Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
όποιος εργοδότης παίρνει λαθραίοδεν διαφωνώ
σου λέω απλά τι θα γίνει
-όχι νόμιμο από το εξωτερικό, λαθραίο-
να πληρώνει εξίσου
όποιος εργοδότης παίρνει λαθραίοδεν διαφωνώ
σου λέω απλά τι θα γίνει
στ αρχιδια μου τι λεει ο τσίπρας ηλίθιε.μπα...ο Τσίπρας λέει άλλα
ετσι ακριβώς όπως κάνει η νδ δλδ.η προσωπική μου άποψη είναι φιλελεύθερη, όχι με την πολιτική έννοια-ταμπέλα
όποιος είνια άξιος, ας χτυπήσει πόρτες να δουλέψει, ασχέτως εθνικότητας. Αλλά με νόμιμο τρόπο.
Με την ίδια λογική στην google ας πούμε δεν ρωτάνε την εθνικότητά σου για να σε προσλάβουνε αλλά θέλουνε να δούνε αν αξίζει να επενδύσουνε σε σένα.
απλά είναι τα πράγματα.
δεν ασχολούμαι με το τι γράφεις στα αρχίδια σουστ αρχιδια μου τι λεει ο τσίπρας ηλίθιε.
όποιος κάνει σωστά πράγματα και δεν ψεύδεται αυτόν υποστηρίζω.
τελεία
φιξντετσι ακριβώς όπωςκάνει η νδκάνουν όλα τα κόμματα δλδ.
μπα...ο Τσίπρας λέει άλλα
ρε νάτσε, μην με τρελαίνεις πάνω που ήμουνα έτοιμος να φύγω.Άντε πάλι..
γαμω το Μ.Αι.Τ μου γαμω
απο τον τιμ μπερνερς λι...στα σκουπιδια της φεντ και των αλγκος....
θα την βγαλει ο παπαρας τοσο πολυ????αμα δει παρελαση αυτος και το αδερφατο μπενοβελης που χει για παραστατες της μαλακιας ,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!Κλείδωσαν λέει τα περισσότερα μέτρα (μειώσεις συντάξεων , επιδομάτων κτλ..) .
Ε λογικά κάπου κατά το χειμώνα θα "κλειδώσει" και η πτώση του Αντωνάκη ....
θα την βγαλει ο παπαρας τοσο πολυ????αμα δει παρελαση αυτος και το αδερφατο μπενοβελης που χει για παραστατες της μαλακιας ,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!
ακριβώς.
γι αυτό πρέπει ο ξενοδόχος αυτός να παει μέσα για κάνα χρόνο για να στρώσει το μπουρδελιστάν.
αρκετά με τους καμμένους χρυσαυγίτες που το παίζουν ότι κόπτονται για την ελληνική κοινωνία.
πούτσες μπλε.
τα πάκια πρέπει να τα αποβάλει η ελληνική κοινωνία απο μόνη της.
και αφού δεν εχει το σθένος ή την ηθική και κοινωνική συνείδηση ας γίνει αυτό με ξύλο.
όπου δεν πιπτει λόγος πίπτει ραβδος.
σκάσε βλάκαπως παει ; θα πληρωθει η δεη η απο τριτη ;