Επισκέπτης
Πιθανόν.να υποθέσω ότι το 70 ο Παπαδόπουλος έκανε εισαγωγή από καπότες με προδιαγραφές??
Δεν ξέρω να σου απαντήσω στα σίγουρα γιατί η άνα μου κι ο πατέρας μου έλειπαν εκείνο το διάστημα απ'το ελλάντα..
Πιθανόν.να υποθέσω ότι το 70 ο Παπαδόπουλος έκανε εισαγωγή από καπότες με προδιαγραφές??
Προς νέα συμφωνία με ΔΝΤ και Ε.Ε. για δάνειο 15 δισ. η Ουγγαρία
ο ηρωας
ρε δεν πας παρέα με τους γερμανούς αριστερούς να πας να γαμηθείς;
και αφού γαμηθείτε παρέα δείτε μαζί αυτό το βίντεο.
τσονι παραλια αγορι μου..θα λιωσεις στο νετ
ευτυχώς όχι σε αυτή που έχουν κατακλύσει σκουπίδια που νομίζουν ότι το ευρώ και η παραμονή είναι η λύση στο πρόβλημα.ΠΛΗΘΩΡΑ επιχειρημάτων και ιδιαίτερη ινανότητα στην απάπτυξη διαλόγου!!!
Εν τω μεταξύ, αποφάσισε σε πια χώρα ζεις.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!!!!!
ευτυχώς όχι σε αυτή που έχουν κατακλύσει σκουπίδια που νομίζουν ότι το ευρώ και η παραμονή είναι η λύση στο πρόβλημα.
το βίντεο ηλίθιε είναι 1 ώρα
πρόλαβες και το είδες σε 2 λεπτά απάντησης;
γιατί εκει υπάρχει η ανάλυση όλων των επιχειρημάτων μου.
γελοίε.
Μυστικά «πάρε δώσε» Ρουμπινί-Τσίπρα
Ημερομηνία ανάρτησης: 25 Ιουλίου 2012.
Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για μυστικές συναντήσεις προεκλογικά του Αλέξη Τσίπρα με το δεξί χέρι του Νουριέλ Ρουμπίνι, Μέγκαν Γκριν, η οποία θεωρείται ειδική στην κρίση της ευρωζώνης.
O κ. Ρουμπινί είναι ένας βραβευμένος οικονομολόγος ο οποίος έχει πάμπολλες φορές αναφερθεί στην ανάγκη να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, προκειμένου να σωθεί η ευρωζώνη σε σημείο μάλιστα που να τον αποκαλούν και «προφήτη» της ελληνικής χρεοκοπίας.
Όπως αποκαλύπτει στη στήλη «Στίγμα» της εφημερίδας «Τα Νέα» ο Γ. Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε μυστικά μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, στην Αθήνα με το δεξί χέρι του Ρουμπινί, του διάσημου οικονομολόγου ο οποίος έχει προβλέψει (πολλάκις) τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Σε έκθεσή της η Μέγκαν Γκριν, εκτελεστική διευθύντρια για την Ευρώπη του ομίλου του Ρουμπίνι, αναφέρεται σε «μερικές συναντήσεις» που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα.
Άραγε τα στελέχη της Κουμουνδούρου γνώριζαν γι αυτές τις συναντήσεις, και ποια είναι η γνώμη τους για τις κρυφές επαφές του κ. Τσίπρα με ένα όργανο του παγκόσμιου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου;
Πάντως, σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι για τις πολιτικές δυνάμεις που ήθελαν την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και που φώναζαν ανοικτά για χρεοκοπία. Αν θυμιθούμε, μάλιστα, και τα συνθήματα του Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές που είχαν ως πρώτο μενού την χρεοκοπία και την δραχμή…
τον ψοφο ρε μουνιά.Στα @@ μου το video.
Γιατί το θέμα στο οποίο "πετάχτηκες" να κάνεις παράθεση ήταν άλλο.
Αλλά "κουβέντα για το φόνο".
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
τον ψοφο ρε μουνιά.
αρκεί να εχετε ευρώ στις τσέπες.
σκουπίδια.
τον ψοφο ρε μουνιά.
αρκεί να εχετε ευρώ στις τσέπες.
σκουπίδια.
αααααααααααααααααχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!
Και πούσαι, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. ;)
έλα να σου δείξω τι δεν έχουμε ρε σαββούρη.στην κυπρο του μνημονιου τι εχετε ρε ;
έλα να σου δείξω τι δεν έχουμε ρε σαββούρη.
παρε να χεις
εσι ποτε παι τουρκια φερι Δντ κε εκι?το σίγουρο είναι ότι χωρίς να έχεις πατήσει το πόδι σου στην κύπρο ποτέ στην εχω κάνει τον εφιάλτη σου
εσι ποτε παι τουρκια φερι Δντ κε εκι?
το σίγουρο είναι ότι χωρίς να έχεις πατήσει το πόδι σου στην κύπρο ποτέ στην εχω κάνει τον εφιάλτη σου