Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.866
Πόντοι
2.606
Τα πληρώνει ΕΙΔΗ αυτά που ανεφέρες οι ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,διακρίνω οτι έχεις κάποιες ευαισθησίες,τις όποιες έχω και εγώ θα σου κάνω μια επισήμανση χωρίς να το παίζω ανώτερος αλλά με βάση τα 38 μου έτη. Οι ευαίσθητοι άνθρωποι πονάνε και νοιάζονται πιο πολύ απο τους άλλους,και τελικά δεν δικαιώνονται ΠΟΤΕ,φιλικά απο των FOREST.
πιπινακι εισαι φορεστ,τον ιουνη γινομαι ακριβως 40,λες να αρχισω να τραβομουνιαζω?????ρε συ τραμ ,ποτε σου συνεβη εσενα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
-ΚΑΙ ρε καβλεα τραβομουρη για να σου απαντησω χωρις να γραφω σεντονια στο μπου,ΑΝΑΠΤΥΞΗ χωρις να εχει επικεντρο τον ανθρωπο,την αξιοπρεπεια την ιση διανομη του παραγομενου πλουτου και την διατηρηση της ισορροπιας με την φυση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ τα οποια θα πληρωσουμε πανακριβα στο μελλον....μαλλον εχουμε αρχισει ηδη να πληρωνουμε...

ωραία τα τσιτάτα και οι αφορισμοί...

να σου πω και γω μερικά αν θέλεις..

επι του πρακτέου όμως μούγκα στην στρούγκα... ως είθιστε βεβαίως βεβαίως...

καμμιά προτασουλα έχουμε ή μονο την λέξη ΟΧΙ γνωρίζουμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ωραία τα τσιτάτα και οι αφορισμοί...

να σου πω και γω μερικά αν θέλεις..

επι του πρακτέου όμως μούγκα στην στρούγκα... ως είθιστε βεβαίως βεβαίως...

καμμιά προτασουλα έχουμε ή μονο την λέξη ΟΧΙ γνωρίζουμε...
Ρε μην τους το χαλας...
Ξερεις τι γλυκο ειναι να καταγγελλεις μονο το συστημα και να μην αντιπροτεινεις τιποτα?
Και να νιωθεις και μονιμως δικαιωμενος απεναντι στους αναλγητους?
Θα σε μαλώσω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε μην τους το χαλας...
Ξερεις τι γλυκο ειναι να καταγγελλεις μονο το συστημα και να μην αντιπροτεινεις τιποτα?
Και να νιωθεις και μονιμως δικαιωμενος απεναντι στους αναλγητους?
Θα σε μαλώσω...

και το κυριώτερο .. δεν κοστίζει τίποτε...  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
και το κυριώτερο .. δεν κοστίζει τίποτε...  ;)
Εγω παρακαλαω να πουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ "αφου ειστε ετσι, δεν κυβερναμε, ελατε να παραλαβετε την εξουσια ολοι εσεις οι διαμαρτυρομενοι και να τα κανετε καλυτερα".
Και εκει θα δω ολους τους καθολικά διαμαρτυρομενους να πρεπει να αναλαβουν και καμια ευθυνη.
Γιατι ολοι αυτοι οι πουθεναδες, που ξερουν μονο να καταγγελουν, μου θυμιζουν τον εφηβο που κανει επανασταση με την ασφαλεια και τα λεφτα των γονιων του...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.866
Πόντοι
2.606
-απα πα πα πα πα !!!!!!καλως τον αλεξακη...Μια που ρθες και συ στην 090 τηλεπαρεα ,πες μου κατι απλο.....ΕΙΣΑΙ ευχαριστημενος απο την μεχρι τωρα πορεια και θα πας να τους επιβραβευσεις δηλαδη με την ψηφο σου για μια ακομα φορα??????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
-απα πα πα πα πα !!!!!!καλως τον αλεξακη...Μια που ρθες και συ στην 090 τηλεπαρεα ,πες μου κατι απλο.....ΕΙΣΑΙ ευχαριστημενος απο την μεχρι τωρα πορεια και θα πας να τους επιβραβευσεις δηλαδη με την ψηφο σου για μια ακομα φορα??????
Αν εννοεις οτι δεν θα ψηφισω τη γραφικη αριστερα, τη γραφικη ακροδεξια και διαφορους αλλους ανυπαρκτους, η απαντηση ειναι οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.866
Πόντοι
2.606
Εγω παρακαλαω να πουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ "αφου ειστε ετσι, δεν κυβερναμε, ελατε να παραλαβετε την εξουσια ολοι εσεις οι διαμαρτυρομενοι και να τα κανετε καλυτερα".
Και εκει θα δω ολους τους καθολικά διαμαρτυρομενους να πρεπει να αναλαβουν και καμια ευθυνη.
Γιατι ολοι αυτοι οι πουθεναδες, που ξερουν μονο να καταγγελουν, μου θυμιζουν τον εφηβο που κανει επανασταση με την ασφαλεια και τα λεφτα των γονιων του...
σε παρακαλω δανεισε με κανα ψιλουλι,για εισητηριο στο μετρο ρε μαγκαααα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
σε παρακαλω δανεισε με κανα ψιλουλι,για εισητηριο στο μετρο ρε μαγκαααα....
Ομολογω οτι δεν θυμαμαι.
Εσυ εισαι με την αριστερά ή με τη χρυση αυγη?
Βλεπεις μπερδευομαι, ιδια ρητορεία εχετε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.866
Πόντοι
2.606
Αν εννοεις οτι δεν θα ψηφισω τη γραφικη αριστερα, τη γραφικη ακροδεξια και διαφορους αλλους ανυπαρκτους, η απαντηση ειναι οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
την γραφικη νουδουμπατσοκαρα ομως την εχεις για πλακα!!!ετσι?και συ και ο αλλος ο ταγμενος ο τρανυ...το οτι οι ιδιες θεσεις, οι ιδιες παθογενειες,εν ολιγοις οι ιδιοι βολεμενοι παπαρες που κανουνε κουμαντο δεν παιζει κανενα ρολο μαλλον!!!!ρε μαζι σας ....ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.405
Πόντοι
25.467

Έχετε απόλυτο δίκιο. Πως θα ζήσει ο γάιδαρος χωρίς αφεντικό; Τα αιγοπρόβατα χωρίς τσοπάνη; Και τα ρέστα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.866
Πόντοι
2.606
Ομολογω οτι δεν θυμαμαι.
Εσυ εισαι με την αριστερά ή με τη χρυση αυγη?
Βλεπεις μπερδευομαι, ιδια ρητορεία εχετε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σου ειναι αδιανοητο να υπαρχεις χωρις να εισαι προσκειμενος στο ΜΑΝΤΡΙ κανενος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
την γραφικη νουδουμπατσοκαρα ομως την εχεις για πλακα!!!ετσι?και συ και ο αλλος ο ταγμενος ο τρανυ...το οτι οι ιδιες θεσεις, οι ιδιες παθογενειες,εν ολιγοις οι ιδιοι βολεμενοι παπαρες που κανουνε κουμαντο δεν παιζει κανενα ρολο μαλλον!!!!ρε μαζι σας ....ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!

και 3ο και 4ο αν χρειαστεί... ΔΝΤ και ξερό ψωμί λέμε... αφού είμαστε τόσο άχρηστοι που δεν καταφέραμε να τα κάνουμε μόνοι μας... αφού είμαστε τόσο αχρηστοι που ακόμη υπάρχουν τέτοια ζώα σαν και σένα και σαν τον λάκη σε αυτήν την χώρα.. .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:σου ειναι αδιανοητο να υπαρχεις χωρις να εισαι προσκειμενος στο ΜΑΝΤΡΙ κανενος?

τότε τι περιμένεις... ?? πεδίον δόξης λαμπρόν.. κατέβα και εσύ στον πολιτικό στίβο να δούμε τι θα πιάσεις (πέρα από μερικά καφάσια ντομάτες και μερικά γιαούρτια)...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.866
Πόντοι
2.606
-ΕΙΝΑΙ τσιτατο ρε πουστη μου να απαιτω οχι να θελω ,να μην εξορυχθει ουτε μια σταγονα πετρελαιο στο αιγαιο,ας πουμε για παραδειγμα?ΕΙΝΑΙ τσιτατο τα κερδη των εταιριων να αναδιανεμονται στην κοινωνια αντι για 5-10 τσεπες....ιδιες....ειναι τσιτατο να απαιτω αξιοπρεπεια για ολους,ΠΑΝΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ για παραδειγμα εγκλημα η ΙΣΟΝΟΜΙΑ?ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ....εγκλημα ειναι να ησυχαζεις οταν γυρω σου πεθαινουν....δεν ειναι τσιτατο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
-ΕΙΝΑΙ τσιτατο ρε πουστη μου να απαιτω οχι να θελω ,να μην εξορυχθει ουτε μια σταγονα πετρελαιο στο αιγαιο,ας πουμε για παραδειγμα?ΕΙΝΑΙ τσιτατο τα κερδη των εταιριων να αναδιανεμονται στην κοινωνια αντι για 5-10 τσεπες....ιδιες....ειναι τσιτατο να απαιτω αξιοπρεπεια για ολους,ΠΑΝΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ για παραδειγμα εγκλημα η ΙΣΟΝΟΜΙΑ?ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ....εγκλημα ειναι να ησυχαζεις οταν γυρω σου πεθαινουν....δεν ειναι τσιτατο...
Eιναι τσιτατο ομως να διεκδικεις την αποκλειστικοτητα στην ευαισθησια, χωρις να προτεινεις πώς θα γινουν αυτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Aπο τη μια δε θελεις να εξορυχτει πετρελαια , να γινουν επενδυσεις κλπ αλλα απο την αλλη θες πιατα γεματα, αξιοπρεπεια κλπ.
Κατσε να αναφω και γω κανα μπαφο να συγχρονιστουμε καπως

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.866
Πόντοι
2.606
Mου ειναι ομως αδιανοητο να εχεις αποψη, χωρις εστω πολιτικη τοποθετηση.
αντιθετα ειναι εντελως πολιτικη τοποθετηση για μενα ,να μην ανεχομαι ουτε μια ωρα την βρωμα που αναδυει το σημερινο πολιτικο κατεστημενο!!!!!τα περι ΛΑΚΗ και συναφων νεο χρυσων αυγων αλλου μεσιε,ποιο κοντα ειστε αλλωστε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Aπο τη μια δε θελεις να εξορυχτει πετρελαια , να γινουν επενδυσεις κλπ αλλα απο την αλλη θες πιατα γεματα, αξιοπρεπεια κλπ.
Κατσε να αναφω και γω κανα μπαφο να συγχρονιστουμε καπως
Σαν δεν ντρεπεσαι, οπαδε του δικομματικου κατεστημενου, να μην θελεις γεματα πιατα για τον κοσμο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom