Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τι βλεπουν οι εγκυροι αναλητες το site? Θα πεσει η κυβερνηση? Ποσο μεγαλη ειναι η δυναμη των πρωην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ συνδικαλιστων της ΕΣΗΕΑ και ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ?

Και μετα τι? Εκλογες? Τι θα βγει :think: Δεν βλεπω φως πουθενα τυποι, παντου φαγωμαρα :'( :'(
κοιτα ολα εξαρτωνται απο το αν θα περασουν τα μετρα.αν περασουν δεν υπαρχει περιπτωση βενιζελος κουβελης να αφησουν να πεσει η κυβερνηση.θα χασουν βουλευτες αλλα θα μεινουν με ανασχηματισμο ισως και ψηφο εμπιστοσυνης γυρως στους 165-170 βουλευτες.μετα θα ερθουν ευρωπαιοι εμπειρογνωμονες ως συμβουλοι( :grin: :grin:) να ελεγξουν τις διαρθρωτικες αλλαγες(εργατικα, τραπεζικο συστημα, επενδυσεις, αποκρατικοποιησεις δημοσιονομικα κ.α.) αφου οι δικοι μας ειναι αχρηστοι και δεν μπορουν να ανοιξουν ουτε ενα επαγγελμα αν και ο σαμαρας φαινεται οτι εχει παρει νεφτι ο κωλος του και μετα τα εμτρα θα δωσει ολο το βαρος στις αλλαγες αυτες.αν δεν περασουν τα μετρα τοτε οι γιαπηδες πατριωτες( :grin: :grin: :grin:) του μπουρδελα.κομ(ονοματα δεν λεμε :grin: :grin:) θα δικαιωθουν και θα γινουμε δελτα του νιγηρα.αυτα για την ωρα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
επιτελους δυο ελληνες πατριωτες που αγαπανε και νοιαζονται υπερβολικα την πατριδα τους. :grin: :grin:

[size=20pt]ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΡΕ![/size]

*μόνο ετσι δεν θα μπορέσουνε να μας σκοτώσουνε.
τιιιιιι?
ακουσα καλα????
πατριωτισμος??? ΥΠΑΡΧΕΙ???
Αλληλεγγυη?? ΥΠΑΡΧΕΙ????

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Stern: Η Κίνα προστατεύει την Ελλάδα και απειλεί τη Μέρκελ
Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή στάσης της Γερμανίας απέναντι στην ελληνική κρίση χρέους;  Ο «Δράκος» απειλεί τα «πάντσερ» ότι θα σταματήσει τις ενέργειες για να σωθεί το ευρώ
Stern: Η Κίνα προστατεύει την Ελλάδα και απειλεί τη Μέρκελ

Την καθοριστική παρέμβαση της Κίνας στην αλλαγή του κλίματος για την Ελλάδα στην Ευρώπη αποκαλύπτει το σοβαρότερο Γερμανικό περιοδικό, το Stern.

Με ένα άρθρο «βόμβα» o Γερμανός δημοσιογράφος Hans-Ulrich Jörges καταρρίπτει τις αιτιάσεις περί αλλαγής στάσης της Μέρκελ και αποκαλύπτει την καθοριστική παρέμβαση της Κίνας.

Η στρατηγική συμμαχία της Αθήνας με την υπερδύναμη Κίνα, δίνει ανάσες ζωής στην Ελλάδα και τρομάζει παράλληλα τους Ευρωπαίους που τρέμουν το ενδεχόμενο να σταματήσει το Πεκίνο να βοηθάει στη διάσωση του ευρώ.

Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή στάσης της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα;

Το περιοδικό Stern σημειώνει την εντυπωσιακή μεταστροφή της γερμανικής πολιτικής απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα μετά την επίσκεψη Μερκελ στην Κίνα στα τέλη Αυγούστου.

«Ξαφνικά όλοι στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, χωρίς να αποκλείουν πλέον την επιμήκυνση του προγράμματος ή ακόμη και ένα τρίτο πακέτο βοήθειας. Ακόμη και οι πιο συντηρητικές φωνές βαυαρώνπολιτικών, που ζητούσαν τη θυσία της Ελλάδας προς παραδειγματισμό, σίγησαν», αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το συντάκτη η μεταστροφή αυτή οφείλεται στις έντονες παρασκηνιακές πιέσεις που ασκήθηκαν από την κινεζική ηγεσία κατά την επίσκεψη Μέρκελ στο Πεκίνο. Λέγεται ότι ο πρωθυπουργός Wen Jiabao απείλησε χωρίς περιστροφές την καγκελάριο της Γερμανίας στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι «έχουμε ήδη χάσει 30 δισεκατομμύρια στην Ελλάδα. Εάν χάσουμε άλλα 40, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα πλέον για τη σταθεροποίηση του ευρώ».

Πέρα από την έκθεση της Κίνας στην ευρωπαϊκή κρίση χρέους, το ύψος της οποίας δεν είναι ακριβώς γνωστό και τους φόβους για φαινόμενο ντόμινο σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, σημαντικό ρόλο στις κινήσεις της κινεζικής ηγεσίας παίζει και «η στρατηγική συμμαχία» που έχουν συνάψει Κίνα και Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «η Κίνα έχει επιλέξει την Ελλάδα ως την “πύλη της στην Ευρώπη”, με στόχο να δημιουργήσει ένα σύγχρονο “δρόμο του μεταξιού” για το παγκόσμιο εμπόριο.

Θυμόμαστε άλλωστε και χαμόγελα ικανοποίησης και αισιοδοξίας των δύο χωρών όταν υπογράφηκε η συμφωνία για το λιμάνι του Πειραιά.

Η επένδυση στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι μόνο η αρχή. Ήδη οι Κινέζοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και για άλλα ελληνικά λιμάνια, διαπραγματεύονται συμφωνίες με ελληνικές εταιρείες για την κατασκευή ανεμογεννητριών και εγκαταστάσεων ηλιακής ενέργειας, ενώ ενδιαφέρονται και για το 40% του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά τη λήξη του συμβολαίου διαχείρισης που κατέχει σήμερα γερμανική εταιρεία. Αλλά και για το λιμάνι του Πειραιά στόχος των Κινέζων είναι να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο λιμάνι μεταφοράς container στη Μεσόγειο, μέσω του οποίου θα διοχετεύονται κινεζικά προϊόντα σε Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή.

Εάν η Ελλάδα έβγαινε από την Ευρωζώνη, οι κινεζικές επενδύσεις θα έχαναν μονομιάς την αξία τους. Η Κίνα θα είχε επενδύσει σε ένα αποτυχημένο κράτος που θα βυθιζόταν στην εξαθλίωση και η υπόλοιπη Ευρώπη θα έπρεπε «να το πληρώσει».

«Είναι πολύ πιθανό, ότι στο ευρωπαϊκό πόκερ η Κίνα έδωσε φλος ρουαγιάλ στους Έλληνες. Και αυτοί δεν το έχουν πάρει είδηση ακόμη.»

Πηγή:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ελλάδα, η τρίτη πιο επικίνδυνη χώρα στον κόσμο
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2012 | KATHΓΟΡΙΑ: ΑΠΟΨΕΙΣ

Του ΧΡΗΣΤΟΥ Ν. ΚΩΝΣΤΑ -

Ευτυχώς, στην Ελλάδα ουδείς παραδοσιακός κεφαλαιοκράτης θέλει να επενδύσει.

Οι εποχές που όλοι κέρδιζαν από τις επενδύσεις στην Ελλάδα πέρασαν.

Ήταν οι εποχές που κάποιοι αγόραζαν μανιωδώς ακίνητα (γιατί «από την γη κανείς δεν έχασε ποτέ»), τοποθετούσαν τυχαία τις αποταμιεύσεις τους σε όποια μετοχή τους είχε «συμβουλεύσει» ο περιπτεράς της γειτονιάς, άνοιγαν με ευκολία επιχείρηση γιατί το να έχεις «μια μπουτίκ υψηλής μόδας ήταν πολύ καθώς πρέπει».

Ο κάθε αποτυχημένος δημοσιογράφος άνοιγε μια εφημερίδα ή τουλάχιστον μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων, όποιος μπορούσε να ξεπλύνει χρήμα άνοιγε ένα περιοδικό, έναν τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό, ο κάθε επίορκος εφοριακός δημιουργούσε μια εταιρεία παροχής φορολογικών συμβουλών και φυσικά όλοι όσοι δεν είχαν δουλειά αυτό-αποκαλούνταν «εργολάβοι οικοδομών».

Όλοι οι απόφοιτοι της Φαρμακευτικής άνοιγαν το δικό τους φαρμακείο απολαμβάνοντας –εγγυημένο- μικτό περιθώριο κέρδους 35% μόνο και μόνο για να κατεβάσει το φάρμακο από το ράφι στο γκισέ…

Η Ελλάδα έχει 20.000 φαρμακεία και το Βέλγιο μόλις 2.000…

Η Ελλάδα έχει φαρμακευτική δαπάνη 8 δισ. ευρώ και το υποανάπτυκτο Βέλγιο μόλις 2,5 δισ. ευρώ…

Αυτές οι εποχές πέρασαν.

Σήμερα η Ελλάδα είναι η τρίτη πιο επικίνδυνη χώρα στον κόσμο για να επενδύσει κανείς, μετά το Ιράν και το Ιράκ, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία BDO International.

Γι’ αυτό και οι επενδυτές της δεκάρας δεν επενδύουν πλέον στην Ελλάδα.

Ανοίγουν επιχειρήσεις στην Βουλγαρία (δήθεν γιατί εκεί υπάρχει καλύτερο φορολογικό καθεστώς), στέλνουν τα λεφτά τους στις τράπεζες του εξωτερικού (δήθεν γιατί εκεί υπάρχει ασφάλεια) και όλοι μαζί κατηγορούν το Κράτος που δεν τους προστατεύει…

Φυσικά, έχουν δίκιο όσοι κατηγορούν το ελληνικό Κράτος για μη φιλική συμπεριφορά προς το επιχειρείν.

Η επιχειρηματικότητα όμως ουδέποτε ήταν μια εύκολη υπόθεση.

Για τον πραγματικό επενδυτή-επιχειρηματία δεν υπάρχουν εγγυημένες αποδόσεις, ούτε εξασφαλισμένη πελατεία.

Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος που προ-τοποθετείται στις εξελίξεις, τις προβλέπει, τις διαισθάνεται και στοιχηματίζει το βιός του στην ορθότητα των απόψεών του.

Η εύκολη επιχειρηματικότητα της υπερ-κατανάλωσης με δανεικά τελείωσε.

Ο δημόσιος υπάλληλος που άνοιγε μια μπουτίκ υψηλής ραπτικής στο μαγαζάκι της γειτονιάς, γέμιζε τις βαλίτσες του από τα στοκατζίδικα του Μιλάνου κάθε μήνα και πουλούσε την πραμάτεια του στην Αθήνα, με κέρδος 500%, δεν υπάρχει πια.

Η Ελλάδα είναι σήμερα ο πλέον ελκυστικός επενδυτικός προορισμός μόνο για τους επενδυτές εκείνου που έλκονται από τον κίνδυνο.

Γι’ αυτούς που μονίμως κινούνται contra mundum.

Στην Ελλάδα σήμερα επενδύουν όσοι μπορούν να διακινδυνεύσουν, όσοι γνωρίζουν να μετρούν και να αποτιμούν τους πραγματικούς κινδύνους, όσοι είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν σκληρά και να περιμένουν για τις αποδόσεις τους.

Αυτού του είδους οι επενδυτές δεν είναι πολλοί, είναι όμως αρκετοί.

Περίπου το 10% του παγκόσμιου επενδυτικού κεφαλαίου τοποθετείται αποκλειστικά σε χώρες και οικονομίες που οι άλλοι –οι πολλοί- αποφεύγουν.

Όταν η κατάσταση στη χώρα ομαλοποιηθεί, όταν οι πολλοί ανακαλύψουν τις προοπτικές της Ελλάδας, τότε οι πιονέροι θα πουλήσουν με κέρδος και θα αναζητήσουν άλλες χώρες και άλλους επενδυτικούς προορισμούς.

Στο μεταξύ οι πιονέροι της ελληνικής νέας εποχής θα έχουν γράψει τους κανόνες πάνω στους οποίους θα λειτουργούν οι υπόλοιποι…

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
H κρίση τελείωσε, η ανάκαμψη (για την Ελλάδα) αργεί
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/10/2012 | KATHΓΟΡΙΑ: ΑΠΟΨΕΙΣ

Του ΧΡΗΣΤΟΥ Ν. ΚΩΝΣΤΑ -

Όλα στην Ελλάδα θυμίζουν Οκτώβριο του 1944. Ο πόλεμος τελείωσε, ο φασισμός νικήθηκε, οι λαοί απελευθερώθηκαν και ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη ξεκινούσε την προσπάθεια για επούλωση των πληγών της, η Ελλάδα ξεκινούσε τα Δεκεμβριανά, τον Εμφύλιο, την απόλυτη καταστροφή.

Έτσι και σήμερα 68 χρόνια αργότερα, η Ελλάδα επαναλαμβάνει τα λάθη του οδυνηρού παρελθόντος της.

Ενώ οι Σύμμαχοί της προσφέρουν βοήθεια για να σηκωθεί, η Ελλάδα προτιμά να οπλιστεί για τον αδελφοκτόνο εμφύλιο πόλεμο.

Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση που ξέσπασε το 2008, τελείωσε. Αυτός ο παγκόσμιος τεκτονικός σεισμός που ανέτρεψε τη θεμελιώδη αρχή των οικονομικών σχέσεων, την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία του αντισυμβαλλομένου, σταμάτησε, ξεθύμανε, περιχαρακώθηκε, αντιμετωπίζεται.

Σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι κυβερνήσεις συνειδητοποίησαν εγκαίρως τη γενεσιουργό αιτία του προβλήματος, ξεκίνησαν τον εξορθολογισμό του χρηματοπιστωτικού συστήματος, συμμάζεψαν τις σπατάλες, ξανασχεδίασαν τις δαπάνες και τώρα -αμέσως μετά τις αμερικανικές εκλογές – προχωρούν στην τελική φάση της επιχείρησης με στόχο την αναστήλωση της εμπιστοσύνης, με νέους θεσμούς (βλέπε ESM, TARP II, Q3) αλλά και δραστικά εργαλεία χρηματοδότησης μιας νέας υγιούς οικονομικής ανάπτυξης που δεν θα στηρίζεται στην κατανάλωση με δανεικά.

Μετά τον παγκόσμιο τεκτονικό χρηματοπιστωτικό σεισμό, ήρθε το τσουνάμι των επιπτώσεων.

Πρώτο χωριό που καταστράφηκε ήταν το Ντουμπάι. Σώθηκε με την αλληλεγγύη των συμμάχων του.

Όταν το τσουνάμι έφτασε στα παράλια της Ευρώπης, το πρώτο χωριό που παρασύρθηκε από τα ορμητικά κύματα των αλλαγών ήταν η Ελλάδα, ο πιο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα του ευρώ.

Σήμερα που οι χώρες του ευρώ, βρίσκουν ξανά την ισορροπία τους, η Ιρλανδία ετοιμάζεται να ξαναβγεί στις αγορές, η ισπανική κρίση αντιμετωπίζεται με κοινά ευρωπαϊκά εργαλεία και η Ιταλία προσαρμόζεται για να ανακτήσει την θέση της στους G8, χώρες όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία επιμένουν να ονειρεύονται το παρελθόν τους.

Ελλάδα και Πορτογαλία θέλουν να αναπτυχθούν με βάση το παλιό, παρωχημένο, ένοχο και καταστροφικό κρατικοδίαιτο μοντέλο,
αυτό ακριβώς που τις κατέστησε ευάλωτες και εύκολα θύματα του σεισμού.

Η Ελλάδα δυστυχώς προχώρησε ακόμη ένα βήμα προς τον γκρεμό. Τώρα που η κρίση τελειώνει, η Ελλάδα ξεκινά τον εμφύλιό της.

Αντί να αναζητά νέα συνεργατικά μοντέλα για την ανάπτυξη και την ευημερία, η Ελλάδα ψάχνει να βρει τους “προδότες”, τους “δοσίλογους”, μέσα από λίστες, φήμες και διαδόσεις.

Οι νεότεροι αναγνώστες της στήλης ίσως να μην γνωρίζουν τις μεταπολεμικές τις σφαγές με κονσερβοκούτια και τις άγριες δολοφονίες στο όνομα της εθνικοφροσύνης. Ο παραλογισμός όμως του εμφυλίου οδήγησε σε ακόμη μεγαλύτερη εξάρτηση της χώρας από ξένες δυνάμεις, ακόμη μεγαλύτερο πόνο και φυσικά στην απόλυτη οικονομική υποτέλεια.

Όσοι ονειρεύονται τη δραχμή ως μέσο απεξάρτησης της χώρας από τα Μνημόνια και τους δανειστές, ας σκεφτούν για λίγο: Το μοναδικό εργαλείο της ανεξάρτητης νομισματικής πολιτικής είναι η υποτίμηση του εθνικού νομίσματος. Δηλαδή, η φτώχεια όλων εκείνων που δεν διαθέτουν καταθέσεις στο εξωτερικό και λεφτά σε σκληρό νόμισμα, θαμμένα σε σεντούκια βαθιά μέσα στα οικόπεδα της Μυκόνου…

Όλων εκείνων που τα ονόματά τους δεν βρίσκονται στις λίστες της ντροπής….

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε Muay Thai πολυ Κωνστα τσιταρεις εδω μεσα...συγγενεις ειστε ? :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.195
Πόντοι
6.515
αλλοι λενε οτι θα σωθουμε απο τους κινεζους, χθες βραδυ ο πετρος δουκας ελεγε οτι θα σωθουμε απο τους αμερικανους για να μπορουμε να στηριξουμε το ισραηλ.
Παπαρια μαντολες που λεει ο τυπος.
Μονο μονοι μας θα μπορουσαμε να σωθουμε αν δεν ειχαμε τα λαμογια πολιτικους και δημοσιογραφους να σπερνουν τη διχονια στον κοσμο >:(

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ναι υπάρχει, αλλά είναι στα σπάργανα ακόμη.
Μακάρι να γιγαντωθεί.
τι να σου πω φιλε μου!
ειναι πως το βλεπει ο καθενας!!τι βιωματα εχει!!
σιγουρα (εν συγκριση) με αλλα κρατη ειμαστε δεμενος λαος!! με ιστορια μερακληδες καλοφαγαδες γλετζεδες με πλουσια ηθη και εθιμα κλπ κλπ και αλλα 1002 καλα τα οποια δεν χρειαζεται να τα αναπτυξω διοτι λιγο πολυ ολλοι τα γνωριζουμε!!
αλλα απο την αλλη πλευρα του νομισματος ειμαστε ενας λαος! παρτακιας! παπατζηδες! (δεν ενοω απατεωνες-κλεφτοκοταδες) εχουμε την μπινια στο αιμα μας! κοιταμε την βολεψια και ας ψοφησει η κατσικα του γειτονα!!! και επισης κλπ κλπ αλλα τοσα που δεν χρειαζεται να ανπτυξω,διοτι ειναι γνωστα!!!
τι θεμα θελεις να ΠΡΩΤΟπιασω??
ΕΜΕΝΑ προσωπικα!! το συστημα με <εφτυσε> π.χ. λογω σπουδων! δεν μου εδωσε (2η) ευκαιρια και να ναι καλα το εξωτερικο που μου την εδωσε που τα συστηματα τους ειναι ασυζητητη καλυτερα!!(συμεριφορα-ευγενια και αλλα πολλα)
ας ειναι καλα οι γονεις μου που μπορεσαν οικονομικα και με σπουδασαν εξω! <ανοιξαν> τα μυαλα μου ειδα αλλες νοοτροπιες ηθη εθιμα και πλεν εχω αλλο τσαγανο για να την (ξανα)κοπανησω!!
ΕΓΩ προσωπικα την Ελλαδα την ειχα τοσο ψιλααααα που νερο στο ονομα της επινα (και θα πινω)
αλλα δεν εχουμε κρατος! δεν θελω να την πολιτικοποιησω την συζητηση,αλλα ειμαστε πολυ πισω σε παρααα πολλα θεματα!
οταν το εξωτερικο δινει ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ εγω για ποιο λογο να μεινω εδω ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ???
(υπαρχουνε κατηγοριες ανθρωπων που δεν μπορουν για χ,ψ λογους να μεταναστευσουν λογω οικογενειας,αρωστιες γονεων κλπ κλπ) εγω που ειμαι πιτσιρικας και δεν εχω ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ και το πτυχιο μου εξω πληρωνεται για πλακα 2.500 αρχικα και σε Αραβικα εμιρατα με εμπειρια μπορω να παιξω μπαλα σε πολλαααααα 00000 γιατι να μεινω εδω? για την ΠΑΤΡΙΔΑ? για τα 586 μεικτα??? να μην μπορεις να παρεις ενα τουτου να εισαι εγκλωβισμενος με τους γονεις? ΕΩΣ ΠΟΤΕ? να θες 1 δικο σου σπιτι μια γκομενα....ενα 3μερο καπου! (οχι κατι υπερβολικο)

τι θεμα να πρωτοπιασω πραγματικα! απ οπου και να το δεις μπαζει! εχει τρυπες!
τι να πεις για επιδοματα-συνταξεις δημοσιου,εργα-μιζες? αξιοκρατια 0!! ΕΠ.ΟΠ εφτασε να παιρνει 1200 με 6-7 χρονια προυπηρεσια καυ Ανθ/γος 50 ευρω διαφορα?? ΕΠ.ΟΠ 1200 (παλια) γιατρος ειδικευομενος πιο λιγα (με εφημεριες απληρωτες 6-7 μηνων)
να πιασω αλλες κατηγοριες? δεν θα τελειωσουμε ουτε μεθαυριο!
η κλεψια της κλεψια Ω μιζα.....!
λιστα λανγκαρτ....! θα πιασουν! τα @@@@@@ μου θα πιασουν! μην πιασουν κανα δυο οπως με τον ΑΚΗ και τελειωσει το θεμα για τα ματια του κοσμου?
ποιος να δωσει ποιον?? αφου μια μεγαλη ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ
και αλλα πολλα......θα μπορουσα να γραψω ολοκληρη εκθεση!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αλλοι λενε οτι θα σωθουμε απο τους κινεζους, χθες βραδυ ο πετρος δουκας ελεγε οτι θα σωθουμε απο τους αμερικανους για να μπορουμε να στηριξουμε το ισραηλ.
Παπαρια μαντολες που λεει ο τυπος.
Μονο μονοι μας θα μπορουσαμε να σωθουμε αν δεν ειχαμε τα λαμογια πολιτικους και δημοσιογραφους να σπερνουν τη διχονια στον κοσμο >:(
υποψην τυπε αυτο που παρεθεσα ειναι απο γερμανικη εφημεριδα.δεν ξερω αν ειναι αληθεια ουτε περιμενω απο τους κινεζους να μας σωσουν.το αντιθετο μονο αν αλλαξουμε θα σωθουμε.τωρα φυσικα αυτο οπως το εννοει ο καθενας.ο αλλος θελει τσιπρα για να γυριζουμε στο πασοκ του 80 αλλα τωρα λεφτα γιοκ.οποτε η κανει κωλοτουμπα ο αλεξης η παμε για δραχμη και θα αγοραζεις ενα καρβελι με εκατο χιλιαδες δραχμες.λυση αλλη δεν υπαρχει.εδω ηρθανε γιουνκερ βαν ρομπαι και φτυσανε στα μουτρα τον αλεξη.τι να λεμε τωρα...και ο ιδιο το εχει καταλαβει και δεν ξερω αν ετοιμαζει την κωλοτουμπα του και αυτος α λα ανδρεα που ελεγε εξω απο νατο και ευρωπη και εκανε ρουσφετια χρεοκοπησε ενα κρατος με τα πακετα απο ευρωπη και τα τοκογλυφικα δανεικα με τις μεταχρονολογημενες εγγυησεις που απεκρυπταν απο τον προυπολογισμο.και εχεις γκαν κλαμπ γκανγκ μπανγκ να σου λενε μαλακιες για λαζοπουλο και τσιπρα.ο βουδας να μας φωτισει...

υ.γ.:σχετικα με κινεζους αμερικανους οβραιους κ.λ.π. τυπε μου μην το κοροιδευεις.οι συμμαχιες παιζουν τεραστιο ρολο.δες ησραηλ-αμερικη.μια συμμαχια δυο υπερδυναμεις...αρα με οσο πιο πολλους μπορουμε να τα εχουμε καλα για το συμφερον μας ομως.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μιλαμε για τιτανομαχιες δηλαδη  :S
βασικα δεν ασχολουταν με τραγκα.ελεγε για ιδιωτικοποιησεις και διαρθρωτικες αλλαγες και ο τραγκας ελεγε για ξεπουλημα.ε μετα σταματουσε να μιλαει γιατι με τραγκα δεν συννενοησε και φυσικα ο τραγκας αρχιζε το σοου. :2funny: :2funny:
βεβαια τωρα που βγηκε η λιστα λαγκαρντ και ο τραγκας ειναι μεσα δεν ξερω αν συνεχιζει να σκουζει για γερμανικη κατοχη και να φωναζει οπως εσυ "γιατι ψηφιζω τσιπρα". :grin: :grin: :grin:  αρα εσυ με τον τραγκα ειστε για τιτανομαχια. :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
τι να σου πω φιλε μου!
σιγουρα (εν συγκριση) με αλλα κρατη ειμαστε δεμενος λαος!! με ιστορια μερακληδες καλοφαγαδες γλετζεδες με πλουσια ηθη και εθιμα κλπ κλπ και αλλα 1002 καλα τα οποια δεν χρειαζεται να τα αναπτυξω διοτι λιγο πολυ ολλοι τα γνωριζουμε!!
αλλα απο την αλλη πλευρα του νομισματος ειμαστε ενας λαος! παρτακιας! παπατζηδες! (δεν ενοω απατεωνες-κλεφτοκοταδες) εχουμε την μπινια στο αιμα μας! κοιταμε την βολεψια και ας ψοφησει η κατσικα του γειτονα!!! και επισης κλπ κλπ αλλα τοσα που δεν χρειαζεται να ανπτυξω,διοτι ειναι γνωστα!!!
ΕΜΕΝΑ προσωπικα!! το συστημα με <εφτυσε> π.χ. λογω σπουδων! δεν μου εδωσε (2η) ευκαιρια και να ναι καλα το εξωτερικο που μου την εδωσε που τα συστηματα τους ειναι ασυζητητη καλυτερα!!(συμεριφορα-ευγενια και αλλα πολλα)
ας ειναι καλα οι γονεις μου που μπορεσαν οικονομικα και με σπουδασαν εξω! <ανοιξαν> τα μυαλα μου ειδα αλλες νοοτροπιες ηθη εθιμα και πλεν εχω αλλο τσαγανο για να την (ξανα)κοπανησω!!
ΕΓΩ προσωπικα την Ελλαδα την ειχα τοσο ψιλααααα που νερο στο ονομα της επινα (και θα πινω)
αλλα δεν εχουμε κρατος! δεν θελω να την πολιτικοποιησω την συζητηση,αλλα ειμαστε πολυ πισω σε παρααα πολλα θεματα!
οταν το εξωτερικο δινει ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ εγω για ποιο λογο να μεινω εδω ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ???
(υπαρχουνε κατηγοριες ανθρωπων που δεν μπορουν για χ,ψ λογους να μεταναστευσουν λογω οικογενειας,αρωστιες γονεων κλπ κλπ) εγω που ειμαι πιτσιρικας και δεν εχω ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ και το πτυχιο μου εξω πληρωνεται για πλακα 2.500 αρχικα και σε Αραβικα εμιρατα με εμπειρια μπορω να παιξω μπαλα σε πολλαααααα 00000 γιατι να μεινω εδω? για την ΠΑΤΡΙΔΑ? για τα 586 μεικτα??? να μην μπορεις να παρεις ενα τουτου να εισαι εγκλωβισμενος με τους γονεις? ΕΩΣ ΠΟΤΕ? να θες 1 δικο σου σπιτι μια γκομενα....ενα 3μερο καπου! (οχι κατι υπερβολικο)

τι να πεις για επιδοματα-συνταξεις δημοσιου,εργα-μιζες? αξιοκρατια 0!! ΕΠ.ΟΠ εφτασε να παιρνει 1200 με 6-7 χρονια προυπηρεσια καυ Ανθ/γος 50 ευρω διαφορα?? ΕΠ.ΟΠ 1200 (παλια) γιατρος ειδικευομενος πιο λιγα (με εφημεριες απληρωτες 6-7 μηνων)
λιστα λανγκαρτ....! θα πιασουν! τα @@@@@@ μου θα πιασουν! μην πιασουν κανα δυο οπως με τον ΑΚΗ και τελειωσει το θεμα για τα ματια του κοσμου?
Mαζί σου αλλά,
α)Εχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουνε (εμείς τους παρακαλάγαμε για μια θεσούλα στο δημόσιο).
β)Στην παρούσα φάση με το φτωχό μυαλό που διαθέτω το ζητούμενο είναι η ομοψυχία και η  αλληλεγγύη,(διαίρει και βασίλευε).
γ)Απο κανέναν δεν πρέπει να περιμένουμε να μας σώσει γιατί δεν........ (money makes the world go round).
και τελευταίο χάρηκα που τα είπαμε. :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
βασικα δεν ασχολουταν με τραγκα.ελεγε για ιδιωτικοποιησεις και διαρθρωτικες αλλαγες και ο τραγκας ελεγε για ξεπουλημα.ε μετα σταματουσε να μιλαει γιατι με τραγκα δεν συννεοησε.ο τραγκας αρχιζε το σοου. :2funny: :2funny:
βεβαια τωρα που βγηκε η λιστα λαγκαρντ και ο τραγκας ειναι μεσα δεν ξερω αν συνεχιζει να σκουζει για γερμανικη κατοχη και και φωναζει οπως εσυ ψηφιζω τσιπρα. :grin: :grin: :grin:  αρα εσυ με τον τραγκα ειστε για τιτανομαχια. :2funny: :2funny:

φααινεται οτι ηταν ενδιαφερον χομπι η παρακολουθηση του Αλτερ αλλα δυστυχως δεν το εκανα ποτε  :-

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Mαζί σου αλλά,
α)Εχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουνε (εμείς τους παρακαλάγαμε για μια θεσούλα στο δημόσιο).
β)Στην παρούσα φάση με το φτωχό μυαλό που διαθέτω το ζητούμενο είναι η ομοψυχία και η  αλληλεγγύη,(διαίρει και βασίλευε).
γ)Απο κανέναν δεν πρέπει να περιμένουμε να μας σώσει γιατί δεν........ (money makes the world go round).
και τελευταίο χάρηκα που τα είπαμε. :grin:
α)ειπαμε πρεπει να αλλαξουμε εμεις πρωτα και αν και δυσκολο θα μας αναγκασει η κριση πιστευω αν και κανεις δεν ξερει τι μελλει γεννεσθαι.
β)στην παρουσα φαση ειναι δυσκολο γιατι εχουν εκτοξευθει τα ακρα δηλαδη τσιπροκαμμενοι και χρυση αυγη.το κκε ειναι σαν να μην υπαρχει για μενα.
γ)απαντησα σχετικα σε προηγουμενο ποστ.απο μονοι μας φυσικα οτι κανουμε αλλα οι συμμαχιες προς το συμφερον μας ειναι αναγκαιες. και τελευταιο ωραιο το τελευταιο σου ποστ με φοτο στο θρεντ της δημητρουλας και τον ξαδερφο της. :grin: :grin:
φααινεται οτι ηταν ενδιαφερον χομπι η παρακολουθηση του Αλτερ αλλα δυστυχως δεν το εκανα ποτε   :-
τυπε τα καλυτερα χανεις...τοσες μορφες εχει βγαλει αυτο το καναλι. :2funny: :2funny:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
τι να σου πω φιλε μου!

Φίλε έχεις δίκιο.Αλλά τί πρέπει να κάνουμε;Να φύγουμε όλοι απ' την όμορφη Ελλάδα μας και να την αφήσουμε σε ποιους στους Αφγανούς;Πρέπει επιτέλους να σκεφτούμε την Ελλάδα.Είδαμε που κατάντησε η χώρα με το βόλλεμα στο δημόσιο και τους αργόμισθους.Κι επειδή το ψάρι βρομάει απ' το κεφάλι πρέπει όλοι αυτοί που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια να περάσουν πλέον στην ιστορία και να κυβερνήσουν άνθρωποι που πρώτιστο μέλημα τους θα είναι η σωτηρία της χώρας και όχι τα κομματά τους.Κι ευτυχώς υπάρχει τέτοιος άνθρωπος αρκεί να μην είμαστε προκατειλημένοι και να βλέπουμε τα γεγονότα με καθαρό μυαλό και όχι με αγκυλώσεις.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Φίλε έχεις δίκιο.Αλλά τί πρέπει να κάνουμε;Να φύγουμε όλοι απ' την όμορφη Ελλάδα μας και να την αφήσουμε σε ποιους στους Αφγανούς;Πρέπει επιτέλους να σκεφτούμε την Ελλάδα.Είδαμε που κατάντησε η χώρα με το βόλλεμα στο δημόσιο και τους αργόμισθους.Κι επειδή το ψάρι βρομάει απ' το κεφάλι πρέπει όλοι αυτοί που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια να περάσουν πλέον στην ιστορία και να κυβερνήσουν άνθρωποι που πρώτιστο μέλημα τους θα είναι η σωτηρία της χώρας και όχι τα κομματά τους.Κι ευτυχώς υπάρχει τέτοιος άνθρωπος αρκεί να μην είμαστε προκατειλημένοι και να βλέπουμε τα γεγονότα με καθαρό μυαλό και όχι με αγκυλώσεις.
κοιταξε να δεις!
αυτη η νοοτροπια (η κακια) για να αλλαξει θελει πολλα χρονια!!
θελει καποιες γενιες! δεν ειναι θεμα 5-10 χρονων!!
βλεπε πρωην αν. μπλοκ! εχουνε εξελιχθει αρκετα και μπραβο τους! η λαμογια για να αλλαξει σε αυτους τους λαους και τα αποθημενα πρεπει να αλλαξουν οι φουρνιες!

την φραση που λεει <Ελλαδα που τρωει τα παιδια της> , σιγουρα θα την εχουμε ολοι ακουστα!!
δεν ειναι καθολου τυχαιο οπου καποιοι με βαρβατες σπουδες-μορφωση στο εξωτερικο μολις πηγαν ΠΡΟΚΟΨΑΝ!! τυχαιο? οεο?
δεν νομιζω! ειναι τυχαιο οταν οι ξενοι βλεπουν ενα μυαλο απο μικρο στο λυκειο οτι το τσιμπαν υποτροφιες-σπουδες-εστια ολλα εξασφαλισμενα? δεν νομιζω!!!
ειναι τυχαιο που και εκεινα τα χρονια οσοι φυγαν (αμορφωτοι) προκοψαν??? (δεν λεω οτι πλουτισαν) αλλα ζησαν αξιοπρεπεστατα!! ΨΕΜΑ????
τωρα οσον αφορα την ζωη στο εξωτερικο.....επειδη την εζησα (8 χρονακια) γνωριζω πολυ καλα τι παιζει και τι δεν παιζει! πλεον η Ευρωπη ειναι μικρη! τα εισιτηρια φτηνα!
ιντερνετ=tv=ραδιο=skype με λιγα ευρωπουλα απεριοριστες κλησεις και σε σταθερα και αλλα 1002 καλουδια!!

η Ελλαδα ειναι παραδεισος! πανεμορφη!! τυχαιο που Σουηδοι-Αγγλοι-Γερμανοι βγηκαν στην συνταξη και αγορασανε σπιτια σε νησακια και την πεσαν εκει?
καλα ειναι για διακοπες θαλασσα,ηλιο,ταβερνακια,ποτακια,μπουζουκοκαταστασεις και αλλα πολλα!!

αλλα οταν πλεον τιθεται θεμα επιβιωσης,εκει τι θα κοιταξεις? ασε που οταν τιθεται θεμα επιβιωσης τιποτε απο τα παραπανω δεν μπορεις να κανεις!!! ΨΕΜΑ??????
τι να το κανω! να τα βλεπω και να μην μπορω να τα κανω? τουλαχιστον θα ερχομαι 3-4 φορες τον χρονο και θα τα γαμαω την μανα! λιγοι το κανουν?

πλεον ζουμε μια μορφη κατοχης!! υπαρχει πολυ γκρινια-μιζερια-καταντια-αστεγοι-ψαχνουν σκουπιδια-αγαμια στο φουλ (λογω ψυχολογιας)

(α και κατι τελευταιο, ΑΝ μπορουσα να μην φυγω ή αν κατι αλλαξει δεν θα φυγω!)
η λυση δεν ειναι να τα παρατησουμε και να φυγουμε!
αλλα ειναι και τι δεδομενα εχει ο καθενας!
αλλος την βγαζει,αλλος την κουτσοβγαζει, αλλος την παλευει με μεροκαματα, αλλοι ΠΕΙΝΑΝ και αλλοι αυτοκτονουν!!! αναλογως!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
με αγορες ουγγρικου χρεους (ομολογων) ανω των 250 χιλιαδων ευρω, η ουγγρικη κυβερνηση χορηγει και την ουγγρικη υπηκοοτητα :uglystupid:  ποιο το οφελος? η ουγγαρια ειναι χωρα σεγκεν :uglystupid: και ευρωπαικης ενωσης (το εκτος ευρω δεν εχει να κανει) :uglystupid:  στοχος τους να προσελκυσουν κινεζους, ρωσους, αραβες, ινδους φραγκατους που θα κανουν και επενδυσεις στη χωρα :uglystupid:  θα μπορουσαμε να κανουμε το ιδιο (φτηνοτερα) :uglystupid: με 200 χιλιαρικα ελληνικου χρεους και να προσελκυσουμε επενδυσεις :uglystupid:  μη φοβαστε οι παρανομοι μεταναστες δεν εχουν 200 χιλιαρικα :idiot:  και αν ειχαν δε θα τα διναν ολα :uglystupid:  αυτο θα το κανουν ανθρωποι που εχουν 2-3 μυρια τουλαχιστον και θελουν να ζησουν και να επενδυσουν στην ευρωπη :idiot:  αν παρουν την ελληνικη υπηκοοτητα δε σημαινει οτι θα ζησουν και εδω :idiot:  με την ευκολια της σεγκεν η συντριπτικη πλειοψηφια θα παει γερμανια-γαλλια-ολλανδια κτλ :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom