Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.242
Πόντοι
2.310
To ρολόι της Ιστορίας γύριζει ανάποδα πλέον.

Μετατοπίζεται ο πλούτος (ή μάλλον ξαναμοιράζεται).

Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι υποχρεώνονται να αλλάξουν ΠΟΛΥ οι αστικές δημοκρατίες (οι οκονομίες και κοινωνίες τους) προς το χειρότερο: διάλυση εργασιακών δικαιωμάτων, κράτους πρόνοιας (υγεία, εκπαίδευση, συντάξεις, κτλ.), ......

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Την οποία εξουσίασε 100% η γενιά του Πολυτεχνείου. Άπαντες αριστεροί.
Μητσοτάκτης κ Καραμανλής (ο νεότερος) τέρμα αριστεροί....και ο ΓΑΠ στο πολυτεχνείο ήταν...και ο Λοβέρδος...και ο Χρυσοχοϊδης και ο Παπακωνσταντίνου κ η Διαμαντοπούλου...νομίζω κ ο Μπένυ.

Επισκέπτης
Μητσοτάκτης κ Καραμανλής (ο νεότερος) τέρμα αριστεροί....και ο ΓΑΠ στο πολυτεχνείο ήταν...και ο Λοβέρδος...και ο Παπακωνσταντίνου κ η Διαμαντοπούλου...νομίζω κ ο Μπένυ.
Μην πας τοσο μακρυα,τοσα μελη του μπου ειναι(ηλικιακα)της"γενιας του Πολυτεχνειου"...να μη γινω κακουλης και αναφερω νικ τωρα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.062
Πόντοι
25.467
Δεν διαβαζεται σαν σπαμ απλως γιατι ειναι σπαμ,απο τα κουτοπονηρα που συνηθιζεις.

Αλλο πραμα το να τεκμηριωνει κανεις τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ του θεσεις και εκτιμησεις,και τελειως αλλο το να τεκμηριωνει την εκτιμηση του για το οτι το χ μελος ειναι μπατσος,περιπτερας,υδραυλικος η οτιδηποτε αλλο επαγγελεται τελος παντων.

Συγχωρείστε με που επεμβαίνω, άλλα δεν προσπαθούσατε να μαντέψετε μόνον το επαγγελμά του. Προχωρήσατε και σε πολιτικές εκτιμήσεις για το άτομο του.

Ουτε συγγνωμες ζηταω,ουτε τιποτε.

Ξηγα τωρα πως σου ηρθε το"παιδια",γιατι εγω μονο μπατσους εχω δει να τους αποκαλουν ετσι.

Α,ναι,και φασιστες-αλλα και οι φασιστες συναδελφοι των μπατσων ειναι,οποτε παλι μεσα πεφτω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Συγχωρείστε με που επεμβαίνω, άλλα δεν προσπαθούσατε να μαντέψετε μόνον το επαγγελμά του. Προχωρήσατε και σε πολιτικές εκτιμήσεις για το άτομο του.
Μην μου πείτε ότι κ εσείς όταν βλέπετε την αγιά Σοφιά(χωρίς τζαμιά) σκέφτεστε τον ποδοσφαιρικό σύνδεσμο της ΑΕΚ....

Επισκέπτης
Μαλλον κανατε λαθος αναγνωση,γιατι δεν τον χαρακτηρισα φασιστα...Εαν ειχα τετοια προθεση θα τον χαρακτηριζα απο την αρχη(δεν θεωρω ΟΛΟΥΣ τους μπατσους φασιστες αλλωστε,αλλο το οτι οι μισοι το εριξαν ΧΑ).

ΥΓ Και θα το τεκμηριωνα,το φασιστας δηλαδη:με ποστ,η μη ποστ κλπ.Ευκολο ειναι,η πουτανα θελει να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει λεει μια παροιμια.

Επισκέπτης
Μην πας τοσο μακρυα,τοσα μελη του μπου ειναι(ηλικιακα)της"γενιας του Πολυτεχνειου"...να μη γινω κακουλης και αναφερω νικ τωρα...

Τα οποία είναι βασιλικότερα του βασιλέως.
Δε χρειάζεται να τ'αναφέρεις. Γνωστά είναι..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
τώρα που το ξαναδιαβάζεις αντιλαμβάνεσαι πως το ποστ σου δεν έχει νόημα, έτσι;

δεν εχεις αντιληφθει οτι στην πλατη των πραγματικα αναξιοπαθουντων εχει γιγαντωθει μια παραοικονομια δυσαναλογα μεγαλη για την οικονομικη κατασταση που βιωνουμε ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.062
Πόντοι
25.467
Μαλλον κανατε λαθος αναγνωση,γιατι δεν τον χαρακτηρισα φασιστα...Εαν ειχα τετοια προθεση θα τον χαρακτηριζα απο την αρχη(δεν θεωρω ΟΛΟΥΣ τους μπατσους φασιστες αλλωστε,αλλο το οτι οι μισοι το εριξαν ΧΑ).

Ξαναδιαβάστε τι γράψατε

Ουτε συγγνωμες ζηταω,ουτε τιποτε.

Ξηγα τωρα πως σου ηρθε το"παιδια",γιατι εγω μονο μπατσους εχω δει να τους αποκαλουν ετσι.

Α,ναι,και φασιστες-αλλα και οι φασιστες συναδελφοι των μπατσων ειναι,οποτε παλι μεσα πεφτω.

και τα ξαναλέμε...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
τώρα που το ξαναδιαβάζεις αντιλαμβάνεσαι πως το ποστ σου δεν έχει νόημα, έτσι;

ισως εχεις δικιο, το νοημα του ποστ ομως ηταν αλλο, οτι πισω απο τους πραγματικα αναξιοπαθουντες που αξιζουν το σεβασμο, εχει γιγαντωθει μια παραοικονομια συμπονιας που η σημερινη οικονομικη κατασταση δεν μπορει να υποστηριξει

Επισκέπτης
και τα ξαναλέμε...
Ο Διομηδης ειναι μπατσος,ΙΜΟ.Φυσικα δεν μπορει να αποδειχθει,αφενος γιατι ο ιδιος δεν ειπε κατι τετοιο(αλλα το αρνειται,δικαιωμα του)αφετερου δεν εχω προσβαση στα στοιχεια του real life.

Τωρα για το επιμαχο ποστ,αναφερω συμπληρωματικα ποιοι αλλοι χαρακτηριζουν τους μπατσους"παιδια"(οι φασιστες)και γιατι:ειναι(για την ακριβεια,λειτουργουν)ως συναδελφοι τους.

Με αλλα λογια δεν εχει να κανει με το τι ΙΜΟ επαγγελεται ο Διομηδης,που αποδοθηκε απο την αρχη.Αυτα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Διομηδης ειναι μπατσος,ΙΜΟ.Φυσικα δεν μπορει να αποδειχθει,αφενος γιατι ο ιδιος δεν ειπε κατι τετοιο(αλλα το αρνειται,δικαιωμα του)αφετερου δεν εχω προσβαση στα στοιχεια του real life.

Τωρα για το επιμαχο ποστ,αναφερω συμπληρωματικα ποιοι αλλοι χαρακτηριζουν τους μπατσους"παιδια"(οι φασιστες)και γιατι:ειναι(για την ακριβεια,λειτουργουν)ως συναδελφοι τους.

Με αλλα λογια δεν εχει να κανει με το τι ΙΜΟ επαγγελεται ο Διομηδης,που αποδοθηκε απο την αρχη.Αυτα.
Πώς ξεχωρίζει ο μπάτσος από τον φίλου του μπάτσου ρε γμτ(και οι δυο φασίστες);;;;

Ποτέ δεν τους ξεχωρίζω αυτούς τους δυο.... :P

Επισκέπτης
Πώς ξεχωρίζει ο μπάτσος από τον φίλου του μπάτσου ρε γμτ(και οι δυο φασίστες);;;;

Ποτέ δεν τους ξεχωρίζω αυτούς τους δυο.... :P
Ολοι οι φασιστες ειναι(για την ακριβεια,λειτουργουν)ως μπατσοι,αλλα οι μπατσοι εχουν περιθωριο να μην λειτουργησουν ως φασιστες:Eαν,παντως,παρουν εντολες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν θα λιποψυχησουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σιγα ρε μπεκα πορισματια. λεει ενας μια μαλακια και τωρα σε κανα διμηνο εξαμηνο θα λεει καποιος ασχετος στο ασχετο οτι ειναι μπατσος ο διομηδης καλε τοχει πει ο ιδιος κλπ.  

Επισκέπτης
σιγα ρε μπεκα πορισματια. λεει ενας μια μαλακια και τωρα σε κανα διμηνο εξαμηνο θα λεει καποιος ασχετος στο ασχετο οτι ειναι μπατσος ο διομηδης καλε τοχει πει ο ιδιος κλπ.
Τι λε ρε παιδι μου?Λες δηλαδη να του εβγαλα το ονομα του ανθρωπου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom