jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
εκει ειναι το ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ
δεν σεν ειδε μεσα και μπερδευτηκε ο ανθρωπος
εκει ειναι το ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ
ΚΑΝΕΙΣ και αποπειρες χιουμορ ρε τσοντιδι?????αντε, μπας και παρεις μπροστα και στρωσεις!δεν σεν ειδε μεσα και μπερδευτηκε ο ανθρωπος
Ποιά ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ αυτό εδώ.Ο κόσμος διαχωρίζεται σε ΣΥΝΑΦΗ,ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΤΟ ΔΕΞΙΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ,η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ,δεν μπορεί να ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟ,ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ολα στο ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.ρε συ 64....σοβαρα τωρα ρε αγορι μου....ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΙΝΕΙΣ??????ΕΓΡΑΨΑ πουθενα για δημοσιο και ιδιωτικο?η εγραψα οτι ο μαλακας που πηγε και ειδε πριν κοψει το ρευμα το κοψε και στον πουτσο του η εχεις την εντυπωση οτι αμα ηταν ιδιωτικος δεν θα το εκοβε...ασ που τα περισσοτερα συνεργεια ιδιωτων εργολαβων ειναι πλεον....ΣΤΟ ΚΑΝΩ ταληρα για να καταλαβεις κεφτε(αν)...ΤΟ μειζον θεμα ειναι οτι ο καργιολης που πηγε να κοψει το ρευμα και ΤΟ ΕΚΟΨΕ μαλιστα, ΕΙΔΕ οτι εκει ειναι το ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ γαμω τη σκατοψυχη του ΓΑΜΩ ΜΕΣΑ....Επρεπε δηλαδη να παρεμβει ο πιτσας?????ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....
τι καλό μαγείρεψες?Δάκρυσα ρε συ
πάνω στο φαγητό
[size=15pt]Πολίτες και ΔΙΑΣ σπρώχνουν ασθενοφόρο που έμεινε![/size]
όλα καλά
Ο οδηγός είπε ότι δεν τους έχουν κάνει κανένα σέρβις για πάρα πολύ καιρό
Τροχαίο με έναν οδηγό μηχανής σοβαρά τραυματισμένο συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Πειραιώς. Το ασθενοφόρο όμως που θα τον μετέφερε στο νοσοκομείο έμεινε.
Ο οδηγός, σύμφωνα με όσα μας ανέφερε αναγνώστης του newsbeast.gr που ήταν εκεί, είπε ότι δεν τους έχουν κάνει κανένα σέρβις για πάρα πολύ καιρό. Έτσι απλοί πολίτες και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και άρχισαν να σπρώχνουν το ασθενοφόρο με αποτέλεσμα μετά από δέκα λεπτά να πάρει μπρος. Το ασθενοφόρο αναχώρησε για το νοσοκομείο ώστε ο οδηγός να λάβει τις πρώτες βοήθειες.
Αυτή είναι η Ελλάδα στα χρόνια του μνημονίου.
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/07/20/ekav_sproksimo_mesa.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/387083/polites-kai-dias-sprohnoun-asthenoforo-pou-emeine/[/URL]
[/quote]
Θα βγει σε λίγο ο πίξης να μας πει πως πάντα έμεναν τ'ασθενοφόρα..
ο παλέρμος δεν απαντάει και ανησυχώΘα βγει σε λίγο ο πίξης να μας πει πως πάντα έμεναν τ'ασθενοφόρα..
ισοπεδωτικός και αμείλικτος όπως πάνταΈσυ έχεις περισσότερη εμπειρία σ'αυτό το θέμα. Τόσα δρομολόγια έχεις κάνει με αυτά μέχρι το Δαφνί.
ισοπεδωτικός και αμείλικτος όπως πάντα
τι καλό μαγείρεψες?
και για κυρίως?έλα ρε
μιλούσα με κάτι πουτάνες και....απορροφήθηκα
γαύρο
μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γράφει κάτω από το αβατάρ μου αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ζητάω πολλά από σέναΕυτυχώς πάντως που οι παριστάμενοι δεν ακολούθησαν τη συμβουλή που δίνεις κάτω από το άβαταρ σου και τη γλίτωσε ο άνθρωπος. Υπάρχουν λογικοί ακόμη.
και για κυρίως?
στην ισπανία γίνεται λίγο της πουτάνας ή μου φαίνεται?
τί κυρίως ρε σύ?
γαύρο τηγανητό και χωριάτικη...τί άλλο?
κάνω και διατροφή
για 2 πράγματα με ερωτεύονται τα σιτιτούρια
το ένα είναι οι φέτες μου!!!!
δεν υπάρχει πια και το εμοτιον με τη μούτζα πανάθεμά σε και βαριέμαι να ψάχνωτί κυρίως ρε σύ?
γαύρο τηγανητό και χωριάτικη...τί άλλο?
κάνω και διατροφή
για 2 πράγματα με ερωτεύονται τα σιτιτούρια
το ένα είναι οι φέτες μου!!!!
κανιβαλε
η σκέψη γενικά δεν είναι το φόρτε σου γιατί είσαι βλαξ αλλά τουλάχιστον μας διασκεδάζειςΟμολογώ ότι η αποκρυπτογράφηση της αριστερίστικης αρλουμπολογίας δεν είναι το φόρτε μου.