kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πινω οταν βρω ευκαιρια.... μου αρεσουν τα κοκταιηλςκοκτειλ
εσι δε πινισ ισε μικροσ
το πουλι μου ινε μικροΠινω οταν βρω ευκαιρια.... μου αρεσουν τα κοκταιηλς
Υγ. μικρο ειναι το ματι σου![]()
Εσένα το πολύ μέχρι Λιανοκλάδι σε κόβω.![]()
![]()
μπα εσενα κατι αλο ινε μικροΚι εμενα το ιδιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι που μικροφερνω γιαυτομπα εσενα κατι αλο ινε μικρο
................................................................................Ειναι που μικροφερνω γιαυτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
................................................................................
Δεν πας καλύτερα μέχρι τον Τύρναβο να πίεις καμιά νταμιτζάνα ούζο μπας και συνέλθεις.![]()
![]()
Πολύ θα θέλαμε να μοιάζαμε σ'αυτούς τους δύο. Πήγαινε μια βόλτα στη Βαρκελώνη και τα ξαναλέμε.
+
μαγικη πολη, σχεδον συγκλονιστικη...
η διαφορα στην ποιοτητα ζωης...πρεπει να το ζησει κανεις
ειμαι εκει, 3-4 μηνες τ χρονο, εαν ξαναπας πμ ;)
Η Ισπανία είχε πλεονάσματα στους προϋπολογισμούς της πριν την κρίση του 2008. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τραγικό λάθος η επιβολή λιτότητας γιατί τα ελλείματα που παρουσίασε δεν οφείλονταν σε σπατάλες όπως εμείς.
Επιπλέον η τωρινή συντηρητική κυβέρνηση δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο πως θα καταργήσει τον γάμο των ομοφυλοφίλων που καθιέρωσε ο Ζαπατέρο παρά πως θα βελτιώσει την οικονομία. Οι μαλακίες της κάλπης πληρώνονται παντού.
Να ταν μονο το πασοκ......Τώρα που τους έχει απλήρωτους το ΠΑΣΟΚ θα τον περιμένεις για πολύ καιρό![]()
Να ταν μονο το πασοκ......
....................
Δες τα προσωπα του κοσμου γυρω σου ..... το χαμογελο αναζηταται
θα δεις μονο απογνωση και ενα μεγαλο ερωτημα να πλαναται ....... ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ?
Να ταν μονο το πασοκ......
3στις 4 επιχειρησεις εχουν απληρωτους εδω και 3+ μηνες τους εργαζομενους......
Πολλα ειπανε χθες στις ειδησεις .... με τις ευλογιες των κομματων που δηθεν ενδιαφερονται για το καλο των εργαζομενων
Που ειναι το κκε ο τσιρυζα και λοιποι συγγενεις να φωναξουν ?
Δες τα προσωπα του κοσμου γυρω σου ..... το χαμογελο αναζηταται
θα δεις μονο απογνωση και ενα μεγαλο ερωτημα να πλαναται ....... ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ?
Λαθος αποψη αυτη φιλαρακο....O καθενας παιρνει την τυχη που του αξιζει.