Επισκέπτης
Εχεις κατι "κουραγια" ωρες ωρες!
Αυτό που έγραψε για τον τουρισμό με συγκίνησε πάντως..
Εχεις κατι "κουραγια" ωρες ωρες!
ενω οι αλβανοι για λαθος ματιες δεν εχουν ριξει ποτε ξυλο ας πουμε!
Τον ανακριτή δεν τον πληρώνουμε από το υστέρημά μας για να λέει σκάσε σε εγκληματίες, αλλά για να ολοκληρώνει την ανάκριση επιτυχώς ώστε να στοιχειοθετηθεί όσο το δυνατόν πληρέστερη η δικογραφία που θα αποσταλεί στον εισαγγελέα που θα απαγγείλει κατηγορίες.καλα τα ειπε
Σουτ,μην ενοχλείτε τον δανειστή.
Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα.
Πρωτοφανής απόφαση
Απαγόρευση κινητοποιήσεων σε κεντρικά σημεία της Αθήνας την Τρίτη ελέω Μέρκελ
Αθήνα
Με ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ ενημερώνει ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, από τις 9 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην Αθήνα. Απαγόρευση και στην Αττική Οδό, από και προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231216608[/url]
Σουτ,μην ενοχλείτε τον δανειστή.
Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα.
Πρωτοφανής απόφαση
Απαγόρευση κινητοποιήσεων σε κεντρικά σημεία της Αθήνας την Τρίτη ελέω Μέρκελ
Αθήνα
Με ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ ενημερώνει ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, από τις 9 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην Αθήνα. Απαγόρευση και στην Αττική Οδό, από και προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231216608[/url]
Τη στιγμή που αφήνεις Σαμαρά και Δένδια να πίνουν καφεδάκι στο κέντρο ανενόχλητοι, είναι μαλακία να την πέσεις στην φράου..
κι άλλοι κι άλλοι...εδώ κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερα ο μπένυ ρε μετά την παράσταση στο μέγκα
ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΖΑΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ????κι άλλοι κι άλλοι...
βάλε παπακωλοστήνου, παπουτσή, Αδωνηδες και λοιπούς....
ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΖΑΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ????
οχιΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΖΑΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ????
πρώτος στη γραμμή ήσουνε νάτσε;μπουαααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πρώτος στη γραμμή ήσουνε νάτσε;
αφηστε και τον Μπεννυ να δει τη Μερκελ, ακαρδοι