Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οκ κατάλαβαεγώ δεν ξέρω...
ξέρει ο βαργκε και ο φίλς του πόλντο καλύτερα.
υγ.
δεν κουνιέται φύλο αδερφέ.
στα γαμαζά έπεσαν οι τιμές
ή 150-200άρια ακόμα?
οκ κατάλαβαεγώ δεν ξέρω...
ξέρει ο βαργκε και ο φίλς του πόλντο καλύτερα.
υγ.
δεν κουνιέται φύλο αδερφέ.
Κυρ Μέντιο γαϊδαράκο, τι διαβάζω για πεθερούς κι'έτσι;
Είσαι κι'εσύ φαίνεται σαν εκείνες τις ξανθιές bimbo που από γραμματείς γίνονται ξαφνικά μεγαλοστελέχη. Μόνο που εσύ για να φτάσεις εκεί αντι για πίπες έκανες γλειφομούνια.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εχουν τόσες καταθεσεις και ζητάνε δάνεια απο τη ρωσσία 2 δις;bank run με αυξηση καταθεσεων 27% (η 82% του ΑΕΠ) ομολογω, πρωτη φορα βλεπω. Θα ναι απο αυτα τα οικονομικα που εμαθες στο wikipedia
παρακαλάνε να ψωνίσεις....οκ κατάλαβα
στα γαμαζά έπεσαν οι τιμές
ή 150-200άρια ακόμα?
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εχουν τόσες καταθεσεις και ζητάνε δάνεια απο τη ρωσσία 2 δις;
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
έχυσα μαγκα.
συνέχισαε να με διασκεδάζεις.
ρε γουόντερ τοι πινουν ρε μαλάκα; του παπακ μέλανες ζωμούς;
Παρακμή ή εμπνέει? Αποφασιστε.Άνευ χαρτοφυλακίου,υπουργός του τίποτα δηλαδή,τελοσπάντων.
Παρακμή κ ο Μίκης...άστα να πάνε...
Ο Μίκης να εμπνέει πια δεν νομίζω...για το έργο του το συζητάμε.Παρακμή ή εμπνέει? Αποφασιστε.
πόσο είναι το αεπ τηε κύπρου πίτουρα;Το 2008 επεσε στα 12 δις λογω ΕΕ. Τωρα εχουν 22 δις ευρω με στοιχεια Ιουνιου 2012, και παραμενουν η χωρα με τις μεγαλυτερες καταθεσεις στη Κυπρο, οταν υπολογισεις οτι το ΑΕΠ της Κυπρου στο συνολο του με το ζορι περναει τα 24 δις.
Οτι μαλακια ακουτε στο καφενιο τη κανετε καραμελα και οικονομικο δεδομενο
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εχουν τόσες καταθεσεις και ζητάνε δάνεια απο τη ρωσσία 2 δις;
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
έχυσα μαγκα.
συνέχισαε να με διασκεδάζεις.
πόσο είναι το αεπ τηε κύπρου πίτουρα;
ωχ θεε μου τι ειπε .. τι σχεση εχουν οι καταθεσεις με τα ιδια κεφαλαια των τραπεζων ορε διδακτορα οικονομικων του wikipedia? Μηπως, λεω εγω μηπως, αν πεσει η κεφαλαιακη επαρκεια (που εχει πεσει) κατω απο το κατα Βασιλεια ΙΙ CAR θα πρεπει να αρχισουν να διωχνουν καταθεσεις και να πουλανε δανεια?
Μηπως ν'αφηνες το καφενειο και να πιανες κανα βιβλιο? Λεω εγω τωρα
ακου τωρα τι έγραψε ο ηλίθιος....
λες να αποφασίζουν άλλοι και όχι ο καταστρόφιας??ακου τωρα τι έγραψε ο ηλίθιος....
οι καταθέσεις στην κύπρο ειναι 71 δις........
η κύπρος χρειαζόταν 1.8 δις για να μην μπει στο μνημόνιο.....
δλδ ο τύπος εκτός του ότι γράφει ότι το αεπ είναι 24 ενώ σκαρτα φτάνει τα 17 μας λεει οτι το κυπριακο κράτος δε μπορεί να βρει 1.8 δις ρευστότητα απο τα 72 δις καταθέσεων.....
θες να κάνω κακά τώρα ή μετά;
2011 ειναι κοντα στα 25 δις $ (20.5 Euro)
Τι εννοεις να διωχνουν καταθεσεις?
ΥΓ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ
το κράτος ζήτησε απο τον μεντβέντεφ 4 δις δάνειο και όχι απο τις κυπριακές που έχουν 72 δις στην νήσο.λες να αποφασίζουν άλλοι και όχι ο καταστρόφιας??
πως και δεν ζητήσαν από τον βορρά?το κράτος ζήτησε απο τον μεντβέντεφ 4 δις δάνειο και όχι απο τις κυπριακές που έχουν 72 δις στην νήσο.
κι ομως ζουν αυτοι οι τύποι ανάμεσά σας.
Πόσες ειναι οι καταθεσεις δηλαδη?το κράτος ζήτησε απο τον μεντβέντεφ 4 δις δάνειο και όχι απο τις κυπριακές που έχουν 72 δις στην νήσο.
κι ομως ζουν αυτοι οι τύποι ανάμεσά σας.
θα ζήτησαν αλλά θα τους είπαν μάλλον:πως και δεν ζητήσαν από τον βορρά?