Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Θα ήθελα να κάνω μερικές επισημάνσεις για το βίντεο που είδα,
α)Αρχηγέ (Αντιστράτηγος Παπαγιαννόπουλος Ν.) της Ελληνικής Αστυνομίας, εαν τιμάς τα παντελόνια που φοράς παραιτείσαι άμεσα (μιας και έχεις την εκτελεστική ευθύνη των μέτρων), αλλά την τελευταία σου υπογραφή θέλω να την βάλεις στην ατιμωτική αποπομπή του μουνόπανου (για να χάσει και την σύνταξη του) που χτύπησε με αυτό το μίσος τον γέροντα.
β)Μουνόπανο,εύχομαι να βρεθεί ο πατέρας σου στην θέση του γέροντα.
γ)Μπράβο στα άλλα τα παιδιά που απλός προσπαθούσαν να απωθήσουν.
Oι συναδελφοι σου λεγονται ΜΑΤατζηδες και οχι"παιδια"...αλλωστε δεν ειναι παιδια αλλα ενηλικες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Καταλαβες πολυ καλα.Τα κοκκινισμενα ειναι για να καταλαβουν οι αλλοι.
Eπειδή πάει στο προσωπικό το ζήτημα ή το αποδεικνύεις αυτό που ισχυρίζεσαι ή είσαι κατίνα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Επισκέπτης
Είναι γνωστή τακτική το να δημιουργείς κλίμα υπέρ ή κατά κάποιου.
Αμα δε γουσταρεις να κρινεσαι για οτι λες να μη λες τιποτε.

Μεχρι τοτε και θα κρινω και συμπερασματα θα βγαζω.

Ακου λεει"παιδια"οι πρασινοι...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Αμα δε γουσταρεις να κρινεσαι για οτι λες να μη λες τιποτε.

Μεχρι τοτε και θα κρινω και συμπερασματα θα βγαζω.

Ακου λεει"παιδια"οι πρασινοι...
Aποδείξεις έχεις;
Οχι.
Συµπεραίνεις απλώς.
Αρα μόκο Κατίνα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές.
Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.

Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα.
Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο.
Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν
τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και  τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών
που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι
(μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).

Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.

Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.

Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε
από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι
ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.

Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε
το υπέρβαρο λίπος μας.

Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.

Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους,
αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.

Ξυπνάτε Έλληνες.

Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου.

Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο.

Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.

Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά.

Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν,

αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.

www.ramnousia.com/2012/09/empros-loipon-as-xreokophsoyme.html#.UGQ-Vq42duB]http://www.ramnousia.com/2012/09/empros-loipon-as-xreokophsoyme.html#.UGQ-Vq42duB[/url]
μάλιστα...
αναπαραγάγουμε τη μαλακία που είπε ο Χάρρυ Κλυνν και φυσικά δεν κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε που την έχουμε ξαναναλύσει
ο ποιητής είναι εκτος τόπου και χρόνου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτός πάντως είναι πολύ περισσότερο προσγειωμένος

..Να ξαναγίνουμε φτωχοί.

Όπως ήμασταν πάντα. Όπως οι ήρωες των παλιών αναγνωστικών που οι γιαγιάδες έμοιαζαν με γιαγιάδες κι όχι με συνταξιούχες
πόρνες. Όπου οι μπαμπάδες επέστρεφαν το μεσημέρι για να καθίσει ΟΛΗ η ελληνική οικογένεια στο τραπέζι και να φάει το σεμνό φαγητό - oσπρια
πεντανόστιμα και ζαρζαβατικά με μαύρο ψωμί μοσχοβολιστό - ενώ η γάτα και ο σκύλος περίμεναν στωικά να 'ρθει η σειρά τους... Να ξαναγίνουμε φτωχοί όπως
ήμασταν πριν σαράντα και πενήντα χρόνια. Τότε που ονειρευόμασταν εν μέσω γκρι, μπλε και μπεζ χρωμάτων, τότε που καμιά Ελληνίδα δεν φιλοδοξούσε να
γίνει ψευδοξανθιά, τότε που η λάσπη κολλούσε συμπαθητικά στα παπούτσια μας και οι αυθεντικοί ζήτουλες βρίσκονταν έξω απ' τις εκκλησιές περιμένοντας το
τέλος της λειτουργίας και του μνημόσυνου. Να ξαναγίνουμε φτωχοί πλην τίμιοι, χωρίς κινδύνους να ξεστρατίσουν οι αρχιμανδρίτες προς την ψηφιακή
παιδοφιλία. Να βρούμε ξανά τις σωστές μας κλίμακες χωρίς αγωνία παρκαρίσματος και παχυσαρκίας. Να ξαναβρούμε τη γεύση του «μπατιρόσπορου»,
των ελαχιστοποιημένων αναγκών, να ανακαλύψουμε εκ νέου τον ποδαρόδρομο και το συγκινητικό μοντέλο της «γυναίκας της Πίνδου». Μόνο με τέτοιες ηρωικές
διαδρομές ενδεχομένως να ακυρώσουμε το κόμπλεξ μας έναντι του Μπραντ Πιτ και της Ναόμι Κάμπελ.

Να ξαναβρούμε -γιατί όχι- και τους παλιούς καλούς εχθρούς (κυρίως από τα βόρεια) που σήμερα τους έχουμε σκλάβους στα παβιγιόν μας . Να ξετρελαθούμε
από την επικοινωνιακή μας υστερία με τα σιχαμένα κινητά τηλέφωνα που κατάργησαν κάθε έννοια ιδιωτικής ζωής. Να σκάψουμε στις αυλές -όσοι έχουν
αυλές- και να κάνουμε παραδοσιακούς ασβεστόλακκους για να ασπρίζουμε τα δέντρα έτσι για καλαισθησία και υγεία. Να βρούμε πάλι τη σημασία του
χώματος καταργώντας το καυσαέριο του επάρατου τρέχοντος πολιτισμού.

Να εφεύρουμε τις παλιές νοσοκόμες που σέρνονταν από σπίτι σε σπίτι ρίχνοντας ενέσεις πενικιλίνης στα οπίσθια ολόκληρου του Έθνους.

Να προσδιορίσουμε ξανά την ντροπή και τον «σεβασμό» προσέχοντας το βλακώδες λεξιλόγιο των τέκνων μας. Επιτέλους, όποιο τέρας βρίζει ή χρησιμοποιεί την
πάνδημη και πολυμορφική λέξη «ΜΑΛΑΚΑΣ» πάνω από εκατό φορές την ημέρα να το μπουκώνουμε με «κόκκινο πιπέρι εξόχως καυτερό», όπως τον καιρό της
εξαίρετης φτώχειας μας.

Να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα κουλά μας χέρια σε δουλειές που σήμερα δίνουμε του κόσμου τα λεφτά, όπως μεταποίηση ρούχων, αλλαγές γιακάδων στα
πουκάμισα, καρικώματα στις κάλτσες, υδραυλικές και σχετικές εργασίες. Να απαγορευτεί διά ροπάλου το γκαζόν που για μας τους πρώην φτωχούς δεν
σημαίνει απολύτως τίποτα. Στη θέση του να φυτευτούν λαχανικά ή και οπωροφόρα για να μην καλοσυνηθίζουμε την κάστα των μανάβηδων. Κάποτε ο
μαϊντανός, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα ήταν τα βασικά καλλωπιστικά των κήπων μας. Να επανακτήσουμε το κύρος μας, χρησιμοποιώντας βέργες κι
ό,τι τέλος πάντων απαιτούσε ο βασικός σωφρονιστικός κώδικας τα χρόνια της περήφανης ανέχειας.. Σταματήστε τις ψυχολογίες και τις παραφιλολογίες για τα «τραύματα» των παιδιών.

Μόνο λύσεις γήινες και πρακτικές -χωρίς ενστάσεις από τον Ρομπέν της ευαισθησίας, τον ΣΥΡΙΖΑ- θα αποκαταστήσουν την τρέλα και το χάος που
υπαινίσσονται οι στατιστικές.

Να θυμηθούν οι Νεοέλληνες πως προέρχονται απ' τον Μεγαλέξανδρο, από τον Μιλτιάδη, τον Αριστείδη και προφανώς απ' τον... Αλκιβιάδη, πράγμα που
σημαίνει ότι μπορούν να βάλουν σε ενέργεια τον «δίκαιο θυμό» αν συμπέσουν με ληστές τραπεζών, περιπτέρων, σούπερ μάρκετ και κοσμηματοπωλείων. Κανένας
δισταγμός. Τα παλιά χρόνια για ψύλλου πήδημα σε μπαγλάρωναν. Θυμήσου και κόψ' τους τα χέρια ή και τα αχαμνά.

Επιτέλους ας σταματήσουμε την ευρωπαϊκή μας ψυχοπάθεια. ΠΟΤΕ κανένας Έλληνας δεν έγινε σωστός Ευρωπαίος. Ούτε καν ο Αβραμόπουλος ούτε καν ο Σημίτης και άλλοι τέτοιοι που μου διαφεύγουν. Απ' τον καιρό που σταματήσαμε να θυμώνουμε σωστά, την πατήσαμε.

Σταματήστε το «ντόπινγκ» με το τσουλαριό των λαϊκών ασματομουλάρων. ΠΟΣΟΥΣ ΠΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ, κύριοι καναλάρχες της πλάκας; Δεν είναι καιρός να ξεβρωμίσει ο τόπος απ' τους εκφραστές του τραγουδιστικού Κάμα Σούτρα; ΠΟΙΟΣ θα μαζέψει τις ελιές στα περιβόλια όταν ο κάθε πικραμένος ονειρεύεται να γίνει αφίσα στη Συγγρού; Ποιός θα καθαρίσει τη Συγγρού απ' το αίσχος της καψουρικής ταπετσαρίας, κύριοι δήμαρχοι; Οι τραβεστί; Οι καημένες οι τραβεστί έχουν άλλες υποχρεώσεις...

Μη φοβάστε τη φτώχεια. Η πατρίδα μας είναι ευλογημένη έστω κι αν δεν παράγει λαμαρίνες αυτοκινήτων ή καλής ποιότητας νάρκες και όπλα για τους
τριτοκοσμικούς..

Θυμηθείτε την ευλογία του ελαιόλαδου, της κορινθιακής σταφίδας, του χαλβά Φαρσάλων, των εσπεριδοειδών, της σαρδέλας και των λατρεμένων ραδικιών.
Λάδι, χόρτα, ελίτσες, λίγο τυρί και ψωμί ζεστό, να φρεσκάρουμε στο μνημονικό μας το παλιό αναγνωστικό του Δημοτικού.

Το ξέρω πως είναι ζόρι να κόψουμε το σούσι απότομα, όμως ήρθε ο καιρός να αναβιώσουμε την όπερα της
πεντάρας, της δεκάρας και των άλλων χρηστικών μας αξεσουάρ. Μια δοκιμή νομίζω πως θα μας πείσει...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ και ο θεός των μικρών πραγμάτων μαζί μας.

Επισκέπτης
Aποδείξεις έχεις;
Οχι.
Συµπεραίνεις απλώς.
Αρα μόκο Κατίνα.
Βλεπω την Αγια-Σοφια στο αβαταρι σου και θυμηθηκα ενα μπατσο που τη φοραγε-ενθετη με το γαλανοπανο φοντο-ραφτο στον ωμο του...Για δες κατι συμπτωσεις ρε παιδι μου...

Τελος παντως ομως,για πες μας αυτο το"παιδια"πως σου ηρθε?Ενηλικες δεν ειναι οι ΜΑΤατζηδες,η μαλλον ολοι οι μπατσοι?

Επισκέπτης
..Να ξαναγίνουμε φτωχοί.

Ο ορισμός του φιλοτομαριστή που παινεύεται για τα γκαφρα που έβγαλε έξω ασπάζεται την παπαριά του Ξανθούλη..

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ότι να'ναι..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Βλεπω την Αγια-Σοφια στο αβαταρι σου και θυμηθηκα ενα μπατσο που τη φοραγε-ενθετη με το γαλανοπανο φοντο-ραφτο στον ωμο του...Για δες κατι συμπτωσεις ρε παιδι μου...

Τελος παντως ομως,για πες μας αυτο το"παιδια"πως σου ηρθε?Ενηλικες δεν ειναι οι ΜΑΤατζηδες,η μαλλον ολοι οι μπατσοι?
θα ζητήσεις πρώτα συγγνώμη για το ψεύδος σου και μετά κουβεντιάζουμε ότι θέλεις.
Εσυ τόσα χρόνια εδω μέσα είσαι και γω το ίδιο δεν χανόμαστε.
Ησουνα ενα μετρο οφσαιντ.
Αλλωστε οι μπεσαλήδες αναγνωρίζουνε τα λάθη τους έτσι δεν είναι;

Επισκέπτης
θα ζητήσεις πρώτα συγγνώμη για το ψεύδος σου και μετά κουβεντιάζουμε ότι θέλεις.
Εσυ τόσα χρόνια εδω μέσα είσαι και γω το ίδιο δεν χανόμαστε.
Ησουνα ενα μετρο οφσαιντ.
Αλλωστε οι μπεσαλήδες αναγνωρίζουνε τα λάθη τους έτσι δεν είναι;
Ουτε συγγνωμες ζηταω,ουτε τιποτε.

Ξηγα τωρα πως σου ηρθε το"παιδια",γιατι εγω μονο μπατσους εχω δει να τους αποκαλουν ετσι.

Α,ναι,και φασιστες-αλλα και οι φασιστες συναδελφοι των μπατσων ειναι,οποτε παλι μεσα πεφτω.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ουτε συγγνωμες ζηταω,ουτε τιποτε.

Ξηγα τωρα πως σου ηρθε το"παιδια",γιατι εγω μονο μπατσους εχω δει να τους αποκαλουν ετσι.

Α,ναι,και φασιστες-αλλα και οι φασιστες συναδελφοι των μπατσων ειναι,οποτε παλι μεσα πεφτω.
Οπως αγαπάς.
Καλή καρδιά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υπαρχει και δευτερη αποψη που συμφωνει
πάντως μαζί σου σίγουρα δεν συμφωνεί η άποψή μου. Εάν νομίζεις πως συμφωνώ, άνοιξε το λεξικό του Μπαμπινιώτη. Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου πως στα πανεπιστήμια σας ταϊζουνε σανό τώρα τελευταία.

Η γνώμη μου είναι οτι τα άτομα με ειδικές ικανότητες απο ευγνωμοσύνη και μόνο που έχουν δουλειά,  θα κάνουν οτι περνά απο το χέρι τους για να σε εξυπηρετήσουν.
Σάμπως οι άλλοι Δ.Υ που συμπεριφέρονται σαν να τους χρωστάς, εξυπηρετούν κανέναν;
σωστό
αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να αποδώσει παντού ο οποιοσδήποτε. Κρίση λέμε.
Να κρίνουμε δηλαδή.
Η κοπέλα αυτή ας πήγαινε στο γραφείο και ας πήγαινε νοσηλεύτρια άλλη από τα γραφεία (που έχει βυσματωθεί) και να δουλέψει στο πόστο αυτό που είναι μάχιμο. Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα, όχι γιατι δεν ήθελε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οπως αγαπάς.
Καλή καρδιά.
σε ορισμένους ανθρώπους είναι δύσκολο να παραδεχτούν πως έχουνε λάθος. Σημαίνει πως θα πρέπει να κοιτάξουν μήπως έχουνε κάνει κι άλλα.
Δύσκολη διαδικασία

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
σωστό
αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να αποδώσει παντού ο οποιοσδήποτε. Κρίση λέμε.
Να κρίνουμε δηλαδή.
Η κοπέλα αυτή ας πήγαινε στο γραφείο και ας πήγαινε νοσηλεύτρια άλλη από τα γραφεία (που έχει βυσματωθεί) και να δουλέψει στο πόστο αυτό που είναι μάχιμο. Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα, όχι γιατι δεν ήθελε.
Δεν έχω καμία αντίρρηση στο θέμα της υπεύθυνης θέσης που λες.
Αλλά είπα και πριν καλύτερα τα ΑΜΕΑ παρα οι στον πούτσο μου όλοι σας τωρα που μπήκα στο δημόσιο.
Εκει που εχω αντίρρηση (γιατί δεν γνωρίζω) είναι κατα πόσον τους δίνουν υπεύθυνες θέσεις.
Πχ.στο Αγια Σοφία και στο Αγλαια Κυριακού το 70% των υπαλλήλων στα τηλ.κέντρα είναι ΑΜΕΑ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
απόλυτο δίκιο έχεις.. ειδικά στο πρώτο...

πιστεύω όμως ότι οποιοδήποτε ΑΜΕΑ (ακόμη και με βαριάς μορφής σύνδρομο Down) θα αποδώσει σε οποιαδήποτε θέση πολύ περισσότερα από ότι θα αποδώσει ένα άτομο σαν τον παπαζόλη...
Που θα πάει...σήμερα...αύριο...άντε μεθαύριο το πολύ, θα ψοφήσεις...έχω να ρίξω κάτι χορούς  πάνω από τον τάφο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom