διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Εχω πατάτες τί δίνεις;μέχρι να δεις πού θα παίξει ο φόρος, θα έχω βάλει δικά μου αμπέλια.
Να σου δώκω λάδι να μου δώκεις κρασάκι;
Εχω πατάτες τί δίνεις;μέχρι να δεις πού θα παίξει ο φόρος, θα έχω βάλει δικά μου αμπέλια.
μέχρι να δεις πού θα παίξει ο φόρος, θα έχω βάλει δικά μου αμπέλια.
Δεν είπα πως είναι λάθος...είναι σωστό αλλά με δόλο...δεν είναι ξαφνικό
Απλά κάποια στιγμή θα ερχότανε η ώρα που θα γινότανε. Δεν ήρθε πριν από 2 χρόνια που έπρεπε, ήρθε τώρα.
Ε, κλάσε μας τώρα. Δεν θα πάμε με το ζόρι τα σωστά να τα βγάλουμε λάθος επειδή το γουστάρεις εσύ.
Κώλο...Εγω δεν έχω τίποτα να προσφέρω
ΘΕΣ ενα δεξι μπακ βραζιλιανο?Εχω πατάτες τί δίνεις;
Αρουαμπαρένα στύλ.ΘΕΣ ενα δεξι μπακ βραζιλιανο?
Κώλο...
λαδάκι έχω πασάκα μου, άντε και ελιές να ξεχωρίσω φέτος...Εχω πατάτες τί δίνεις;
ΘΕΣ ενα δεξι μπακ βραζιλιανο?
Και μια άλλη διαφορά είναι ότι εκεί τον δίνουν για προσωπική ευχαρίστηση κατά πλειοψηφία...εδώ κατ'ανάγκη...Λονδίνο μένω οπότε είναι πιο εύκολο από το να βρεις μουνί
ε, πώς θα γίνει κάποτε κόψιμο χεριούΔεν είπα πως είναι λάθος...είναι σωστό αλλά με δόλο...
Αν οι μεν θέλουν κόψιμου χεριού οι δε θέλουν κόψιμο λαιμού...δεν το βλέπω όμως,εσύ;;;
Ούτε κόψιμο χεριού βλέπω εδώ που τα λέμε....
Υ.Γ.Ποιοι οι μεν κ ποιοι οι δε αυτονόητο.
καμιά προσφορά 3 σε 1;ΘΕΣ ενα δεξι μπακ βραζιλιανο?
ποιο ρευστό μωρέ
απλά αυτοί που δήλωναν τώρα 50,000 θα δηλώνουνε 5,000
κι αυτοί που δήλωναν 3000 δεν θα δηλώνουνε μία.
Βασικα,επειδη ειμαι ντομπρος,για μπακ δεν κανει,αλλα θα τον φορας για παλτο οταν πηγαινεις στα γιδια τον χειμωνα....αλλο πραμα,ολομαλος!!!!Αρουαμπαρένα στύλ.
ΕΣΥ ψωνισες απο ΚΩΛΟ-ΚΩΛΟ,εχεις και παραπονο?καμιά προσφορά 3 σε 1;
κούνα την κεφάλα σου και ξαναδιάβασε τι έγραψαΕ και;
ΤΟ ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης το γνωρίζεις;
Γνωρίζεις ότι βάσει αυτού φορολογείσαι;
Δλδ ακόμα και 0 έσοδα να δηλώσεις φορολογείσαι για μίνιμουμ 3000 + τεκμήριο διαβίωσης οικίας αυτοκινήτου κλπ.
Αρα.
Ενας φουκαράς με 1 σπίτι 100 τμ ένα αυτοκίνητο έγγαμος και ένα εξοχικό φορολογείται ας πούμε 10000 είτε τα δηλώνει είτε όχι.
Κάνε τώτα την πράξη με το μολυβάκι τι θα εισπράξουν του χρόνου με αφορολόγητο για ελεύθερους στο 0.
είμαι κάθετος. Πάντα μόνο από ΡΟΥ-ΜΟΥΝΙΑ.ΕΣΥ ψωνισες απο ΚΩΛΟ-ΚΩΛΟ,εχεις και παραπονο?