Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Αυτή η κάλπη θα βγάλει ΦΙΔΙΑ για το σύστημα.

Ζούμε μέρες της περιόδου '65 - '67.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Αρχηγέ μου,
γνωρίζω προσωπικά τουλάχιστον 200 άτομα ,
που ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ 1η φορα!!!!!!

Μέχρι το 2009 αν τους έλεγες για ΧΑ θα έτρωγες φάπες.
Όλοι ψήφιζαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Συμφωνώ ότι η ΧΑ θα πάρει πολλούς ψήφους.
Και μόνο που οι μπαστόκοι, ως γνωστοί ΟΦΑ, υιοθέτησαν την ρητορική της, κάτι λέει...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο διασυρμός της Ελλάδας στο εξωτερικό –γιατί περί αυτού πρόκειται- φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Αυτή τη φορά το ελληνικό οικονομικό δράμα πήρε τη μορφή ενός διεθνούς διαγωνισμού και τώρα οι κορυφαίοι οικονομολόγοι προτείνουν τρόπους έτσι ώστε η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ να γίνει όσο το δυνατόν ομαλότερα, για… την Ευρώπη φυσικά.

Αλλά δεν είναι αυτό το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση. Και όμως…

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση παγκοσμίως είναι η πρόταση του νεαρότερου συμμετέχοντα του 10χρονου Ολλανδού Jurre Hermans  ο οποίος προτείνει τον τρόπο με τον οποίο θα φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, πληρώνοντας τα χρέη της πρόταση η οποία απέσπασε ειδική μνεία. Ο Jurre θα λάβει και μια δωροεπιταγή των 100 € από το Policy Exchange και φυσικά π πιτσιρικάς από την Ολλανδία έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα ξένα ΜΜΕ

Διαβάστε λοιπόν τι λέει ο πιτσιρικάς από την Ολλανδία:

Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ. Πως γίνεται αυτό;

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να φέρουν τα ευρώ τους στις τράπεζες, μέσω μιας μηχανής ανταλλαγής. Βλέπετε οι Έλληνες δεν φαίνεται να είναι ευτυχισμένοι. Ο Έλληνας θα πάρει πίσω Δραχμές από την τράπεζα, το παλιό του νόμισμα.

Οι τράπεζες στη συνέχεια θα δώσουν τα ευρώ που μάζεψαν πίσω στην Ελληνική κυβέρνηση. Όλα αυτά τα ευρώ μαζί φτιάχνουν ένα κέικ ή μια πίτσα. Τώρα η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να αρχίσει να πληρώνει όλα τα χρέη της. Όλοι σε όσοι έχουν δανείσει χρήματα μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι από αυτή την πίτσα. Βλέπετε όλα τα ευρώ σε αυτή την πίτσα θα πάνε πίσω σε εταιρείες και τράπεζες που έχουν δανείσει χρήματα στην Ελλάδα. 

Και εδώ έρχεται το έξυπνο μέρος της ιδέας μου.

Οι Έλληνες δεν θέλουν να ανταλλάξουν τα ευρώ τους με τις Δραχμές γιατί ξέρουν πως η Δραχμή θα χάσει την αξία της δραματικά. Προσπαθούν να κρατήσουν ή να κρύψουν τα ευρώ τους. Ξέρουν ότι αν περιμένουν λίγο ακόμη θα πάρουν περισσότερες Δραχμές.

Έτσι εάν ένας Έλληνας προσπαθήσει να κρατήσει τα ευρώ σε μια τράπεζα μιας άλλης χώρας όπως στην Ολλανδία, ή τη Γερμανία) και τον ανακαλύψουν θα τιμωρηθεί με πρόστιμο ίσο ή και διπλάσιο με τα λεφτά που προσπάθησε να κρύψει!

Με αυτόν τον τρόπο (σ.σ. εδώ γινόμαστε ρεζίλι εντελώς) εγγυώμαι ότι όλοι οι Έλληνες θα φέρουν τα ευρώ τους στις Ελληνικές τράπεζες ούτως ώστε η ελληνική κυβέρνηση να μπορέσει να πληρώσει όλα τα χρέη της.

Ελπίζω πως η ιδέα μου θα σας βοηθήσει!

Φυσικά εάν μια χώρα μπορέσει να πληρώσει όλα τα χρέη της θα μπορέσει να επιστρέψει πίσω στην ευρωζώνη.

Αυτά λίγο έως πολύ εξηγεί ο 10χρονος για την πρότασή του εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Εμείς τι άλλο να πούμε,

Τι άλλο να πούμε; 104,6 δισ. € (!) έφυγαν από καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες σε τράπεζες του εξωτερικού μόνο το 2010 από Έλληνες καταθέτες. Αυτό άκουσε φαίνεται ο 10χρονος Jurre Hermans  και τρελάθηκε το παιδί. 104 δισ. μόνο το 2010! Πόσα έφυγαν το 2009; το 2011; Πόσα έχουν φύγει το 2012; Και το ελληνικό δημόσιο ψάχνει 300 εκατ. € για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του! Απλά ντροπή μας. Μας πήραν χαμπάρι και οι 10χρονοι στην Ολλανδία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Με τα σκληρά μέτρα λιτότητας να έχουν πλήξει τα ελληνικά νοικοκυριά, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στη δεκάδα των χωρών που οι πολίτες της δίνουν έμφαση στο να είναι πλούσιοι.

πριν απο  τα μετρα λιτοτητας  οι ελληνες δεν ηθελαν να ειναι πλουσιοι;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Σοκ στην Πλατεία Συντάγματος πριν από λίγη ώρα. Ηλικιωμένος άνδρας έβγαλε πιστόλι ενώ βρισκόταν στα σκαλάκια και αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι. Στο σημείο έχουν φτάσει ΕΚΑΒ και άμεση δράση.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
51
Like
1.115
Πόντοι
6.825
Σοκ στην Πλατεία Συντάγματος πριν από λίγη ώρα. Ηλικιωμένος άνδρας έβγαλε πιστόλι ενώ βρισκόταν στα σκαλάκια και αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι. Στο σημείο έχουν φτάσει ΕΚΑΒ και άμεση δράση.
Eίχε πολύ Κίνηση ρώτησα και μου το πάνε άλλος ΕΝΑΣ.Βενιζέλος ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,να τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ κύριε ΒΕΝΙΖΕΛΟ,δεν έχουμε όλοι όνειρα για ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΒΙΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ,να ζήσουμε στην χώρα μας σάν άνθρωποι θέλουμε,είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι εσείς και οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ δεν το θέλετε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Eίχε πολύ Κίνηση ρώτησα και μου το πάνε άλλος ΕΝΑΣ.Βενιζέλος ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,να τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ κύριε ΒΕΝΙΖΕΛΟ,δεν έχουμε όλοι όνειρα για ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΒΙΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ,να ζήσουμε στην χώρα μας σάν άνθρωποι θέλουμε,είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι εσείς και οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ δεν το θέλετε.

αλλος ΕΝΑΣ...

θα μπορουσε να ειναι ο πατερας μας..

πιστευω οτι πολυ συντομα θα περασουμε σ αλλο σταδιο..ο κοσμακις δεν θα τραβαει την σκανδαλη στο κεφαλι του..αλλα στο κεφαλι αλλων..και κυριως μερικων που ειτε μας οδηγησαν στην πεινα ειτε ζουν και σημερα μεσα στην απληστια και στα τραπεζια γεματα γουρουνοπουλα με μηλο στο στομα..

το θεωρω πολυ πιθανοτερο απο κοινωνικη εξεγερση-επανασταση

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
51
Like
1.115
Πόντοι
6.825
αλλος ΕΝΑΣ...

θα μπορουσε να ειναι ο πατερας μας..

πιστευω οτι πολυ συντομα θα περασουμε σ αλλο σταδιο..ο κοσμακις δεν θα τραβαει την σκανδαλη στο κεφαλι του..αλλα στο κεφαλι αλλων..και κυριως μερικων που ειτε μας οδηγησαν στην πεινα ειτε ζουν και σημερα μεσα στην απληστια και στα τραπεζια γεματα γουρουνοπουλα με μηλο στο στομα..

το θεωρω πολυ πιθανοτερο απο κοινωνικη εξεργεση-επανασταση
Κοίτα ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ στων ΔΡΟΜΟ που έχουν ΧΑΡΑΞΕΙ αυτοί που ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ,άλλοι ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Κοίτα ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ στων ΔΡΟΜΟ που έχουν ΧΑΡΑΞΕΙ αυτοί που ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ,άλλοι ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Δές κι αύτό ....
Εδώ και χρόνια σε ομιλίες μας αναφέρουμε ότι για να περάσουμε στην εποχή του μικροτσίπ και του αντιχρίστου, πρέπει να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία ή τουλάχιστον η ευρωπαϊκή.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ είτε μέσα από έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπου ο «σωτήρας» της ανθρωπότητος, ο οποίος θα μας σώσει από την ολοκληρωτική καταστροφή και τον οποίο θα παρουσιάσουν ως σωτήρα μας ο διεθνής σιωνισμός.

Αυτός ο μεσσίας θα σταματήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και ως λύση για την οικονομία για να μην διαφεύγει κανείς της εφορίας (φοροδιαφυγή που τόσο μας τονίζουν τώρα τελευταία), θα αλλάξει τον τρόπο οικονομικών συναλλαγών επιβάλλοντας την εμφύτευση μικροτσίπ στο χέρι και στο μέτωπο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που ξεκάθαρα Υπουργοί της Αμερικής μιλούν για τον ερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και του οποίου απώτερος σκοπός είναι η κατάρρευση της παγκόσμιας ή τουλάχιστον της ευρωπαϊκής ενώσεως.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
51
Like
1.115
Πόντοι
6.825
Δές κι αύτό ....
Εδώ και χρόνια σε ομιλίες μας αναφέρουμε ότι για να περάσουμε στην εποχή του μικροτσίπ και του αντιχρίστου, πρέπει να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία ή τουλάχιστον η ευρωπαϊκή.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ είτε μέσα από έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπου ο «σωτήρας» της ανθρωπότητος, ο οποίος θα μας σώσει από την ολοκληρωτική καταστροφή και τον οποίο θα παρουσιάσουν ως σωτήρα μας ο διεθνής σιωνισμός.

Αυτός ο μεσσίας θα σταματήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και ως λύση για την οικονομία για να μην διαφεύγει κανείς της εφορίας (φοροδιαφυγή που τόσο μας τονίζουν τώρα τελευταία), θα αλλάξει τον τρόπο οικονομικών συναλλαγών επιβάλλοντας την εμφύτευση μικροτσίπ στο χέρι και στο μέτωπο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που ξεκάθαρα Υπουργοί της Αμερικής μιλούν για τον ερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και του οποίου απώτερος σκοπός είναι η κατάρρευση της παγκόσμιας ή τουλάχιστον της ευρωπαϊκής ενώσεως.

Καλημέρα ΣΕΒΑΣΤΕΣ οι ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ,ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΧΙ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Καλημέρα ΣΕΒΑΣΤΕΣ οι ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ,ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΧΙ.
χα χα χα τσιμπάς έ ??
Κάνε κρυφά άπό τούς άλλους καί τό τεστάκι ..........

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
51
Like
1.115
Πόντοι
6.825

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ενα ειναι σιγουρο..

οτι αυτη η παγκοσμια οικονομικα κατασκευασμενη αρρωστη κατασταση καπου θα οδηγησει

τοσο ο ιωσηφ ο βατοπαιδινος τοσο και ο γεροντας παισιος εχουν μιλησει για μεγαλο πολεμο που θα δουμε με τα ματια μας και θα ζησουμε

τα γεγονοτα πλεον εχουν μπει στην τελικη ευθεια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Οχι βρε amjiko ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ υποθέτω οταν ΜΙΛΑΜΕ,κάνουμε συζήτηση για όποιο θέμε θέτουμε.Τους Εμπορους των ΕΘΝΏΝ τους έχεις διαβάσει?

Φίλε μου άγαπημένε , όταν ή μανούλα μου μέ έστελνε σχολείο
νά μάθω πέντε άράδες γράμματα έγώ κυνήγαγα τραβέλια [size=32pt]στή συγγρού [/size] όπως λέη καί ό ψυχασθενής (άρωστος στό μυαλό) :rockon: :rockon:
Σιγά μήν διάβαζα Παπαδιαμάντη  ;) ;)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
51
Like
1.115
Πόντοι
6.825
Φίλε μου άγαπημένε , όταν ή μανούλα μου μέ έστελνε σχολείο
νά μάθω πέντε άράδες γράμματα έγώ κυνήγαγα τραβέλια [size=32pt]στή συγγρού [/size] όπως λέη καί ό ψυχασθενής (άρωστος στό μυαλό) :rockon: :rockon:
Σιγά μήν διάβαζα Παπαδιαμάντη  ;) ;)
Δεν μου απάντησες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 9 το πρωί. Κόσμος πήγαινε κι ερχόταν στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας, μπροστά στο παρτέρι απέναντι από την είσοδο του ΜΕΤΡΟ, έβγαλε από την τσέπη του ένα όπλο, είπε [size=30pt]"Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου"[/size], και το έστρεψε στον εαυτό του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο πυροβολισμός "πάγωνε" όσους βρισκονταν εκεί γύρω και ο άνθρωπος αυτός σωριαζόταν νεκρός.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ Α ΑΥΤΟ ΤΟΒ ΒΟΥΡΚΟ

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ

ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ

ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ..ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ..

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ,ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ,ΣΙΧΑΜΑΤΑ
[size=40pt]
ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ[/size] ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
51
Like
1.115
Πόντοι
6.825
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 9 το πρωί. Κόσμος πήγαινε κι ερχόταν στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας, μπροστά στο παρτέρι απέναντι από την είσοδο του ΜΕΤΡΟ, έβγαλε από την τσέπη του ένα όπλο, είπε [size=30pt]"Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου"[/size], και το έστρεψε στον εαυτό του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο πυροβολισμός "πάγωνε" όσους βρισκονταν εκεί γύρω και ο άνθρωπος αυτός σωριαζόταν νεκρός.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ Α ΑΥΤΟ ΤΟΒ ΒΟΥΡΚΟ

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ

ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ

ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ,ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ,ΣΙΧΑΜΑΤΑ
[size=40pt]
ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ[/size] ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ
Το έχω ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 1,5 δις είναι ΟΙ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟΙ,σκέψου ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
51
Like
1.115
Πόντοι
6.825
τό μοναδικό βιβλίο πού έχω διαβάση ,,, μάλλον
μού τό διαβάσανε διότι όπως είπα δέν ξέρω γράμματα
είναι τό ΝΑ ΕΙΧΕΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΪΤΕΣ :rockon:
Πως μπορούμε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ κάνουμε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ με έχει σημαδέψει τόσο πολύ μέχρι να φυγώ  θα το κουβαλάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom