Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γουστάρεις που έχεις γίνει ήδη και χωρίς τη δικαιολογία του κομμουνισμού μάλιστα??

εχεις δρομο ακομα να γινεις κουβανος. οχι οτι δε πας κατα κει δηλαδη, αλλα ηδη σε χαλαει. δε πιστευω και συ να θες να γινεις κουβανος? και να εισαι και εναντιον του μνημονιου? οξυμωρο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
:2funny:

δε μας ειπες ποτε περπατησες την κουβα. και θα το βουλωσω.
συμφωνα με τα λεγομενα σου σε ΑΥΤΗΝ περπαταω τωρα...χτες μου δωσανε και καρτα....που γραφε πανω -ΚΑΝΩ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΕ 3ε-χεσε μας ρε λοπες ,νταξει πρεπει να χω παει κουβα η β.κορεα η να χω ζησει τη μαχη του σταλιγκραντ για να χω αποψη?????ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ...εχει φτασει ο μισθος 290ε μεικτα ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
συμφωνα με τα λεγομενα σου σε ΑΥΤΗΝ περπαταω τωρα...χτες μου δωσανε και καρτα....που γραφε πανω -ΚΑΝΩ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΕ 3ε-χεσε μας ρε λοπες ,νταξει πρεπει να χω παει κουβα η β.κορεα η να χω ζησει τη μαχη του σταλιγκραντ για να χω αποψη?????ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ...εχει φτασει ο μισθος 290ε μεικτα ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ...
Ακόμα κ το επιχείρημα της πορνης που βλέπει(και είναι για τον πέο) να πιάσεις έχουμε:

Την κουβανή πουτάνα να την χύνουν 10 κ να ζει 3 μήνες,30e=βασικός,10 πελάτες=300e ευρω.

Την πουτάνα Ελλάδα που τσιμπάει 30-40e να πρέπει να την χύσουν κάπου 25 για να βγει ο βασικός για ένα μήνα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οκ εσυ πρεπει να χειροκροτας τοτε. τι σε χαλαει? μη σκας και απο προνοια, θα στα φτιαξει ο γερμανος ολα και υγεια και παραγκα θα σου δωσει να μενεις και τις δημοσιες υπηρεσιες θα σου φτιαξει. δε καταλαβα τι σε χαλαει τοτε και γκρινιαζεις σα λεχωνα τοσο καιρο?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
λοπεσ γραψε thelimata.tv στο πισι σου....νταξει εδω το λεμε μαρκετινκ στην ΚΟΥΒΑ καταντια...α!και που σαι 10ε αστο γιατρο για συνταγογραφηση...ενω πληρωνεις και ασφαλιση!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
α!λοπεζ  ο ΜΠΑΤΙΣΤΑ ειναι ηδη εδω....νεκραναστηθηκε....ΤΟ ελληνικο μαλλον για υπερ καζινο μολλ και δεν περιγραφω αλλο,παει το παρκο !!!!παρκα εχουμε ,ΚΑΖΙΝΟ εχουμε ελλειψη....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοπεσ γραψε thelimata.tv στο πισι σου....νταξει εδω το λεμε μαρκετινκ στην ΚΟΥΒΑ καταντια...α!και που σαι 10ε αστο γιατρο για συνταγογραφηση...ενω πληρωνεις και ασφαλιση!

φιλαρακι εγω θελω απαντηση στην ερωτηση και οχι να χορευεις σαλσα.

Επισκέπτης
εχεις δρομο ακομα να γινεις κουβανος. οχι οτι δε πας κατα κει δηλαδη, αλλα ηδη σε χαλαει. δε πιστευω και συ να θες να γινεις κουβανος? και να εισαι και εναντιον του μνημονιου? οξυμωρο.

Που είδες να γράφω πως θέλω να γίνω Κουβανός?
Άσε που όπως πάει η δουλειά εδώ το να θέλει ο Έλληνας να γίνει Κουβανός θα είναι όνειρο απατηλό.
Ο Κουβανός τουλάχιστον δε θα π΄΄αει σαν το σκυλί στ'αμπέλι από μία πνευμονία για παράδειγμα.
Ο Έλληνας πιστεύεις πως θα έχει την πολυτέλειαα της νοσηλείας??
Βάλε Κολομβιανός εργάτης ορυχείου όπου μέσος Έλληνας πλέον μπας και πιάσεις την εικόνα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άσε που όπως πάει η δουλειά εδώ το να θέλει ο Έλληνας να γίνει Κουβανός θα είναι όνειρο απατηλό.
Ο Κουβανός τουλάχιστον δε θα π΄΄αει σαν το σκυλί στ'αμπέλι από μία πνευμονία για παράδειγμα.
Βάλε Κολομβιανός εργάτης ορυχείου όπου μέσος Έλληνας πλέον μπας και πιάσεις την εικόνα..

θα στα σιαξει ολα αυτα ο γερμανος μη κολλας εκει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με αποτέλεσμα το σύνολο των ποσοστών να ξεπερνά το 100% φαντάζομαι.. :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι αήττητος.
Τέλος..

Ρε μλκ σίγουρα είσαι κάτοχος PhD;

Το άθροισμα των ποσοστών πάντα κάνει μονάδα...

Τελευταία προσπάθεια του αθλητή για τον πλάγιο ίππο...

Πάμε: Έστω ότι μαζευόμαστε νατσοπόντικες, σκασκάδες, σουασίξ. πορνόπαπος και παπατρολ και εγώ με τον τραμουντάνα. Υποψήφιοι είμαστε εγώ, ο πορνοπαπος και εσύ. Οι δικοί σου λένε ότι σνομπάρουν τις εκλογές και δεν κατεβαίνουν να ψηφίσουν. Εσύ ψηφίζεις τον εαυτό σου, ο πορνοπαπος το δικό του και εγώ το δικό μου. Ο τραμουντάνας προτιμά να ψηφίσει εμένα και ο παπατρολ τον πορνοπαπο. Τα ποσοστά μας; Εγώ 40%, ο πορνοπαπος το ίδιο και εσύ 20%.

Άμα οι δικοί σου σε ψήφιζαν τότε εγώ θα έπαιρνα 2 ψήφους, ο πορνοπαπος το ίδιο και εσύ 4 διότι θα σε ψήφιζαν σκασκοπόντικες και σουασιξ. Άρα τα ποσοστά μας 25% εγώ, ο πορνοπαπος το ίδιο και εσύ 50%. Η αποχή ευνόησε εμένα και τον πορνοπαπο διότι οι απέχοντες δεν θα ψήφιζαν εμένα ή αυτόν. Η ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΥΝΟΟΥΣΕ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΕΙ ΌΛΟΥΣ!

Συγκεκριμένα έκανε κακό σε εσένα η αποχή διότι σου στέρησε ψήφους. Ειδικά για εσένα ήταν βλαπτική η αποχή διότι οι απέχοντες θα σε ψηφιζαν.

Ούτε τώρα;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
-καιω τα δαση χτιζω μεζονετες θα κανω τα παιδια μου μαριονετες
φουσκωνω τα ΒΥΖΑ μου σαν αμερικανος με αρεσει στα κρυφα και ο μητροπανος!!!!

-ρε πλασμα τιβι 3ντι και ασ μπω και φυλακη!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε θα μας σώσει ο Μπενύ ή ο Αντώνης δηλαδή;;; :rolleyes:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
καλινιτα σε ολα τα καλα πεδια παο να χεσο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
-καιω τα δαση χτιζω μεζονετες θα κανω τα παιδια μου μαριονετες
φουσκωνω τα ΒΥΖΑ μου σαν αμερικανος με αρεσει στα κρυφα και ο μητροπανος!!!!

-ρε πλασμα τιβι 3ντι και ασ μπω και φυλακη!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χορευε κουκλι μου  :boobies:. η ερωτησουλα εδω ειναι να στη χτυπαω

οκ εσυ πρεπει να χειροκροτας τοτε. τι σε χαλαει? μη σκας και απο προνοια, θα στα φτιαξει ο γερμανος ολα και υγεια και παραγκα θα σου δωσει να μενεις και τις δημοσιες υπηρεσιες θα σου φτιαξει. δε καταλαβα τι σε χαλαει τοτε και γκρινιαζεις σα λεχωνα τοσο καιρο?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.496
Πόντοι
2.606
θα στα σιαξει ολα αυτα ο γερμανος μη κολλας εκει.
ιρακινος αποφοιτος του αμπου γκραιμπ(τιμημενο κολλεγιο) εισαι και συ και γω,σε κανει για απαντηση????θα θελα ναι ρε μαγκα να χορευω σαλσα και να καπνιζω πουρα που χω τυλιξει και ας μην εχω κινητο με οθονη υγρων κρυσταλλων.....φερτο πισωωωωωω και παρε νεοοοοοοο! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ΚΑΤΑΝΑΛΩΜΑΣΤΟΥΡΑ    καλομαθε η γρια στα συκα λεμε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom