1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
μετα απο 2 και κατι χρονια αρχιζει να δουλευει ο εγκεφαλος
ο ποιός μωρη κωλοτρυπίδα;
ααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
μετα απο 2 και κατι χρονια αρχιζει να δουλευει ο εγκεφαλος
Tελικα αποδεικνυεται καθε μερα ποσο ασχετοι ειναι αυτοι της Τρόικας.Τρόικα: Πιέζει για κατάργηση ρύθμισης για τους πλειστηριασμούς
[size=20pt]Ενα κακό νέο για τους δανειολήπτες, όμως, μπορεί να έλθει στο άμεσο μέλλον, αν ευοδωθούν οι πιέσεις της τρόικας στην κυβέρνηση για κατάργηση της ρύθμισης που προστατεύει τα ακίνητα από πλειστηριασμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα επιμένει να καταργηθεί το συντομότερο η προστατευτική για τους δανειολήπτες ρύθμιση και επικαλείται όσα έχουν περιληφθεί στο δεύτερο μνημόνιο, όπου τονίζεται ότι στόχος των ρυθμίσεων στα χρέη των δανειοληπτών θα πρέπει να είναι η μεγιστοποίηση της ανάκτησης δανείων από τις τράπεζες.[/size]
Τρόικα: Πιέζει για κατάργηση ρύθμισης για τους πλειστηριασμούς
360 ευρω το μηνα παιρνουνε. Τι θα τους αφησουν αραγε.
ε εσύ είσαι δικηγόρος;Tελικα αποδεικνυεται καθε μερα ποσο ασχετοι ειναι αυτοι της Τρόικας.
Ποιοι πλειστηριασμοί μωρε?
Γιατι, στους πλειστηριασμους που γινονται απο ιδιωτες, ερχεται κανενας να πλειοδοτησει?
Ολοι ακαρποι βγαινουν.
Ισα ισα, εξυπηρετουνται οι τραπεζες με την αναστολη των πλειστηριασμων, γιατι δεν βγαζουν προγραμματα πλειστηριασμών ωστε να επιβαρυνονται με εξοδα αδικως.
Τοσο ασχετοι πια? Ε για ονομα του θεου πλεον.
Αυτοι νομιζουν οτι αν αρθει η αναστολη, θα αρχισουν αμεσως να πλειστηριαζονται σπιτια???
ε εσύ είσαι δικηγόρος;
απόβαση θέλουν να κάνουν.
θα σου παίρνουν ξένα παλλικάρια το σπίτι σου για 20-30 χιλιάρικα.....
ο εγκεφαλος
Μη μιλάς για πράγματα που δεν κατέχεις..
σκάσε βλάκακαταλαβα
συριζια απο δευτερα η δεη
![]()
![]()
![]()
[size=25pt]ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΤΣΟΥΛΗ[/size]
το βιός μου ρε μουνιά?Τώρα που θα σου πάρουν οι Τούρκοι το μποστάνι να σε δω..
Τώρα που θα σου πάρουν οι Τούρκοι το μποστάνι να σε δω..
![]()
το βιός μου ρε μουνιά?
δις μινς γουορ
ξύνεσαι κοπέλα μου?Ώπα Έλληνα.. πρόσεχε μην σε φτύσουν και ασπρίσεις!
ξύνεσαι κοπέλα μου?
υπομονή, έρχεται ΣΚ και θα παίξεις με τα κουβαδάκια σου
Συγνώμη αλλά αυτός είναι δημόσιος υπάλληλος δηλαδή μπάτσος.
Σοβαρά ρε φίλε?
Μπάτσος είναι το μουνόσκυλο? Είσαι σίγουρος??
χαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααΌπως την προηγούμενη στην αχαρνών αράπακλα που έδινες χαρτιά πορείας στα λάθρα?
Να σου φέρω στο νου ότι είμαι Χρυσαυγίτης. Και θα κακοπεράσεις μαζί μου. Στον Έβρο θα σε στείλω μουνοπανά να φέρνεις τα αδέλφια σου τα μουσουλμάνια απο την συρία αθήνα παλιόπουστα.
Εγώ δεν κάνω εκπτώσεις πουστράκο.
Αναρχοάπλυτε δημόσιε υπαλληλάκο.