Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Δεν εμπιστεύομαι ότι δεν θα κάνουν ποτέ ντου πολλοί εναντίον ενός και άξαφνα...

ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
α) Δε χρειάζεται ομαδικο ντου για μισής φαπας υποθεση.
β) Δεν αξίζει τον κόπο.
γ) Αμαρτία και μόνο ν'ασχοληθεί κάποιος που σέβεται τον εαυτό του με ασήμαντους ιν ρίαλ  λάιφ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
O θάνατος του είναι ζωή στους κουρασμένους από τη μετριότητα του κόσμου. Ο Θάνατος του ανασταίνει τους κοιμισμένους, ταράζει τούς μαργωμένους, δυναμώνει τους αδύνατους, δροσίζει τους διψασμένους, ο θάνατος του Νέου, ο θάνατος του Ωραίου ο θάνατος του Αντρείου.......Ψυχή, ψυχή ωραία, γλυκιά πενταπάρθενη που ερωτεύτηκες το θάνατο δίδαξε μας, ω, μάθε μας να μη πονει και να μην καίει το αντίκρισμα της αγωνίας σου, ψυχή ωραία πενταπάρθενη. (Ιων Δραγούμης)

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ αυτα για τους οπαδους του μπαφου
της ανικανοτητας και της δειλιας.
ΕΙΣΑΙ σιγουρος ρε μεγαλε οτι δεν εισαι οπαδος του μπαφου?ουτε λιγο για το γλαυκωμα δεν κανεις?ΣΕ κοβω για μεγαλο ντουμανι δικε μου!!!!...αλλα σε χαλαει δεν το καταλαβαινεις?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
α) Δε χρειάζεται ομαδικο ντου για μισής φαπας υποθεση.

Το Intelligence Service της ΦΑΡΜΑΣ είναι για τα πανηγύρια

β) Δεν αξίζει τον κόπο.
γ) Αμαρτία και μόνο ν'ασχοληθεί κάποιος που σέβεται τον εαυτό του με ασήμαντους ιν ρίαλ  λάιφ.

Τότε είσαι πιο αμαρτωλός κι από την ίδια την αμαρτία επίτρεψέ μου να σου πω...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Τότε είσαι πιο αμαρτωλός κι από την ίδια την αμαρτία επίτρεψέ μου να σου πω...

Iν ρίαλ λάιφ λέμε.
Κάποιος εντελώς ασήμαντος στην πραγματική ζωή δεν αποκλείεται να είναι ιδιαιτέρως σημαντικός μέσα στο νετ.
Προσφέρει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Γι'αυτό και μόνο ασχολούμαι. Δε θα'θελα να σταματήσουν κάποιοι εδώ να γράφουν τις μαλακίες που γράφουν.
Άλλοτε γελάω αφάνταστα, άλλοτε μ'εκνευρίζουν τόσο,ώστε να μακαρίζω την τύχη μου που δεν έχω καταντήσει έτσι.
Στην πραγματική ζωή όμως, δε νομίζω πως θα είχα καμία διάθεση ν'ασχοληθώ μαζί τους ούτε για μια στιγμή..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λόρδε μου Μπενύ ή Ελλάς-Ελλάς-Αντώνης Σαμαράς;;; :grin:

Καλά μεταξύ των δύο, αξιότερος ο Μπενίτο.

Επίσης ο άλλος έχασε πολύ διότι καθόταν και άφηνε τον Παπανδρέου να ψηφίζει μόνος του και έλεγε αντιμνημονιακές παπαριές αλλά όταν έσφιξαν τα γάλατα πέταξε τη μάσκα και βουαλά...

Άμα πετάξει τις μάσκες των κουκουλοφόρων κάτι γίνεται  :2funny:

Αυτό δεν αποτελεί πρόθεση ψήφου φυσικά...

Άσε ξέρω η ψήφος είναι μυστική. :2funny: :2funny:

Μέγιστη αρχή αυτό. Ύψιστο δικαίωμα αυτό της ελεύθερης έκφρασης και ανάμειξης στα κοινά.

Μάθε το τώρα που είσαι μικρός. Να το εφαρμόζεις, να το προστατεύεις και να κάνεις τα πάντα εναντίον οιουδήποτε επιχειρεί να το φαλκιδεύσει.

Άκου και τον χουντοβασιλοφρονοεθνικοσοσιαλιστιστή ΥΠΟΓΙΤΗ

Επισκέπτης
Iν ρίαλ λάιφ λέμε.
Κάποιος εντελώς ασήμαντος στην πραγματική ζωή δεν αποκλείεται να είναι ιδιαιτέρως σημαντικός μέσα στο νετ.
Γι'αυτό και μόνο ασχολούμαι. Δε θα'θελα να σταματήσουν κάποιοι εδώ να γράφουν τις μαλακίες που γράφουν.
Άλλοτε γελάω αφάνταστα, άλλοτε μ'εκνευρίζουν τόσο,ώστε να μακαρίζω την τύχη μου που δεν έχω καταντήσει έτσι.
Στην πραγματική ζωή όμως, δε νομίζω πως θα είχα καμία διάθεση ν'ασχοληθώ μαζί τους ούτε για μια στιγμή..
Εδω που τα λεμε,δλδ.ειπαμε,ψιλομαλακια κανουμε που ασχολουμαστε με οσονουπω μελη ευπαθων ομαδων...Απο αυτα ντε που δεν απλωναν τα ποδια κατω απο την κουβερτα...

Και να φανταστεις ρε συ οτι ειχα κατι ψιλοαμφιβολιες,just in case που λεμε,αλλα ο εκνευρισμος ηταν ΤΟ τσεκαρισμα... :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Iν ρίαλ λάιφ λέμε.

εχει την πλακα του το νετ  :grin:

υ.γ. πολυ σουρνεται σημερα το σαιτ

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Εδω που τα λεμε,δλδ.ειπαμε,ψιλομαλακια κανουμε που ασχολουμαστε με οσονουπω μελη ευπαθων ομαδων...Απο αυτα ντε που δεν απλωναν τα ποδια κατω απο την κουβερτα...

Και να φανταστεις ρε συ οτι ειχα κατι ψιλοαμφιβολιες,just in case που λεμε,αλλα ο εκνευρισμος ηταν ΤΟ τσεκαρισμα... :2funny: :2funny: :2funny:
για σου παλικαρι δεκσιε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Iν ρίαλ λάιφ λέμε.

Τεσπα. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό θα καταλήξει κάποτε σε κρασοκατάνυξη και κοψιδέισον. Αργά ή γρήγορα... Όχι μόνο το μεταξύ σας. Αλλά και το μεταξύ μας και γενικότερα

Δε νομίζω να βγω ψεύτης.

ΥΓ: Εννοείται ότι τα κενά μπουκάλια θα τα κουβαλήσουμε στο supermouse  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εσυ μη μιλας εισαι μανουριαρης. σε βλεπω κατα καιρους να ζητας ραντεβου θανατου και πμια σε πιο 'ασημαντους' απο τον τραμου  ;)
οχι στον τραμου ομως που εχει και τα πμια ανοιχτα και σκαμπο κρατημενο στη μαβιλη  :grin:

Επισκέπτης
Koίτα πως ταιριάζουν κάποιες λέξεις.
Η λέξη φάπα με τη λέξη σκληροπυρηνική είναι σα να σημπληρώνει η μία την άλλη :2funny: :2funny:
Λεφτα και σκληροπυρηνικες φαπες...Σαν τιτλος ταινιας... :2funny: :2funny: :2funny:
υ.γ. πολυ σουρνεται σημερα το σαιτ
Τι να σου πω,καποια στιγμη σκεφτηκα μην εφαγα κανα ip ban.
για σου παλικαρι δεκσιε
Kαλως τονα,τι ειχε σημερα το προγραμμα?
Γαλλικη κουζινα κιετς?

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Λεφτα και σκληροπυρηνικες φαπες...Σαν τιτλος ταινιας... :2funny: :2funny: :2funny:Τι να σου πω,καποια στιγμη σκεφτηκα μην εφαγα κανα ip ban.Kαλως τονα,τι ειχε σημερα το προγραμμα?
Γαλλικη κουζινα κιετς?
αλβανικι κουζινα

τιγανοπσομα κε μακαρονια τζολια

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

αρειανοι ρε ποντικα,τι περιμενες? :headbang:
εκει που αρχιζε να λεει για θανατους κ'ιστοριες και θα ποσταρε και κανα γκανι αλα λακης με οξω τη μπακα-τι μπακα δηλαδη,εχουν σπασει τα νερα και βαλε- :2funny: ή εστω τη συλλογη απο στραπον,τσουπ να ο νατσος και σχολασε ο γαμος... :tickedoff:

νατσοοοοοο :birdman: :birdman: :birdman:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αρειανοι ρε ποντικα,τι περιμενες? :headbang:
εκει που αρχιζε να λεει για θανατους κ'ιστοριες και θα ποσταρε και κανα γκανι αλα λακης με οξω τη μπακα-τι μπακα δηλαδη,εχουν σπασει τα νερα και βαλε- :2funny: ή εστω τη συλλογη απο στραπον,τσουπ να ο νατσος και σχολασε ο γαμος... :tickedoff:

νατσοοοοοο :birdman: :birdman: :birdman:

Την έχεις δοκιμάσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom