tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Θα τα πουμε απο κοντα μια απο αυτες τις μερες για τα περαιτερω με τη σκατομουρη σου...
όποτε γουστάρεις...
Θα τα πουμε απο κοντα μια απο αυτες τις μερες για τα περαιτερω με τη σκατομουρη σου...
Περίμενες να μην βάλει δηλαδή;Θα τα πουμε απο κοντα μια απο αυτες τις μερες για τα περαιτερω με τη σκατομουρη σου...
Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί κυρίως στην εξακρίβωση τυχόν τέλεσης άλλων αδικημάτων από τους ίδιους.
σύμφωνα με το παραπάνω "σκεπτικό" πρέπει να δημοσιεύονται οι φωτό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ... ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΗΜΑ....![]()
και γιατί να μην δημοσιεύονται???
από την στιγμή που θα ασκηθεί κατηγορία και οριστεί δικάσιμος ή παραπεμφθεί στο αυτόφωρο τα πάντα είναι δημόσια... όπως και η ακροαματική διαδικασία...
ενταξει αυτα ειναι παρασημα για τους πιτσιρικαδες και καυχημα στην παρεα. θαχουν να το παινευονται![]()
ενταξει αυτα ειναι παρασημα για τους πιτσιρικαδες και καυχημα στην παρεα. θαχουν να το παινευονται![]()
έχεις δίκιο. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!
ποια "παντα" είναι δημόσια ρε ξεφτίλη?
να βνγαίνουν στο φεκ οι φάτσες όλων των κατηγορούμενων?
σάλτα και ζωγράφισε κανα μπουτάκι και μην ασχολείσαι με σοβαρά θέματα.
γιατί ρε μαλάκα... δεν βγαίνουν στο πινάκιο των δικασίμων όλα τα ονόματα??
δεν μπορεί όποιος θέλει να πάει να παρακολουθήσει την δίκη ??
εσύ απλώς δε νογάς....
όλα, ονόματα και φωτό, αναρτώνται στο μπατσοσάιτ, βλαμμένε,αγράμματε ξερόλα?![]()
![]()
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΊΣΑΙ?
ρητορική ερώτηση!
πορνόπαπε ο μόνος λόγος που δεν σε γράφω στ αρχίδια μου είναι ένας.. θέλω να είναι καθαρά όταν μου κάνουν πίπες.. γιαυτό σε γράφω εσένα, την βλακεία σου και την ασχετοσύνη σου στα παλαιότερα των υποδημάτων μου να κάνεις παρέα με την γλιτσα των δρόμων (από την οποία και ξεπήδησες)
τραβα παιξε στο γοογλη ρε μυρωδια ανιδεε απο πιατσα. σπιτογατε
αναβαθμίστηκες τώρα, κακομοίρη?
ρε ο ενας πιτσιρικας λες να ειναι συγγενης των γνωστων σεριφηδων?
Σε βάρος των παραπάνω ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκτέλεσης βιαιοπραγιών, στο πλαίσιο διατάραξης της κοινής ειρήνης, από άτομα με καλλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και της κατοχής εκρηκτικών βομβών.
Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί κυρίως στην εξακρίβωση τυχόν τέλεσης άλλων αδικημάτων από τους ίδιους.
σύμφωνα με το παραπάνω "σκεπτικό" πρέπει να δημοσιεύονται οι φωτό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ... ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΗΜΑ....![]()
Σε βάρος των παραπάνω ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκτέλεσης βιαιοπραγιών, στο πλαίσιο διατάραξης της κοινής ειρήνης, από άτομα με καλλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και της κατοχής εκρηκτικών βομβών.
είδες αν το διάβαζες ολόκληρο θα σου λυνόταν η απορία![]()