tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
To αντιθετο,η συγκεκριμενη συμπεριφορα του ειναι αποκαλυπτικη(και κατ 'ιδιαν χαρακτηριστικη...).
βεβαίως... όπως και οι συμπεριφορές αυτών
Η λύση είναι σε κάθε ελεγκτή που κάνει το "καθήκον" του μιας και έχει "οικογένεια" να θρέψει και σέρνει παιδιά και μετανάστες (γιατί σε κάνα 2μετρο ντερέκι θα μιλήσει με το σας και γειά σας) στα ΑΤ να προκαλούμε εκδορές και ελάχιστες σωματικές βλάβες. Αν δεν σέβονται το λαό, τουλάχιστον θα τον φοβούνται.
χθες το πρωί, ομάδα συντρόφων και συντροφισσών σαμπόταρε τον σταθμό ΜΕΤΡΟ του Χολαργού καταστρέφοντας τα ακυρωτικά και τα εκδοτικά μηχανήματα. επίσης,πετάχτηκαν φυλλάδια με το παρακάτω περιεχόμενο
Σήμερα ενώ βρισκόμουν σε λεωφορείο προς τον σταθμό Κατεχάκη, μπήκε μέσα ένας απο δαύτους. Όταν του είπα πως η πράξη μου είναι συνειδητή και πράξη πολιτικής ανυπακοής , εκείνος μου απαντά " τι μαλακίες είναι αυτές που λες" τότε και εγώ με κάμποσα " γαλλικά " τον στόλισα κανονικά...για κανα 5λεπτο , ανταλλάζαμε "βρομόλογα" αφού τελικά του λέω " ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" μου απαντά " δώσε μου τα στοιχεία σου" και εγώ του λέω " δεν σφάξανε ρε φασισταριό, θα κατέβω σε αυτή τη στάση". σε λίγα δευτερόλεπτα φτάνω στην στάση στην οποία ήθελαν να κατέβουν 3 άτομα που είχαν εισιτήριο και εγώ που δεν είχα. Ο "επιχειρηματίας" οδηγός δεν άνοιγε τις πόρτες με αποτέλεσμα να φάει κράξιμο απο αυτούς που ήθελαν να κατέβουν. εγώ πέρα απτό κράξιμο του έριξε και μια περιποιημένη χλέπα και χωρίς πολλά-πολλά άνοιξε την πόρτα και κατεβήκαμε.
ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ.