Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εμμονη με τη μεταφορικη εχεις ρε συ...σε λοτζιστικς δουλευεις?λυσσα κακια...στον αγρο οι νεολαια να αγριεψουν οι παλαμες της...να χαλανε τα λεφτα τους σε νιβεα για να τριψουν κανα μουνακι ;)

το μουνάκι μια χαρά τρίβεται και με ροζιασμένα χέρια... σε πολλές μάλιστα τους αρέσει κιόλας  ;)

τράβα μια μέρα σε φορτηγό ΔΕΛΤΑ (ή παρόμοια) που κάνει διανομές και βγάλτην πέρα και μετά τα λέμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Έχεις σπουδάσει και δουλέψει ταυτόχρονα;

ΥΓ: Καλά τα ντου, τα ψειρίσματα και τους μπάφους δεν ξέρω γιατί τα βάζεις σε απάντηση σε δικό μου ποστ, αλλά το αφήνω αναπάντητο
βαζω φυτιλιες στον τραβομουτρη εμμεσα!δεν εχω σπουδασει και δουλεψει οχι, εχω ομως δουλεψει και σπουδασει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η KGΒ παντως  πληροφορειται οτι τα χερακια σου ειναι σαν της Μονα Λιζα.:sunglasses:

τι να κάνω ρε πόντικα.. αποφεύγω το χερογλύκανο που σκληραίνει τα χέρια σε αντίθεση με σένα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έλα, πες tramountana.

Θα κατέβεις να πάμε Παπαρήγα στην προεκλογική;

Σε μισή ώρα είναι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
τι να κάνω ρε πόντικα.. αποφεύγω το χερογλύκανο που σκληραίνει τα χέρια σε αντίθεση με σένα...
WHY ρε ?βλεπεις και τον κοπο σου,σου μενει και κανα ψιλο να στειλεις στην τερρα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η άρχουσα τάξη στην Ελλάδα είναι τελειωμένη.Δεν περίμεναν οτι θα έκαναν τέτοιες πίπες.Τους κόψαμε τα δάνεια από την ΕΕ τώρα είναι η ώρα να διώξουμε τους μεταν´αστες που παράγουν υπεραξία για τα λαμόγια.Ο στόχος είναι συνολική καταστροφή.Των λαθρομεταναστών και όσων τους εκμεταλεύονται μαζί και των πολιτικών που τους στηρίζουν.Θα κρεμαστούν όλοι.Εχουν κλάσει εντελώς δεν ξέρουν πώς να μας αντιμετωπίσουν.Δίψα καταστροφής και αίματος.
Θυμάμαι τις αλαζονικές κουράδες πόσο περηφανεύονταν και απειλούσαν.Μας είχαν πρήξει με τα επιτεύγματα της γενιάς τους.Ηρθε η ώρα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.Δεν περίμεναν την ακραία λογική εξόντωσης νόμιζαν οτι θα βασιλεύουν για πάντα.

Επισκέπτης
Η άρχουσα τάξη στην Ελλάδα είναι τελειωμένη.Δεν περίμεναν οτι θα έκαναν τέτοιες πίπες.Τους κόψαμε τα δάνεια από την ΕΕ τώρα είναι η ώρα να διώξουμε τους μεταν´αστες που παράγουν υπεραξία για τα λαμόγια.Ο στόχος είναι συνολική καταστροφή.Των λαθρομεταναστών και όσων τους εκμεταλεύονται μαζί και των πολιτικών που τους στηρίζουν.Θα κρεμαστούν όλοι.Εχουν κλάσει εντελώς δεν ξέρουν πώς να μας αντιμετωπίσουν.Δίψα καταστροφής και αίματος.
Θυμάμαι τις αλαζονικές κουράδες πόσο περηφανεύονταν και απειλούσαν.Μας είχαν πρήξει με τα επιτεύγματα της γενιάς τους.Ηρθε η ώρα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.Δεν περίμεναν την ακραία λογική εξόντωσης νόμιζαν οτι θα βασιλεύουν για πάντα.

Πάμε λοιπόν ....

[size=13pt]
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ)
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ[/size]

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μ αρεσεις :thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
WHY ρε ?βλεπεις και τον κοπο σου,σου μενει και κανα ψιλο να στειλεις στην τερρα!

αααα... εγώ δείχνω αλληλεγγύη και δίνω το σπέρμα μου...

και αμα περίμενα τα ψιλά από τα γαμίσια για να την βγάλω σώθηκα.. έχω προνοήσει γιαυτά

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
θα βγει ο ολάντ και θα έχουμε αλλαγές στην ΕΕ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μαλακας εισαι?

Οι εν Αγγλια κανακαρηδες εχουν ξεσκιστει να ψαχνουν στις αγγελιες για λογαριασμο του γερου τους. :sunglasses:
εγώ πάντως κανακάρη που γνωρίζω στην Αγγλία έχει σπιτωθεί με 43άρα γκόμενα (εκείνος 26) χωρισμένη με παιδι (και έγγυος από αυτόν στο δεύτερο) και άνεργη (όπως και αυτός)
και περνάνε ζωή χαρισάμενη από το πακέτο του αγγλικού κράτους για ανέργους μητέρες και από το έμβασμα το μηνιάτικο του άντρα της. λες αυτός να δουλέψει ποτέ; δεν νομίζω τάκη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στην προηγούμενη σελίδα έχει φωτό του Μπένι που του φιλάνε το χέρι.

στο έχω ξαναπεί
είσαι αλλού. τίποτα δεν έχει αλλάξει δυστυχώς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα βγει ο ολάντ και θα έχουμε αλλαγές στην ΕΕ
κοίτα να δεις...
αν βγει Ολάντ και δημιουργηθεί "νότιο μέτωπο", τότε η Ευρώπη διαλύθηκε ούτως η άλλως. Αν απλά βγει Ολάντ, τότε τίποτα ιδιαίτερο δεν θα συμβεί.

από την άλλη, ΟΛΑ τα σημάδια είναι επαναλαμβανόμενα για την Ελλάδα με την προ Χούντας εποχή (συνεχόμενες εκλογές, πολιτική και οικονομική αστάθεια, μουρμούρα κόσμου κλπ)
Για μένα μακρόπνοα 2 ενδεχόμενα παίζουνε: ένα εθνικό - κρατικό της Ελλάδας (λέγεται Χούντα, αλλά αυτή τη φορά πολιτική, θα μας κατσικωθούν κάποιοι με διάφορα προσχήματα, κάτι σαν τον Παπαδήμο ένα πράγμα) και ένα παγκόσμιο (λέγεται πόλεμος και αυτό μπορεί να σκάσει σε λίγο περισσότερο καιρό)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
εγώ πάντως κανακάρη που γνωρίζω στην Αγγλία έχει σπιτωθεί με 43άρα γκόμενα (εκείνος 26) χωρισμένη με παιδι (και έγγυος από αυτόν στο δεύτερο) και άνεργη (όπως και αυτός)
και περνάνε ζωή χαρισάμενη από το πακέτο του αγγλικού κράτους για ανέργους μητέρες και από το έμβασμα το μηνιάτικο του άντρα της. λες αυτός να δουλέψει ποτέ; δεν νομίζω τάκη...
:2funny:βαλτος εισαι μοικ?θες να του ανεβασεις ταχυκαρδια βραδυατικα,να τον στειλεις γηραια αλβιωνα αρων αρων να ψαχνει για καμια μπεκρου σαρον η ελιζαμπεθ μιλφ με παιδι-α που μπορει να χει τυλιξει το διαδοχο...θες να τον στειλεις απο αγωνια τον καψερο?
υ.σ γαμω την ομαδα σου οπαδε του μανου στο 89 το παστελωσε, μας εβγαλε τον καρκινο!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
νίκησε ο ΠΑΟΚ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon: :rockon:ΜΕ ενα παστελι ηρωικο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom