (δηθεν) ευθιξια να παραιτηθει(αν και ουτε αυτο εκανε ο μπαγλαμας πουστης-εγινε ανεξαρτητος/ο μισθος πεφτει δηλαδη,αλλα τηρω και αποστασεις απο το ξυλο )....ΕΜ ΔΕ,ΠΑΝΤΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ....Ειναι τρομακτικο παντως το με ποση ευκολια φυτρωνουν "εφιαλτες" καθε τοσο σε αυτον τον ρημαδοτοπο!μου αρεσει που οχι μονο ασχολειται με τον Μιμη σαν πολιτικη οντοτητα αλλα τσαντιζεται κιολας μαζι του