kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
θα μασ εμενε τσιμεντοσκονι για ρουφιγματι θα κάνατε ρε στράκια χωρίς τον πρεζάκια![]()
ζι εροτα με ενα σουβλατζιπου χάθηκε αυτός ο στράκος;![]()
θα μασ εμενε τσιμεντοσκονι για ρουφιγματι θα κάνατε ρε στράκια χωρίς τον πρεζάκια![]()
ζι εροτα με ενα σουβλατζιπου χάθηκε αυτός ο στράκος;![]()
μέσα έπεσες κοτά πάλι.Αχαχαχαχα!!! Πως φαίνεται κάποιος ότι είναι από το γαϊδουρονήσι. Όλοι κιμπάρηδες είσαστε εκεί πέρα.![]()
Μαλάκα 18χρονό παιδί ήμουν μόλις έβγαινα από τις πανελλήνιες...δεν ήξερα την τύφλα μου την μαύρη....3 ημέρες με είχε από κοντά παππούς κ θείος σοσιαλιστής, με επηρεάσανε κ τον πέρασα για σοσιαλιστή τον ΓΑΠ....
Μου έδωσε κ διπλό χαρτζηλίκι ο παππούς...ενέδωσα τι να κάνα.....![]()
τι θα κάνατε ρε στράκια χωρίς τον πρεζάκια![]()
ακου καραφλό παπάρι....θα το μπλογκάρω αυτό.. το ΠΑΣΟΚ εξαγοράζει με μετρητά ψήφους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην το γελάς,δωροεπιταγές θα κόβουν σε λίγο στους ψηφοφόρους για να τους ψηφίσουν εκεί που έχουν κατρακυλήσει τα ποσοστά τους.θα το μπλογκάρω αυτό.. το ΠΑΣΟΚ εξαγοράζει με μετρητά ψήφους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σας κόψω και το ρεύμα.θα βάζαμε από μόνοι μας το δάχτυλο στην πρίζα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιος είσαι ρε μαλακάκα,ο Μπενύ;;;θα σας κόψω και το ρεύμα.![]()
εμενα στην ψηφοφορία με κερασαν κοτομπίφτεκο.Μην το γελάς,δωροεπιταγές θα κόβουν σε λίγο στους ψηφοφόρους για να τους ψηφίσουν εκεί που έχουν κατρακυλήσει τα ποσοστά του.![]()
ετσι ι ακσιεσ να αναγνοριζοντεεμενα στην ψηφοφορία με κερασαν κοτομπίφτεκο.![]()
Είναι κομμουνιστής ρε μαλάκα...δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στους τραπεζίτες τα λαμόγια,θέλει μια κοινωνία χωίς τράπεζες κ το κάνει πράξη στην ζωή του.Φυσικά και έπεσα μέσα. Εδώ έβγαινες και κλαιγόσουνα ότι δεν έχεις λεφτά στην τράπεζα γιατί είσαι βιοπαλαιστής ρε λαμόγιο, φαντάσου για τι σπαγκοραμμένο και παραδόπιστο άτομο μιλάμε.
πότε τα λεγα εγώ αυτά;Φυσικά και έπεσα μέσα. Εδώ έβγαινες και κλαιγόσουνα ότι δεν έχεις λεφτά στην τράπεζα γιατί είσαι βιοπαλαιστής ρε λαμόγιο, φαντάσου για τι σπαγκοραμμένο και παραδόπιστο άτομο μιλάμε.
θα το μπλογκάρω αυτό.. το ΠΑΣΟΚ εξαγοράζει με μετρητά ψήφους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσιΕίναι κομμουνιστής ρε μαλάκα...δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στους τραπεζίτες τα λαμόγια,θέλει μια κοινωνία χωίς τράπεζες κ το κάνει πράξη στην ζωή του.![]()
επειδή είμαι ΚΑΙ σπάγγος απο ακρες που είχα στην στάζι μου έφεραν τζάμπα απο κείνα τα πολυβόλα στα συρματοπλέγματα του βερολίνου με τους ανιχνευτές κίνησηςΠερσόνα μαλάκα πες μου ότι έχεις κάνει κ συ το σπίτι σου ταμπούρι σαν τον Λάκη κ έχεις όπλο για να φυλάς τον παρά σου.![]()
![]()
Για διαφορετικούς λόγους έλάχιστοι τολμούν να άμφισβητήσουν δημόσια.έτσι
υο άκουσα κι αυτό στο μπουρδέλα....
σπάγκος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακου καραφλό παπάρι....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα
είμαι σπαγγοραμμένος και φαίνομαι....Για διαφορετικούς λόγους έλάχιστοι τολμούν να άμφισβητήσουν δημόσια.
Αυτά που γράφεις θα χρησιμοποιηθούν εις βάρος σου όταν γίνει εξουσία ο Περσόνας...να ξέρεις...Σιγά το διάδοχο του Βελουχιώτη. Φιλοτομαριστής είναι όπως όλα τα γαϊδούρια.