Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας η τρόικα απαίτησε ένα πραγματικό σχέδιο περικοπών, αφού θεώρησε ότι η πρόταση για μείωση των εξοπλιστικών δαπανών είναι κοροϊδία και πρόκειται για αναβολή δαπανών και μετάθεση πληρωμής εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φήμες για επικείμενη παραίτηση  Σαμαρά ? 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εαν  έγινε  κάτι τέτοιο  ( που για εκεί πάει το πράγμα) τότε τίθεται θέμα εσχάτης προδοσίας .

Ποιο κομματι ειναι εσχατη προδοσια?

το κομμάτι που λέει κάνουμε στη γαμωχώρα αυτή ό,τι γουστάρουμε σαν να είναι τσιφλίκι μας και έχουμε τους πολίτες της για δούλους - τους δίνουμε και αφορούμε δικαιώμετα κατά το δοκούν

αληθευει οτι η τροικα ειπε τα εξοπλιστικα να συνεχιστουν κανονικα και να μν γινει καμια μειωση εκει?
όχι ακριβώς αλλά περίπου και τελικά εκεί θα καταλήξει.
κοινώς πληρώνετε και με το ζόρι ό,τι όπλο ζαβό και στραβό έχουμε θα σας το δίνουμε και υπερχρεωμένο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φήμες για επικείμενη παραίτηση  Σαμαρά ? 
αν δεν πάρει το πακέτο θα παραιτηθεί ούτως ή άλλως.
θα το πουλήσει πως εκείνος έκανε ό,τι μπορούσε αλλά οι κακοί τροϊκανοί θέλουνε το κακό της χώρας.

Στην πραγματικότητα θα ρίξει την καυτή πατάτα στον Αλέξη, ο οποίος θα ψάχνει να βρει εικονοστάσια για προσευχή.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
σιγα μην παρει την καυτη πατατα το alexis

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Διάβασα την έκθεση

αοριστολογίες κατά την προσωπική μου άποψη - ενδεχομένες να είναι επισυναπτόμενα στοιχεία που να επιβεβαιώνουνε τους ισχυρισμούς του κειμένου, αλλά σε πρώτη ρηχή ανάγνωση έχω να πω τα εξής ερωτήματα σε σχέση με το κείμενο:
1. δεν λαμβάνει υπόψη του το πόσα χρωστάει το κράτος σε φορείς που απειλούν να κόψουν το οξυγόνο (βλέπε σύστημα υγείας)
2. λέει πως τα έσοδα παρουσιάζουνε υστέρηση κατά 0,2% αλλά τον αύγουστο αυξήθηκαν κατά 24%. Από πού κι ως πού προκύπτει πως επειδή για ένα μήνα πήγαμε αυξητικά (και μάλιστα σε παραδοσιακά νεκρό μήνα, άρα μικρές εισροές) ξαφνικά θα πάμε τρέχοντας;
3. Για κάποιο λόγο αδιευκρίνιστο θεωρούν στην Alpha πως τα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής (ποια;;;;;) θα ωριμάσουνε και θα αποδώσουνε το 2013-14 - εδώ δεν τα έχουμε δει ακόμα τα μέτρα, δεν υπάρχουνε ελεγκτικοί οργανισμοί, κατά τα άλλα περιμένουμε να αποδώσουνε θεωρητικά πάντα.

Να τελειώσω με αυτό.

Ακόμα και αν πούμε πως όλη η έκθεση είναι σωστή .... καταλήγει σε ένα συμπέρασμα ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτά που λέει ο Σφύριζα: πως πρέπει να γίνουνε απολύσεις στο δημόσιο τομέα αντί για μειώσεις.
Κάτι που φυσικά φωνάζει όλος ο ιδ. τομέας αλλά τα κόμματα δεν το συζητούνε καν.

πού στο λύκο κατέληξε ο περσόνας πως ο Συριζα αλλάζει λόγκο και το κάνει ΣυριζAlpha ... είναι απορία μου.

Υ.Γ. κάτι πήρε το αφτί μου πριν φύγω τη Δευτέρα για κάτι μειώσεις στον τραπεζικό τομέα. Δεν είμαι σίγουρος αν άκουσα καλά. Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς...μήπως έχει να κάνει η έκθεση και με αυτό;

Υ.Γ.2 Δεν ξέρω αν έχει επισυναπτόμενα αρχεία που να δικαιολογούν τα γραφόμενα, αλλά το κείμενο μοιάζει γραμμένο και αναλυμένο στο πόδι.

Προσωπική άποψη τα παραπάνω φυσικά και φυσικά το συζητάμε αν κάποιος έχει άλλη γνώμη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Διάβασα την έκθεση

αοριστολογίες κατά την προσωπική μου άποψη - ενδεχομένες να είναι επισυναπτόμενα στοιχεία που να επιβεβαιώνουνε τους ισχυρισμούς του κειμένου, αλλά σε πρώτη ρηχή ανάγνωση έχω να πω τα εξής ερωτήματα σε σχέση με το κείμενο:
1. δεν λαμβάνει υπόψη του το πόσα χρωστάει το κράτος σε φορείς που απειλούν να κόψουν το οξυγόνο (βλέπε σύστημα υγείας)
2. λέει πως τα έσοδα παρουσιάζουνε υστέρηση κατά 0,2% αλλά τον αύγουστο αυξήθηκαν κατά 24%. Από πού κι ως πού προκύπτει πως επειδή για ένα μήνα πήγαμε αυξητικά (και μάλιστα σε παραδοσιακά νεκρό μήνα, άρα μικρές εισροές) ξαφνικά θα πάμε τρέχοντας;
3. Για κάποιο λόγο αδιευκρίνιστο θεωρούν στην Alpha πως τα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής (ποια;;;;;) θα ωριμάσουνε και θα αποδώσουνε το 2013-14 - εδώ δεν τα έχουμε δει ακόμα τα μέτρα, δεν υπάρχουνε ελεγκτικοί οργανισμοί, κατά τα άλλα περιμένουμε να αποδώσουνε θεωρητικά πάντα.

Να τελειώσω με αυτό.

Ακόμα και αν πούμε πως όλη η έκθεση είναι σωστή .... καταλήγει σε ένα συμπέρασμα ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτά που λέει ο Σφύριζα: πως πρέπει να γίνουνε απολύσεις στο δημόσιο τομέα αντί για μειώσεις.
Κάτι που φυσικά φωνάζει όλος ο ιδ. τομέας αλλά τα κόμματα δεν το συζητούνε καν.

πού στο λύκο κατέληξε ο περσόνας πως ο Συριζα αλλάζει λόγκο και το κάνει ΣυριζAlpha ... είναι απορία μου.

Υ.Γ. κάτι πήρε το αφτί μου πριν φύγω τη Δευτέρα για κάτι μειώσεις στον τραπεζικό τομέα. Δεν είμαι σίγουρος αν άκουσα καλά. Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς...μήπως έχει να κάνει η έκθεση και με αυτό;

Υ.Γ.2 Δεν ξέρω αν έχει επισυναπτόμενα αρχεία που να δικαιολογούν τα γραφόμενα, αλλά το κείμενο μοιάζει γραμμένο και αναλυμένο στο πόδι.

Προσωπική άποψη τα παραπάνω φυσικά και φυσικά το συζητάμε αν κάποιος έχει άλλη γνώμη
άκυρο....
διάβασα μόνο τις πρώτες σελίδες...
έχω παραπάνω διάβασμα να κάνω πριν ολοκληρώσω άποψη....

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Το χθες.Το σημερα.Το αυριο. 
 Σε 2 λεπτα και 46 δευτερα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
[quote author=ΝΙΚΟΣ ΠΑΠlink=topic=83462.msg4060389#msg4060389 date=1347488957]
[/quote]

το επιτευγμα του εθναρχη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οι γνωστες κουλτουριαρικες αηδίες της δεκαετιας του 1980.
Χρηματοδοτουμενες βεβαια απο το ΠΑΣΟΚ για να περναει αντιδεξια αντανακλαστικα στον κοσμο, και την ιδια ωρα ανενοχλητα τα τρωκτικα του να κατατρωγουν τα παντα.
Αλλά ευτυχως πλεον, αυτες οι αηδιαστικες πρακτικες και εποχες, εχουν καταδικασθεί στη συνειδηση του ελληνικου λαου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Χρηματοδοτουμενες βεβαια απο το ΠΑΣΟΚ για να περναει αντιδεξια αντανακλαστικα στον κοσμο, και την ιδια ωρα ανενοχλητα τα τρωκτικα του να κατατρωγουν τα παντα.
Αλλά ευτυχως πλεον, αυτες οι αηδιαστικες πρακτικες και εποχες, εχουν καταδικασθεί στη συνειδηση του ελληνικου λαου.

ασε ρε αλεξ  :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φαντάζομαι πως η ταινία δεν περιορίζεται μόνο στο 74-81 αλλά κ πριν.... :rolleyes:

Όπως κ η αντίστοιχη με Λάμπρο Κωνσταντάρα:

δεν έχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Αυτές οι ταινίες είτε γυρίζονται επί δεξιάς είναι επί πασόκ είναι διαχρονικές αξίες.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω να τ αφησω, αλλά μηπως θυμασαι προχειρα ποσους υπαλληλους ειχε η ΕΡΤ το 1981 και ποσους το 1989?
Α, και ποσο επαιρνε η ΠΑΣΚΕ το 1989 στην ΕΡΤ παρακαλω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Φαντάζομαι πως η ταινία δεν περιορίζεται μόνο στο 74-81 αλλά κ πριν.... :rolleyes:

Όπως κ η αντίστοιχη με Λάμπρο Κωνσταντάρα:

δεν έχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Αυτές οι ταινίες είτε γυρίζονται επί δεξιάς είναι επί πασόκ είναι διαχρονικές αξίες.....
Καμία σχεση η ταινια αυτή, ούτε ποιοτικα, ουτε ως προς τα κινητρα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom