Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
;;;;
τι επαιρνα τσαμπα δηλαδη ρε φιλε;

πωπω δεν καταλαβαινετε ρε φιλε...

Αυτη η κατασταση δεν εγινε μονο απο εναν.

Εγινε απο πολλους... και αυτοι δεν ειναι ΜΟΝΟ οι πολιτικοι.

Εχεις διανοηθει ποσες φορες ψωνιζεις χωρις να σου κοψουν αποδειξη και
τι επιπτωσεις εχει αυτο γενικοτερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε λες ο μόρτης να είναι συγγενής α βαθμού με το Πάγκαλο;
:grin:

Ο Παγκαλος ειχε απολυτο δικιο. Αν και δεν τους εχω ψηφισει ποτε.
Τα ειπε πολυ σωστα. Αυτο μς την ελληνικη κουτοπονηρια φταιει ο αλλος
που με εβαλε θα πρεπει να σταματησει.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΑΝΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΦΑΓΕ!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ για την πρωτη σου ανοιχτη ομιλια αθηνα να τρελαθουμε ομαδικα !!!

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μπόλντη αρχίζεις να μου φαίενσαι συμπαθής...  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ρε λες ο μόρτης να είναι συγγενής α βαθμού με το Πάγκαλο;
:grin:
μπορει να ειναι εργαζομενος στο γραφειο του..πως νομιζεις δικαιολογουν μισθοδοσια;

λεει π.χ την τριτη 13/3 ημουν 7 ωρες στο bourdela.com X 20e/ωρα και προκυπτει η μισθοδοσια με φεκ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

εσυ επαιρνες ποτε αποδειξη απο τσατσα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσόνα σου 'ρχεται... ετοίμαστε την βαζελίνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υποβάθμιση του αξιόχρεου της Κύπρος από τον οίκο Moody’s

Στην υποβάθμιση του αξιόχρεου της Κύπρου, κατά μια βαθμίδα, προχώρησε η Moody's.
Ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody's Investors Service υποβάθμισε κατά μια βαθμίδα το αξιόχρεο της Κύπρου, ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων της ελληνικής κρίσης επί του τραπεζικού της συστήματος.
Συγκεκριμένα, ο οίκος υποβάθμισε το μακροπρόθεσμο χρέος της χώρας από το επίπεδο «Baa3» στο επίπεδο «Ba1» και το βραχυπρόθεσμο από το επίπεδο «Prime-3» σε «Not Prime» .

Παράλληλα, διατηρεί ως αρνητικές τις προοπτικές του κυπριακού αξιόχρεου, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο περαιτέρω υποθάθμισής του στο άμεσο μέλλον.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το τι κόμπλεξ σας έχω δημιουργήσει στη ζωή σας φαίνεται απο τις ειδήσεις για Κύπρο.....
ο ένας περίμενε να περάσει το ΑΠΟΕΛ να μπει να μου πει οτι επεσα όξω και να με λοιδορήσει
ο άλλος περίμενε να υποβαθμιστεί απο τη μούντυς η κύπρος για να μου πει ότι έρχεται πούτσα....

σημειωτέον ο ένας είναι νιόνιος χωρίς λεφτά και πασόκ
και ο έτερος είναι στη βαθμίδα DEFAULT-JUNK εδώ και 2 χρόνια.....

ε σαφώς έχω τεράστιο πρόβλημα
συγκριτικά με την ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ε λογικό είναι να μη θέλω να πάθω το ίδιο...  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπόλντη αρχίζεις να μου φαίενσαι συμπαθής...  ;)

χαχαχχα επειδη μ αρεσει να ειμαι αντικειμενικος???

αστους να λενε μαλακιες και να μυξοκλαιγονται μια ζωη εμενα δεν με πειθουν παντως.

Ο Βρωμοελληναρας με την κουτοπονηρια που γκρινιαζει ενω απο πισω ψαχνεται σα το διαολο
για μενα ειναι το πιο σιχαμενο ειδος ανθρωπου πανω στη γη .

Ειχα γνωστο μας ειχε ζαλιζει στη μιρλα οτι ο κοσμος πειναιε και τωρα βρηκε δουλεια σε ενα μαγαζι και μας λεει να πηγαινουμε εκανα να του πωεσυ ελεγες δεν υπαρχουνε δουλειες πως βρηκες? Και ιδιαιτερα βρηκε κατα τα αλλα φοβοταν μην τον πιασει ο οικονομικος ελεγχος.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το τι κόμπλεξ σας έχω δημιουργήσει στη ζωή σας φαίνεται απο τις ειδήσεις για Κύπρο.....
ο ένας περίμενε να περάσει το ΑΠΟΕΛ να μπει να μου πει οτι επεσα όξω και να με λοιδορήσει
ο άλλος περίμενε να υποβαθμιστεί απο τη μούντυς η κύπρος για να μου πει ότι έρχεται πούτσα....

σημειωτέον ο ένας είναι νιόνιος χωρίς λεφτά και πασόκ
και ο έτερος είναι στη βαθμίδα DEFAULT-JUNK εδώ και 2 χρόνια.....

ε σαφώς έχω τεράστιο πρόβλημα
συγκριτικά με την ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ε λογικό είναι να μη θέλω να πάθω το ίδιο...  :grin:
εγο ιμε παντα μπουκομενοσ κε μου αρεσι

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

αστους να λενε μαλακιες και να μυξοκλαιγονται μια ζωη εμενα δεν με πειθουν παντως.

Ο Βρωμοελληναρας με την κουτοπονηρια που γκρινιαζει ενω απο πισω ψαχνεται σα το διαολο

Ειχα γνωστο μας ειχε ζαλιζει στη μιρλα οτι ο κοσμος πειναιε και τωρα βρηκε δουλεια σε ενα μαγαζι και μας λεει να πηγαινουμε εκανα να του πωεσυ ελεγες δεν υπαρχουνε δουλειες πως βρηκες? Και ιδιαιτερα βρηκε κατα τα αλλα φοβοταν μην τον πιασει ο οικονομικος ελεγχος.
ο αθροποσ δε βρικε δουλια αλα εργασια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ επαιρνες ποτε αποδειξη απο τσατσα;

Λοιπον ακου... δεν θα κατσω πρωι πρωι να χαλασω σκεψη για ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν.

Ο πολιτικος σε ειχε καταλαβει τι ησουν και σου εδωσε αυτα που ηθελες... αυτα που ηθελες τα δανειζοταν ομως... εσυ εφταιγες που δεν καταλαβαινες οτι δεν τα αξιζες. Τωρα θα αναγκαστεις να επιστρεψεις...

κοιτα σε 2-3 χρονια ολοι μας θα έχουμε μαθει απο τα λαθη μας ειτε με πεινα ειτε με το να χασουμε οσα εχουμε . Οταν χανεις οσα ειχες απλα δεν σου αξιζανε... επειδη η ζωη δεν εχει μονο καλες εχει και κακες φασεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Παγκαλος ειχε απολυτο δικιο. Αν και δεν τους εχω ψηφισει ποτε.
Τα ειπε πολυ σωστα. Αυτο μς την ελληνικη κουτοπονηρια φταιει ο αλλος
που με εβαλε θα πρεπει να σταματησει.
αρα
μόρτης σπίκινγκ ...
αφού με έβαλε με κουτοπονηριά εγώ εχω κάθε δικαίωμα να του γαμήσω τη γυναίκα, να του πάρω το σπίτι να του καταστρέψω την οικογένεια, να παραδώσω τον οτσαλάν στους τούρκους να κατεβασω την ελληνική σημαία απ τα Ιμια να καταργήσω το πανεπιστημιακό ασυλο να έχω 17 σπιτια στο ονομα μου να εχω βολέψει ολο μου το σοι σε υπουργεία και δήμους να βρίζω δημοσιογράφους ελεύθερα χωρίς ποινικές συνέπειες να κλάνω δημοσίως και γενικά ως παχυδερμο να κάνω ότι γουστάρω ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΕΚΛΕΞΑΤΕ.

εχυσα μόρτη. ευτυχώς που δεν ασχολήθηκα με την πληροφορική ποτέ στα σοβαρά σαν και σένα  :2funny:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αρα
μόρτης σπίκινγκ ...
αφού με έβαλε με κουτοπονηριά εγώ εχω κάθε δικαίωμα να του γαμήσω τη γυναίκα, να του πάρω το σπίτι να του καταστρέψω την οικογένεια, να παραδώσω τον οτσαλάν στους τούρκους να κατεβασω την ελληνική σημαία απ τα Ιμια να καταργήσω το πανεπιστημιακό ασυλο να έχω 17 σπιτια στο ονομα μου να εχω βολέψει ολο μου το σοι σε υπουργεία και δήμους να βρίζω δημοσιογράφους ελεύθερα χωρίς ποινικές συνέπειες να κλάνω δημοσίως και γενικά ως παχυδερμο να κάνω ότι γουστάρω ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΕΚΛΕΞΑΤΕ.

εχυσα μόρτη. ευτυχώς που δεν ασχολήθηκα με την πληροφορική ποτέ στα σοβαρά σαν και σένα  :2funny:
για το κλασιμο εχι δικιο κε εγο κλανο οπου βρο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Λοιπον ακου... δεν θα κατσω πρωι πρωι να χαλασω σκεψη για ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν.

Ο πολιτικος σε ειχε καταλαβει τι ησουν και σου εδωσε αυτα που ηθελες... αυτα που ηθελες τα δανειζοταν ομως... εσυ εφταιγες που δεν καταλαβαινες οτι δεν τα αξιζες. Τωρα θα αναγκαστεις να επιστρεψεις...

κοιτα σε 2-3 χρονια ολοι μας θα έχουμε μαθει απο τα λαθη μας ειτε με πεινα ειτε με το να χασουμε οσα εχουμε . Οταν χανεις οσα ειχες απλα δεν σου αξιζανε... επειδη η ζωη δεν εχει μονο καλες εχει και κακες φασεις.
θα σε φτιαξει η ζωη εσενα

την επαρση και ξερολιαση που εχεις θα στην κοβει εκατοστο εκατοστο καθημερινα αφου απολυθεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ΜΟΡΤΙΣΣ ΦΟΡ ΠΡΕΖΑΝΤΕΝΤ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειχα διαβασει παλια σε ενα βιβλιο οτι ένας Κύπριος απατεώνας εν ονοματει Μαμούνας ειχε παει στην Βενετια και τους κοροιδευε ολους .... (πριν παει ειχε ψυχολογησει τη χωρα , οι κατοικοι της απλα τεμπεληδες... και νοσταλγουσαν να ξαναγυρισουν στις παλιες μερες δοξας και πλουτου χωρις προσπαθεια... η Βενετια ηταν ) οποτε τους το επαιξε αλχημιστης και αυτοι το χαψανε... χαχαχαχ αμα τους μιλουσε για σκληρη δουλεια κτλπ θα τον προγκιζανε... οποτε τους κοροιδεψε εμεινε καμια 10αρια χρονια στην χωρα τους τσαμπα και στο τελος την εκανε οταν αρχισαν να τον αμφισβητουν.

Κατι παρομοιο παιχτηκε και εδω απο τους πολιτικους μονο που αυτοι δεν ελεγαν "Θα σας βρω χρηματα σε λιγο καιρο ή θα φτιαξω ενα μηχανημα που θα τα χεζει" αυτοι εκαναν κατι πολυ χειροτερο δανειζοντουσαν !!!!!!

ενα αυτο... δευτερον ο ελληναρας αναπαυτηκε στην σκια των παλιων.... ο αριστοτελης... ο πλατωνας.... ο Καραισκακης.... ειμαστε οι καλυτεροι του κοσμου!!!!

Και μετα παραπονιεστε κιολας? ελα ρε...

ας σοβαρευτουμε.... νταξει πες εκει ναι ναι στον αλαζονα που δεν καταλαβαινει πες του οτι φταινε οι πολιτικοι να γλιτωσεις αλλα η αληθεια για τους λογικους ειναι η παραπανω. Δυστυχως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

την επαρση και ξερολιαση που εχεις θα στην κοβει εκατοστο εκατοστο καθημερινα αφου απολυθεις
κι άλλοι πήγαν φαντάροι χωρίς μέσο για να αλλάξουν την κοινωνία απο ιδεολογία και κατέληξαν σε γραφείο στο ΓΕΣ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχαχα ηρθες να κλαψουμε παρεα? να σου πω τι ???
οτι τοσα χρονια ησουν μαλακας? αυτα που παθαινεις δεν τα παθαινεις τσαμπα
και επειδη ειστε και αμετανοητοι οι περισσοτεροι ακομη δεν εχετε δει τιποτα.

Να το θυμαστε αυτο. Δεν θα γαμησετε εσεις ολο το κοσμο ειστε γελασμενοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κι άλλοι πήγαν φαντάροι χωρίς μέσο για να αλλάξουν την κοινωνία απο ιδεολογία και κατέληξαν σε γραφείο στο ΓΕΣ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι θα με φτιαξει ο στρατος εμενα...

το πολυ πολυ αμα παρω χαμπαρι οτι ειναι μαλακες σαν τον φουφουτο

θα τους λεω αυτα που θελουν να ακουσουν και απο πισω θα γελαω.

Απλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom