Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Plan B δεν υπαρχει! Οσο για το περαιτερω κουρεμα για το 2014 τα εγραψα περσυ οταν ειχαμε καποια ελπιδα αν εφαρμοζαμε τα μετρα. Δεν υπαρχει πλεον κουρεμα αλλα ολοκληρωτικη χρεωκοπια!!  ;)

Τζιζους κραιστ τι λεω τωρα?  :grin: :grin:
μα plan b ενοουσα το grexit ρε μαν. :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για το άμεσο μέλλον ναι.αυτο το ξερουμε.προεχει η σταθεροτητα και να για να γινει αυτο η θα πρεπει να εφαρμοσθει πληρως το μνημονιο η αντε γεια...τα υπολοιπα περι νεου κουρεματος ειτε με την μορφη επιμηκυνσης ειτε με το αναμενομενο εδω και μηνες κουρεμα απο ΕΚΤ το οποιο αργα(βλεπε γερμανικες εκλογες) η γρηγορα(βλεπε διαρροες ΔΝΤ) θα γινει, ειναι παρελκομενα.εδω θελει αρχιδια και σκληρη υπομονη για ενα χρονο.τα αρχιδια και να μην τα εχει ο σαμαρας με το μαχαιρι στο λαιμο απο τα αδερφια μας εξ αλταντικου και γιουροπα γιουνιον τον αυγουστο θα τα αποκτησει... :grin: :grin:

α αν ο αθανασοπουλος και ο εμιρης(οχι του καταρ) αποδειχθουν οτι ειναι οπως ακουγεται τοτε μπορουν να μπουν καποιες βασεις.το καλο ειναι οτι ισως αυτη να ειναι η μοναδικη κυβερνηση στην ελλαδα που ξερει οντως σε τι κατασταση βρισκεται η χωρα.στο ειπα καμια σχεση με γαπ τον οποιο να σου πω οτι πριν λιγες μερες παλι ενας ψαρας τον μαζεψε απο το κανο στο πορτο χελι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις μεινει πισω!  :grin:
O Αντωνακης να μην περιμενει δεκαρα απο τον Ομπαμα! "It is a European problem" εντ Ανγγελα ρουλζ!  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν μπορουμε να κρυφτουμε αλλο. Αλεξ 27% και 3 μηνες καθυστερηση για μετρα που επρεπε να εφαρμοστουν το 2011!!  :grin: :grin:
το ασχημο ειναι πως αν γινουμε χιροσιμα θα γινει ο αλεξ ο νεος καραμανλης απο την αριστερη...το καλο θα ειναι πως δεν θα μπορει να δανειστει και να φερει επενδυσεις παρα μονο πληθωρισμο ουγκαντας για να συντηρησει φωτοπουλους και οχι μονο βεβαια...οποτε δεν μακροημερευει σε ενα λαο που ειχε καλομαθει εδω και δεκαετιες με δανεικα προερχομενα απο εναν αλογιστο δανεισμο.ο αριστερος γιαππης νεοελληνας οταν φτασει η ωρα της τσεπης με αυτην θα ψηφισει αλλα αυτο που προεχει ειναι ποτε επιτελους θα μπορεσει να καταλαβει πως ακομα και χωρες οπως το βιετναμ αναπτυσονται βασει του καπιταλιστικου μοντελου και οχι του μοντελου τυπου κουβας...τοτε ισως δειξει την υπομονη και την κατανοηση που χρειαζεται αλλα αυτο σημαινει μια δεκαετια χρονο αν μπορει καποιος να εκτιμησει χρονο μετα τον αρμαγγεδωνα...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εχεις μεινει πισω!  :grin:
O Αντωνακης να μην περιμενει δεκαρα απο τον Ομπαμα! "It is a European problem" εντ Ανγγελα ρουλζ!  :grin:
εγω τι εγραψα?το δντ τις διαρροες για ποιον νομιζεις οτι τις κανει?για τον αντωνη? :2funny: :2funny: για την χοντροαγκελα τις κανει...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
το ασχημο ειναι πως αν γινουμε χιροσιμα θα γινει ο αλεξ ο νεος καραμανλης απο την αριστερη...το καλο θα ειναι πως δεν θα μπορει να δανειστει και αν φερει επενδυσεις παρα μονο πληθωρισμο ουγκαντας για να συντηρησει φωτοπουλους και οχι μονο βεβαια...οποτε δεν μακροημερευει σε ενα λαο που ειχε καλομαθει εδω και δεκαετιες με δανεικα προερχομενα απο εναν αλογιστο δανεισμο.ο αριστερος γιαππης νεοελληνας οταν φτασει η ωρα της τσεπης με αυτην θα ψηφισει αλλα αυτο που προεχει ειναι ποτε επιτελους θα μπορεσει να καταλαβει πως ακομα και χωρες οπως το βιετναμ αναπτυσονται βασει του καπιταλιστικου μοντελου και οχι του μοντελου...τοτε ισως δειξει την υπομονη και την κατανοηση που χρειαζεται αλλα αυτο σημαινει μια δεκαετια χρονο αν μπορει καποιος να εκτιμησει χρονο μετα τον αρμαγγεδωνα...

Ζιμπαμπουε ρουλζ τυπε. Τι λεμε τοση ωρα!!  :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγω λεω να μου στειλετε πμ πως να σωθουν απο ελληνικη τραπεζα μερικες εκαντονταδες χιλιαδες ευρω χωρις τσιμεντωμα η κασελιασμα...αντε περιμενω στο ιδιαιτερο. :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εγω τι εγραψα?το δντ τις διαρροες για ποιον νομιζεις οτι τις κανει?για τον αντωνη? :2funny: :2funny: για την χοντροαγκελα τις κανει...

Λες και η Ανγγελα δεν εχει κατευθειαν προσωπικη γραμμη στη τροικα και μοιραζονται το ιδιο στραπ ον με την Λαγκαρντ!  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εγω λεω να μου στειλετε πμ πως να σωθουν απο ελληνικη τραπεζα μερικες εκαντονταδες χιλιαδες ευρω χωρις τσιμεντωμα η κασελιασμα...αντε περιμενω στο ιδιαιτερο. :grin: :grin:

Τι προμηθεια δινεις???  :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ζιμπαμπουε ρουλζ τυπε. Τι λεμε τοση ωρα!!  :grin: :grin:
γραψα πληθωρισμο ζιμπαμπουε.μονο πληθωρισμο...τωρα δεν θα απεχουμε και πολυ απο υποσαχαριες χωρες αν σκασει η βομβα αλλα το ζητουμενο ειναι ποιος θα κυβερνησει μετα τον αλεξ...θα ειναι ο καταλληλος η θα βγει απο την δεξια κανενας καμμενος οποτε απο την σκυλα στην χαρυβδη θα παμε και θα παιζεται παιχνιδι θρυλος-βαζελος και οι μαλακες απο κατω θα πεινανε εκτος απο τους λιγοστους βολεμενους...??στηριζομαι στο οτι το μεγαλυτερο μερος του πλυθυσμου εχει καλομαθει στα συκα οποτε αν κατανοησει τι πρεπει να γινει δεν θα δεχθει να γινει η βενεζουελα της ευρωπης η της βορειας αφρικης η οπως θελετε πεστε το...πηγαμε πολυ μακρια οπως ρε τυποι μου...να μην περιμενουμε μεχρι δεκεμβρη? :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδες παμε για υπνο και τα λεμε αυριο μετα τις συναντησεις  :zfuck: :zfuck: στο Υπουργειο οικονομικων!  :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Λες και η Ανγγελα δεν εχει κατευθειαν προσωπικη γραμμη στη τροικα και μοιραζονται το ιδιο στραπ ον με την Λαγκαρντ!  :2funny: :2funny:
εχει και παραεχει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κρυφες διαφωνιες.θα δειξει εν πασει περιπτωση...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τι προμηθεια δινεις???  :2funny: :2funny: :2funny:
αν ηταν στο χερι μου θα εδινα οση να ναι και θα σου εστελνα εδω και μηνες να μου πεις ρε τυπε... :2funny: :2funny: οπως ξερεις απο το πμ δεν ειναι στο χερι μου δυστυχως...αντε να δουμε...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

25%

εαν ενδιαφερεσαι, πμ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γραψα πληθωρισμο ζιμπαμπουε.μονο πληθωρισμο...τωρα δεν θα απεχουμε και πολυ απο υποσαχαριες χωρες αν σκασει η βομβα αλλα το ζητουμενο ειναι ποιος θα κυβερνησει μετα τον αλεξ...θα ειναι ο καταλληλος η θα βγει απο την δεξια κανενας καμμενος οποτε απο την σκυλα στην χαρυβδη θα παμε και θα παιζεται παιχνιδι θρυλος-βαζελος και οι μαλακες απο κατω θα πεινανε εκτος απο τους λιγοστους βολεμενους...??στηριζομαι στο οτι το μεγαλυτερο μερος του πλυθυσμου εχει καλομαθει στα συκα οποτε αν κατανοησει τι πρεπει να γινει δεν θα δεχθει να γινει η βενεζουελα της ευρωπης η της βορειας αφρικης η οπως θελετε πεστε το...πηγαμε πολυ μακρια οπως ρε τυποι μου...να μην περιμενουμε μεχρι δεκεμβρη? :think:

υπάρχει η χρυσή εφεδρεία

το όνομα που εμφανίζεται είτε λίγο πριν είτε λίγο μετά τις εθνικές καταστροφές για να σώσει τη  χώρα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
μπλα μπλα μπλα

Πόσο κόστισαν οι Ολυμπιακοί; Του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου

Η μελαγχολία των διαπιστώσεων ακολουθεί με ένα απλό ερώτημα: Πόσο κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας; Ουδείς γνωρίζει. Ο ισολογισμός του «Αθήνα 2004» παραχώθηκε κάπου στα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, με τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη να μην πιέζει ιδιαίτερα για την ιστορία. Αν ρωτήσεις το ΠαΣοΚ, θα σου πουν πως κόστισαν (περίπου) 6 δισεκατομμύρια ευρώ. Η Νέα Δημοκρατία ανεβάζει το ποσό στα 10 δισεκατομμύρια. Η παλιά αθλήτρια και νυν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (και κάποτε ΠαΣοΚ) Σοφία Σακοράφα υπολογίζει ότι έχουν κοστίσει 27 δισεκατομμύρια. Ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δήλωνε πριν από λίγο καιρό στον «Guardian»: «Δεν θα το υπέγραφα κιόλας, αλλά θα έλεγα πως κόστισαν γύρω στα 8 δισεκατομμύρια ευρώ.

μπλα μπλα μπλα

πληρης και κατανοητη οικονομικη αναλυση  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
διαρροες παντα υπηρχαν και οντως ειχαν βαση παντα γιατι το plan b υπαρχει εδω και πολυ καιρο.αλλα οπως σου εστειλα πμ μη βιαζεσαι σχετικα με την grexit.σιγουρα αν ειναι να γινει θα γινει συντομα αλλα οπως σου εγραψα στο pm θα δεις οτι τελικα δεν ειναι ο ιουλιος κρισιμος αλλα ο αυγουστος αντε και ο σεπτεβρης.με αλλα λογια θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι και ο αντωνακης θα κανει οτι του πουν.σε οτι αφορα το ταμειο απο την αλλη ακρη του ωκεανου δεν ξερω κατα ποσο αληθευουν οσα του καταλογιζει ο ρουμελιωτης αλλα σιγουρα επιθυμει κουρεμα(οχι το 14 οπως ειχες γραψει αλλα μαλλον πιο συντομα) απο την εκτ-ι εφ εσ εφ και βαλε να χουμε.αν παρουν το οκ απο αυτο τοτε συνεχιζουμε μνημονιακα για να προκριθουμε σοτυς ομιλους του γιουροπα λιγκ :2funny: :2funny: αν οχι τοτε θα ζησουμε σκηνες απειρου καλους μεχρι τις γερμανικες εκλογες. :grin: :grin: τελος παντων ολα ειναι πιθανα...και αυτο που ειπες βασει των διαρροων και το αντιθετο.εδω εχουν πεσει εξω αλλοι και αλλοι...καμια προβλεψη δεν ειναι απολυτη ειδικα οταν δεν εχει ξεκαθαρισει κατι ακομα.
απλά είναι τα πράγματα και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν το αντιλαμβάνεστε.
Αν δεν κάνει απολύσεις στο δημόσιο δεν σπάει το σπυρί.
γιατί θα θεωρούν διαρκώς (και θα έχουνε και δίκιο δηλαδή) πως παίζει μαζί τους.

τι γλυτώνει από τις συγχωνεύσεις άχρηστων οργανισμών; Τίποτα. Τα νούμερα που πετάνε είναι παπαριές.
Εδώ του λένε να βάλει μαχαίρι και εκείνος παίρνει λίμα να λειάνει τα νύχια...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχει και παραεχει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κρυφες διαφωνιες.θα δειξει εν πασει περιπτωση...
εμένα αυτό που μου αρέσει είναι που όλο έρχονται και φεύγουνε για να βρεθούνε

λες και δεν υπάρχουνε τα e-mails και τα τηλέφωνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom