Διάβασα την έκθεση
αοριστολογίες κατά την προσωπική μου άποψη - ενδεχομένες να είναι επισυναπτόμενα στοιχεία που να επιβεβαιώνουνε τους ισχυρισμούς του κειμένου, αλλά σε πρώτη ρηχή ανάγνωση έχω να πω τα εξής ερωτήματα σε σχέση με το κείμενο:
1. δεν λαμβάνει υπόψη του το πόσα χρωστάει το κράτος σε φορείς που απειλούν να κόψουν το οξυγόνο (βλέπε σύστημα υγείας)
2. λέει πως τα έσοδα παρουσιάζουνε υστέρηση κατά 0,2% αλλά τον αύγουστο αυξήθηκαν κατά 24%. Από πού κι ως πού προκύπτει πως επειδή για ένα μήνα πήγαμε αυξητικά (και μάλιστα σε παραδοσιακά νεκρό μήνα, άρα μικρές εισροές) ξαφνικά θα πάμε τρέχοντας;
3. Για κάποιο λόγο αδιευκρίνιστο θεωρούν στην Alpha πως τα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής (ποια;;;;;) θα ωριμάσουνε και θα αποδώσουνε το 2013-14 - εδώ δεν τα έχουμε δει ακόμα τα μέτρα, δεν υπάρχουνε ελεγκτικοί οργανισμοί, κατά τα άλλα περιμένουμε να αποδώσουνε θεωρητικά πάντα.
Να τελειώσω με αυτό.
Ακόμα και αν πούμε πως όλη η έκθεση είναι σωστή .... καταλήγει σε ένα συμπέρασμα ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτά που λέει ο Σφύριζα: πως πρέπει να γίνουνε απολύσεις στο δημόσιο τομέα αντί για μειώσεις.
Κάτι που φυσικά φωνάζει όλος ο ιδ. τομέας αλλά τα κόμματα δεν το συζητούνε καν.
πού στο λύκο κατέληξε ο περσόνας πως ο Συριζα αλλάζει λόγκο και το κάνει ΣυριζAlpha ... είναι απορία μου.
Υ.Γ. κάτι πήρε το αφτί μου πριν φύγω τη Δευτέρα για κάτι μειώσεις στον τραπεζικό τομέα. Δεν είμαι σίγουρος αν άκουσα καλά. Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς...μήπως έχει να κάνει η έκθεση και με αυτό;
Υ.Γ.2 Δεν ξέρω αν έχει επισυναπτόμενα αρχεία που να δικαιολογούν τα γραφόμενα, αλλά το κείμενο μοιάζει γραμμένο και αναλυμένο στο πόδι.
Προσωπική άποψη τα παραπάνω φυσικά και φυσικά το συζητάμε αν κάποιος έχει άλλη γνώμη