tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Στο Τοξοτης ειναι Ναυαρχος?![]()
στις παντόφλες... Πέραμα-Κούλουρη ;)
Στο Τοξοτης ειναι Ναυαρχος?![]()
Μωρή διακορευμένη πάπια, για πες μας πως οι δημοσιογράφοι είναι φερέφωνα της εξουσίας να γελάσουμε.![]()
![]()
Τι ειναι ο Τοξότης ρε χαρε???Στο Τοξοτης ειναι Ναυαρχος?![]()
εφόσον λοιπόν κάποιος αποδέχεται τους κοινωνικούς πόρους θα πρέπει να αποδεχθεί και τον κοινωνικό έλεγχο...
εγώ τον αποδέχτηκα (μετά λύπης μου βεβαίως διότι ήμουν είμαι και θα είμαι εναντίον της τριμερούς χρηματοδότησης των ταμείων)..
καιρός και οι ευγενείς τάξεις των δημοσιογράφων, ιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και συναφών επαγγελμάτων να αποδεχθούν τον κοινωνικό έλεγχο και τις αποφάσεις του κράτους (εφόσον απαιτούν να συνεχίσουν να εισπράττουν από αυτό)...
ο κοινωνικός έλεγχος δεν ισούται με τις αποφάσεις του πανικόβλητου σαμαράκη...
επέτρεψε σ'εμάς τους υπόλοιπους να σε γράφουμε στ'αρχίδια μας.
Στο Βελος εννοουσαΤι ειναι ο Τοξότης ρε χαρε???
Αφού είναι εξουσία μωρή διακορευμένη πάπια τότε γιατί χθες τρέξατε να υπερασπιστείτε τα προνόμια τους, όπως σας διέταξε η ΕΣΗΕΑ;
Μήπως γίνατε κι'εσείς όργανα της εξουσίας;![]()
![]()
αλήθεια??? και πως ασκείται κοινωνικός έλεγχος πιπούλη μου???
με αποφάσεις της ανοικτής συνέλευσης κατοίκων της πλατείας ανω πετρομαγούλας?
ή μήπως μέσω των οργάνων της συντεταγμένης πολιτείας ??
πως ασκείται τραβατρόμπα μου? με νυχτερινές τροπολογίες του λογιστάκου?
ο ναύαρχος πήρε το όπλο του ...
ή μήπως μέσω των οργάνων της συντεταγμένης πολιτείας ??
Επαναλάβατε παρακαλώ γιατί μούρθε ντοβρουτζάς.
Των ποιών της ποιάς;;;
-ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΙ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ,ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΑΣΦ-ΑΛΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ...Παμε παρακατω...'Παντομιμα' τρελη χτες απο στουρναρα,το φερνω -διαρροη πως το αποσυρει-αφου μετρησανε τα σπορια -το φερνει κανονικα ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ(ολος τυχαιως) ενω ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ....ποιον νομιζουν οτι δουλευουν????
ΚΑΝΑ ΒΛΑΚΑ ΤΣΩΝΙ και το βλημα 75?ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο θιασος στραβου-χοντρου-τραβελη τα κανει ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΒΑΔΙΣΤΑ μαλιστα...το θεμα ειναι ΤΑ ΜΜΕξημερωσης να μετριασουν τις αντιδρασεις ΜΕΤΑ(γιατι οσο βοδια και ανημποροι ειμαστε ακομα σαν λαος να αντιδρασουμε-οταν σου κλεινουν στομα και μυτη ΣΚΑΣ!)ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ του κυβερνητικου εκτρωματος ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ....ΝΑ εξασφαλισουν το πολιτικο τους μελλον και μετα την ψηφιση ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ....ΓΙΑ να γινει αυτο τα ΜΜΕξημερωσης ειναι το πλεον απαραιτητο "εργαλειο"...αρα ...
ΥΣ...για τραμουνταναιους και λοιπους παρομοιας ιδεολογιας,φταιει βεβαια ο ξυριζα!ΤΙ ΒΟΛΙΚΟ!
Καλος ο μαλλιας?Στείλε κάτω τον Αρμενάκη..
Αν δεν το έχετε καταλάβει,το καράβι πλέει εδω και καιρό ακυβέρνητο και το πλήρωμα και οι επιβάτες ασχολούνται με αλλότρια.....τρώμε τις σάρκες μας,ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει όπως μπορεί και διαλύεται ο κοινωνικός ιστός....όσο για τις δηλώσεις που κάνει ο κάθε ανόητος κάθε μέρα στα κανάλια,πρόκειται για "τρικυμία εν κρανίω".....Ανεύθυνοι άνθρωποι,που οι περισσότεροι έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα και αυτογελοιοποιούνται παριστάνοντας τους "πολιτικούς".....
Κανεις,αρχίζοντας απο τον πρωθυπουργό και τελειώνοντας στον τελευταίο πολιτικάντη,δεν έχει σχέδιο,δεν έχει όραμα,δεν έχει αίσθηση ευθύνης....Τις καρέκλες τους προσπαθούν να διατηρήσουν,όσο μπορούν,πιστευοντας οτι με ανοησίες μπορουν να παραμυθιάσουν τον κόσμο....
Ο κόσμος περνάει πάρα πολύ δύσκολα,επιχειρήσεις κλείνουν η φυτοζωούν,καινούργιες δουλειές δεν υπάρχουν και ο καθένας κοιτάει να διατηρήσει τα κεκτημένα του,αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω του...
Υπάρχει ελπίδα? ασφαλώς ναι....η ζωή δεν τελειώνει ποτέ,πάντα μπορεί να υπάρξει ένα καλύτερο αυριο.Αρκεί ο καθένας μας να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και να μην περιμένει απο κανέναν άλλον να του λύσει τα προβλήματα.Βοήθειες ναι,μπορουν να υπάρξουν και θα υπάρξουν,όμως την ευθύνη για τη ζωή μας την έχουμε εμεις και δεν μπορουμε να την μεταβιβάσουμε σε κανέναν άλλον....