Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εδω που φτασαμε δεν εχει σημασια τιποτα. Ρε μαλακες ψοφαει κοσμος της πεινας , αυτοκτονει, παμε για ολικη οικονομικη και κοινωνικη καταστροφη, την παραγωγη την εχουν αποδιαρθρωσει τελειως καποιοι μετις αποφασεις τους και εριξαν το εθνος σε μια ολοκληρη παγιδα απο την οποια δε μπορει να βγει.

και καθομαστε και συζηταμε για ερευνα και αν ηταν νομιμο και την γαμημενη την ιδιωτικοτητα και μπουρδες το ξεσταυρι μου γαμω?>? Οταν υπαρχει κοσμος που δεν εχει να φαει ενα κομματι ψωμι?

Οταν ειναι ετσι αυτη η κολοκατασταση νομιμα - παρανομα - ξενομιμα και οτι σκατα, το κρατος θα παρει απο αυτον που εχει και θα δοσει σε αυτον που δεν εχει. Με το ζορι οπως και να τα βγαλε.
Και κανας τουφεκισμος αλα τσαουσεσκου σε μερικους μερικους, ετσι να σφιξει κανας κολος.

Υπαρχουν ανθρωπου που απλως δεν θα μπορουν να επιβιωσουν. Ε λοιπον αυτοι δε θα κατσουν απλως να παρακολουθουν τους αλλους να θησαυριζουν. Νομιμα - ξενομιμα. Οτι εγινε εγινε, το παιχνιδι ελαβε τελος, παμε απο την αρχη. Και αν τους αρεσει, στο κατω κατω οι αλλοι δεν εχουν και κατι να χασουν.

Το παίγνιο δεν έλαβε τέλος όσο αποφασίζουν ακόμοι οι Βενιζέλοι οι Σαμαράδες και οι Στουρνάρες.

Οταν θα καθαρίσει τελείως το τοπίο από αυτούς τότε θα πάμε παρακάτω.

Εδώ ακόμα και σήμερα με αυτά τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα οι απατεώνες αντί να τους στείλουν στο διάολο τους τροικανούς συμφωνούν να καταργήσουν τα επιδόματα και τις φοροαπαλλαγές σε τέκνα.

Δηλαδή αντί να τους εκτελέσουμε στο Σύνταγμα που ουσιαστικά βάζουν ταφόπλακα στην ελληνική φυλή (είχαμε υπογεννητικότητα τώρα θα γεννάνε μόνο τα αδέσποτα) τους ακούμε κιόλας να κάνουν επαναδιαπραγμάτευση.

Και μετά σας πειράζουν οι λαθρομετανάστες και η μαρίδα.

Τι να πει κανείς.

Επισκέπτης
δεν ειπα οτι ειναι αστειες οι πορειες ειπα οτι θα ηταν αστειο να παω ΕΓΩ σε πορεια μεγα διδασκαλε

Κι εγώ είπα πως ίσως θεωρούσες ξεκαρδιστικό το να βλέπεις ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ σε πορεία.
Τι δεν κατάλαβες??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το παίγνιο δεν έλαβε τέλος όσο αποφασίζουν ακόμοι οι Βενιζέλοι οι Σαμαράδες και οι Στουρνάρες.

Οταν θα καθαρίσει τελείως το τοπίο από αυτούς τότε θα πάμε παρακάτω.

Εδώ ακόμα και σήμερα με αυτά τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα οι απατεώνες αντί να τους στείλουν στο διάολο τους τροικανούς συμφωνούν να καταργήσουν τα επιδόματα και τις φοροαπαλλαγές σε τέκνα.

Δηλαδή αντί να τους εκτελέσουμε στο Σύνταγμα που ουσιαστικά βάζουν ταφόπλακα στην ελληνική φυλή (είχαμε υπογεννητικότητα τώρα θα γεννάνε μόνο τα αδέσποτα) τους ακούμε κιόλας να κάνουν επαναδιαπραγμάτευση.

Και μετά σας πειράζουν οι λαθρομετανάστες και η μαρίδα.

Τι να πει κανείς.

δηλαδή αν φύγουν από την μέση οι εν λόγω θα αρχίσουν οι υδραυλικοί να δίνουν αποδείξεις, ο γιατρός να παίρνει φακελάκι, ο μπάρμαν να βάζει μπόμπες, ο εφοριακός να ζητάει μίζα, ο υπάλληλος της πολεοδομίας να τα πάιρνει ????  :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Οχι το συνολο της "δρασης" μου ηταν να παω μια φορα σε φεστιβαλ της ΚΝΕ γιατι μου χε καρφωθει να πηδηξω μια γκομενα Μωραιτοπαιδο που το χε δει αριστερη στα 20 της, σε διαδηλωση δεν εχω παει γιατι θα ηταν αστειο να παω.
Καρφωνεται κανεις η ειναι ιδεα μου?

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή αν φύγουν από την μέση οι εν λόγω θα αρχίσουν οι υδραυλικοί να δίνουν αποδείξεις, ο γιατρός να παίρνει φακελάκι, ο μπάρμαν να βάζει μπόμπες, ο εφοριακός να ζητάει μίζα, ο υπάλληλος της πολεοδομίας να τα πάιρνει ????  :think: :think: :think: :think:
Ναι αφού θα κατανοήσουν ότι έρχεται η σειρά τους.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Κι εγώ είπα πως ίσως θεωρούσες ξεκαρδιστικό το να βλέπεις ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ σε πορεία.
Τι δεν κατάλαβες??

για ποιους συγκεκριμενους μιλας. Τον τυπα στην φωτο του indymedia πχ? Τον ξερεις? Αμα ερθει κανας μαλακας και σου ποσταρει μια φωτο απο εναν τυπο σε πορεια σου βαλει ενα κυκλο γυρω απο τη ραστα κοτσιδα και σου πει ειναι απο αυτους που εκαψαν τους κακομοιρηδες στη μαρφιν γιατι ετσι λεει το zouzounomedia θα πεις οκ ?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι αφού θα κατανοήσουν ότι έρχεται η σειρά τους.

πως θα το κατανοήσουν αφού οι ίδιοι είναι που θα βγάλουν από την μέση τους Σαμαράδες, Βενιζέλους, Στουρνάρες κλπ κλπ κλπ κλπ... :think: :think:

Επισκέπτης
για ποιους συγκεκριμενους μιλας. Τον τυπα στην φωτο του indymedia πχ? Τον ξερεις? Αμα ερθει κανας μαλακας και σου ποσταρει μια φωτο απο εναν τυπο σε πορεια σου βαλει ενα κυκλο γυρω απο τη ραστα κοτσιδα και σου πει ειναι απο αυτους που εκαψαν τους κακομοιρηδες στη μαρφιν γιατι ετσι λεει το zouzounomedia θα πεις οκ ?

Μπααααααααα
Πόντικα δεν είναι αυτός.
Τούτος δε στρίβει με τπτ..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ελα για πες μου και μενα να μαθω?

κορασιδα αποφοιτος της σχολης Μωραιτη

Σχολή Μωραίτη;

Ιδιωτικό σχολείο είναι αυτό, ή κολλέγιο;

:2funny: :2funny: KAI η αναμενομενη ερωτηση " τι εννοειται ρε παιδια?"  :rockon: εισαι τεραστιος!

Ούτε αυτό το κατάλαβα.

Πίνετε κάνα χάπι όλοι σήμερα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιά είναι η λατρεία;

η λατρεια ειναι αυτη που γραφει ετσι

Second Amendment to the United States Constitution

The Second Amendment (Amendment II)...

και με αλληγορικα παραδειγματα οπως η ιστορια με τον κλεφτη και το αλλο με τη φεραρι  :think:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αντε παλι τα ιδια ... κλωνους και λοιπα.

Υπευθυνη δηλωση του νομου 105

δεν ειμαι κανεις "γνωστος" σας, δε ποσταρα παλια απο αλλα νικ, δε συζηταμε "χρονια" ουτε καν μηνες. Ξεκολληστε.

Και φερτε και κανα χαρτοσημο να κολλησω στη δηλωση.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Εδω που φτασαμε δεν εχει σημασια τιποτα. Ρε μαλακες ψοφαει κοσμος της πεινας , αυτοκτονει, παμε για ολικη οικονομικη και κοινωνικη καταστροφη, την παραγωγη την εχουν αποδιαρθρωσει τελειως καποιοι μετις αποφασεις τους και εριξαν το εθνος σε μια ολοκληρη παγιδα απο την οποια δε μπορει να βγει.

και καθομαστε και συζηταμε για ερευνα και αν ηταν νομιμο και την γαμημενη την ιδιωτικοτητα και μπουρδες το ξεσταυρι μου γαμω?>? Οταν υπαρχει κοσμος που δεν εχει να φαει ενα κομματι ψωμι?

Οταν ειναι ετσι αυτη η κολοκατασταση νομιμα - παρανομα - ξενομιμα και οτι σκατα, το κρατος θα παρει απο αυτον που εχει και θα δοσει σε αυτον που δεν εχει. Με το ζορι οπως και να τα βγαλε.
Και κανας τουφεκισμος αλα τσαουσεσκου σε μερικους μερικους, ετσι να σφιξει κανας κολος.

Υπαρχουν ανθρωπου που απλως δεν θα μπορουν να επιβιωσουν. Ε λοιπον αυτοι δε θα κατσουν απλως να παρακολουθουν τους αλλους να θησαυριζουν. Νομιμα - ξενομιμα. Οτι εγινε εγινε, το παιχνιδι ελαβε τελος, παμε απο την αρχη. Και αν τους αρεσει, στο κατω κατω οι αλλοι δεν εχουν και κατι να χασουν.
τραβομουνιιιι ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!ΑΛΑΡΜΕΝ!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δηλαδή αν φύγουν από την μέση οι εν λόγω θα αρχίσουν οι υδραυλικοί να δίνουν αποδείξεις, ο γιατρός να παίρνει φακελάκι, ο μπάρμαν να βάζει μπόμπες, ο εφοριακός να ζητάει μίζα, ο υπάλληλος της πολεοδομίας να τα πάιρνει ????  :think: :think: :think: :think:

θα φυγουν απο τη μεση αυτοι που αφηναν ολους αυτους να κανουν τα παραπανω. Γιατι πλεον η δυσαρεσκεια δεν προερχεται απο αυτους αλλα απο τους πιο κατω που δεν εχουν τιποτα.
Οι υδραυλικοι, δημ υπαλληλοι, κλπ δηλαδη η "μαριδα" ειναι εξοργισμενη με τους πολιτικους αλλα ειναι αρκετα γλοιωδεις και θρασυδειλα τομαρια ωστε να εξωπεταξουν τους διεθφαρμενους καρχαριες μια για παντα. Αν γινει κατι τετοιο δε θα γινει απο αυτους αλλα απο τους παρακατω πιο απελπισμενους οι οποιοι και γνωριζουν απο πρωτο χερι τι εστι η επονομαζομενη " μαριδα".
Θα μου πεις θα παρουν τα μετρα τους και οι μεν και οι δε. Κυριως οι καρχαριες. Γνωμη μου ειναι πως επειδη εκαναν " ευκολα" οτι εκαναν τοσο καιρο και οτι γινει θα γινει ξαφνικα, δε θα παρουν τπτ επειδη ειναι αρκετα ανευροι και νωθροι . Θα πιαστουν στον ληθαργο. Θα φανει πως οσο ευκολο ηταν να παχυνουν σαν ακριδες, τοσο ευκολο θα ναι και να πανε και να μη ξαναρθυον στα τσακιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom