Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙς ...... ΑΠΛΑ ΑΝΤΗΓΡΑΦΕΙς!!!!!  το πολιτικο συστιμα που γαμει και δερνει στην ευρωπη του σημερα ειναι αποδεδειγμενα το γερμανικο!!!!!!!!!!  ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΗΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ!!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενταξει θα μου πειτε σηγα ο ελληνας να μην γινη γερμανος!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  σοστο!!!!!!!!!!!!!!!!  ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΚΗΒΕΡΝΗΣΗς ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΓΗς ΠΟΛΙΤΗΚΗς!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙς ...... ΑΠΛΑ ΑΝΤΗΓΡΑΦΕΙς!!!!!  το πολιτικο συστιμα που γαμει και δερνει στην ευρωπη του σημερα ειναι αποδεδειγμενα το γερμανικο!!!!!!!!!!  ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΗΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ!!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενταξει θα μου πειτε σηγα ο ελληνας να μην γινη γερμανος!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  σοστο!!!!!!!!!!!!!!!!  ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΚΗΒΕΡΝΗΣΗς ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΓΗς ΠΟΛΙΤΗΚΗς!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!
Ξέρεις οι γερμανοί έχουν κ βιομηχανία,παραγωγή κτλ...

Εσύ εδώ έχεις ΠΑΣΟΚ να κόβει μισθούς-συντάξεις κ κοινωνικές παροχές!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εσύ τί λες;;;

Εκτός αν θεωρείς πως επειδή έμειναν 4-5 κράτη στον παγκόσμιο χάρτη δεν έχουν χάσει ακόμα....

Δεν ξέρω εάν έχουν χάσει ή όχι, πάντως χαμένοι είναι.

:grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ξέρεις οι γερμανοί έχουν κ βιομηχανία,παραγωγή κτλ...

Εσύ εδώ έχεις ΠΑΣΟΚ να κόβει μισθούς-συντάξεις κ κοινωνικές παροχές!!!!
το εγραψα ρε τσακαλε αρχιδια ειμαστε!!!! αλλα και οι γερμανοι συνεχια τους ισοπεδονουν στην κιριολεξια και απο το απολιτο μιδεν γινονται προτοι !!! ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΟΓΗς ΠΟΛΙΤΗΚΗς ΣΚΕΨΗς ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗς ΤΗς!!!!!!και αφου την κατανοησουμε οσο δινατον περισοτερο μπορουμε!!!! να στραφουμε προς τα κει ξερα και οσο το δινατον πιο γρηγορα !!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥς ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! ΚΑΙ ΓΑΜΕΙ!!!!! και να σου πωρε τσακαλε εγω εδωσα μια ιδεα !!!! για δοσε μου και σι μια !!!! αντε να δω πως το σκεφτεσε το θεμα :think: :think: :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το εγραψα ρε τσακαλε αρχιδια ειμαστε!!!! αλλα και οι γερμανοι συνεχια τους ισοπεδονουν στην κιριολεξια και απο το απολιτο μιδεν γινονται προτοι !!! ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΟΓΗς ΠΟΛΙΤΗΚΗς ΣΚΕΨΗς ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗς ΤΗς!!!!!!και αφου την κατανοησουμε οσο δινατον περισοτερο μπορουμε να στραφουμε προς τα κει!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥς ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! ΚΑΙ ΓΑΜΕΙ!!!!! και να σου πωρε τσακαλε εγω εδωσα μια ιδεα !!!! για δοσε μου και σι μια !!!! αντε να δω πως το σκεφτεσε το θεμα :think: :think: :think:
Εγώ για αρχή θα έλεγα να πάψουμε να ξεπουλιόμαστε ως χώρα σε τρίτους.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Μια καλή ιδέα είναι να γράφουμε σωστά ΕΛΛΗΝΙΚΑ............................

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μια καλή ιδέα είναι να γράφουμε σωστά ΕΛΛΗΝΙΚΑ............................
σε σαιτ με πουτανες και μπουρδελα δεν σκεφτικες οτι οι μετεχοντες μπορει να ειναι αναλογου επιπεδου?????  γκουγκλαρε το αν δε το καταλαβενεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ σε ολα τα συντροφια εδω σορυ για την πλακα ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ!!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΟΜΑΖΟ-ΧΥΣΤΑ!!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πολιτικο σιστιμα που θα μας σοσει ζιταω !!!!! γκουγκλαρε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οποιοδήποτε.

Αρκεί να είμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας.

Αλλιώς ας το κλείσουμε το μαγαζί κ ας γίνουμε προτεκτοράτο...κανονικό όμως,όχι να ψηφίζουμε ΓΑΠ κ να κυβερνάει η Μέρκελ,να ψηφίζουμε κατευθείαν την Μέρκελ.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Οποιοδήποτε.

Αρκεί να είμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας.

Αλλιώς ας το κλείσουμε το μαγαζί κ ας γίνουμε προτεκτοράτο...κανονικό όμως,όχι να ψηφίζουμε ΓΑΠ κ να κυβερνάει η Μέρκελ,να ψηφίζουμε κατευθείαν την Μέρκελ.
πες μου ΝΤΕΕΕ ΕΝΑ!!!!! ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕς ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΧΡΟΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΝΕΕΕς  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΙΔΕΕς !!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!! ΤΕΕΕΛΟςςςς επικοινονουμε για να βγαλουμε κατι!!!!!!!!  αλιος ας πεξουμε το πουλι μας καλητερα !!!!!!!! θα το φχαριστηθουμε κιολαςςςςςςςςςς

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Αναλόγου επιπέδου όχι....γιατί αυτό το site απευθύνεται σε άντρες όλων των επιπέδων,βαλαντίων και κοινωνικών στρωμάτων.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πες μου ΝΤΕΕΕ ΕΝΑ!!!!! ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕς ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΧΡΟΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΝΕΕΕς  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΙΔΕΕς !!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!! ΤΕΕΕΛΟςςςς
Το σύστημα στην Ελλάδα ήταν να τρώμε κ να πίνουμε με δανεικά κ τώρα χρωστάμε...οπότε βρήκαν ευκαιρία να μας πιάσουν τον κώλο(φυσικά χρωστάνε κατεξοχής οι πολιτικοί ηγέτες μας μιας κ αυτοί κάνανε διαχείριση αλλά πλερώνει ο μαλάκας ο λαός).

Εεε αυτό να πάψει κ να αρχίσουμε να παίζουμε μπαλίτσα μόνοι μας,αλλιώς ας το κλείσουμε το ρημάδι.

Τώρα αν θα έχεις κομμουνισμό,κοινωνικό καπιταλισμό,φιλελευθερισμό μικρή σημασία έχει....δεν μετράει τόσο τι χαρτιά έχεις όσο πως τα παίζεις.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αναλόγου επιπέδου όχι....γιατί αυτό το site απευθύνεται σε άντρες όλων των επιπέδων,βαλαντίων και κοινωνικών στρωμάτων.
διλαδη μου λες οτι αυτο το σαιτ δεν το διαβαζουν οι πουτανες οι νταβαντζηδες και τα τραβελια !!!!!!!!!! γκουγκλαρε το ξανα ρεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο ρεε πουστη παλι!!!!!!!!!!!! :idiot: :idiot:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Η Παναγιωταρέα έπαιρνε 8.000 ευρώ το μήνα από το Ερρίκος Ντυνάν ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

...και γιατροί και νοσηλευτές έμεναν απλήρωτοι.
Μετά τα 18.000 ευρώ που λάμβανε επί σειρά ετών η γενική διευθύντρια του νοσοκομείου όπως δήλωσε στο iatropedia.gr ο μέχρι πρότινος διαχειριστής του Ντυνάν, Λυκούργος Λιαρόπουλος, μια γνωστή καθηγήτρια, που δεν είναι γιατρός, εισέπραττε 8.000 μηνιαίως και μάλιστα χωρίς να είναι διευκρινισμένες και οι ... αρμοδιότητές της.
Όπως σημειώνει ο καθηγητής κ.Λιαρόπουλος:
«Θεωρώ αυτονόητη την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης του μισθολογίου σύμφωνα με τις προτάσεις που έχω υποβάλει, που σε μικρό βαθμό άρχισαν να υλοποιούνται.
Θα πρέπει να αποφεύγονται εξωφρενικές περιπτώσεις όπως γνωστής καθηγήτριας η οποία όχι μόνο εισέπραττε εξωφρενικές αμοιβές, για έργο που δεν μπόρεσε να μου εξηγήσει αλλά επιμένει και στην αποζημίωσή της".
Να σημειωθεί ότι της συγκεκριμένης καθηγήτριας της έγινε πρόσφατα μείωση μισθού κατά 50% και οι αμοιβές της περιορίσθηκαν στα 4000 ευρώ.
Ωστόσο όπως σημειώνει και ο καθηγητής, όταν της ζητήθηκε να αποχωρήσει ζητούσε επιμόνως και να ...αποζημιωθεί.
Πρόκειται για γνωστή στα δημόσια πράγματα καθηγήτρια σε μεγάλο πανεπιστήμιο της χώρας, η οποία είναι ευρέως γνωστή και στο κοινό.
Πολλοί τη συζητούν και για τις υψηλές γνωριμίες της που συχνά της έδιναν την ευκαιρία να εισέρχεται σε διάφορους ισχυρούς κύκλους.
Πάντως η κατασπατάληση των χρημάτων του Ερρίκος Ντυνάν δεν περιορίζεται στους μισθούς. Στο παρελθόν, όπως έχει καταγγείλει ο κ.Λιαρόπουλος, η διοίκηση του νοσοκομείου προέβαινε σε πανάκριβα δώρα στα στελέχη του νοσοκομείου όπως τσάντες ...Louis Vuitton, ρολόγια cartier και άλλα ανάλογα πολυτελή είδη, γεγονός που εξόργισε τους εργαζόμενους.
Εξάλλου παραμένουν απλήρωτοι και με ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον.

Ο κ.Λιαρόπουλος βέβαια δεν κατονομάζει την καθηγήτρια αλλά αυτό το κάνουμε εμείς, στο planet-greece, που έχουμε γίνει πολλές φορές αποδέκτες παραπόνων για τον μισθό της κ.Παναγιωταρέα στο Ερρίκος Ντυνάν ,από τους ίδιους τους εργαζόμενους που παραμένουν ακόμη και σήμερα απλήρωτοι....

planet-greece.blogspot.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Το σύστημα στην Ελλάδα ήταν να τρώμε κ να πίνουμε με δανεικά κ τώρα χρωστάμε...οπότε βρήκαν ευκαιρία να μας πιάσουν τον κώλο(φυσικά χρωστάνε κατεξοχής οι πολιτικοί ηγέτες μας μιας κ αυτοί κάνανε διαχείριση αλλά πλερώνει ο μαλάκας ο λαός).

Εεε αυτό να πάψει κ να αρχίσουμε να παίζουμε μπαλίτσα μόνοι μας,αλλιώς ας το κλείσουμε το ρημάδι.

Τώρα αν θα έχεις κομμουνισμό,κοινωνικό καπιταλισμό,φιλελευθερισμό μικρή σημασία έχει....δεν μετράει τόσο τι χαρτιά έχεις όσο πως τα παίζεις.
οποτε εση προσοπικα δεν εχεις καμια σιγκεκριμενη ιδεα!!!!!!!!!!! κριτικη και οτι βρεξει ας κατεβασει!!!!! μεσος ορος ελληναρα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: ολεεεε ο καθενας οτι μπορει κανει και οπος θελει κλανη!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παλια λεγαν αμα πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμιση!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  το γαμιση το φαγαμε και δεν το γουσταραμε !!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ξανα μανα απο την αρχη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗς ΡΑΤΣΑς !!!!  αντε παω  να γκουγκλαρω!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μια ζωή κλαψομούνηδες τσουτσέκι. Ποτέ δεν είχατε τ'αρχίδια να αναλάβετε τις ευθύνες για τα εγκλήματα σας, πάντα οι άλλοι έφταιγαν. Γι'αυτό έχετε καταντήσει περίγελος ακόμη και των αναρχικών.
Κλάψε τώρα λίγο ακόμη για τον κακό καπιταλισμό και τα παιδάκια του τρίτου κόσμου, που περνάνε χειρότερα από αυτά στη Βόρεια Κορέα, μπας και γελάσουμε λίγο.  
Αν δεκτώ ότι τα παιδάκια στην Β.Κορεία -που την έχουν στις Η.Π.Α. στις χώρες του κακού κ αποκλεισμένη εμπορικά και μόνη χώρα για εμπόριο μένει η Κίνα- είναι στην ίδια άσχημη κατάσταση με αυτά του τρίτου κόσμου θα νιώσεις καλύτερα;;; :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom